Nisu vino ( ali ne reci dvaput da nisuinsomnia78 wrote:Zejebavam se. Nisam. Sumnjam da su nam djedovi stavljali vino u lonac![]()
To onda ispade vise pot au feu
Al sirce..jesu
I jebo li te tvoj francuski
Moderator: anex
Nisu vino ( ali ne reci dvaput da nisuinsomnia78 wrote:Zejebavam se. Nisam. Sumnjam da su nam djedovi stavljali vino u lonac![]()
To onda ispade vise pot au feu
Samoo disiGandalfSivi wrote:Ej hvala vam svima. Potrajat ce ovo plaho, ali samo hrabro...
Trebao si jagnjetine donijeti u salu- da bebce osjeti miris --eto ga ko' torpedo vani..GandalfSivi wrote:Ej hvala vam svima. Potrajat ce ovo plaho, ali samo hrabro...
To se cenim ne moze dogoditi. Dva su frizidera. Jedan moj i jedan osto od cojka. U jednom je vino, pivo, kisela i sokovi. Da ne spominjem seharu sa viskijima, konjacima i istalim cima. Ipak je ovo domacinska kuca.Loo wrote:Pa kako je krwnuo .sve ce popiti sta ima.od ljutogmoonca wrote:..e jos i to -pored svega -![]()
![]()
.
Pot au feu znaci lonac na vatriLoo wrote:Nisu vino ( ali ne reci dvaput da nisuinsomnia78 wrote:Zejebavam se. Nisam. Sumnjam da su nam djedovi stavljali vino u lonac![]()
To onda ispade vise pot au feu![]()
)
Al sirce..jesu
I jebo li te tvoj francuski

insomnia78 wrote:To se cenim ne moze dogoditi. Dva su frizidera. Jedan moj i jedan osto od cojka. U jednom je vino, pivo, kisela i sokovi. Da ne spominjem seharu sa viskijima, konjacima i istalim cima. Ipak je ovo domacinska kuca.Loo wrote:Pa kako je krwnuo .sve ce popiti sta ima.od ljutogmoonca wrote:..e jos i to -pored svega -![]()
![]()
.
Pa ti meci jedno po jednomoonca wrote:![]()
ejh .... nisu na menu -ima to za lijene franc..![]()
.mislim, lijepo zamisljeno-- ali ne mozes kontrolisati, a i ne kuva se svo povrce na istoj temp- dakle bljak ali je ukusno,
... i eto nase nane pravile ..![]()
svaka ti cast, pravo savrsenoLoo wrote:laugen ..bretzel![]()
+ sjenicki sir, dom.ajvar i visocki bestilj
moonca wrote:I ovo su vanilice...Ali sa ljesnjakom umjesto oraha....i smanjenim secerom...
Ma.ko vise pravi originalno..
Kad imamo prohtjeve![]()
![]()
bas izgleda primamljivo i socnoLoo wrote:
Malo je nahero jer je jos topao![]()
U sustini..ovo je pekmezna pita . Samo.umjesto.druge solje brasna. Stavila pola oraha pola.rogaca
Zacine..cimet..muskatni..
Simple.is the best
Ubio se za uz caj ili solju hladnog mlijeka
nista joj bas ne faliBoemica wrote:Nije ispala lijepa k'o što zna bit![]()
I šerpa domaće "jogobele" za desert
zlatna kombinacijanefsun wrote:
malo tikvica, malo paprikica
Loo wrote:jos ova tura.. I vrijeme je za![]()
jel ovo pjana zeljanicadječak sa šibicama wrote:zeljanica
jel to onaj sistem, od jazuka se najljepse najedemLoo wrote:Ne cujem![]()
Ja jela ovo
Krajeve od tijesta![]()
Sa sirom i puterom
GandalfSivi wrote:Danas ne kuham. Cekamo na baby Gandalfa danas