Demokratska fronta Željko Komšić

Banksy

#27626 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Heartbeats wrote:Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD

Meni je sve to dovoljno da ga opet zaokružim. Hvala.
Izostavio si Oslobođenje i Dane, novine ekstremnog ljevičara Muje Selimovića, trenutno vrlo naklonjene DF-u.

Vijesti.ba i TV1 su Safini, u službi njegovih poslovnih interesa, dugo vremena su itekako puhali u jedra SDP-u (i Komšiću) i puhaće svima za koje je prognoza da bi mogli na vlast.
I Slobodna Bosna ...

Logično, bosanski mediji su uvijek uz pobjednike i vladajuće. Današnji tretman dojučerašnjih miljenika govori da su ovi u slobodnom padu ...
Last edited by Banksy on 11/10/2015 17:35, edited 1 time in total.
ketronsd1

#27627 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ketronsd1 »

Heartbeats wrote:Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD

Meni je sve to dovoljno da ga opet zaokružim. Hvala.
:thumbup:
Banksy

#27628 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

skambrljo wrote:
Istina. I možeš onda misliti gdje je tek DF ...
Na osnovu čega si došao do takvog zaključka? Ja koliko znam DF nije nikome uzimao reket, nisu nikoga njihovog hapsili, nisu smanjivali čak ni sloj asfalta.
Dobro si. Za ove dvije godine DF nije ništa.
skambrljo

#27629 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by skambrljo »

Banksy wrote:
skambrljo wrote:
Na osnovu čega si došao do takvog zaključka? Ja koliko znam DF nije nikome uzimao reket, nisu nikoga njihovog hapsili, nisu smanjivali čak ni sloj asfalta.
Bolje je i ništa (a ti vrlo dobro znaš da nije tako), nego ići u minus kao recimo SDP.
nemampojma0

#27630 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

SBB bi da demontira DF, jer znaju da im je DF direktna konkurencija na izborima, a posebno kad se 2018. narodu ispostavi faktura njihovog rada.
Zna Fahro da se nakon ove koalicije sa SDA više neće moći prikazivati kao alternativa SDA.
HDZ ili bolje reći Čović je tu iz dobro poznatih razloga, kako ličnih, tako i koncepcijskih u smislu HDZ-SNSD+SDA tala.
A SDA-u odgovara svako s kim mogu krasti ili onaj ko neće ukazivati na njihov lopovluk.Oprobani partneri su HDZ i SNSD, a sad je i SBB dobio priliku da se dokaže na SDA testu.
It_is_a_Leclerc

#27631 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja kad vidim na koga je DF spao - na Novinsku "agenciju" Patria - kriminaliziranog Bakira Alispahića, "Dane" i "Oslobođenje" meni to bude dovoljno da više nikad ni ne okrenem stranu glasačkog listića gdje su ove varalice.
ketronsd1

#27632 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ketronsd1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja kad vidim na koga je DF spao - na Novinsku "agenciju" Patria - kriminaliziranog Bakira Alispahića, "Dane" i "Oslobođenje" meni to bude dovoljno da više nikad ni ne okrenem stranu glasačkog listića gdje su ove varalice.
A koji medij je to po tebi mjerilo dobrog
nemampojma0

#27633 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja kad vidim na koga je DF spao - na Novinsku "agenciju" Patria - kriminaliziranog Bakira Alispahića, "Dane" i "Oslobođenje" meni to bude dovoljno da više nikad ni ne okrenem stranu glasačkog listića gdje su ove varalice.
Hahahaha
Ja znam da si ti veliki šupljifikator, al s ovim se provaljuješ.
SDA, HDZ, SNSD i SBB imaju svoja stranačka glasila stvorena našim parama. DF nema i to mu je grijeh, jel?
Ej, a stvarno kako se ne smučite sami sebi s ovakvim i sličnim idiotarijama? Mene bi bilo makar malo stid.
It_is_a_Leclerc

#27634 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

nemampojma0 wrote:
Hahahaha
SDA, HDZ, SNSD i SBB imaju svoja stranačka glasila stvorena našim parama. DF nema i to mu je grijeh, jel?
Ej, a stvarno kako se ne smučite sami sebi s ovakvim i sličnim idiotarijama? Mene bi bilo makar malo stid.
Kako nema ? Čitaj malo Oslobođenje ili Dane.

P.S. DF-u je grijeh što su kukavice, neznalice, lažljivci, zapošljavaju rodbine, prijatelje, nekvalifikovane savjetnike, rade protiv svog rata, troše pare poreskih obveznika na skijanje i iPhone.
skambrljo

#27635 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by skambrljo »

It_is_a_Leclerc wrote:
nemampojma0 wrote:
Hahahaha

P.S. DF-u je grijeh što su kukavice, neznalice, lažljivci, zapošljavaju rodbine, prijatelje, nekvalifikovane savjetnike, rade protiv svog rata, troše pare poreskih obveznika na skijanje i iPhone.
Ahahahah legendo moja, protrljaj malo đozluke i vidjet ćeš da je tema DF, a ne SDP. U SDP-u rade sve pobrojano i još gratis uzimaju reket. :lol: :lol: :lol:
General War

#27636 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Banksy wrote:
skambrljo wrote:
Jesu neki npr u TK...ali ih centrala promptno odjebaus :zzzz:
General War

#27637 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

It_is_a_Leclerc wrote:
nemampojma0 wrote:
Hahahaha

...shodno tome kada uporedimo i ostale kandidate iz BH stranaka, mislim da; s bez "govnjivu motku" tjeranja nehljeba iz svih politickih partija nema mira ili nekog pocetka zavrsetka.
nemampojma0

#27638 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:
nemampojma0 wrote:
Hahahaha
Nemoj bolan, opet se provaljuješ.
Ti bi da se DF-u uvede cenzura. To je nešto drugo, al taj stav moraš jasno reći da bi te se shvatilo ozbiljno.
Pokušavaš uporediti i izjednačiti neuporedive stvari. Jel Oslobođenje radi ono što radi Avaz, Faktor, Poskok, Nezavisne i sl. smeće?
Ti smatraš da Oslobođenje mora da uskrati prostor DF, ali samo DF, da bi se smatralo nestranačkim listom. A kad objavljuje bilo šta vezano za druge stranke onda je ok. To se sinak, zove cenzura i svi diktatori i njihovi beskičmenjaci ju vole i prizivaju. Na dobrom si putu.
Kako rekoh...ma nisi važan da ti išta više govorim. Živio.
45cents

#27639 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

General War wrote: ...shodno tome kada uporedimo i ostale kandidate iz BH stranaka, mislim da; s bez "govnjivu motku" tjeranja nehljeba iz svih politickih partija nema mira ili nekog pocetka zavrsetka.
Oktobar 2014. - oktobar 2015. ... ostaće to godina upisana u anale BiH političke scene kao "Godina DF ubleharenja".

Da stvar bude gora, oni još nisu na čito jesu li pozicija ili opozicija.

Koji nehljebi!

Sevap bi bilo Komšiću uplaćivati 5.000 KM mjesečno, samo da više ništa ne poduzima.
General War

#27640 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

45cents wrote:
General War wrote: ...shodno tome kada uporedimo i ostale kandidate iz BH stranaka, mislim da; s bez "govnjivu motku" tjeranja nehljeba iz svih politickih partija nema mira ili nekog pocetka zavrsetka.
Oktobar 2014. - oktobar 2015. ... ostaće to godina upisana u anale BiH političke scene kao "Godina DF ubleharenja".

Koji nehljebi!

Sevap bi bilo Komšiću uplaćivati 5.000 KM mjesečno, samo da više ništa ne poduzima.
Definitivno jos jedna u nizu promasenih godina i partija...ali nisu partije problem vec jedni te isti ljudi koji od partia su napravili piramidalni sistem vladanja BiH...znaci cilj je naci sto vise klimoglavaca i uhljupa i siri po'so ...dok ponestane, onda napravis drugu stranku i krenes odpocetka...a DF sa personalom se odlicno snasao shodno prilikama.
nemampojma0

#27641 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

45cents wrote:

Koji nehljebi!

Možda bi tebe trebalo negdje izabrati ili imenovati, a Leklera ti postaviti za savjetnika.
Doduše, ti si isto na državnoj sisi, al težiš malo višem nivou, osjećaš se sposobnim, malo se oštriš ovdje, pa kontam da bi bilo sevap da te gdje proguramo.
45cents

#27642 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

nemampojma0 wrote: Možda bi tebe trebalo negdje izabrati ili imenovati, a Leklera ti postaviti za savjetnika.
Doduše, ti si isto na državnoj sisi, al težiš malo višem nivou, osjećaš se sposobnim, malo se oštriš ovdje, pa kontam da bi bilo sevap da te gdje proguramo.
Potpuno izoštren savjet:

Otiđi u kupatilo. Stani pred ogledalo. Upitaj se poluglasno: "Zašto se toliko odraslih osoba razočaralo u DF nakon 365 dana UBLEHARENJA".
Corto Maltese

#27643 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

...
Last edited by Corto Maltese on 11/10/2015 20:21, edited 1 time in total.
General War

#27644 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

nemampojma0 wrote:
45cents wrote:

Koji nehljebi!

Možda bi tebe trebalo negdje izabrati ili imenovati, a Leklera ti postaviti za savjetnika.
Prijatelju mene na nekoj funkciji...ti to nebi volio vidjeti niti biti u blizini, vjeruj mi.
Sa @leclerkom me ne poredi, ja ne agitujem niti za jednu stranku.
Vjerovao ili ne, samo utiliziram prave sise :D
Corto Maltese

#27645 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

45cents wrote:Sevap bi bilo Komšiću uplaćivati 5.000 KM mjesečno, samo da više ništa ne poduzima.
Ja mislim da Smućko baš tako doživljava svoj boravak u Predsjedništvu BiH.
Last edited by Corto Maltese on 11/10/2015 20:21, edited 1 time in total.
45cents

#27646 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Corto Maltese wrote:
45cents wrote:Sevap bi bilo Komšiću uplaćivati 5.000 KM mjesečno, samo da više ništa ne poduzima.
Ja mislim da on baš tako doživljava svoj boravak u Predsjedništvu BiH.

I povremeni odlasci na skijanje .... (pri tome, ostavi jednu osobu dežurnu u Kabinetu da u neka doba pusti saopštenje za medije, kako bi blefirao javnost da je imao radni dan)
VjecitiStudent

#27647 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Corto Maltese wrote:
Ja mislim da on baš tako doživljava svoj boravak u Predsjedništvu BiH.
A šef kabineta, kabinet, savjetnici, vozač, zamjene za sve to, ... možeš tri kafane napuniti, a kamoli Titu.
nemampojma0

#27648 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

45cents wrote:
nemampojma0 wrote: Možda bi tebe trebalo negdje izabrati ili imenovati, a Leklera ti postaviti za savjetnika.
Potpuno izoštren savjet:

Otiđi u kupatilo. Stani pred ogledalo. Upitaj se poluglasno: "Zašto se toliko odraslih osoba razočaralo u DF nakon 365 dana UBLEHARENJA".
Joj folova ti, jarane...pravi si. Kaži u kojoj si izbornoj jedinici da glasam za te.
Ja ne znam kako nazvati ovo sto ti radiš. Ljudi izašli iz vlasti, oni što su ostali nisu bili sposobni naći partnera..evo sad su našli i šta je problem??
Obično ljudi u drugima vide svoje osobine, pa si i ti tako našao tu svoju ublehu u DF-u i sad ponavljaš ko papagaj.
General War

#27649 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

nemampojma0 wrote:
45cents wrote:
Potpuno izoštren savjet:

Joj folova ti, jarane...pravi si. Kaži u kojoj si izbornoj jedinici da glasam za te.
Ja ne znam kako nazvati ovo sto ti radiš. Ljudi izašli iz vlasti, oni što su ostali nisu bili sposobni naći partnera..evo sad su našli i šta je problem??
Obično ljudi u drugima vide svoje osobine, pa si i ti tako našao tu svoju ublehu u DF-u i sad ponavljaš ko papagaj.
Koji Q ste trazili u vlasti sa tim sto nizasta nisu sposobni..jel se sve na to svodi da svi malo probaju vlast pa koliko trajalo?
nemampojma0

#27650 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Generale war, ono nije bilo upućeno tebi, što se jasno vidi.
A to kakva si ti poštenjačina i kakav bi bio na vlasti me mnogo ne zanima, jer vidim da si i ti vrlo sličan ovim što neargumentovano i papagajski ponavljaju nekakve šuplje.Ako si na tom nivou, onda mogu misliti kakav bi bio na vlasti :D

EDIT:

Evo i u drugom postu se petljaš, a niko te ništa nije pitao. I s takvim rječnikom bi tačno mogao biti neka vlast, makar u mjesnoj zajednici :wink:
Post Reply