Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zilla_ wrote: ↑06/10/2025 18:39
Danas bio u Makbel-u reko da zamijenim gume. Sokirao se kad na vratima vidjeh cijene za ovu sezonu
Kao ako donosis svoje gume montaza i balansiranje 100 KM ne znam ko normalan ce im platiti tu cijenu. Malo je reci bezobrazluk na kvadrat.
jos da urade kako treba nego se vracas po 2-3 puta ili ti uniste saraf, navoj smecari
a dok raja placa bice im i cijene takve, na 3 marke troska 97 maraka marze
meni je bitno samo da se zamjene gume na felgama jer ovo stavljanje tockova na auto ne vjerujem nikome otkad su mi jedan saraf sjebali a drugi put u voznji lupka ja otisao u servis kaze nije ti zavrnut saraf na felgi
Danas bio u Makbel-u reko da zamijenim gume. Sokirao se kad na vratima vidjeh cijene za ovu sezonu
Kao ako donosis svoje gume montaza i balansiranje 100 KM ne znam ko normalan ce im platiti tu cijenu. Malo je reci bezobrazluk na kvadrat.
Pa jesi li platio ili si otišao negdje drugo?
Pa nisam lud da platim. Danas svega par auta bilo ocito da ljudi odustanu kad vide cijenu. 100 KM je teski bezobrazluk ali do te mjere su bezobrazni da su stavili istu cijenu 100 KM i za zamjenu vlastitih guma i za zamjenu plus hotel kao eto da ovi sto se dvoume da ih dobiju i za hotel i onda ga dobije i ko klijenta za naredne godine.
Odoh u rs tamo jos uvijek drze neke normalne cijene. Sve preko 50 KM je bezobrazluk za posao od jedva 15 minuta i bez potrosenog nikakvog materijala.
Na kraju krajeva ako svi ovako dignu cijene onda cu uzeti duple felge i nek se j svi.
Last edited by zilla_ on 06/10/2025 20:37, edited 1 time in total.
Pa jesi li platio ili si otišao negdje drugo?
Pa nisam lud da platim. Danas svega par auta bilo ocito da ljudi odustanu kad vide cijenu. 100 KM je teski bezobrazluk ali do te mjere su bezobrazni da su stavili istu cijenu 100 KM i za zamjenu vlastitih guma i za zamjenu plus hotel kao eto da ovi sto se dvoume da ih dobiju i za hotel i onda ga dobije i ko klijenta za naredne godine.
Odoh u rs tamo jos uvijek drze neke normalne cijene. Sve preko 50 KM je bezobrazluk za posao od jedva 15 minuta i bez potrosenog nikakvog materijala.
emko1234 wrote: ↑07/10/2025 10:48
Sudeći prema prognozi, do kraja mjeseca neće biti temperatura većih od 18 stepeni. Znači komotno se zimske mogu staviti danas.
jos da urade kako treba nego se vracas po 2-3 puta ili ti uniste saraf, navoj smecari
a dok raja placa bice im i cijene takve, na 3 marke troska 97 maraka marze
odradih to u subotu (onaj vulkanizer/praonica iza Bosmala) i bome 40 KM zamjena i balansiranje (zimske gume na felgama)
Odes lagano kod brace u rs i zavrsis za tri banke, a sandzokan koji kopira saobracajne da te cima za registraciju neka hvala ko hoce, moze i zeli dati za tu uslugu
emko1234 wrote: ↑07/10/2025 10:48
Sudeći prema prognozi, do kraja mjeseca neće biti temperatura većih od 18 stepeni. Znači komotno se zimske mogu staviti danas.
Pretoplo je to za zimskih, rano je jos.
Ujutro 5-6, dnevna 11-12 i mokro. To ti je za zimsku u radnom radijusu bez problema.