Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#27601 Re: Real Madrid C.F.
On mora bit ozbiljan, iskoristiti priliku i postati nova zlatna lopta.
Al kakvu sutinu ima.
Al kakvu sutinu ima.
-
kory_galaktikos
#27602 Re: Real Madrid C.F.
Enrike hvali i Ceballosa.
- B6Redhell
#27603 Re: Real Madrid C.F.
svi dobro odigrali..
ramo zakuca glavom u svom stilu..
asensio definitivno pruza bolje partije u reprezentaciji. valjda igraju sa drugacijim protivinikom nego laliga ekipe koje vuku loptu.
ramo zakuca glavom u svom stilu..
asensio definitivno pruza bolje partije u reprezentaciji. valjda igraju sa drugacijim protivinikom nego laliga ekipe koje vuku loptu.
- Hasan006
#27604 Re: Real Madrid C.F.
Asensio u nekim utakmicama igra ko Neymar i Hazard zajedno, a u nekim ko Kenan Kodro sa dvije lijeve. Izniman talenat, ali veoma nekonstantan, što je razumljivo za njegove godine. Vjerujem da će krenuti u jednom od ta 2 smjera u sljedećih par godina.
- Hasan006
#27605 Re: Real Madrid C.F.
Nismo ni zaslužili više od boda iskreno. Razočaravajuća igra, kao i odluke trenera.
I šta je ovaj Ramos umislio da je neki golgeter pa izlijeće na centarfora svakih 5-6 minuta?
I šta je ovaj Ramos umislio da je neki golgeter pa izlijeće na centarfora svakih 5-6 minuta?
- B6Redhell
#27606 Re: Real Madrid C.F.
Lopata misli moze sa seniorima od 30+ God. Tika taku i posijed lopte 60-70%Hasan006 wrote:Nismo ni zaslužili više od boda iskreno. Razočaravajuća igra, kao i odluke trenera.
Polomi ih u prvom poluvremenu a nista nisu ostvarili.
Los pristup totalno..
- Hasan006
#27607 Re: Real Madrid C.F.
Ma nije u tome po meni problem, nego više u postavi i zamjenama. Ubacuje u startnu onog Ceballosa koji je bukvalno Illarramendi V2, lik nema nikakve kvalitete za Real Madrida, a Casemiro koji je u top 3 defanzivnih veznih svijeta sjedi na klupi. Čim je Casemiro ušao Bilbao nije mogao šanse napravit, a Isco isto čim je ušao zabija gol. I u zadnjih 10 minuta kad nam treba gol za pobjedu lik umjesto Benzeme koji se nije vidio čitavu utakmicu izbacuje asistenta Balea i ubacuje mrtvog Vazqueza, a Mariano mu sjedi na klupi. Stvarno loše trenerske odluke. Ni Ramos nije pomogao sa svojim izlijetanjem i glumljenjem napadača, ne kontam šta cilja, da bude top strijelac lige?B6Redhell wrote:Lopata misli moze sa seniorima od 30+ God. Tika taku i posijed lopte 60-70%Hasan006 wrote:Nismo ni zaslužili više od boda iskreno. Razočaravajuća igra, kao i odluke trenera.
Polomi ih u prvom poluvremenu a nista nisu ostvarili.
Los pristup totalno..
Nije ni počela sezona kako treba a odmah vidim da će biti dosta nerviranja sa ovim trenerom. Lik očigledno daje povlastice španskim igračima, a iste odluke pravi kad gubimo i trebamo izjednačit/povest i kad vodimo 4-1 i trebamo održat dobru gol razliku. Bojim se da će nadati se ičemu većem od Kupa kralja ove godine uskoro postati a fool's hope.
- Fajcion
#27608 Re: Real Madrid C.F.
Ceballos Iniesta za Illarramendia. Mislim poređenje stvarno nula bodova. Igrale se reprezentativne utakmice
morao se odmarati neko i trener se odlučio na Casemira koji je možda najviše i igrao , nije ni bitno.
Isco ušao dao gol a prethodne utakmice nije se vidio i ? Bale uz Ceballosa najlogičnija izmjena. Gleda
lik svaku loptu kako može spržiti po golu pa da je to barem ličilo na nešto.
Po meni nije ovo još nikakav pravi pokazatelj, ipak gostovanje na Mamesu i praktično gdje ti čitava ekipa
nije imala prave prilike za odmor,ali i realno šta očekivati od ove ekipe i trenera ove sezone ? Ja ne znam a mislim da to niko i ne
može znati.
morao se odmarati neko i trener se odlučio na Casemira koji je možda najviše i igrao , nije ni bitno.
Isco ušao dao gol a prethodne utakmice nije se vidio i ? Bale uz Ceballosa najlogičnija izmjena. Gleda
lik svaku loptu kako može spržiti po golu pa da je to barem ličilo na nešto.
Po meni nije ovo još nikakav pravi pokazatelj, ipak gostovanje na Mamesu i praktično gdje ti čitava ekipa
nije imala prave prilike za odmor,ali i realno šta očekivati od ove ekipe i trenera ove sezone ? Ja ne znam a mislim da to niko i ne
može znati.
- Hasan006
#27609 Re: Real Madrid C.F.
Pa jest kad nisu ista pozicija, isto je tako Illarramendi za njega Xabi AlonsoFajcion wrote:Ceballos Iniesta za Illarramendia.
I nema opravdanja za ove loše odluke trenera. Bale je imao 2 opasna šuta po golu, asistirao jednom pa umalo i drugi put, i izbaci ga kad nam je najpotrebniji a ubacuje Vazqueza za kojeg su važan gol ili asistencija imaginaran pojam. Također, nakon Benzeminog očajnog prvog poluvremena je odmah trebao uvesti Mariana, da ne govorim o zadnjih 10-15 minuta utakmice.
Ali dobro, neću da se ovoliko zamaram običnom ligaškom utakmicom, da onaj njihov golman nije skinuo neki od onih silnih zicera ne bi me ništa od ovog ni zanimalo. Ali eto, ispade da smo sve važnije utakmice i veće izazove do sada uprskali, mislim da će El Clasico biti presudna tačka u tome kakav je Lopetegui trener za Real.
-
Vitoo
#27611 Re: Real Madrid C.F.
Strasan je ovaj Real
Real bez onog placke tek ce da zatrese nogometni Svijet. Roma ko da je Salamanca.
Real bez onog placke tek ce da zatrese nogometni Svijet. Roma ko da je Salamanca.
- aveos
#27612 Re: Real Madrid C.F.
Svaka cast prvacima Europe..milina je ovo gledati bez Ronalda,imaju vecu raznovrsnost.odlicni ovi mladji igraci predvodjeni sa Ramosom,Modricem,Marcelom imaju sta pokazati i ove godine u "njihovu" natjecanju...Hala Madrid 
- xoklix
#27613 Re: Real Madrid C.F.
Ja se svaki put iznova frapiram brzinom Bejla.
Haj što je brz bez lopte već frajer sa loptom trči skoro identično brzo. Odlična kontrola lopte u punoj brzini.
Haj što je brz bez lopte već frajer sa loptom trči skoro identično brzo. Odlična kontrola lopte u punoj brzini.
-
kory_galaktikos
#27614 Re: Real Madrid C.F.
Meni je ovo bilo pravo dobro. Ne znam da li Roma spada u taj "drugi sesir" mislim realno, al izdominirali su ih.
Brzo, kreativno i raznovrsno.
Brzo, kreativno i raznovrsno.
- B6Redhell
#27615 Re: Real Madrid C.F.
Nadam se da realu roma nece biti neko mijerilo. Ipak roma je oslabila ove sezone. Ljudi sve sto je dobro prodaju.
Sto se tice igre ono je milina gledat. Ljudi valcer plešu.. uz simfonijski orkestar. Klupa jaka ko beton. Da se sve karte posloze moglo bi svasta biti.
lopata nadam se da nece zanemariti casemira i par zizu igraca koji su bili kljucni u svemu sto je real napravio u zadnje vrijeme...
Sto se tice igre ono je milina gledat. Ljudi valcer plešu.. uz simfonijski orkestar. Klupa jaka ko beton. Da se sve karte posloze moglo bi svasta biti.
lopata nadam se da nece zanemariti casemira i par zizu igraca koji su bili kljucni u svemu sto je real napravio u zadnje vrijeme...
-
kory_galaktikos
#27616 Re: Real Madrid C.F.
golmani prejaka konkurencija
odbrana - sigurna, stabilna
vezni red- uzasno jak, 4 vrhunska igraca + Ceballos ili kako se vec zove koji moze uskocit, zamjenit
napad- Bale koji zeli pokazat da vrijedi tih 100 mill, da moze bit glavna zvijezda i uzdanica, Asensio koji uz pametan rad moze bit sigurno top 3 na svijetu valjda i on ima volju i zelju pokazat to... Mariano sigurno moze odgovorit zadatku i neprikosnoveni Benzema
hocu rec nije situacija bas toliko za crnjacenje koliko smo haman svi kukali.. pero stedi pare za stadion sad ce ta neka rekonstrukcija
a postoji i januar uvijek se to moze fino popunit
odbrana - sigurna, stabilna
vezni red- uzasno jak, 4 vrhunska igraca + Ceballos ili kako se vec zove koji moze uskocit, zamjenit
napad- Bale koji zeli pokazat da vrijedi tih 100 mill, da moze bit glavna zvijezda i uzdanica, Asensio koji uz pametan rad moze bit sigurno top 3 na svijetu valjda i on ima volju i zelju pokazat to... Mariano sigurno moze odgovorit zadatku i neprikosnoveni Benzema
hocu rec nije situacija bas toliko za crnjacenje koliko smo haman svi kukali.. pero stedi pare za stadion sad ce ta neka rekonstrukcija
a postoji i januar uvijek se to moze fino popunit
- Logovan
#27618 Re: Real Madrid C.F.
Evo VAR-a.
EDIT: Bravo VAR, čist gol, Asensio 1:0.
- Hasan006
#27619 Re: Real Madrid C.F.
Benzema opet po starom. Odmah uvesti Mariana na poluvremenu.
- B6Redhell
#27620 Re: Real Madrid C.F.
Logovan wrote:Evo VAR-a.
Ma gol ko fahre scepe toranj onaj špic. Marco dva metra iza i opet jedva priznase gol.
Ajjj lopate i koje izmjene.. cccc prosijek godina igraca reala tinejdzerski.
Edit: ovaj marco asensio je zajebo tropsku vremensku prognozu kako zna biti promijenjiv i los.
- Hasan006
#27621 Re: Real Madrid C.F.
Solidna utakmica. Tri poena pokupljena i to je bitno, treba ipak uzet u obzir da su se neki od najboljih igrača kluba odmarali danas.
Od nestandardnih igrača Nacho i Odriozola odlični, odigrali su na nivou Marcela i Carvajala. Ceballos po prvi put ove sezone pružio dobru partiju bez srljanja i gubljenja lopte. Asensija izvukao gol, bio je klimav dosta. Mora se stvarno više truditi i pametnije igrati ili mu ne gine klupa. Sve 3 zamjene su bile solidne u drugom poluvremenu, Lopetegui bi trebao dati Marianu jednu utakmicu da igra ispočetka, ovako mu daje premalo vremena da se dokaže za startne postave, iako je za ovih pola sata pokazao više nego Benzema za sat vremena.
Od nestandardnih igrača Nacho i Odriozola odlični, odigrali su na nivou Marcela i Carvajala. Ceballos po prvi put ove sezone pružio dobru partiju bez srljanja i gubljenja lopte. Asensija izvukao gol, bio je klimav dosta. Mora se stvarno više truditi i pametnije igrati ili mu ne gine klupa. Sve 3 zamjene su bile solidne u drugom poluvremenu, Lopetegui bi trebao dati Marianu jednu utakmicu da igra ispočetka, ovako mu daje premalo vremena da se dokaže za startne postave, iako je za ovih pola sata pokazao više nego Benzema za sat vremena.
- AmiĐa_Idriz
#27622 Re: Real Madrid C.F.
Odriozola dobar pravo 
- Fajcion
#27623 Re: Real Madrid C.F.
Bez 3-4 standardnih nije ovo ni bilo nešto loše. Par njih opet po sistemu toplo hladno ali dobro.
Po meni Lopetegui prije svega ima mu*a a i zna dobro šta radi. Sad koliko će to ovaj kadar u punoj sezoni
moći ispuniti .
Po meni Lopetegui prije svega ima mu*a a i zna dobro šta radi. Sad koliko će to ovaj kadar u punoj sezoni
moći ispuniti .
-
Melbourne_Australia
#27624 Re: Real Madrid C.F.
Asensio klupa?? decko ce biti jedan od najboljih igraca svijeta...Znaci masina je, sve ima, dribling, sut, brzinu.....Sa njima na terenu i bez njega Real je skroz druga ekipa...Uglavnom buduci veliki igrac sigurno..Hasan006 wrote:Solidna utakmica. Tri poena pokupljena i to je bitno, treba ipak uzet u obzir da su se neki od najboljih igrača kluba odmarali danas.
- xoklix
#27625 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam koliko si pratio Real, ali on najbolje igra kad udje sa klupeMelbourne_Australia wrote:Asensio klupa?? decko ce biti jedan od najboljih igraca svijeta...Znaci masina je, sve ima, dribling, sut, brzinu.....Sa njima na terenu i bez njega Real je skroz druga ekipa...Uglavnom buduci veliki igrac sigurno..Hasan006 wrote:Solidna utakmica. Tri poena pokupljena i to je bitno, treba ipak uzet u obzir da su se neki od najboljih igrača kluba odmarali danas.