Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#27601 Re: Liverpool FC
Fora je što ne seremo samo mi ovdje, Grobelar je Žohara kritikovao ima 3 godine, a i javna je tajna da je Reina tražio nakon 6 mjeseci rada sa njim da ga maknu. Mater mu jebem frizijsku.
- zomri
#27602 Re: Liverpool FC
Upropastio je svakog golmana koga je doveo, a lično je regrutovao par njih. Mater mu jebem kako se još zadržao u timu nakon promjene 5 menadžera. Nikom se ne da peglat sa golmanom šta li, a golman je jedna od najvažnijih pozicija u ekipi mater im glupu. Iznerviram se čim mislim o debilu jebo ga svak.
- zomri
#27603 Re: Liverpool FC
I nek ne dovode Alisona ako zohara nece maknuti. Nema to nikakvog smisla, ovaj bi De Geu upropastio.
- AmiĐa_Idriz
#27604 Re: Liverpool FC
Ma teško ćemo ga mi pored Čelskog svakako dovući, jedino Firmino da raspali malo veći roštilj 
Alisson is about to say goodbye to Roma and move to the Premier League. The two contenders are Liverpool, who have offered €60M+ €10M (£53M + £8.9M) & Chelsea who await the departure of Courtois. Roma will sell to the highest bidder. [@blitzquotidiano] #LFC
- zomri
#27605 Re: Liverpool FC
joj izvora kod amiđe
danas me neki hedalj sa klonom joyceovog naloga prevari da se buvač vraća. požurio da javim na forum a nisam provjerio kredibilitet
danas me neki hedalj sa klonom joyceovog naloga prevari da se buvač vraća. požurio da javim na forum a nisam provjerio kredibilitet
- AmiĐa_Idriz
#27606 Re: Liverpool FC
Blitz quitidano >>>>> Pooperzomri wrote:joj izvora kod amiđe![]()
![]()
Oko ovog Taiwa su neke mutne radnje majke miHarry Wilson to join Championship side Derby County on a season-long loan. Liverpool are 'weighing up' interest from Championship clubs for Ryan Kent & Sheyi Ojo, among others. #LFC also hope to get Rhian Brewster & Taiwo Awoniyi on new contracts this week. [@neiljonesgoal]
- AmiĐa_Idriz
#27607 Re: Liverpool FC
BREAKING: Liverpool have started talks with AS Roma for their goalkeeper Alisson Becker. [@DiMarzio]
BREAKING: Alisson would accept the Liverpool bid. He’s waiting for total agreement between Liverpool and Roma. Talks are ongoing now. [@FabrizioRomano]
- AmiĐa_Idriz
#27608 Re: Liverpool FC
Fabrizio Romano
Alisson would accept the Liverpool bid. He’s waiting for total agreement between Liverpool and Roma. Talks are ongoing now... #LFC #Liverpool #transfers
- zomri
#27610 Re: Liverpool FC
Prestigao si me
Čekamo dalje šta će biti...
- AmiĐa_Idriz
#27612 Re: Liverpool FC
BREAKING: Alisson has already held discussions with Jürgen Klopp, Liverpool have overtaken Chelsea on the race for his signature - AS Roma waiting for a last effort from Liverpool to match the €75M price tag, current offer at €70M. [@DiMarzio]
Opet Jurgen neku kasetu izvukao...zomri wrote:Prestigao si me![]()
Ovo isto ko kad imaš nekog malog idiota u porodici i kupiš mu skupu igračku

- zomri
#27613 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: Ovo isto ko kad imaš nekog malog idiota u porodici i kupiš mu skupu igračku![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
#27614 Re: Liverpool FC
Jede se kavijar, pije se dzin, ima se para, ima se s' cimIF a deal is compromised, Alisson will overtake Buffon as the most expensive goalkeeper in history.
Liverpool would have the most expensive defender & the most expensive goalkeeper in the world if this happens.
- MyTao
#27615 Re: Liverpool FC
Sve izgleda da ce Allison doci... da mi je neko prije nekoliko godina rekao da ce Liverpool imati najskupljeg golmana i defanzivca mislio bi da je lud.
- zomri
#27616 Re: Liverpool FC
ponavljam, ništa ovo neće vrijediti ako Žohara ne sklone i dovedu normalnog, po mogućnosti njemačkog trenera za golmane!
- AmiĐa_Idriz
#27617 Re: Liverpool FC
baš zomri, baš. Nisam baš nešto previše uzbuđen jer me sve strah da će i on failati zbog žohara.BREAKING: Liverpool have lodged bid in region of £62m for Roma keeper Alisson. [@_ChrisBascombe]
- zomri
#27619 Re: Liverpool FC
Hajde nek se neštA dešaJE
Monchi na potezu!
Monchi na potezu!
- AmiĐa_Idriz
#27620 Re: Liverpool FC
Malo sam istražio, pa ako je kome interesantno neka baci oko, zomriju znam da će
Treneri golmana u ostalim TOP 6 klubovima PL-a:
1) Arsenal - Javi Garcia (ne Fikret Hodžić iz Citya
)
Radio u Sevilli sa Emeryem, kao i u PSG pa tako sada i u Arsenalu. Golmani koji su radili sa njim: Palop, Beto, Sergio Rico, David Soria, Kevin Trapp, Alphons Areola. Dakle, svi manje više dobro poznati golmani, posebno se ističe rad sa Ricom i Soriom u Sevilli i produciranje Areole u Parizu koji nije bio ni u kakvim planovima prije dolaska Garcie.
2) Chelsea - Gianluca Spineli
Šta reći o ovom čovjeku osim da je trenirao Buffona dugi niz godina u reprezentaciji Italije, za 12 godina rada u Genoi izbacuje npr. jednog Perina, i bio imenovan za najboljeg trenera golmana u Seriji A za sezone 2011/12, 2014/15 i 2015/16 (zanimljivo mi je da imaju ovu nagradu
) i još uvijek je dio štaba Azzura.
3) glory glory shithole - Emilio Alvarez
Sezonu 08-09 proveo u Benfici nakon čega odlazi tamo gdje odlazi, radi sa van der Sarom, Benom Fosterom, Kuszackom, Ronom Robertom Zielerom, Andersom Lindegaardom, a potom na red naravno dolaze i David De Gea, Sergio Romero.
4) Man City - Xabier Mancisidor
Zanimljiva priča, penzionisao se sa samo 28 godina, i proveo 11 godina u Sociedadu, potom je dobio posao u stožeru Pellegrinija u Real Madridu gdje je radio sa Ikerom Casillasom i Jerzyem Dudekom dakle najboljim ikad
Potom prvo prati Pellegrinija u Malagu gdje je radio sa Caballerom, Kamenijem itd.
Zatim opet prati Pellegrinija u City gdje je i danas, sad Hart mu i nije neka karika za pohvaliti
tu su još Pantilimon, Bravo i Ederson.
5) Tottenham Hotspur - Toni Jimenez
Poput Xabiera i Pellegrinija, tako je i ovaj rame uz rame sa Pochetinom. U Espanyolu radio sa Kikom Casillom, zatim sa već gore pomenutim Kamenijem, odlazi u Southampton gdje je radio sa Borucom npr. a sada sa Llorisom i Vormom.
6) Liverpool - the myth the legend himself
Nemam šta spomenuti, bio u Tranmeru trener igrač i odma došao 2009-te u Liverpool kad trener omladinaca i vrlo brzo prebačen u prvi tim.
Treneri golmana u ostalim TOP 6 klubovima PL-a:
1) Arsenal - Javi Garcia (ne Fikret Hodžić iz Citya
Radio u Sevilli sa Emeryem, kao i u PSG pa tako sada i u Arsenalu. Golmani koji su radili sa njim: Palop, Beto, Sergio Rico, David Soria, Kevin Trapp, Alphons Areola. Dakle, svi manje više dobro poznati golmani, posebno se ističe rad sa Ricom i Soriom u Sevilli i produciranje Areole u Parizu koji nije bio ni u kakvim planovima prije dolaska Garcie.
2) Chelsea - Gianluca Spineli
Šta reći o ovom čovjeku osim da je trenirao Buffona dugi niz godina u reprezentaciji Italije, za 12 godina rada u Genoi izbacuje npr. jednog Perina, i bio imenovan za najboljeg trenera golmana u Seriji A za sezone 2011/12, 2014/15 i 2015/16 (zanimljivo mi je da imaju ovu nagradu
3) glory glory shithole - Emilio Alvarez
Sezonu 08-09 proveo u Benfici nakon čega odlazi tamo gdje odlazi, radi sa van der Sarom, Benom Fosterom, Kuszackom, Ronom Robertom Zielerom, Andersom Lindegaardom, a potom na red naravno dolaze i David De Gea, Sergio Romero.
4) Man City - Xabier Mancisidor
Zanimljiva priča, penzionisao se sa samo 28 godina, i proveo 11 godina u Sociedadu, potom je dobio posao u stožeru Pellegrinija u Real Madridu gdje je radio sa Ikerom Casillasom i Jerzyem Dudekom dakle najboljim ikad
Potom prvo prati Pellegrinija u Malagu gdje je radio sa Caballerom, Kamenijem itd.
Zatim opet prati Pellegrinija u City gdje je i danas, sad Hart mu i nije neka karika za pohvaliti
5) Tottenham Hotspur - Toni Jimenez
Poput Xabiera i Pellegrinija, tako je i ovaj rame uz rame sa Pochetinom. U Espanyolu radio sa Kikom Casillom, zatim sa već gore pomenutim Kamenijem, odlazi u Southampton gdje je radio sa Borucom npr. a sada sa Llorisom i Vormom.
6) Liverpool - the myth the legend himself
Nemam šta spomenuti, bio u Tranmeru trener igrač i odma došao 2009-te u Liverpool kad trener omladinaca i vrlo brzo prebačen u prvi tim.
- zomri
#27621 Re: Liverpool FC
Žohar jebo ga otac njegov, nikakvih referenci, sa ulice ga pokupili maltene. I niko nikad da skonta i upita se što su loši golmani

- AmiĐa_Idriz
#27622 Re: Liverpool FC
U Borussiji je sa Kloppom radio Wolfgang de Beer, mada je on dugo i prije Kloppa bio u Dortmundu nekad od početka 2000tih (u roli trenera, bio je i kao igrač tu sve ukupno 32 godine staža), sad u maju ih napustio, znači haman dobrih 20 godina tamo bio, hajde bujrum dođi, Vicious neka obavi poziv

- AmiĐa_Idriz
#27623 Re: Liverpool FC
Liverpool have offer a huge £53M up front, with £9M of add ons. AS Roma are believed to want £66M, but the Reds are confident a deal can be done. [@LivEchoLFC]
Neil Jones
#LFC are going big for Alisson. Talks opened over a deal, Roma believed to be open to selling. Would be a world record fee for a goalkeeper.
Not done yet, of course, and remember this is Liverpool! But it's absolutely the right decision to recruit a keeper. Like Van Dijk, the right signing (forget the fee) in a problem area would make a huge difference to a team that isn't far away as it is. #LFC
- zomri
#27624 Re: Liverpool FC
hm, pa ne znam, i onaj vajdefeler je bio feleričan pravo
sigurno najlošiji golman u top klubu bundeslige.
- AmiĐa_Idriz
#27625 Re: Liverpool FC
Ma bubam, nije ni onaj Burki čemu bio, al majku mu makni ga da ga ne gledam makar, još se kofrči na onoj klupi najvišezomri wrote:hm, pa ne znam, i onaj vajdefeler je bio feleričan pravosigurno najlošiji golman u top klubu bundeslige.
https://twitter.com/search?q=john%20achterberg&src=typd