naučilo se vrtit turemario001 wrote:Ja cu zbog ove recenice : kad gledam da se cijela zemlja VRTI u krizi...za njega se kaoo člana Predsjedništva more iz zajebancije glasat
Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27601 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
mario001
#27602 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neko bi mu trebao reci da vise moze napraviti za drzavu u parlamentu, nego u predsjednistvuJoseMujica wrote:naučilo se vrtit turemario001 wrote:Ja cu zbog ove recenice : kad gledam da se cijela zemlja VRTI u krizi...za njega se kaoo člana Predsjedništva more iz zajebancije glasat
- Corto Maltese
#27603 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...
Last edited by Corto Maltese on 11/10/2015 13:50, edited 1 time in total.
- Corto Maltese
#27604 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željkov IQ, visine sobne temperature, je stara vijest i nema je svrhe iznova dokazivati.
On je potvrđuje svaki put kada otvori usta na javnom mjestu, kao što se vidi i čuje u donjem prilogu.
Međutim, ono što mene brine nije čoban, nego stado.
Brine me to što je, svojevremeno, 330.000 odraslih osoba glasalo za ovog drvenog lutka.
Trećina miliona odraslih, radno sposobnih muškaraca i žena, bira osobu sa očiglednim poteškoćama, na najvišu državnu funkciju!?
Ima li neki izraz za to?
Ako nema da izmislimo.
On je potvrđuje svaki put kada otvori usta na javnom mjestu, kao što se vidi i čuje u donjem prilogu.
Brine me to što je, svojevremeno, 330.000 odraslih osoba glasalo za ovog drvenog lutka.
Trećina miliona odraslih, radno sposobnih muškaraca i žena, bira osobu sa očiglednim poteškoćama, na najvišu državnu funkciju!?
Ima li neki izraz za to?
Ako nema da izmislimo.
-
45cents
#27605 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:Željkov IQ, visine sobne temperature, je stara vijest i nema je svrhe iznova dokazivati.
Ima li neki izraz za to?
Ako nema da izmislimo.
Nacija koja ne čita.
Da kojim slučajem glasačko tijelo čita, shvatilo bi se kako biti član Predsjedništva BiH može bilo koji vlasnik uličnog granapa (tolike vještine trebaju za takav opis ustavnih nadležnosti). Nadalje, to glasanej Bošnjaka za hrvatskog člana Predsjedništva BiH je u OK samo Peđi Kojoviću.
Iskustvo iz 2 mandata pokazuje da se jedan NOTORNI LOPOV tipa Dragan Čović pretvorio u ugroženog sveca nad kojim plače svaki hrvatski građanin. HDZ je lansirao takvu priču o "ugroženosti" na koju je i sam Vatikan pao.
Nema inostrane delegacije (i dan danas) koja ne zna da je "napokon Hrvat postao član Predsjedništva BiH, jer su se Bošnjaci uzdržali od poturanja nenarodnog kandidata".
Kako razumjeti najavu ponovnog kandidiranja Komšića za Predsjedništvo BiH?
Ja shvatam da se njemu tek sada padobran otvorio, tek sada je progledao (intenzivno se javlja u medije)..
Poruka je jasna - "Odyebite sad svi vi Suljagići, Đonlagići, Podžići... vraćam se ja nazad u Predsjedništvo na sigurnu guzovaču".
- MuaDib
#27606 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije problem Željko Komšić, već je problem u tome što se fragmenti elitističko poimanja politike ponikli u SDP-u ne mire s porazom.Corto Maltese wrote:Željkov IQ, visine sobne temperature, je stara vijest i nema je svrhe iznova dokazivati.
Ima li neki izraz za to?
Ako nema da izmislimo.
Porazom, kom je najviše kumovao Željko Komšić kada je javno i do kosti ogolio "crvene kleptomane", koji su socijaldemokratiju pretvorili u paravan za lično bogaćenje. Koje je narod žestoko kaznio na izborima 2014. godine.
-
mario001
#27607 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I sad ce ponovo skupa na lokalne izbora.Nije problem Željko Komšić, već je problem u tome što se fragmenti elitističko poimanja politike ponikli u SDP-u ne mire s porazom.
Porazom, kom je najviše kumovao Željko Komšić kada je javno i do kosti ogolio "crvene kleptomane", koji su socijaldemokratiju pretvorili u paravan za lično bogaćenje. Koje je narod žestoko kaznio na izborima 2014. godine.
- nemampojma0
#27608 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta je lose u tome?mario001 wrote:I sad ce ponovo skupa na lokalne izbora.Nije problem Željko Komšić, već je problem u tome što se fragmenti elitističko poimanja politike ponikli u SDP-u ne mire s porazom.
Medjusobna podrska za nacelnike.
-
VjecitiStudent
#27609 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF-ovi kretenluci dolaze u talasima
DF je svoje dvije glavne misije vrlo brzo ostvario: očistio je cijelu bh. ljevicu negativnog naslijeđa i tereta autokratskog vladanja, izjavio je u intervjuu za Oslobođenje Reuf Bajrović, bivši ministar Demokratske fronte u Vladi FBiH
-
mario001
#27610 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To znaci da se Zeljko vraca kuciSta je lose u tome?
-
skambrljo
#27611 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Loše je to što je SDP umro a DF još živi. Narod bi itekako znao kazniti čak i DF ako se spetljaju sa reketašima. Time bi i Željko pogazio sam sebe. Otišao je najviše zbog lopovluka Lagumdžije i Hadžića koji su i dalje tu, vrebaju iz sjene. Ovaj SDP se skoro nikako ne razlikuje od onog koji je otjerao Komšića. DF samo može propasti ako se upusti u avanturu sa SDP-om.nemampojma0 wrote:Sta je lose u tome?mario001 wrote:I sad ce ponovo skupa na lokalne izbora.Nije problem Željko Komšić, već je problem u tome što se fragmenti elitističko poimanja politike ponikli u SDP-u ne mire s porazom.
- General War
#27612 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:DF-ovi kretenluci dolaze u talasima
DF je svoje dvije glavne misije vrlo brzo ostvario: očistio je cijelu bh. ljevicu negativnog naslijeđa i tereta autokratskog vladanja, izjavio je u intervjuu za Oslobođenje Reuf Bajrović, bivši ministar Demokratske fronte u Vladi FBiH
- nemampojma0
#27613 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobro je da si nam objasnio, da shvatimo tvoj način razmišljanja.mario001 wrote:To znaci da se Zeljko vraca kuciSta je lose u tome?
- nemampojma0
#27614 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
[/quote]Loše je to što je SDP umro a DF još živi. Narod bi itekako znao kazniti čak i DF ako se spetljaju sa reketašima. Time bi i Željko pogazio sam sebe. Otišao je najviše zbog lopovluka Lagumdžije i Hadžića koji su i dalje tu, vrebaju iz sjene. Ovaj SDP se skoro nikako ne razlikuje od onog koji je otjerao Komšića. DF samo može propasti ako se upusti u avanturu sa SDP-om.
Koji puritanci na forumu. DF se traži dlaka u jajetu, dok se koaliranje SDA i SBB prihvata kao sasvim normalno.
Tamo gdje SDP-u fali malo glasova da ima načelnika, DF se treba izmaći i time pomoći SDA kandidata ili obratno, jel se za to zalažeš? Jel bi to bio smrtni grijeh DF-a?
-
VjecitiStudent
#27615 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nismo mi sjebani zato što je SDA takva, kakva je, već što je opozicija na svaki mogući način oponaša.
- JThomas
#27616 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koji puritanci na forumu. DF se traži dlaka u jajetu, dok se koaliranje SDA i SBB prihvata kao sasvim normalno.nemampojma0 wrote:Loše je to što je SDP umro a DF još živi. Narod bi itekako znao kazniti čak i DF ako se spetljaju sa reketašima. Time bi i Željko pogazio sam sebe. Otišao je najviše zbog lopovluka Lagumdžije i Hadžića koji su i dalje tu, vrebaju iz sjene. Ovaj SDP se skoro nikako ne razlikuje od onog koji je otjerao Komšića. DF samo može propasti ako se upusti u avanturu sa SDP-om.
Tamo gdje SDP-u fali malo glasova da ima načelnika, DF se treba izmaći i time pomoći SDA kandidata ili obratno, jel se za to zalažeš? Jel bi to bio smrtni grijeh DF-a?[/quote]
šta fali, već ga je pomogao za predsjedništvo prošle godine.
-
skambrljo
#27617 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koji puritanci na forumu. DF se traži dlaka u jajetu, dok se koaliranje SDA i SBB prihvata kao sasvim normalno.nemampojma0 wrote:Loše je to što je SDP umro a DF još živi. Narod bi itekako znao kazniti čak i DF ako se spetljaju sa reketašima. Time bi i Željko pogazio sam sebe. Otišao je najviše zbog lopovluka Lagumdžije i Hadžića koji su i dalje tu, vrebaju iz sjene. Ovaj SDP se skoro nikako ne razlikuje od onog koji je otjerao Komšića. DF samo može propasti ako se upusti u avanturu sa SDP-om.
Tamo gdje SDP-u fali malo glasova da ima načelnika, DF se treba izmaći i time pomoći SDA kandidata ili obratno, jel se za to zalažeš? Jel bi to bio smrtni grijeh DF-a?[/quote]
Nisi shvatio o čemu govorim. Što bi DF-u trebala pomoć raspale stranke kakva je SDP? SDP se ne treba nikome izmicati, on je izmaknut prošle godine. DF samostalno može pobijediti u mnogo opština, dakle bez ikakve pomoći reketaške stranke kakva je SDP? Kontaš?
-
Heartbeats
#27618 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znamo, ali pitaj Čovića...možda odgovor i ovdje isčitašmario001 wrote:Postoji li konkretna, opipljiva stva gdje je on nastetio Covicu??Kandidat za najboljeg jebaca D.Covica![]()
![]()
![]()
![]()
Samo deri dok se ne zadimi.
http://--- NO LINKS ---/wp/oni-od-hegemonije ... -povratak/
-
Heartbeats
#27619 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD
Meni je sve to dovoljno da ga opet zaokružim. Hvala.
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD
-
skambrljo
#27620 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je li stvarno TV1 pod Fahrinom kontrolom?Heartbeats wrote:Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD
- Banksy
#27621 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U stvari,skambrljo wrote:
Što bi DF-u trebala pomoć raspale stranke kakva je SDP? SDP se ne treba nikome izmicati, on je izmaknut prošle godine.
Što bi SDP-u trebala pomoć raspale stranke kakav je DF? DF se ne treba nikome izmicati, on je izmaknut zauvijek.
U ovom trenutku, SDP-u, DF može samo predstavljati teret.
-
skambrljo
#27622 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti stvarno SDP doživljavaš kao ozbiljnu stranku?Banksy wrote:U stvari,skambrljo wrote:
Što bi DF-u trebala pomoć raspale stranke kakva je SDP? SDP se ne treba nikome izmicati, on je izmaknut prošle godine.
Što bi SDP-u trebala pomoć raspale stranke kakav je DF? DF se ne treba nikome izmicati, on je izmaknut zauvijek.
Umrli prošle godine, gotovo sa njima, ne znam kakvu još potvrdu želite?
- Banksy
#27623 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Istina. I možeš onda misliti gdje je tek DF ...skambrljo wrote:Ti stvarno SDP doživljavaš kao ozbiljnu stranku?Banksy wrote:U stvari,skambrljo wrote:
Što bi SDP-u trebala pomoć raspale stranke kakav je DF? DF se ne treba nikome izmicati, on je izmaknut zauvijek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Umrli prošle godine, gotovo sa njima, ne znam kakvu još potvrdu želite?
-
VjecitiStudent
#27624 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Izostavio si Oslobođenje i Dane, novine ekstremnog ljevičara Muje Selimovića, trenutno vrlo naklonjene DF-u.Heartbeats wrote:Željka Komšića i DF trenutno deru gdje stignu:
Avaz - SBB
Faktor i Stav - SDA
Poskok i Vercernji - HDZ
Vijesti.ba i TV1 - SBB
Nezavisne - SNSD
Vijesti.ba i TV1 su Safini, u službi njegovih poslovnih interesa, dugo vremena su itekako puhali u jedra SDP-u (i Komšiću) i puhaće svima za koje je prognoza da bi mogli na vlast.
-
skambrljo
#27625 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na osnovu čega si došao do takvog zaključka? Ja koliko znam DF nije nikome uzimao reket, nisu nikoga njihovog hapsili, nisu smanjivali čak ni sloj asfalta.Istina. I možeš onda misliti gdje je tek DF ...