madner wrote:Upravo, 3000 hiljade za dron, malo aspirina za hematome i 3 boda u Beogradu.
+ trajne psihicke traume srpskog kolektiviteta!
madner wrote:Upravo, 3000 hiljade za dron, malo aspirina za hematome i 3 boda u Beogradu.
parangal_ wrote:kakvi šipci... ovo je organizirao netko iz usa ambasade jer putin je trebao doći u bg na paradu povodom 70 god oslobođenja bg od švaba. sad, ako je pametan, otkazaće paradu jer dron je mogao da nosi i bombu a država očito nema kapaciteta da regulira bezbjednost.
http://www.kurir-info.rs/srbija-2060-be ... ak-1165089Mister Yes wrote:Iskreno, meni su draži takvi ljudi od štrebera i radoholičara to jest od ljudi koji se uvijek kontrolišu. Ali kao narod nestaju i nastavit će nestajat. Za nekoliko stotina godina ostat će samo priča/legenda o Srbima. Emotivnom i srčanom narodu koji je bio toliko neprilagođen da su na kraju nestali.
Svake godine u našoj zemlji nestane jedna opština veličine Ćuprije. Ako se tako nastavi i ostvare pretpostavke demografa, broj stanovnika Srbije bi 2060. godine bio sveden na 4,9 miliona, odnosno za trećinu manje nego sada!
Mister Yes wrote:Ako bi napravili neku skalu gdje bi samokontrola i proračunatost bili na lijevoj strani a emocije i instinkti na desnoj strani, Srbi kao narod bi zauzeli poziciju krajnje desno na toj skali. Vjerovatno prvi desno.Država wrote:Ne želim nikoga da uvrijedim, ali Srbi svaki put ispadnu najgluplja nacija u Europi (a i šire)...
Zato su tako dobri i u sportu i u filmu i u humoru i u muzici i u svemu ostalom gdje je bitna emocija i instinkt, to jest, gdje je bitno spustit ručnu i opustit se. Ali su katastrofa u politici i uopšte odnosima sa drugima gdje je bitna samokontrola i proračunatost, to jest, gdje je bitno znati povući ručnu kad treba.
Ja ne poznajem narod koji ima jaču emociju a slabiji racio. Pjesma, duh, veselje, hedonizam, humor. Ali zato dominiraju neradnici, droga, alkohol, nevjernici, neženje, sponzoruše, abortusi, samoubistva itd.
Iskreno, meni su draži takvi ljudi od štrebera i radoholičara to jest od ljudi koji se uvijek kontrolišu. Ali kao narod nestaju i nastavit će nestajat. Za nekoliko stotina godina ostat će samo priča/legenda o Srbima. Emotivnom i srčanom narodu koji je bio toliko neprilagođen da su na kraju nestali.

Vjerovatno bih na te osobine gledao sa određenim simpatijama, da žive nekih 5-10.000 kilometara od mene.Mister Yes wrote:Ako bi napravili neku skalu gdje bi samokontrola i proračunatost bili na lijevoj strani a emocije i instinkti na desnoj strani, Srbi kao narod bi zauzeli poziciju krajnje desno na toj skali. Vjerovatno prvi desno.Država wrote:Ne želim nikoga da uvrijedim, ali Srbi svaki put ispadnu najgluplja nacija u Europi (a i šire)...
Zato su tako dobri i u sportu i u filmu i u humoru i u muzici i u svemu ostalom gdje je bitna emocija i instinkt, to jest, gdje je bitno spustit ručnu i opustit se. Ali su katastrofa u politici i uopšte odnosima sa drugima gdje je bitna samokontrola i proračunatost, to jest, gdje je bitno znati povući ručnu kad treba.
Ja ne poznajem narod koji ima jaču emociju a slabiji racio. Pjesma, duh, veselje, hedonizam, humor. Ali zato dominiraju neradnici, droga, alkohol, nevjernici, neženje, sponzoruše, abortusi, samoubistva itd.
Iskreno, meni su draži takvi ljudi od štrebera i radoholičara to jest od ljudi koji se uvijek kontrolišu. Ali kao narod nestaju i nastavit će nestajat. Za nekoliko stotina godina ostat će samo priča/legenda o Srbima. Emotivnom i srčanom narodu koji je bio toliko neprilagođen da su na kraju nestali.
pici wrote:Država wrote:Mi smo protiv Belgije pokazali da smo civiliziran narod. Neka tako i ostane...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ono je svaka cast i ja sam pozitivno iznenadjen...![]()
svaka cast momci i protiv izraela treba pokazat nivo a ne primitivizam, tako se pomaze repki
![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/video- ... /141015108
Video otkriva kako su Albanci "prošvercali" zastavu u Srbiju
Piše: I.P.
Albanski navijači objavili su video u kojem je prikazan način skrivanja zastave "Velike Albanije". Kako bi je neprimjetno unijeli u Srbiju, navijači su je smjestili u jaknu kroz pocijepanu postavu rukava.
Ta ista zastava obilježila je jučerašnji incident na beogradskom stadionu JNA.
Podsjećamo, sinoć je prekinuta kvalifikaciona utakmica za Euro 2016 između Srbije i Albanije, a nakon što je, zbog skidanja zastave, izbila tuča među fudbalerima.
Provokativna zastava visila je sa drona koji je nadlijetao teren, a fudbaler Stefan Mitrović je dohvatio zastavu i skinuo je.

vaj bas za pionirskegoisrael991 wrote:Poslije svega samo jedno reći
NAPRIJED IZRAEL ,SATRITE islamske TERORISTE ,ISLAM = NAJGORA RELIGIJA NA SVIJETU,ZLO
izuzetno konzervativan pogled. cuj, abortusi, nevjernici i neradnici. to su najveci problemi srbijanskog drustva? ne propala drzava, nefunkcionirajuce ili nepostojece institucije, korupcija, kradja, mafija? nezrelo drustvo koje se jos nije suocilo sa vlastitom prosloscu niti ce po svim prilikama ikada to uciniti?Mister Yes wrote:
Ako bi napravili neku skalu gdje bi samokontrola i proračunatost bili na lijevoj strani a emocije i instinkti na desnoj strani, Srbi kao narod bi zauzeli poziciju krajnje desno na toj skali. Vjerovatno prvi desno.
Puuuu kako lažete zapaljen je objekat odbora za izgradnju crkve a ne crkva..jebo mater kako lažete al to je vjerovatno isto kod vas srba zgrada odbora za izgradnju crkve je u vašem poremećenom umu isto ko i crkva koja se tek treba graditigoisrael991 wrote:Na Kosovu i Metohiji, javlja Tanjug, zapaljena crkva Sv. Trojice u Malom Zvečanu
Toliko o fašistima šiptarima....
ne postoji kosovo i metohija, postoji samo kosovo.goisrael991 wrote:Na Kosovu i Metohiji, javlja Tanjug, zapaljena crkva Sv. Trojice u Malom Zvečanu
REPUBLIKA MOLIM LIJEPO:omar little wrote:ne postoji kosovo i metohija, postoji samo kosovo.goisrael991 wrote:Na Kosovu i Metohiji, javlja Tanjug, zapaljena crkva Sv. Trojice u Malom Zvečanu
Maharadza wrote:REPUBLIKA MOLIM LIJEPO:omar little wrote:ne postoji kosovo i metohija, postoji samo kosovo.goisrael991 wrote:Na Kosovu i Metohiji, javlja Tanjug, zapaljena crkva Sv. Trojice u Malom Zvečanu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

I da je rekao istinu? Sta ima da nas boli briga? Kao da se neko u Srbiji bunio, kad su spaljen džamije u Bosni. dešavati se incidenti oko bosanskih džamija dan danas.Arsenal Royal wrote:Puuuu kako lažete zapaljen je objekat odbora za izgradnju crkve a ne crkva..jebo mater kako lažete al to je vjerovatno isto kod vas srba zgrada odbora za izgradnju crkve je u vašem poremećenom umu isto ko i crkva koja se tek treba graditigoisrael991 wrote:Na Kosovu i Metohiji, javlja Tanjug, zapaljena crkva Sv. Trojice u Malom Zvečanu
Toliko o fašistima šiptarima....![]()
Da nema NATO-a i EU-a vjerovatno bi vi organizirali neku vrstu pravoslavnog ISILA ne bi me čudilo
da da, na to sam i mislila naravno.Maharadza wrote:REPUBLIKA MOLIM LIJEPO:omar little wrote:ne postoji kosovo i metohija, postoji samo kosovo.goisrael991 wrote:Na Kosovu i Metohiji, javlja Tanjug, zapaljena crkva Sv. Trojice u Malom Zvečanu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Albanskom ambasadoru uručen demarš
Izvor: B92, Beta
Beograd -- Ambasador Albanije u Beogradu Iljir Bočka došao je danas popodne u Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, gde mu je uručen demarš zbog incidenta na utakmici.

sherbett wrote: Postoji, u srpskom vokabularu.
Čak se i parlamentarni odbor naziva Odbor za Kosovo i Metohiju
Albanci kosovari su iznimno osjetljivi na ovaj naziv, kao i spominjanje Velike Albanije
ajme kaki klocevi ...ko da je albanski F-16 letio iznad stadionapici wrote:Albanskom ambasadoru uručen demarš
Izvor: B92, Beta
Beograd -- Ambasador Albanije u Beogradu Iljir Bočka došao je danas popodne u Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, gde mu je uručen demarš zbog incidenta na utakmici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()