Znači degen par excellence....
Napisao sam oproštajno pismo, skinuli su me sa vješanja… Ja sam ovdje žrtveno janje.
Kako bolan kad.....
Brkić je sredinom decembra prošle godine uhapšen na graničnom prijelazu Karakaj, prilikom redovne kontrole u autobusu koji saobraća na relaciji Beograd – Sarajevo na ulazu u BiH
Jesi se to vješO u autobusu za rukohvat?
Čuj ti molim te
Gospodin je pošao da izađe preko ceste, ja sam skrenuo da ga ne udarim i malo se vratio jer sam izletio iz trake. Kunem se da sam samo dvoje udario, treću osobu nisam. Vidjeli su skup džip, sina Hanke Paldum i rekli da ću platiti odštetu
Jel gospodin možda im'o krila i odazivao se na ime Zmaj?
A da ne spominjem
Brkić je 17. decembra, po dolasku u Sarajevo, iskoristio nepažnju sudskih policajaca te im je utekao krijući se po starom dijelu grada. Brkić je skoro pet i po sati bio u bijegu. Više policajaca koji su učestvovali u potjeri sarajevskim ulicama su ga na kraju ipak pronašli i uhapsili. Suđenje Brkiću odavno je trebalo početi, ali se on nije odazivao na sudske pozive i to u četiri navrata.
I sad će mu dozvoliti da se nagodi sa tužilaštvom i ode na liječenje u psihijatriju par mjeseci i opet na slobodu. A k...c! Tucao bi on meni kamen šest mjeseci bez prestanka.....