Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ali_G
#27576 Re: Utakmice.
Meni nije jasno zbog cega nije uveo Sisica? Falilo je svjezine. U jednom momentu 5 nasih stoji u liniji 16erca, niko da pridje po loptu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#27577 Re: Utakmice.
Možda ga je i htio uvesti, međutim crveni ga je natjerao da ubaci dodatnog napadača.
To se na kraju i isplatilo, ali fulismo penal.
- strong69
#27578 Re: Utakmice.
Nama treba covjek iz Sarajeva. Bivsi igrac i covjek koji razumije kako stvari stoje i koji je perspektivan trener. Iako nisam ljubitelj Husrefa Musemica smatram da je bolje da on ostane trener nego da dovodimo ljude sa strane a pogotovo one koji nisu iz BiH.tovarish wrote:Husrefova zasluga je bila onih plus 11 i biće njegova zasluga ako uzmemo titulu. Ali, biće i krivac ako titulu izgubimo.
Do njega je da skonta gdje griješi i da to ispravi.
E sad,pitanje je šta ako izgubimo titulu. Da li ga tjerati ili ostaviti na klupi.
Ako mogu dovesti provjereno i kvalitetno ime,onda novi trener,ako će biti nova ubleha tipa Jarni ili Ješić, neka onda Husrefa.
Sad je osuta paljba po njemu, pod pritiskom je. Provalili su mu igru a kao prilog tome govori i cinjenica da na Kosevu nismo zabili gol 3 utakmice. Trebao bi naci nacin kako da pobjedjuje ponovo i da konacno osvojimo tu titulu. Ako to uspije onda nema dileme za trenera a ako ne uspije opet je bolji on od nekih Jesica i slicnih...
- Logovan
#27579 Re: Utakmice.
Pa Husref izvršio jednu izmjenu.Tomahawk11 wrote:Možda ga je i htio uvesti, međutim crveni ga je natjerao da ubaci dodatnog napadača.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#27580 Re: Utakmice.
Ja mu ne vidim zamjenu. Dok je tako, nema svrhe mijenjati.
Mijenjali smo, nema koga nismo dovodili. Sve gore od goreg.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#27581 Re: Utakmice.
Čekaj, Handžić bio jedina izmjenaLogovan wrote:Pa Husref izvršio jednu izmjenu.Tomahawk11 wrote:Možda ga je i htio uvesti, međutim crveni ga je natjerao da ubaci dodatnog napadača.
Evo sad premotavam....dobro si
Ma nakon onog crvenog, samo se sjećam da je Handžić ušao umjesto Dupovca i onda je bilo gledanje na sat, hoćemo li, nećemo li, hop, penal i mrak
- Logovan
#27582 Re: Utakmice.
Šišić, Resić i Cruz. Mogao je uvesti prvu dvojicu.Tomahawk11 wrote:Ja mu ne vidim zamjenu. Dok je tako, nema svrhe mijenjati.
Bolje svježi Šišić, nego umorni Tatar koji ništa nije mogao korisno uraditi.
- Leopard_SA
#27583 Re: Utakmice.
Nadam se necemu slicnomLogovan wrote: Sloboda (A) Pobjeda
Mladost (H) Pobjeda
Radnik (A) Pobjeda
Čelik (H) Pobjeda
Tuzla (A) Pobjeda
Zvijezda (H) Pobjeda
GOŠK (A) Remi
- Logovan
#27584 Re: Utakmice.
Da, ja ni sad ne vjerujem, neću nikad vjerovati da je izvršio jednu izmjenu. Čuj jedna izmjena u onakvoj utakmici.Tomahawk11 wrote: Čekaj, Handžić bio jedina izmjena![]()
Evo sad premotavam....dobro si![]()
Ma nakon onog crvenog, samo se sjećam da je Handžić ušao umjesto Dupovca i onda je bilo gledanje na sat, hoćemo li, nećemo li, hop, penal i mrak
Čak sam evo maloprije provjerio na oficijelnoj stranici da li je fakat bila jedna izmjena.
- Leopard_SA
#27585 Re: Utakmice.
Neki Husrefovi postupci mi nikako nisu jasni, ali opet kontam da zna covjek sta radi.Logovan wrote:Da, ja ni sad ne vjerujem, neću nikad vjerovati da je izvršio jednu izmjenu. Čuj jedna izmjena u onakvoj utakmici.Tomahawk11 wrote: Čekaj, Handžić bio jedina izmjena![]()
Evo sad premotavam....dobro si![]()
Čak sam evo maloprije provjerio na oficijelnoj stranici da li je fakat bila jedna izmjena.Moj mozak ne prihvata nikako ovu činjenicu.
-
gold'n'brown
#27586 Re: Utakmice.
I jos jedna stvar i da zavrsim sa Husrefom, kakav god je boljeg u ovom casu tesko mozemo imati. Ali brate zasto se ne izvrse sve tri izmjene? Napraviti samo jednu izmjenu znaci da nemas apsolutno nikakvog rezervnog plana. Ja stvarno se ne sjecam kada sam gledao utakmicu u nekoj ozbiljnijoj ligi gdje se napravi samo jedna izmjena.
- GandalfSivi
#27587 Re: Utakmice.
Nije mi jos dobro, ne mogu ni analizirati sve od jucer, bas mi je tesko palo...
- strong69
#27588 Re: Utakmice.
Radnik je jebena utakmica. A ni sa Tuzlom neće biti lakše. GOSK tradicionalno nezgodan. Ali da vidimo Slobodu prvo. Ako tu kiksamo...Leopard_SA wrote:Nadam se necemu slicnomLogovan wrote: Sloboda (A) Pobjeda
Mladost (H) Pobjeda
Radnik (A) Pobjeda
Čelik (H) Pobjeda
Tuzla (A) Pobjeda
Zvijezda (H) Pobjeda
GOŠK (A) Remi
-
Cienfuegos
#27589 Re: Utakmice.
Tesko da mi mozemo bolje od Husrefa naci. Za nasu ligu on je sasvim solidan trener. Eh, da mu je jos kako tvrdoglavost izbiti to bi bio veliki plus. U ovim godinama nema sanse ali eto, samo konstatujem.
Iznenadi me covjek svake hefte. Oscilacije, eksperimentisanje, pickasta igra kuci (ovo mi najteze pada). Daj ziv bio, napadni od prve minute kad vec imas oruzje. Vec si to uradio x puta, isplatilo se, zasto mjenjati taktiku? Mi smo ekipa koja tekmu mora rijesiti u prvom poluvremenu, ako se to ne desi onda smo uglavnom donji. Plan B ne postoji. Ovaj cirkus sa 1 izmjenom juce je neobjasnjiv
.
Nejse, nemamo vise prava na kiks. Raspored imamo slican kao i zrinjski, vidjecemo ko ce se bolje snaci ali ovim jucerasnjim remijem dali smo im nadu i sto je jos gore sansu da pocnu malo mesetariti i kupovati. Slijedece 3 tekme u 7 dana bi mogle sve rijesiti. Potreban je maksimalno ozbiljan pristup. Ako ovo ispustimo nek ide sve u pm.
Iznenadi me covjek svake hefte. Oscilacije, eksperimentisanje, pickasta igra kuci (ovo mi najteze pada). Daj ziv bio, napadni od prve minute kad vec imas oruzje. Vec si to uradio x puta, isplatilo se, zasto mjenjati taktiku? Mi smo ekipa koja tekmu mora rijesiti u prvom poluvremenu, ako se to ne desi onda smo uglavnom donji. Plan B ne postoji. Ovaj cirkus sa 1 izmjenom juce je neobjasnjiv
Nejse, nemamo vise prava na kiks. Raspored imamo slican kao i zrinjski, vidjecemo ko ce se bolje snaci ali ovim jucerasnjim remijem dali smo im nadu i sto je jos gore sansu da pocnu malo mesetariti i kupovati. Slijedece 3 tekme u 7 dana bi mogle sve rijesiti. Potreban je maksimalno ozbiljan pristup. Ako ovo ispustimo nek ide sve u pm.
-
Cienfuegos
#27590 Re: Utakmice.
strong69 wrote:Radnik je jebena utakmica. A ni sa Tuzlom neće biti lakše. GOSK tradicionalno nezgodan. Ali da vidimo Slobodu prvo. Ako tu kiksamo...Leopard_SA wrote:Nadam se necemu slicnomLogovan wrote: Sloboda (A) Pobjeda
Mladost (H) Pobjeda
Radnik (A) Pobjeda
Čelik (H) Pobjeda
Tuzla (A) Pobjeda
Zvijezda (H) Pobjeda
GOŠK (A) Remi
Jasta radi, s Radnikom ce biti klanje. Tuzla smo ok ja mislim. A nedaj Boze da nam zatrebaju bodovi protiv Goska koliko god da su oni fenjerasi. Sve ustaske jedinice ce se dici ako bude trebalo, tu bi isli na noz. Iskreno se nadam da cemo sve do tada rjesiti.
- Grean
#27591 Re: Utakmice.
Ko ono smjeni trenera ovako u finisu sezone dok su bili na prvom mjestu, je li bas Zrinjski tako doveo Sliskovica i uzeo titulu?Tomahawk11 wrote:Ja mu ne vidim zamjenu. Dok je tako, nema svrhe mijenjati.
Odmah da se ogradim da nista ne propagiram, da ne bi bilo pitarluk, kola nizbrdo i odmah mijenjanje ali realno Husref je dobio povjerenje kad je trebalo, na pocetku sezone kad je islo lose klub je stao iza njega.
Treba li stati ako se izgubi i ova prednost ili ne daj Boze titula, to nije na meni da procjenjujem. Ima klupsko rukovodstvo koje se u ovoj situaciji i svakoj drugoj treba postaviti bez emocija. Instant prodrmavanje ekipe je kratkorocno rjesenje koje moze zavrsiti i ovako i onako ali ti ostavlja problem sta poslije toga. Nadam se da nece trebati razmisljati o tome.
Sto se buducnosti tice, ja licno sam u vrijeme dovodjenja Janjosa bio za povratak Varesanovica. Mislim da je dobro podcijenjen kao trener, od ovih mladjih sigurno najbolji a imam li pravo pokazat ce mozda i sa Citijm. Sto se Veleza i Olimpika tice tu je bio uspjesan. Ali ovo je za neku malo dalju buducnost.
- rocco_siffredi
#27592 Re: Utakmice.
Cuj sta? Ovo ako useremo,trebaju svi otici, samo Nam da ostane!tovarish wrote:Husrefova zasluga je bila onih plus 11 i biće njegova zasluga ako uzmemo titulu. Ali, biće i krivac ako titulu izgubimo.
Do njega je da skonta gdje griješi i da to ispravi.
E sad,pitanje je šta ako izgubimo titulu. Da li ga tjerati ili ostaviti na klupi.
Ako mogu dovesti provjereno i kvalitetno ime,onda novi trener,ako će biti nova ubleha tipa Jarni ili Ješić, neka onda Husrefa.
- Leopard_SA
#27593 Re: Utakmice.
Radnik ce biti vrlo teska utakmica, ali ipak mislim da ce najteza utakmica biti protiv Slobode i u slucaju da pobjedimo, nastavili bi nizati pobjede i protiv Radnika i Mladosti itd.Cienfuegos wrote:strong69 wrote:Leopard_SA wrote: Radnik je jebena utakmica. A ni sa Tuzlom neće biti lakše. GOSK tradicionalno nezgodan. Ali da vidimo Slobodu prvo. Ako tu kiksamo...
Jasta radi, s Radnikom ce biti klanje. Tuzla smo ok ja mislim. A nedaj Boze da nam zatrebaju bodovi protiv Goska koliko god da su oni fenjerasi. Sve ustaske jedinice ce se dici ako bude trebalo, tu bi isli na noz. Iskreno se nadam da cemo sve do tada rjesiti.
Tuzla, iako ima na papiru dobar tim ove sezone nije pokazala da se moze nositi sa klubovima iz gornjeg dijela tabele.
Naravno, ne smijem ni pomisliti kakve ce se sve mucke raditi ako za titulu budemo igrali protiv GOSK-a tako da se nadam da ce zadnje kolo ABd biti samo formalnost
- Blixen
#27594 Re: Utakmice.
ja mislim da cemo mi sami sebe pobjediti do kraja
nama ni 44 boda nisu dovoljna kad na suhvati euforija
tri tekme kuci ni gola nismo zabili i to sampionska ekipa,
ma dajte molim vas 
tri tekme kuci ni gola nismo zabili i to sampionska ekipa,
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#27595 Re: Utakmice.
Ja bih rekao u 4 utakmice 5 golova! 
- Blixen
#27596 Re: Utakmice.
Krupa, Zrinjski i Siroki 0 golova na KosevuPitar sa Kariba wrote:Ja bih rekao u 4 utakmice 5 golova!
- Logovan
#27597 Re: Utakmice.
A ja mislim da si još jedan "analitičar".Blixen wrote:ja mislim da cemo mi sami sebe pobjediti do kraja
tri tekme kuci ni gola nismo zabili i to sampionska ekipa,ma dajte molim vas
Euforija nas nije uhvatila, jer zna se šta je euforija. Vidi se po posjeti je li euforija ili ne.
Tri utakmice kući bez gola nije šampionska ekipa, ali jeste ona koja zabije 54 gola, a primi samo 17. Jeste ona koja je zabila 18 golova više od druge najefikasnije ekipe (kod istog broja bodova gleda se gol razlika). Jeste ona koja pobijedi i Širokog i Željezničara u gostima sa 0:3 (pobjede ostvarene za kratko vrijeme), a protiv Zrinjskog odigra 2:2. Jeste ona koja je na domaćem terenu pobijedila i Zrinjskog i Željezničara i Širokog. Jeste ona koja je ubjedljivo prva na "mini" tabeli sa ove tri ekipe. Jeste ona koja na tabeli strijelaca ima trojicu na vrhu tabele (iznad Bilbija koji nije više u ligi i ne bježi puno i Krpić koji bježi jedan gol našem najboljem strijelcu). Jeste ona koja se pored čuvanja prvog mjesta sa velikom prednošću izborila za finale kupa. Jeste ona koja je nakon poraza od Atalante od 0:8 izbila na vrh tabele i čuva ga sve do danas. Jeste ona koja je pružila mnogo prilika mladim igračima, da ih ne nabrajam sad jer ih ima puno (vjerovatno najbolji u ligi po ovome).
To je to ovako na prvu, možda se još može nešto napisati.
- Pitarrr82
#27598 Re: Utakmice.
Dupla titula do kraja...
- Blixen
#27599 Re: Utakmice.
misliLogovan wrote:A ja mislim da si još jedan "analitičar".Blixen wrote:ja mislim da cemo mi sami sebe pobjediti do kraja
nama ni 44 boda nisu dovoljna kad nas uhvati euforija
tri tekme kuci ni gola nismo zabili i to sampionska ekipa,ma dajte molim vas
nama euforija ne godi
o duploj kruni se prica uveliko
ima smisla kad smo svinjskom bjezali 11 boba
Mitomanima bjezali cak 21
ali nakon niza od 3 tekme kuci bez gola i samo 4 bobe prednosti, nisam vise 100% siguran u titulu
- Logovan
#27600 Re: Utakmice.
Opet on o euforiji. Ja jedno, on drugo, ma nebitno, uživaj. 
I da znaš da džaba truješ, neće ti uspjeti.
I da znaš da džaba truješ, neće ti uspjeti.