Albanci nece biti kaznjeni oni su samo "izvodjaci radova" ili mozda nije bio Albanac koji je upravljao sa zastavom? Mozda je i Srbin? ili mozda Amer dolazi Putin za koji dan?Chmoljo wrote: Albanija će sigurno biti kažnjena, i za to me boli briga.zasluženo je. ali nije mi žao provociranja ljudi koji uzvikuju Nož, žica, Srebrenica. tražiti ikakvu empatiju za takve... sretno ti bilo
Nije ni meni zao srpskih fasista,ali mi nije zao ni onih koje vredja Noz Zica Srebrenica,a dan prije Parade Ponosa u BG salju poruke po srpskim forumima:Iako smo neprijatelji oko rata u BIH i mi bi tukli homice sa vama
Oni koji na pitanje da li bi podrzali Paradu ponosa u Sarajevu rekli:Dosli bi da ih udaramo! (bilo na Source ba)
Ne slazemo se oko definicije fasizma ili? ono jeste fasizam a ovo nije????
elem,rekao sam nije mi zao sto se ono sinoc desilo, mnogo tu ima mulja i prvljastine,Fudbalski Savez Srbije ima problema kao NSBIH pred eliminaciju od UEFA,Karadzic nece da ide sa funkcije,Subotic,licemjerni Vucic koji bi malo i sa Rusijom a malo da mu homici setaju po gradu,presmjesno je ono bilo sinoc.