Dešavanja u Srbiji

DoZeN

#27526 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DoZeN »

Chmoljo wrote: Albanija će sigurno biti kažnjena, i za to me boli briga. :D zasluženo je. ali nije mi žao provociranja ljudi koji uzvikuju Nož, žica, Srebrenica. tražiti ikakvu empatiju za takve... sretno ti bilo :D
Albanci nece biti kaznjeni oni su samo "izvodjaci radova" ili mozda nije bio Albanac koji je upravljao sa zastavom? Mozda je i Srbin? ili mozda Amer dolazi Putin za koji dan? :)
Nije ni meni zao srpskih fasista,ali mi nije zao ni onih koje vredja Noz Zica Srebrenica,a dan prije Parade Ponosa u BG salju poruke po srpskim forumima:Iako smo neprijatelji oko rata u BIH i mi bi tukli homice sa vama :-)
Oni koji na pitanje da li bi podrzali Paradu ponosa u Sarajevu rekli:Dosli bi da ih udaramo! (bilo na Source ba)
Ne slazemo se oko definicije fasizma ili? ono jeste fasizam a ovo nije????

elem,rekao sam nije mi zao sto se ono sinoc desilo, mnogo tu ima mulja i prvljastine,Fudbalski Savez Srbije ima problema kao NSBIH pred eliminaciju od UEFA,Karadzic nece da ide sa funkcije,Subotic,licemjerni Vucic koji bi malo i sa Rusijom a malo da mu homici setaju po gradu,presmjesno je ono bilo sinoc.
mO k3

#27527 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Chmoljo wrote:
svistevisrbi1389 wrote:Il izvučeš sliku Srebrenice POTURICE HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
89.111.241.231

Banja Luka :D šta reći... :D
:thumbup:
Tako vala izbaci ip :)
leo karan

#27528 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by leo karan »

leo karan wrote:SVAKA ČAST ALBANCI.

Jebo ba fudbal, to uopste nije bilo bitno. Kakav mangupluk Albanaca.

Lorik Cana, momak sa Kosova kapiten Albanaca tuče srpske navijače. To je mangupluk.
A ne ko naše pičkice kad su igrale na Marakani, sakrivaju se iza sudija, a Munib u loži na koljenima puši im kurac i okrivljuje naše navijače za provokacije.

Svaka čast Albancima, od njih se ima svašta naučit. Imali su cilj i ostavarili ga mangupski.

Sad će pare albanskih privrednika širom svijeta da izlobiraju kod UEFA-e da prođu s nekom simboličnom kaznom, a Srbija će da bude nagužena i u završnom činu.
Ljudi znaju kako se radi posao imaju ponos, složni su i imaju muda. :thumbup:
mO k3

#27529 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

jesu im ga uvalili do jaja :) ... nije da mi je drago nego je jako smijesno :mrgreen:
DoZeN

#27530 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DoZeN »

leo karan wrote:

Lorik Cana, momak sa Kosova kapiten Albanaca tuče srpske navijače. To je mangupluk.
A ne ko naše pičkice kad su igrale na Marakani, sakrivaju se iza sudija, a Munib u loži na koljenima puši im kurac i okrivljuje naše navijače za provokacije.

Svaka čast Albancima, od njih se ima svašta naučit. Imali su cilj i ostavarili ga mangupski.

Sad će pare albanskih privrednika širom svijeta da izlobiraju kod UEFA-e da prođu s nekom simboličnom kaznom, a Srbija će da bude nagužena i u završnom činu.
to ti usnio, da je on udarao srpskog navijaca, mozda ga je udario,ali dobio je stolicu preko ledja, ali nisu tvoja ledja sta te briga :D
Ti mrzis Srbe :)
omega369

#27531 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by omega369 »

Nista dok srbija i njeni gradjani ne dozive renesansu. na zalost, jos uvjek su zapeli u srednjem vijeku. mozda ova letjelica bude tracak nade... mozda :roll:
mO k3

#27532 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

DoZeN wrote:
leo karan wrote:

to ti usnio, da je on udarao srpskog navijaca, mozda ga je udario,ali dobio je stolicu preko ledja, ali nisu tvoja ledja sta te briga :D
niko ne mrzi srbe nemoj sebi nesto umisljati , nego mi pade na um da ovo nije ni prva a sigurno ni zadnja tuca , da podsjetim Srbija protiv bih , italija, crna gora sada albanija !
Zar se nista nista naucili iz proslosti ???
Evo ti najbolji primjer kojem se i ti trebas posto iz iz ove cudne ,ali najljepse zemlju na svijetu i da se ponosis i ako ti kazes nije tvoje reprezenatacija

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nevjer ... /141014156
ZPP

#27533 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ZPP »

DoZeN wrote: to ti usnio, da je on udarao srpskog navijaca, mozda ga je udario,ali dobio je stolicu preko ledja, ali nisu tvoja ledja sta te briga :D
https://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U&app=desktop
mO k3

#27534 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Altsa

#27535 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Altsa »

ljevoruki wrote:Fino se na jednom klipu cuje:
"Ubij, zakolji da Siptar ne postoji" :(
pa cijeli mec su to skandirali ko to je neko cudo. srbijanski primitivizam je neviden.
OldMayor

#27536 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by OldMayor »

Maharadza wrote:
animals wrote:Nevezano za ovo veceras..navijaci su odavno postali stoka, koja
se izmakla kontroli ..govorim o organizovanim navijackim skupinama..
bilo u Beogradu, Zagrebu ili Rimu..svugdje isti profil..daj im jos oruzje i imaces rat..
jebo sport i ovo danasnje navijanje bijesni pasa.. ko je kriv veceras..
bijesni Srpski nav ijaci i propalice koji sebe nazivaju navijacima., ili Albanski provokatori..
nebitno..zi vio nam sport..
Ma ja, hajmo relativizirati i generalizirati, svi su krivi, svi su govna, blabla ali ti ne uspijeva ta šuplja paša...

http://youtu.be/sdl6JvGjevM

E ovo je kultura i civilizacija, a ne divljanje povampirenih fašista i životinja. :P

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Jeste aha...mislim svaka cast nasim navijacima za ovo sa belgijom.

Ali kakva korist kad ce ti isti ljudi sutra se tuci u banja luci ili sirokom sa svojim sugradjanima...
mO k3

#27537 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

ZPP wrote:
DoZeN wrote: to ti usnio, da je on udarao srpskog navijaca, mozda ga je udario,ali dobio je stolicu preko ledja, ali nisu tvoja ledja sta te briga :D
https://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U&app=desktop
Kolarov :thumbup: svaka mu cast
Tu je bio i kimi , onaj celavi ,debeli njega treba u prdekanu i ubiti boga u njemu
DoZeN

#27538 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DoZeN »

mO k3 wrote: niko ne mrzi srbe nemoj sebi nesto umisljati , nego mi pade na um da ovo nije ni prva a sigurno ni zadnja tuca , da podsjetim Srbija protiv bih , italija, crna gora sada albanija !
Evo ti najbolji primjer kojem se i ti trebas posto iz iz ove cudne ,ali najljepse zemlju na svijetu i da se ponosis i ako ti kazes nije tvoje reprezenatacija

Nema potrebe da ti poturas ledja, da ovde ima mnogih koji mrze Srbe,mozda ti nisi taj,ali realno treba sagledati situaciju sinoc.
Nije Srbiji ovo prvi put,slazem se,zasto se desava? Zasto se desilo u Djenovi? da li znas? Ko je Ivan Bogdanov? je li on to radio jer mrzi Italijane ili zbog sukoba CZ sa FSS? Srbija-BIH? Sta hoces da kazes? Otisli Srbi iz BIH i navijali za Srbiju,pravili problem? Sta hoces ti sada od mene? Pitaj Srbe iz BL,Pala,Bijeljine sto navijaju za Srbiju,Isti ste kada treba "pedera napadati"
Vidjecemo vas protiv Izraela, :)
OldMayor

#27539 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by OldMayor »

Ovo su samo srbijanski navijaci zakuhali... Pa jbt otkud Bogdanov na stadionu?!?

Dok god kod nas onaj drot ili redar ne bude zasticen tako da kaze bilo kome, bogu, alahu, putinu, ne moze brate uc, evo u sistemu si, jbg idi u kafic i gledaj - uvijek ce biti sranja.

Pa 10% njih po stadionima su okorjeli kriminalci, a to je sasvim dovoljan broj da se masa povuce.

Ovo bi se smirilo da se navijaci nisu upetljali. Sta, odnijeli bi zastavu, koji igrac bi dobio crveni i nastavilo bi se igrat...
Ali balkanska bagra zna da moze kad hoce uletit u teren i samarat igrace, jer ga boli briga, nema posljedica, nema nista...

Dozivotno zabraniti ulaz na stadione ovakvim likovima, dozivotno!

O srbijanskim fasistima sta vise reci, ima tamo normalnih ljudi, ali jednostavno ne mogu da dodju do glasa. A meni je najvise zao sto i u nasoj drzavi imas milion ljudi koji se furaju da su veliki srbi, pa koce ovu zemlju od napretka.
OldMayor

#27540 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by OldMayor »

Svako ko bude pravio ikakav problem protiv Izraela je ogromna budaletina.
Kao prvo njihova stvar dole i neka to rjesavaju, ok solidarisanje i sve, ali to nije nas problem. Puno veci igraci su tu ukljuceni.

Dalje, uradi im nesto i krecu sankcije uefe, pljuni izraelca tesko se nama onda...
mO k3

#27541 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

DoZeN wrote:
mO k3 wrote: niko ne mrzi srbe nemoj sebi nesto umisljati , nego mi pade na um da ovo nije ni prva a sigurno ni zadnja tuca , da podsjetim Srbija protiv bih , italija, crna gora sada albanija !

Nema potrebe da ti poturas ledja, da ovde ima mnogih koji mrze Srbe,mozda ti nisi taj,ali realno treba sagledati situaciju sinoc.
Nije Srbiji ovo prvi put,slazem se,zasto se desava? Zasto se desilo u Djenovi? da li znas? Ko je Ivan Bogdanov? je li on to radio jer mrzi Italijane ili zbog sukoba CZ sa FSS? Srbija-BIH? Sta hoces da kazes? Otisli Srbi iz BIH i navijali za Srbiju,pravili problem? Sta hoces ti sada od mene? Pitaj Srbe iz BL,Pala,Bijeljine sto navijaju za Srbiju,Isti ste kada treba "pedera napadati"
Vidjecemo vas protiv Izraela, :)
Pa ne igra bosnu prvi put sa stranom ekipom , ne sjecam se da su navijaci imali problema sa drugim navijacima osim u begisu ??
Ne kontam tebe sto si uvrijedzen sada , ti si bosanac , ono tamo su srbijanci ogradi se od toga
leo karan

#27542 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by leo karan »

DoZeN wrote:
leo karan wrote:

a vidi smajlija vidi, a tamo jede sebi muda od muke :D
Jeeeste junacki je popio par štoceva u glavu na sred armijskog pašnjaka i dobio porciju davljenja.
Srpski junak.

Dosta što ih tuku po dijaspori Albanci, gdje god nalete na njih, od Austrije, Svice, Njemacke, Holandije...
Sad ih tuku i u Beogradu. Jačaju Albanci, imaju keš, narednih 200 godina će ih proganjati. :D
kakotakonikako

#27543 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kakotakonikako »

Freamon Lester wrote:Gledam ovaj snimak sa tribina. Kolarov ne da je sportska gromada, vec je i velika ljudina! :izet:
kolarov je kurcina. pogledaj pocetak tuce i njegovo ucesce. na kraju se pokusava da izvadi.
DoZeN

#27544 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DoZeN »

mO k3 wrote: Pa ne igra bosnu prvi put sa stranom ekipom , ne sjecam se da su navijaci imali problema sa drugim navijacima osim u begisu ??
Ne kontam tebe sto si uvrijedzen sada , ti si bosanac , ono tamo su srbijanci ogradi se od toga
Rekao sam ti problem su pravili u tom Begisu Srbi iz BIH i neki drogirani Srbi iz Srbije, zasto su pravili? sta je uzrok? nema se vremena,uzelo bi vremena da se objasni
Ja jesam iz BIH, medjutim ja mogu biti sta ja zelim, to ne ugrozava BIH
madner

#27545 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by madner »

Realno bilo su isprovocirani.

Mangupski isprovocirani. :D

To sto su dobili par stoseva u glavu je mala cjena za tri boda. :D
L u c i f e r

#27546 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by L u c i f e r »

Ja sranja u Ruandi... :kafa1:
stakasa

#27547 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stakasa »

madner wrote:Realno bilo su isprovocirani.

Mangupski isprovocirani. :D

To sto su dobili par stoseva u glavu je mala cjena za tri boda. :D
Isprovocirani ili ne, papanski su reagovali. Isto bik kad se zaleti na crvenu krpu. I odakle na terenu onog nabildanog sto je prekino utakmicu u Italiji? Mogli bi Srbi dobit drakonsku kaznu. Dobro bi im dosla, da se isciste. Ovo nece stat samo od sebe
Radar71

#27548 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Radar71 »

"Prosječan" srpski navijač
: http://youtu.be/9BY_DaWxHQQ
madner

#27549 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by madner »

Cuj papanski, pa nisu dio diplomatskog korpusa.
Da ne govorim da su Albanski igraci jos vise zakuhali sa otimanjem zastave nakon skidanja.

Mangupski, podlo, opet ih uzimaju za zelenim stolom. :D
stakasa

#27550 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stakasa »

madner wrote:Cuj papanski, pa nisu dio diplomatskog korpusa.
Da ne govorim da su Albanski igraci jos vise zakuhali sa otimanjem zastave nakon skidanja.

Mangupski, podlo, opet ih uzimaju za zelenim stolom. :D
Vidicemo po kazni je li papanski ili ne. Njihov je propust sto je dron poletio, papanski su prije toga zabranili dolazak albanskih navijaca na utakmicu, znaci sve su imali u svojim rukama i opet prekid.
Post Reply