Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#2751 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ganjeta »

Ljupko je četnik na kvadrat, to što ti namjerno ne želiš da vidiš, još žališ za njim...to nije moj problem. Još me pokušaj ubjediti da ni Dabić nije radio kod vas u klubu i da nije ni on četalj?
north

#2752 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

ganjeta wrote:
north wrote:Presica u srijedu nego šta :thumbup: ...za hastalom i kariranim stolnjakom uz čontru od pola litra očekujemo da Almir podastre fotke, audio i video zapise u kojime će potkrijepiti svoje tvrdnje o namještenoj prošloj sezoni..U suprotnom, u rupu i neka pulsira :oops: ..

Dovoljan je snimak iz Travnika i Lukavice iz prošle sezone da sve ima smisla?
Pa predloži mu to da ponese na presicu, vjerujem da će to biti neoborivi argumenti...pogotovo još izjava Šavije neka se navede i onda je stvar dokazana :oops:
LSD

#2753 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

bjelave wrote:Ganjeta, ja govorim o cinjenicama i faktografiji kojoj ocito nemas nikakvih argumenata da suprostavis.
A jeftina patetika me ne interesuje.

I ako to se cinjenice ne svidaju i generalno se ne uklapaju u mitologiju, to je tvoj problem.

I ostaviti se prozivanja da je neko cetnik,pobjegulja,itd.

Da imas mrvu obraza, ti i takvi, bi se prije tog prvo pogledali u ogledalo.
:facepalm: rece lik koji post ranije naziva Odovića topdžijom....i još nekome prica o obrazu :lol: :lol:
ganjeta

#2754 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ganjeta »

Velkoski wrote: @ganjeta

Pa znaš i sam kolike su kritike dobili za posljednji press, no na tom pressu nije bilo prozivanja Željezničara. Al' jebote, znam da nisi budala, Gredić nije u stanju za par godina srediti sponzora, a kamoli šta drugo i sada vas je sve kupio ovom zadnjom rečenicom, ne budite naivni...
Buraz nije on mene ništa kupio, vjeruj mi. Greda nije zlatan, ima svojih aferima...ali je i kao takav jedan od boljih presjednika kakvi su nam bili.

Hoćeš reći da zadnje dvije sezone, nisu bile gotovo odlučene nečijim pljačkama? Iskreno očekujem odgovor!
ganjeta

#2755 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ganjeta »

north wrote:
ganjeta wrote:
north wrote:Presica u srijedu nego šta :thumbup: ...za hastalom i kariranim stolnjakom uz čontru od pola litra očekujemo da Almir podastre fotke, audio i video zapise u kojime će potkrijepiti svoje tvrdnje o namještenoj prošloj sezoni..U suprotnom, u rupu i neka pulsira :oops: ..

Dovoljan je snimak iz Travnika i Lukavice iz prošle sezone da sve ima smisla?
Pa predloži mu to da ponese na presicu, vjerujem da će to biti neoborivi argumenti...pogotovo još izjava Šavije neka se navede i onda je stvar dokazana :oops:
Jesi ti Feningašu predlago kosilice, i snimke kad nekom smeta evropsko sarajevo, da više ništa neće biti isto, rat korupciji i ta priča?

Inače si imao malo bolji smisao za humor, šta se desilo?
Ricken

#2756 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ricken »

Velkoski wrote:Lol.

Promjena toka takmičenja kao onaj detalj kada ste dali gol Borcu, a lopta nije prešla liniju? Da nastavim sa primjerima?

:zjev:

Posljednja rečenica saopštenja može samo napraviti sranja u gradu.

A i stvoriše dobar alibi sebi, u zadnjih pet godina jedina stvar koju su napravili je prekrečena lokomotiva, a ni to nije njihova inicijativa, u zadnje dvije godine nema trofeja, nema generalnog, nema ništa i za sve to je krivo suđenje, a više grešaka u vašu korist nego protiv vas. :oops:
Lopta je prešla liniju. Druga je stvar što to sebi neki nikad nisu mogli priznati. Ali ako hoćeš primjer, Širokom je prošle godine poništen čist gol na Grbavici. To je primjer.
bjelave

#2757 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

LSD wrote:
bjelave wrote:Ganjeta, ja govorim o cinjenicama i faktografiji kojoj ocito nemas nikakvih argumenata da suprostavis.

I ako to se cinjenice ne svidaju i generalno se ne uklapaju u mitologiju, to je tvoj problem.

:facepalm: rece lik koji post ranije naziva Odovića topdžijom....i još nekome prica o obrazu :lol: :lol:
Ja Odovica nisam nazvao cetnikom, samo sam vas podsjetio da je ruzno ljepiti etikete jer se to moze vratiti.
Vidis, sad da ne valja...
Pred ogledalo prije nego sto ljepite etikete.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2758 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by hrasno38 »

Pa je li Ljupko Petrovic sa osvjedocenim zlocincem Arkanom na slici? JESTE!
Je li FK Sarajevo u toku rata izaslo na turneju i nisu se vratili? JESU

I o cemu onda ti palamudis pa bolan to su fakti....ja sam ti napisao i ko se vratio od te ekipe u Sarajevo ali vi ste ljudi koji zivite u nekom paralelnom svijetu u kojem je FK Sarajevo veliki klub......a velik je onoliko koliko je velika i nasa zemlja.....i kako mozete biti veci od nekoga ko je uspjesniji na svim poljima od vas hahahahha.....vi ste stvarno izvanredno stivo da se covjek zabavi.....cuj Photoshop hahahhahaha pa kad je Photoshop sto ga otjeraste ekspresno?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2759 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

ganjeta wrote:Hoćeš reći da zadnje dvije sezone, nisu bile gotovo odlučene nečijim pljačkama? Iskreno očekujem odgovor!
Ako ćemo kopati po snimcima i tražiti greške, vjeruj da ću naći pozamašan broj za oba kluba (evo odmah mi pada na pamet vaša utakmica protiv Širokog prošle godine na Grbavici).

A ako ćemo i prethodnim sezonama (dakle izuzev zadnje dvije), onda im neće biti kraja... Sarajevo je prošle sezone odigralo sjajno protiv svih glavnih konkurenata, samo izgubilo od Širokog, veliki broj bodova je izgubljen protiv uslovno rečeno malih klubova, tako da mi se ne raspravlja na tu tekmu fakat.

Sve ono što ste kudili kod velikog broja navijača Bordo tima (Nijaz, crne torbe, janjetine bla bla) ste samo okrenuli u kontru, a meni se ne da biti dijelom tih rasprava, halali, al' mislim da ne vode nigdje.

Vaše najjače oružje je otišlo u Katar, a za to nisam kriv ja. :D
bjelave

#2760 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

ganjeta wrote:Ljupko je četnik na kvadrat, to što ti namjerno ne želiš da vidiš, još žališ za njim...to nije moj problem. Još me pokušaj ubjediti da ni Dabić nije radio kod vas u klubu i da nije ni on četalj?
Meni ne smetaju cetnici koji su rat proveli u Grckoj, sto je cinjenica za Ljupka. Jebem mater ovim koji su granatirali, pucali po meni, po mom gradu i mojoj porodici.
Last edited by bjelave on 17/08/2015 15:30, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2761 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

To je veoma glupa prica od Gredica ako on to sad iznosi i mjesa babe i zabe. Proso voz doduse imali smo priliku vidjeti kako je Juve bio izbacen iz lige nakon predstavljenih dokaza ali ako ih nema sam sebe je opalio stocem.
Ricken

#2762 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Ricken »

Ovaj post uokvirit i postavit kao očit pimjer šupljologije. Frajer napisao pola strane i ništa nije rekao, izuzev da bi se neko trebao pogledat u ogledalo za nešto. Prosto je sramota gledati kako neki likovi zloupotrebljavaju javni prostor. :D
LSD

#2763 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

bjelave wrote:
LSD wrote:

Ja Odovica nisam nazvao cetnikom, samo sam vas podsjetio da je ruzno ljepiti etikete jer se to moze vratiti.
Vidis, sad da ne valja...
Pred ogledalo prije nego sto ljepite etikete.
fuuuj , e ovo je tek dno dna

englezi bi rekli Sugarcouting, evo ti znacenje

http://www.urbandictionary.com/define.p ... Sugar+coat
refffko

#2764 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by refffko »

Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao trener?
Je li fakt da je Ivica Osim zivio i radio u Beogradu do kraja maja 1992. dok je u Hrvatskoj rat trajao vise od godinu dana a u BiH uveliko se do tad svasta izdesavalo?
Je li fakt da taj isti Ivica Osim nikad nista nije rekao od tog maja protiv Srbije niti je pomenuo BiH sve do 1998.?

Ako sam ista slagao od ovoga sta sam rekao, sam cu se banovati.
ganjeta

#2765 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ganjeta »

Velkoski wrote:
ganjeta wrote:Hoćeš reći da zadnje dvije sezone, nisu bile gotovo odlučene nečijim pljačkama? Iskreno očekujem odgovor!
Ako ćemo kopati po snimcima i tražiti greške, vjeruj da ću naći pozamašan broj za oba kluba (evo odmah mi pada na pamet vaša utakmica protiv Širokog prošle godine na Grbavici).

A ako ćemo i prethodnim sezonama (dakle izuzev zadnje dvije), onda im neće biti kraja... Sarajevo je prošle sezone odigralo sjajno protiv svih glavnih konkurenata, samo izgubilo od Širokog, veliki broj bodova je izgubljen protiv uslovno rečeno malih klubova, tako da mi se ne raspravlja na tu tekmu fakat.

Sve ono što ste kudili kod velikog broja navijača Bordo tima (Nijaz, crne torbe, janjetine bla bla) ste samo okrenuli u kontru, a meni se ne da biti dijelom tih rasprava, halali, al' mislim da ne vode nigdje.

Vaše najjače oružje je otišlo u Katar, a za to nisam kriv ja. :D
Evo ja konkretno pričam o zadnje dvije..jese li pokrali Travnik? Jeste. Jeste li Slaviju? Jeste.

Znači golovi iz opsajda kad se odlučuje o tituli, su krađa ili ti misliš drugačije?

Jesmo li mi juče pokradnei? Jesmo

I da, naše najjače oružije je trenutno na klupi :wink: .
Logovan

#2766 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Logovan »

Opet maleni počeli svoje komplekse pokazivati. Do kad ovako... Za sve su kriva zadnja dva naša osvojena trofeja, posebno ovaj zadnji.

Gledaj jebo te kako se jedu. Kako li će vam tek biti za tri, četiri godine. :oops: :lol:
LSD

#2767 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

refffko wrote:Je li fakt da je Ivica Osim osudjen za namjestanje kao igrac?
Je li fakt da je Ivica Osim zivio i radio u Beogradu do kraja maja 1992. dok je u Hrvatskoj rat trajao vise od godinu dana a u BiH uveliko se do tad svasta izdesavalo?
Je li fakt da taj isti Ivica Osim nikad nista nije rekao od tog maja protiv Srbije niti je pomenuo BiH sve do 1998.?

Je li fakt da su vam Ivica Osim (kao i njegov sin) - nabio neizljecive komplekse niže vrijednosti :?:
Je li fakt da ste im zbog toga smišljali najogavnije pjesmice :?:
ganjeta

#2768 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ganjeta »

Šuti bola, zakopavaš se sve više :nevjerujem: .
refffko

#2769 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by refffko »

LSD wrote:

Je li fakt da su vam Ivica Osim (kao i njegov sin) - nabio neizljecive komplekse niže vrijednosti :?:
Prvo mi odgovori na gore postavljena pitanja.
Jesu li ono istine i cinjenice ili lazem nesto?
Last edited by refffko on 17/08/2015 15:36, edited 1 time in total.
bjelave

#2770 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

LSD wrote:al najjace je kad likovi sa Nahoreva, Hotonja, Jarcedola, Coline kape i slicnih padina lakonski konstatuju na forumu kako im je Grbavica "prigradsko naselje" :lol: :lol:
Sve su to prigradska naselja kao i sto je i Grbavica do 1960tih bila ledina za napasanje krava.
Od tada se je geografija promjenila ali mentalitet nije pa u tom smislu treba shvatiti i ovo gornje.
LSD

#2771 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

refffko wrote:
LSD wrote:

Prvo mi odgovori na gore postavljena pitanja.
Jesu li ono istine i cinjenice ili lazem nesto?
odgovori narodu na ova konkretna pitanja
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2772 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

ganjeta wrote:Evo ja konkretno pričam o zadnje dvije..jese li pokrali Travnik? Jeste. Jeste li Slaviju? Jeste.

Znači golovi iz opsajda kad se odlučuje o tituli, su krađa ili ti misliš drugačije?

Jesmo li mi juče pokradnei? Jesmo

I da, naše najjače oružije je trenutno na klupi :wink: .
Nismo pokrali ni jedne ni druge. Osim ako je mudžiza Stojčeva u devedeset i nekoj minuti krađa. Znam da aludiraš na ofsajd, ali pogledaj snimak i reci mi da li bi ga ti dosudio da si bio na mjestu pomoćnog sudije (znam da je negdje bila i neka slika te situacije, pošto je rad kamere na Areni tu utakmicu bio očajan i ne mo'sh sa sigurnošću reći šta je bilo, dok recimo za situaciju od sinoć možeš :) )? Šta ćemo onda sa vašom utakmicom u Mostaru kada je njihov trener kukao? :mrgreen:

Ako ćemo biti realni, i mi i vi smo došli u situaciju da se borimo za titulu zbog neobjašnjivog pada Lištice, koja je imala oba trofeja u svojim rukama.

Ukoliko aludiraš da su sudije kupljene, onda znaš gdje se takve stvari dokazuju, isto vrijedi i za sve one koji tvrde da je Amar kupovao utakmice.
supercali

#2773 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by supercali »

ganjeta wrote:
Velkoski wrote: @ganjeta

Pa znaš i sam kolike su kritike dobili za posljednji press, no na tom pressu nije bilo prozivanja Željezničara. Al' jebote, znam da nisi budala, Gredić nije u stanju za par godina srediti sponzora, a kamoli šta drugo i sada vas je sve kupio ovom zadnjom rečenicom, ne budite naivni...
Buraz nije on mene ništa kupio, vjeruj mi. Greda nije zlatan, ima svojih aferima...ali je i kao takav jedan od boljih presjednika kakvi su nam bili.

Hoćeš reći da zadnje dvije sezone, nisu bile gotovo odlučene nečijim pljačkama? Iskreno očekujem odgovor!
Iskreno od 98-e eventualno 99-e i one sezone kad nije bilo play-offa koja je to sezona odlucena bez necijih pljacki?

I jedni i drugi su namjestali da se ne lazemo
LSD

#2774 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

bjelave wrote:
LSD wrote:al najjace je kad likovi sa Nahoreva, Hotonja, Jarcedola, Coline kape i slicnih padina lakonski konstatuju na forumu kako im je Grbavica "prigradsko naselje" :lol: :lol:
Sve su to prigradska naselja kao i sto je i Grbavica do 1960tih bila ledina za napasanje krava.
Od tada se je geografija promjenila ali mentalitet nije pa u tom smislu treba shvatiti i ovo gornje.
jel ti živiš i dalje u 1960-tim :lol: znaš li ti koja je danas godina :lol: pa i čaršija je nekad (prija dolaska turaka i Isa-bega) bila ledina i poljana...ali valja to tebi skontati jbg...to je malo veca matematika za tebe
vryzas

#2775 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by vryzas »

Kakva je ba ovo tema :? ...pitam te - pitas me :D
Post Reply