Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Equipment on the new entry-level "Giulia" is rather generous including, as standard, new and efficient active safety systems such as the Forward Collision Warning (FCW) with Autonomous Emergency Brake (AEB) and pedestrian detection, IBS (Integrated Brake System), Lane Departure Warning (LDW) and cruise control with speed limiter. The entry-level version also includes aesthetic and functional features such as, for example, 16" alloy wheels, bi-zone climate control, Alfa DNA system and Connect 6.5" infotainment system.
Enterijer odlican i u mojim ocima osvjezenje u klasi. Fino su ukomponovali i boje. Pogon ubojit, jos da je taj nesretni zanji kraj ispao originalnije dizajniran ne bih imao zamjerku. Valjda ce i prodaja biti na ocekivanom nivou.
@elre
Potpis. I meni je jedina zamjerka zadnji kraj. Jednostavno je morala ispasti orginalnija. Na ostalo apsolutno nemam nikakvu zamjerku.
Planirana prodaja je cca 80-100k na globalnom nivou
Poslije svih odlaganja i pisanja na netu bio sam vise nego sumnjicav u citavu pricu oko Giulie. Ovako je odlicno ispalo. Enterijer je pravo osvjezenje u klasi, odlicno su uklopili drvo da ne izgleda kič i demode kao kod C klase, infotainment sistem je takodje neprimjetan tj ne izdvaja se kao kod A4, C, serije 3. Na snimcima koji se vrte na Ytb se vidi da su se konacno potrudili i oko sitnih detalja u enterijeru i sve izgleda kao cjelina.
Čekamo i SW model, valjda ce ga predstaviti sigurno ima prolaz na trzistu.
Nazalost,po mojim nekim informacijama (a valjda sam bar koliko toliko pouzdan kad je u pitanju opcenito FCA), idu da SUV pokrije taj dio,ali nije 100% sigurno,pa sacekajmo.
mali_milojica wrote:Nazalost,po mojim nekim informacijama (a valjda sam bar koliko toliko pouzdan kad je u pitanju opcenito FCA), idu da SUV pokrije taj dio,ali nije 100% sigurno,pa sacekajmo.
Ova rucica automatskog mjenjaca k'o da je od bmw?! Generalno ima dosta detalja slicnih k'o na drugim vozilicama, al' i pored toga ima i nesto svoje, po cemu se izdvaja.
mali_milojica wrote:Pazite ovo
2.2 JTDm sa 180 konja
450nm
99gr co2
1375 kg
0-100 6.8
Milojko ima li kakvih informacija gdje je smješten motor, ispred ili iza prednje osovine? Kakv raspored težine ima. To je vrlo bitno kod ovakvog automobila. Izvinjavam se ako je bilo riječi o ovome.
Oj majko moja mila draga,pa oni ne znaju prevesti i copy/paste postaviti
Prodaja nije trebala ni poceti 14.3. nego proizvodnja tada krece,a u salonima je 15. Aprila,kao sto sam rekao vec prije nekoliko dana.