SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amko76

#2751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

Ja sam shvatio da ne mogu dati smislen komentar, pa sam odustao.

Samo se smijem :)
žulijan asanž

#2752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by žulijan asanž »

cigara wrote:Treba naci tog debila sto je ukro, skinut ga golog bacit u potok i ne dat mu da izadje par sati :x
ne treba to....nema koristi....

treba platit da te u kamionu s lubenicama izvedu u neku zapadnu zemlju i da tamo radiš na crno kao kuhar bez obzira što si fakultetski obrazovan.

sve više uviđam da ova gornja rečenica ne sadrži ništa neobično u sebi. :(
cigara

#2753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

žulijan asanž wrote:
cigara wrote:Treba naci tog debila sto je ukro, skinut ga golog bacit u potok i ne dat mu da izadje par sati :x

treba platit da te u kamionu s lubenicama izvedu u neku zapadnu zemlju i da tamo radiš na crno kao kuhar bez obzira što si fakultetski obrazovan.

sto mene :o
amko76

#2754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

cigara wrote:
žulijan asanž wrote:

sto mene :o
Hahahaha legendo, plačem od smijeha :lol:
amrica

#2755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

žulijan asanž wrote:

Dado34

#2756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Dado34 »

Opet stradao pjesak kod Dzamije kralja Fahda. Bijeli Polo (cini mi se) sa slupanom sofer sajbom, nema drugih auta, tacno stoji na bijeloj liniji policija iza njega. Zna li neko detalje?
Don Zivconi

#2757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Don Zivconi »

Gledam ovaj novi park na Dobrinji i kontam kakav debil moras biti da napravis takav park (u kojem ce pretezno biti djeca) pored onakvog korita a da nisi zastitio prilaz koritu.... koji debil moras biti!? pa taj potok je prije 90g odnio jedno malo djete (to je sto se ja sjecam). Kad malo nabuja potok bolje je na vojnickom pretracavati cestu na crveno nego se igrati u blizini ovoga potoka vece su sanse da ostanes ziv. Korito kod ovoga potoka je klizavo i ravno nemas se kako izvuci iz njega kad upadnes u nabujalu vodu a u ratu je potok nosio brane kao da su na tockovima ccc. Da se tu igraju stare generacije djece sve bi bilo ok ali ove play-station nove generacije koje misle da za sve ima restart (a još zakrzljali) daj boze da bude bez posljedica
Miki123

#2758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Miki123 »

Don Zivconi wrote:Gledam ovaj novi park na Dobrinji i kontam kakav debil moras biti da napravis takav park (u kojem ce pretezno biti djeca) pored onakvog korita a da nisi zastitio prilaz koritu.... koji debil moras biti!? pa taj potok je prije 90g odnio jedno malo djete (to je sto se ja sjecam). Kad malo nabuja potok bolje je na vojnickom pretracavati cestu na crveno nego se igrati u blizini ovoga potoka vece su sanse da ostanes ziv. Korito kod ovoga potoka je klizavo i ravno nemas se kako izvuci iz njega kad upadnes u nabujalu vodu a u ratu je potok nosio brane kao da su na tockovima ccc. Da se tu igraju stare generacije djece sve bi bilo ok ali ove play-station nove generacije koje misle da za sve ima restart (a još zakrzljali) daj boze da bude bez posljedica
znači, to nije potok kad nabuja nego rječica.. kontam, kako se neko tušio u potoku voda do koljena. :(
Don Zivconi

#2759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Don Zivconi »

Miki123 wrote:
Don Zivconi wrote:Gledam ovaj novi park na Dobrinji i kontam kakav debil moras biti da napravis takav park (u kojem ce pretezno biti djeca) pored onakvog korita a da nisi zastitio prilaz koritu.... koji debil moras biti!? pa taj potok je prije 90g odnio jedno malo djete (to je sto se ja sjecam). Kad malo nabuja potok bolje je na vojnickom pretracavati cestu na crveno nego se igrati u blizini ovoga potoka vece su sanse da ostanes ziv. Korito kod ovoga potoka je klizavo i ravno nemas se kako izvuci iz njega kad upadnes u nabujalu vodu a u ratu je potok nosio brane kao da su na tockovima ccc. Da se tu igraju stare generacije djece sve bi bilo ok ali ove play-station nove generacije koje misle da za sve ima restart (a još zakrzljali) daj boze da bude bez posljedica
znači, to nije potok kad nabuja nego rječica.. kontam, kako se neko tušio u potoku voda do koljena. :(
Kakav potok :) jeste kad su suse al kad kise zapadaju zna da nabuja preko betonskog dijela korita a onda dobije na sirini i 6m minimalno i 2m dubine... govorim jer znam kakve smo brane pravili do vrha betonskoga dijela korita, to nije ni najmanje bezopasno.
cico x

#2760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cico x »

Don Zivconi wrote:
Miki123 wrote:
Kakav potok :) jeste kad su suse al kad kise zapadaju zna da nabuja preko betonskog dijela korita a onda dobije na sirini i 6m minimalno i 2m dubine... govorim jer znam kakve smo brane pravili do vrha betonskoga dijela korita, to nije ni najmanje bezopasno.

svaka cast za prvi post,proslijedi ga opstini pod hitno !!

zna li se sta o "zutim trakama" u Semira Fraste ?
dr.m

#2761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dr.m »

pucnjava u b fazi jedna osoba ranjena
amko76

#2762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

Lele pa to Alipašino kao Bronx :D
snaga_znanja

#2764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

amko76 wrote:Lele pa to Alipašino kao Bronx :D
Samo jos fale mala djeca na coskovima zgrada da vicu five-o kad murija naidje. :D
chuchumbamayumbe

#2765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Jah, evo čitam jutros da mi je bila pucnjava u ulici?!
Ko, gdje, šta?!
Ja otiš'o u kreve' oko lapo 1, ništa čuo nijesam. :shock:
novi.dan.nova.nafaka

#2766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by novi.dan.nova.nafaka »

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... -smrt.html
Image
Image
Ja da sam član te porodice bih tužio Avaz za ovo što rade - ako već nije zakonski kažnjivo, onda pod hitno zabraniti objavljivanje ovakvih fotografija. Ne vidim ni jedan jedini razlog zašto bi neko gledao člana moje porodice mrtvog ako ja to ne želim... :x :x :x
Radar71

#2767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Radar71 »

novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... -smrt.html
Image
Image
Ja da sam član te porodice bih tužio Avaz za ovo što rade - ako već nije zakonski kažnjivo, onda pod hitno zabraniti objavljivanje ovakvih fotografija. Ne vidim ni jedan jedini razlog zašto bi neko gledao člana moje porodice mrtvog ako ja to ne želim... :x :x :x
Pa oni nisu normalni, gdje im je ljudskost
bpsang

#2768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by bpsang »

chuchumbamayumbe wrote:Jah, evo čitam jutros da mi je bila pucnjava u ulici?!
Ko, gdje, šta?!
ti si u Nerkeza,a ovo bilo u Semira na početku !
wewa

#2770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by wewa »

chuchumbamayumbe wrote:Jah, evo čitam jutros da mi je bila pucnjava u ulici?!
Ko, gdje, šta?!
bome se culo, mescini oko deset. sreca pa smo bili prelijeni za setnju...
cigara

#2771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

kreno do pasaza... htio ga brko umociti
Baudelaire

#2772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

Ovo ona ekipica što hara gore po Starom Gradu. Baš ćemo vidjeti kad će biti pušteni, ne vjerujem da će dugo biti u zatvoru.
alica.k

#2773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by alica.k »

Pet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Otoci. Prema prvim informacijama povrijeđeni su građani koji su bili na tramvajskom stajalištu kada je na njih naletio automobil. Opširnije u Sarajevskim vijestima.
sa rsg radija
dezurni_ucenik

#2774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Cini mi se da sam juce na Ali-Pasinom vidio jednog od aktera one pucnjave od prije 2 sedmice.Hoda na stakama.Ali nisam 100 % siguran.
chuchumbamayumbe

#2775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

CVIKERASH wrote:Cini mi se da sam juce na Ali-Pasinom vidio jednog od aktera one pucnjave od prije 2 sedmice.Hoda na stakama.Ali nisam 100 % siguran.
Vidio sam i ja Bunara jučer na štakama, pita ga haver kako je, a on se hvali kako je maloprije vozio motor...
AirMax uredno na mjestu u obojice.
8-)
Locked