Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

arnes_king

#2751 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Decerto wrote:
arnes_king wrote:Preporucite mi neku dobru online igricu, nesto sto me nece samo mjesec zadrzati nego bas duze vrijeme, a da je free2play ......
moltenwow,aion,d&d,lotr.. ;D
Pa koju bi mi sad ti bas preporucio od tih svih :D :D Hocu nesto dobro da se zarazim da je zanimljivo da napucavam levele igram s rajom otkljucavam nove stvari itd :D
trafa

#2752 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by trafa »

arnes_king wrote:Preporucite mi neku dobru online igricu, nesto sto me nece samo mjesec zadrzati nego bas duze vrijeme, a da je free2play ......
Na Steamu imas Team Fortress 2 i Tribes: Ascend, van toga mozda LoL al nebi ti preporucio ni jedan Action RTS.
Quaresma

#2753 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

battlefield play for free

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
arnes_king

#2754 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Ma team fortress 2 imam na svim kompjuterima i igrali smo u lanu al nije mi sjela, a ne trazim bas FPS online igru, vise ono RPG MMORPG ili kako se vec to zove tipa world of warcraft ali ne bas monotono ..... malo su mi teski zahtijevi al et tu smo da se pomazemo xD
Bosnian Dragon

#2755 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

ima li ko da ne igra bad company 2 vietnam da mi da sifru :D
Quaresma

#2756 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

nemoze to tako i da ti neko hoce dati, key od vietnama je vezan uz account
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#2757 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Imas li kakvih igara na steamu.Dam ti ja BC2 sa vietnamom za nesto na steamu ~ vrijednosti.
Bosnian Dragon

#2758 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Quaresma wrote:nemoze to tako i da ti neko hoce dati, key od vietnama je vezan uz account
znaci jedino da mi neko da svoj akaunt i key tako bi moglo?
Bosnian Dragon

#2759 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Decerto wrote:Imas li kakvih igara na steamu.Dam ti ja BC2 sa vietnamom za nesto na steamu ~ vrijednosti.
mislis da razmijenimo, imao sam modern warfare 2 original ostalo nista nemam...
Bosnian Dragon

#2760 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Bosnian Dragon wrote:
Decerto wrote:Imas li kakvih igara na steamu.Dam ti ja BC2 sa vietnamom za nesto na steamu ~ vrijednosti.
mislis da razmijenimo, imao sam modern warfare 2 original ostalo nista nemam...
imam ja bc2 ali ono osnovno pakovanje bez vietnama i icega pa mi treba samo jos vietnam
Quaresma

#2761 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Bosnian Dragon wrote:
Quaresma wrote:nemoze to tako i da ti neko hoce dati, key od vietnama je vezan uz account
znaci jedino da mi neko da svoj akaunt i key tako bi moglo?
yep
Bosnian Dragon

#2762 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

hocemo li izvrsiti tu razmjenu?
Decerto

#2763 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Bosnian Dragon wrote:
Ne znam kako.Imas ti kod za mw2 ili ?
Bosnian Dragon

#2764 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Decerto wrote:
Bosnian Dragon wrote:
Ne znam kako.Imas ti kod za mw2 ili ?
imam akaunt na steam odakle ga mozes skinuti a kako bi ti meni bc2 dao, dao bi mi svoj akaunt?
Last edited by Bosnian Dragon on 02/07/2012 22:46, edited 1 time in total.
Decerto

#2765 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Dodao.
Decerto

#2766 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Ozil wrote:
arnes_king wrote:Ma team fortress 2 imam na svim kompjuterima i igrali smo u lanu al nije mi sjela, a ne trazim bas FPS online igru, vise ono RPG MMORPG ili kako se vec to zove tipa world of warcraft ali ne bas monotono ..... malo su mi teski zahtijevi al et tu smo da se pomazemo xD
AION je ono sto ti trazis...ja sam se zarazio totalno...evo vec 2 mjeseca samo to igram...ono sto je posebno zanimljivo je mogucnost da kupis gold pack sa novcem iz igre i tako uklonis sve prepreke koje imas kao igrac koji ne trosi rl novac. gold pack traje 30 dana tako da imas vise nego dovolno vremena da zaradis za novi :)
jedini nedostatak je sto je igra na 2.7 verziji u EU dok je u NA na 3.0 a u KOR je prije par sedmica izasao 3.5 .... Ocekuje se da ce i EU uskoro dobiti 3.0
Ja sam igrao aion par dana ali sam prestao jer sam se posvetio doti trenutno :lol: ako mi kad bude dosadno,definitivno ga skidam jer mi se pravo svidjela igra.
javelin

#2767 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by javelin »

treba mi neki dobar RTS (tipa CoH, R.U.S.E. itd.) koji mogu igrati sa rajom besplatno npr. preko hamachija

a inace ako znate neki RTS sa dobrim SP-om napisite :D :D :D
trafa

#2768 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by trafa »

javelin wrote:treba mi neki dobar RTS (tipa CoH, R.U.S.E. itd.) koji mogu igrati sa rajom besplatno npr. preko hamachija

a inace ako znate neki RTS sa dobrim SP-om napisite :D :D :D
Stariji RTS-ovi: Rise of Nations, Age of Empires, Age of Mythology, Red Alert, CoC, Starcraft (idalje su top), tipa R.U.S.E. il CoH su Men of War i Wargame European Escalation (licno ih nisam igrao). Dalje preporucljiv je Dawn Of War sa ekspanzijama, pri tome ces naic na Dawn of War 2 al to je vise RTT.

Najavljen Total War: Rome 2
http://www.gamezone.com/news/total-war- ... 13-release
arnes_king

#2769 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Hvala za prijedlog za taj AION, najvjerovatnije da cu skinuti veceras pa probati, moze samo malo vise detalja, kao npr posto je taj Gold pack i hoce li mi on stalno trebati ako mislim ista postici u igri ili si mi preporucio da to jednom uzmem da bi se malo digao pa onda normalno ?

I imas li kakvih preporuka i priedloga meni za pocetak prije nego sto pocnem igrati ?
javelin

#2770 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by javelin »

Stariji RTS-ovi: Rise of Nations, Age of Empires, Age of Mythology, Red Alert, CoC, Starcraft (idalje su top), tipa R.U.S.E. il CoH su Men of War i Wargame European Escalation (licno ih nisam igrao). Dalje preporucljiv je Dawn Of War sa ekspanzijama, pri tome ces naic na Dawn of War 2 al to je vise RTT.

Najavljen Total War: Rome 2
http://www.gamezone.com/news/total-war- ... 13-release
tenk ju veri maČ :D :D :D

Wargame european escalation mi se cini dobrom ali nema dobre verzije (ona reloaded je nemoguca za igrati) :D
Last edited by javelin on 02/07/2012 22:21, edited 1 time in total.
Decerto

#2771 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Ozil wrote:gold pack je trenutno oko 8kk kinaha a cijena se stalno mijenja i zavisi od igraca koji ga prodaju. a mislim da do lvl 40 mozes normalno igrati bez da imas aktiviran gold pack a kad budes imao 40+ lvl neces imati problema da ga zaradis.
http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/ tu imas info o tome koje su prednosti kada imas gold pack.
jedino sto ti mogu preporuciti je da odaberes Anuhart server na kojem i ja igram...izgleda da trenutno ima najvise igraca i najbolje cijene za gold pack...i odaberi elyos rasu ako zelis tako da te mogu pogurati ako ti sta bude trebalo :)
Okay :thumbup:
arnes_king

#2772 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Ozil wrote:gold pack je trenutno oko 8kk kinaha a cijena se stalno mijenja i zavisi od igraca koji ga prodaju. a mislim da do lvl 40 mozes normalno igrati bez da imas aktiviran gold pack a kad budes imao 40+ lvl neces imati problema da ga zaradis.
http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/ tu imas info o tome koje su prednosti kada imas gold pack.
jedino sto ti mogu preporuciti je da odaberes Anuhart server na kojem i ja igram...izgleda da trenutno ima najvise igraca i najbolje cijene za gold pack...i odaberi elyos rasu ako zelis tako da te mogu pogurati ako ti sta bude trebalo :)

Ok, hvala ti puno, nego sada sam se zbunio, je li se taj gold pack placa u pravom novcu (kao sto sam do sada mislio) ili je to neka valuta u igri koja se moze zaraditi ? Evo sad cu pocet skidati igru :)
Decerto

#2773 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

arnes_king wrote:

Ok, hvala ti puno, nego sada sam se zbunio, je li se taj gold pack placa u pravom novcu (kao sto sam do sada mislio) ili je to neka valuta u igri koja se moze zaraditi ? Evo sad cu pocet skidati igru :)
Platis ga novcem kojim zaradis u igri,ili kako se u aionu zove,kinah ;-)
arnes_king

#2774 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Aha, hvala na odgovorima a to mi se vec svidja, mada kada je dobra igra i svidja mi se na vise od par mjeseci onda mi nije zao ni odvojiti koju marku da se poguram :D
arnes_king

#2775 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Sinoc kada sam instalirao trazilo neki update, i skidalo je mozda pola sata do sat dok sam tu bio, oko 3 otisao spavati a komp ostavio da se ugasi sam u 6 reko da to zavrsi, sad upalim kad zavrsilo samo 18% :S

Pa koliko je to velik taj update 3.0 ?

P.S. Imam 4 mb/s konekciju

EDIT: Evo skidalo je cijelo vrijeme odkad sam ovo napisao i sa 18% doslo tek na 20% a skinulo vec 704 MB .....

Pa koliko to zauzima taj update ? 100 GB ????

EDIT 2: Evo sad je 21% skinulo od danas 1.2 GB -.-

Gledam tamo u folderu igre ukupno 4.55 GB

EDIT 3: 6.88 GB a sada sam vidjeo da je ukupno preko 14 GB :O Sad bih najradje ovo skroz prekinuo i rijesen problem ....
Last edited by arnes_king on 03/07/2012 16:21, edited 1 time in total.
Post Reply