Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fosna2014 wrote:Moji Packersi imaju ove godine šanse da daleko doguraju. Smatram da su ovaj put favoriti Patriotsi, jer imaju mašinu za QB-a i ne samo to. Rodgers u GB ove godine igra strašno.
Vidjecemo evo omjer snaga te dvije ekipe za par dana
fosna2014 wrote:Moji Packersi imaju ove godine šanse da daleko doguraju. Smatram da su ovaj put favoriti Patriotsi, jer imaju mašinu za QB-a i ne samo to. Rodgers u GB ove godine igra strašno.
Kažu biće zima u nedjelju na Lambeau Fieldu.
Ma navikli su na to Patsi i u Foxborough-u, bice dobra tekma...
NFC South je presmijesna divizija Naši su u totalnom qrzu u odbrani, odron. Ne možeš ih nikako pohvatati kako će koju tekmu odigrati, sigurno mogu dobiti svakoga, ali i zijaniti od svakoga. Tako da se i u nedjelju moze svašta očekivati, doduše Saintsi lošije igraju na otvorenom i po hladnoći. Naš secondary je da umreš od smijeha, a i ostatak odbrane ništa bolji, malo vadi Timmons, ali ne može ni on sve sam pohvatati.
Puno pogrešnih poteza na zadnjim draftovima, sve mi se čini manjak neke vizije, strategije. Trebali bi prije svega raskinuti sa D.LeBeau i njegovom filozofijom, pročitana je njegova 3-4 sa blitzevima. Za takvu odbranu moraš imati svemirce u DL, koji mogu pokriti nedostatak u secondaryu. Nova krv, kako među trenerima, tako i igračima. Troy kasni i prolijeće ima 3 godine, o CB ne treba trošiti riječi, vjerujem da su najlošiji u ligi. Čim izostane pritisak na QB (mogu pritiskati prvih 5-6 snapova), ubijaju nas sa big play downfield. Osim Timmonsa ja ne vidim kvalitetnog igrača u odbrani trenutno. Totalna rekonstrukcija u odbrani je potrebna. Napad i nije loš, mada i tu treba OL dobro poboljšati.
almirony wrote:Puno pogrešnih poteza na zadnjim draftovima, sve mi se čini manjak neke vizije, strategije. Trebali bi prije svega raskinuti sa D.LeBeau i njegovom filozofijom, pročitana je njegova 3-4 sa blitzevima. Za takvu odbranu moraš imati svemirce u DL, koji mogu pokriti nedostatak u secondaryu. Nova krv, kako među trenerima, tako i igračima. Troy kasni i prolijeće ima 3 godine, o CB ne treba trošiti riječi, vjerujem da su najlošiji u ligi. Čim izostane pritisak na QB (mogu pritiskati prvih 5-6 snapova), ubijaju nas sa big play downfield. Osim Timmonsa ja ne vidim kvalitetnog igrača u odbrani trenutno. Totalna rekonstrukcija u odbrani je potrebna. Napad i nije loš, mada i tu treba OL dobro poboljšati.
Mislim da pisemo isto sto i prosle sezone u ova doba ili uopceno prosle sezone, to da nemaju vizije najbolje govori za sve.
P.S. Citam N.O. planira sljedece sezone visoko izabrati QB-a, lagano se pripremaju za penziju Brees-a.
U pravu si, toliko je sve očigledno. Odigrati ovako nakon bye week, sve mi se čini da Tomlin tamo i nema nekog autoriteta. Možda klepiti Jima Harbaugha, svakako će biti slobodan.
almirony wrote:U pravu si, toliko je sve očigledno. Odigrati ovako nakon bye week, sve mi se čini da Tomlin tamo i nema nekog autoriteta. Možda klepiti Jima Harbaugha, svakako će biti slobodan.
Ili se on lozi da neki koledz vodi, nesto kao da sam to nacuo negdje...
Golemo si gurno Eaglese? Ja im nešto ne vjerujem, kao ni Dallasu, ipak je u PO jedan viši nivo igre. Coltsi su meni pravo potentna ekipa za razvoj, vidjet ćemo na šta će izaći.