Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- skafiskafsnjak
#2751 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Isto kao da je doticni forumas/ica otvorio ovu temu da bi dobio inspiraciju za neku tv sapunicu

-
Smail Aga
#2752 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa fora je orginalna i duhovita,zasluzila je dejt.kockica_kockica wrote:ortodont wrote:kockica_kockica wrote: Pa da iskaze svoju naklanost pokloni mi kutiju pola metra sa pola metra punu zeMskih ulozaka![]()
![]()
neki ljudi ne znaju kako da iskazu svoja osjecanja
- kockica_kockica
#2753 Re: Vasa najgora date iskustva :P
podijelila po mahali... i sire...eki to wrote:pa sta uradi sa njima, tuhnula merkatoru ili..
da nisam, vjerujem da bi mi i dan danas trajali koliko ih je bilo...
- Tigar1
#2754 Re: Vasa najgora date iskustva :P
JesteChuckie wrote:Tigre, da nije taj Kamenolom u Bugojnu?
- skafiskafsnjak
#2755 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Treba napraviti temu "vasa najbolja dejt iskustva" hahaha . Ili bar ovu preimenovati najgora/najbolja 
-
Zeena
#2756 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Lik je nekada bio moj komsija iz zgrade, dok se nije ispalio vani
Jedne godine je dolazio na odmor, sreli smo se ispred zgrade, razgovarali (da ne duzim ...) - pozvao me je na dejt jedan dan, jer kao uvijek sam mu se svidjala, bla, bla ...
Izasla sam, zasto ne - dobro je izgledao, u razgovorima i porukama nije odavao nedostatak pismenosti (kao mnogi iz dijaspore) i kvalitetne komunikacije.
Hele neise - izadjemo ... Odemo u jedan fin restoran ... sve je bilo super ... naruci nam on neku cokoladnu tortu, jer mu se kao svidjela kad je prosli put tu izlazio, pa da i ja probam ... dobro ...
Prica normala, zezancija (malo hvale o tome kako se zivi na zapadu i koliko se zaradjuje)
I kraj, polazak - dolazi konobar. Pita on konobara prima li eure? Naravno da ne! Poslije duze rasprave, iako ne vadi novcanik ni da pokaze te eure, pita me da ja platim racun, jer on nije razmijenio novac. U redu, nije problem - moze se desiti. Platim i krenemo.
Setali smo gradom i on predlozi da odemo u mjenjacnicu da razmjeni novac, pa svratimo i tu.
Vratimo se na parking, jer bi on htio da odemo i jos negdje. Na parkingu, kad je trebao platiti parkiranje, pita me: da li imas sitno, jer je kod njega sve ukrupno??
... OK, imam - platim.
Odemo na kafu, na drugi dio grada ... ja u sebi razmisljam: hoces biti toliki papak pa da ja i ovu kafu platim?
Pogledam na sat i kazem da bih trebala krenuti kuci, kasno je.
Krenemo ... Pridje konobar, a on nesto prebira po jakni, trazi novcanik ... Cekamo i ja i konobar ... Napokon kaze: izgleda da mi je novcanik ispao u autu??
U redu, platim, izadjemo ...
U tom trenutku ga je neko zvao na mob. Kad je zavrsio kaze da mu je to bio neki drug sa kojim se bio dogovorio nesto i da treba i on krenut da se nadje s njim.
Kaze, ako treba ja cu tebe odbaciti kuci, pa cu se vratiti?? Reko, ne treba, hvala. Idem ja na tram.
I odem ljuta, k'o zolj!!
Cijelim putem sam u sebi nabrajala koliki je kreten i kako se vise ne zelim ni cuti ni vidjeti sa njim ...
Poslije sam nazvala prijateljicu i zalila joj se ...
I na kraju prica opet ima nastavak, kao i sa drekavicom
I opet sam pozalila
Jedne godine je dolazio na odmor, sreli smo se ispred zgrade, razgovarali (da ne duzim ...) - pozvao me je na dejt jedan dan, jer kao uvijek sam mu se svidjala, bla, bla ...
Izasla sam, zasto ne - dobro je izgledao, u razgovorima i porukama nije odavao nedostatak pismenosti (kao mnogi iz dijaspore) i kvalitetne komunikacije.
Hele neise - izadjemo ... Odemo u jedan fin restoran ... sve je bilo super ... naruci nam on neku cokoladnu tortu, jer mu se kao svidjela kad je prosli put tu izlazio, pa da i ja probam ... dobro ...
Prica normala, zezancija (malo hvale o tome kako se zivi na zapadu i koliko se zaradjuje)
I kraj, polazak - dolazi konobar. Pita on konobara prima li eure? Naravno da ne! Poslije duze rasprave, iako ne vadi novcanik ni da pokaze te eure, pita me da ja platim racun, jer on nije razmijenio novac. U redu, nije problem - moze se desiti. Platim i krenemo.
Setali smo gradom i on predlozi da odemo u mjenjacnicu da razmjeni novac, pa svratimo i tu.
Vratimo se na parking, jer bi on htio da odemo i jos negdje. Na parkingu, kad je trebao platiti parkiranje, pita me: da li imas sitno, jer je kod njega sve ukrupno??
Odemo na kafu, na drugi dio grada ... ja u sebi razmisljam: hoces biti toliki papak pa da ja i ovu kafu platim?
Pogledam na sat i kazem da bih trebala krenuti kuci, kasno je.
Krenemo ... Pridje konobar, a on nesto prebira po jakni, trazi novcanik ... Cekamo i ja i konobar ... Napokon kaze: izgleda da mi je novcanik ispao u autu??
U redu, platim, izadjemo ...
U tom trenutku ga je neko zvao na mob. Kad je zavrsio kaze da mu je to bio neki drug sa kojim se bio dogovorio nesto i da treba i on krenut da se nadje s njim.
Kaze, ako treba ja cu tebe odbaciti kuci, pa cu se vratiti?? Reko, ne treba, hvala. Idem ja na tram.
I odem ljuta, k'o zolj!!
Cijelim putem sam u sebi nabrajala koliki je kreten i kako se vise ne zelim ni cuti ni vidjeti sa njim ...
Poslije sam nazvala prijateljicu i zalila joj se ...
I na kraju prica opet ima nastavak, kao i sa drekavicom
I opet sam pozalila
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2757 Re: Vasa najgora date iskustva :P
legenda frajer imao besplatan izlazak 
a htjela si se bogato udat

a htjela si se bogato udat
-
Zeena
#2758 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Black swan wrote:legenda frajer imao besplatan izlazak
a htjela si se bogato udat![]()
![]()
![]()
I ja kazem, legenda
Posebno se pokazao na drugom sastanku ... Zao mi sto mi propade takva prilika
-
sha_ba
#2759 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hajmo drugi sastanak, pisiZeena wrote:Black swan wrote:legenda frajer imao besplatan izlazak
a htjela si se bogato udat![]()
![]()
![]()
![]()
I ja kazem, legenda![]()
Posebno se pokazao na drugom sastanku ... Zao mi sto mi propade takva prilika
-
Zeena
#2760 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sha_ba wrote:
hajmo drugi sastanak, pisi![]()
![]()
![]()
Uh, ne znam
Ako pocnem pisati, necu znati stati
-
Erased
#2761 Re: Vasa najgora date iskustva :P
p206 wrote:čuj šta, iskoristila eto šta... poklonu se ne gleda u zube
Moj jaran je djevojci poklonio najmanje 10 tangi, za rođendan, za ovo, za ono, kad zaboravi svoje...
stari mu ima firmu koja proizvodi i izvozi to za one manekenke po Milanu, Torinu, Ćezeni, Juventusu
Moj stari proizvodi korpe.
-
Zeena
#2762 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovako ... Drugi sastanak ... 
Nakon nekoliko razgovora sa najboljom prijateljicom, i njenog uvjeravanja da je to sto se desilo sasvim moguce i da se moze svima desiti, i da bih ipak trebala izaci s njim opet, pa onda donijeti neki zakljucak, popustila sam.
Mozda sam ja ipak pogresno zakljucila??!
On me je zvao narednih dana, slao poruke. Onda je jedan dan poslao poruku da ubrzo ide nazad i da bi volio da se jos jednom vidimo ... Razmislila sam, i odlucim izaci ...
Nadjemo se u gradu ... On bi opet da idemo do onog restorana gdje je jeo onu cokoladnu tortu (covjek navucen na cokoladu, vise nego kakva cura)
Ajd, dobro ... Naruci on cokoladnu tortu i caj??! I to pita konobara ima li UVIN caj?? Konobar kaze da nema, ali da imaju kamilicu, nanu i jos neke vocne cajeve.
On se opet pocne raspravljati i oko toga sa konobarom.
Kao, kako to da nema UVIN caj?? Svugdje u svijetu kad gost naruci neki caj, ima ... samo "ovdje" nema!!
(mislim, oladi malo
... sta si zapeo za UVIN H, da nemas kakvih problema sa mokracnim kanalima??)
Napokon se odlucio za kamilicu. Ja sam samo kulirala, kao ne dotice me to sto se desava oko mene
Tekla je prica ... U jednom momentu sam cak pomislila da bi se to sve i moglo spasiti, jer uopste nije bio dosadan, cak je bio zanimljiv i duhovit ... Dok nije izvalio : "A "vi, ovdje u Bosni"m svi se dobro oblacite i uvijek su puni kafici, a samo se zalite da je zemlja u krizi!?" ... Pogledala sam na sat i razmisljala, kad je zgodno da kazem da bih trebala krenuti kuci
.
Krenuli smo ... Pozvao je konobara. Ja sam izvadila novcanik iz torbe, na sta je on rekao: nema sanse, ja sad placam, ti si prosli put! ... Kontam, nije sve tako crno kao sto ja na prvu zakljucim
... Kad ...
Plati on konobaru kolace i caj od kamilice, konobar podje prema pultu, a on ce: stani jarane da ti dam baksis, zasluzio si
! Nisi ti kriv sto nemate caj od UVE!
Kaze konobar, ma nije frka, ok je ...
Ma jok, samo sekund, hocu da ti dam baksis
! (i trazi sicupo dzepu od pantolona)
Konobar je vec iza pulta, on ide za njim i na pult stavi 0,20 pf i kaze, evo care u redu je
! Vidimo se 
.... Treba li nastavak
Nakon nekoliko razgovora sa najboljom prijateljicom, i njenog uvjeravanja da je to sto se desilo sasvim moguce i da se moze svima desiti, i da bih ipak trebala izaci s njim opet, pa onda donijeti neki zakljucak, popustila sam.
Mozda sam ja ipak pogresno zakljucila??!
On me je zvao narednih dana, slao poruke. Onda je jedan dan poslao poruku da ubrzo ide nazad i da bi volio da se jos jednom vidimo ... Razmislila sam, i odlucim izaci ...
Nadjemo se u gradu ... On bi opet da idemo do onog restorana gdje je jeo onu cokoladnu tortu (covjek navucen na cokoladu, vise nego kakva cura)
Ajd, dobro ... Naruci on cokoladnu tortu i caj??! I to pita konobara ima li UVIN caj?? Konobar kaze da nema, ali da imaju kamilicu, nanu i jos neke vocne cajeve.
On se opet pocne raspravljati i oko toga sa konobarom.
Kao, kako to da nema UVIN caj?? Svugdje u svijetu kad gost naruci neki caj, ima ... samo "ovdje" nema!!
(mislim, oladi malo
Napokon se odlucio za kamilicu. Ja sam samo kulirala, kao ne dotice me to sto se desava oko mene
Tekla je prica ... U jednom momentu sam cak pomislila da bi se to sve i moglo spasiti, jer uopste nije bio dosadan, cak je bio zanimljiv i duhovit ... Dok nije izvalio : "A "vi, ovdje u Bosni"m svi se dobro oblacite i uvijek su puni kafici, a samo se zalite da je zemlja u krizi!?" ... Pogledala sam na sat i razmisljala, kad je zgodno da kazem da bih trebala krenuti kuci
Krenuli smo ... Pozvao je konobara. Ja sam izvadila novcanik iz torbe, na sta je on rekao: nema sanse, ja sad placam, ti si prosli put! ... Kontam, nije sve tako crno kao sto ja na prvu zakljucim
Plati on konobaru kolace i caj od kamilice, konobar podje prema pultu, a on ce: stani jarane da ti dam baksis, zasluzio si
Kaze konobar, ma nije frka, ok je ...
Ma jok, samo sekund, hocu da ti dam baksis
Konobar je vec iza pulta, on ide za njim i na pult stavi 0,20 pf i kaze, evo care u redu je
.... Treba li nastavak
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2763 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kraljKonobar je vec iza pulta, on ide za njim i na pult stavi 0,20 pf i kaze, evo care u redu je ! Vidimo se
-
quarterback
#2765 Re: Vasa najgora date iskustva :P
covjek sa stilom

-
sha_ba
#2766 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahahah koji si kraljquarterback wrote:covjek sa stilom![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2767 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a sad priznaj koji ti je pravi nik
-
Zeena
#2768 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sha_ba wrote:nastavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dovoljno od mene
Da cujemo druge
-
Smail Aga
#2769 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije Beg cicija,nikad bioleet wrote:kraljKonobar je vec iza pulta, on ide za njim i na pult stavi 0,20 pf i kaze, evo care u redu je ! Vidimo se![]()
![]()
- mO k3
#2770 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahhahaEborg wrote:Izašao sa jednom za koju je raja rekla: "Ko nije pitao, nije ni dobio". Ja pitao i dobio - šamar.![]()
Nisu mi više raja.
Desilo se mome rodjaku ,upoznao je jednu djevojku onda preko IRC i igrom slucaja bili su u istom gradu i tako se se oni dopisivali jedno vrijeme palili jedno druge ,ona njemu slaka slike iz "boljih" dana ,tako da se i on napalio i odluce da se nadju .Dogovore se oni da on nju pokupi na jednoj autobuskoj stanici .
Doso je on stao na stanicu,stao malo priceko ,odjednom iza autobuske stanice potrca jedna velika silueta (cekala ga da ne pobjedgne kada je vidi ) ,otvorise se vrata ugura se zenska u auto ,rodjak on meni prico ,kaze udje zenska ,niti sam je ikad vidio niti je moj tip a ima je masallah ono bas ima ...
Sada kako ce se on rijesiti nje sve je pokusao i pravio se lud da nije to taj sa IRC , na sve ce to on meni to je bio tjelesni atentat nisam je se mogo rijesiti dok ne odradim svoju duznst
- illuminated
#2771 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahaha.."you can run, but you can not hide"Ženski Dr.Med wrote:hahhahaEborg wrote:Izašao sa jednom za koju je raja rekla: "Ko nije pitao, nije ni dobio". Ja pitao i dobio - šamar.![]()
Nisu mi više raja.![]()
Desilo se mome rodjaku ,upoznao je jednu djevojku onda preko IRC i igrom slucaja bili su u istom gradu i tako se se oni dopisivali jedno vrijeme palili jedno druge ,ona njemu slaka slike iz "boljih" dana ,tako da se i on napalio i odluce da se nadju .Dogovore se oni da on nju pokupi na jednoj autobuskoj stanici .
Doso je on stao na stanicu,stao malo priceko ,odjednom iza autobuske stanice potrca jedna velika silueta (cekala ga da ne pobjedgne kada je vidi ) ,otvorise se vrata ugura se zenska u auto ,rodjak on meni prico ,kaze udje zenska ,niti sam je ikad vidio niti je moj tip a ima je masallah ono bas ima ...
Sada kako ce se on rijesiti nje sve je pokusao i pravio se lud da nije to taj sa IRC , na sve ce to on meni to je bio tjelesni atentat nisam je se mogo rijesiti dok ne odradim svoju duznst
- thekupus
#2772 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda je to bilo ironicno, da mu pokaze kakava je strasna usluga bila...Zeena wrote: Konobar je vec iza pulta, on ide za njim i na pult stavi 0,20 pf i kaze, evo care u redu je! Vidimo se
- scorpion7
#2773 Re: Vasa najgora date iskustva :P
moda56 wrote:![]()
![]()
ovako cu i ja
![]()
- spadalo
#2774 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Moram se fakat registrovati samo radi ove teme.Sinoć ''naletim'' na temu i u jednom dahu je pročitam od-do.Neko će reći kreten,nema drugog posla
,al fakat sam se smijao i još uvijek sam pod dojmom nekih postova.Suze me zaliju kad se samo prisjetim nekih.
I kod mene ti ima toga da bi mi trwebao možda blog da to sve napišem ali ću ponekad i ovdje ubaciti koju scenu iz date-ova
Ovako:
Prijavim ti se ja na ''neku od'' društvenih mreža za upoznavanje i tako počnem upoznavati razno-razne likove-frikove kao što sam ti i sam.Posebno mi se svidjela jedna osrednja žeMska i komunicirali smo cca 3 mjeseca na toj mreži.Onda smo podigli konverzaciju na veći nivo,prešli smo na telefonsku komunikaciju i konačno dođe i taj famozni dan kada se trebamo ''uživo'' susresti.'ajd,skockam se ja,sredim k'o za svatove,parfem poseban,ma nema,vrištim
. Jbg,ona mi je rekla u više navrata da voli tako,malo svečanije i svečanija mjesta.Auto u praonicu na sređivanje,ko zna,možda sjede i u auto
.
Na ugovoreno vrijeme i mjesto stižem 15-ak minuta ranije (da zaposjednem busiju)
Ona,inače se predstavila kao razvedena,visoka,crne kose,vitka,inteligentna...nisam ni sumnjao u to sve jer smo komunicirali par mjeseci i nisam mogao primijetiti da nije tako,sliku sam vidio a i webcam je fercerao često.
Stigla je na vrijeme.Baš onakva kako se i opisala.Riba.Ma šta riba,riba i po.
S velikom dozom radosti smo se pozdravili,izgrlili ma kao da se znamo više godina al' se nismo vidjeli duži period.
Sjeli smo u restoran (da ne pravim reklamu
) poručili piće a kasnije i večeru.Veče je teklo kao u bajkama.Savršenstvo u jednoj osobi,tako je samo mogu opisati.Vrijeme je prolazilo pa nismo ni primijetili da je ponoć odavno prošla.Vakat razilaziti se,jbg,radi se sutra.
Ustali smo,obukli jakne (naravno,platio sam na vrijeme
),na samom izlasku iz restorana samo je istrčala i nestala iza ugla.Tražio sam je više od 40 minuta.Pozivao na mobitel,bezuspješno.Nisam znao više šta da uradim ni da pomislim.Sjedam u auto kad ona kuca na vjetrobransko staklo.Prvo sam se prestrašio,reko' šta bi sad.A onda sam skontao da je ona.Hladno izađem iz auta.Pitam šta se dešava,gdje je nestala kad lik iza restorana,viče,psuje,maše pištoljem...WTF prilazi i udaraje muški,sirovom snagom...a ja,inače protivnik ispoljavanja sile nad ženama pokušah da je odbranim a lik će ti meni...''papak jedan,ne miješaj se u moj brak,beep beep majku i familiju''
pokušah se opravdati da mi je rekla da je razvedena a lik utoku uperi u mene i prosikta da će sa mnom kasnije raspraviti dok ''kuju'' odvede njenima i dokaže da je ''kuja'' i da ga vara na svakom koraku....
Ostao sam paaafff....'ajd opet kontam to je neka šuplja,jbg,nadam se,ljubomorni bivši muž...
Al' lik bukvalno unese nju u svoje auto a mene uz pomoć hladnog čelika koje bljuje vatru utjera na suvozačevo mjesto i stritno mi naredi da nisam ni zucnuo...jbg...nisam slabić ali...utoka je utoka
Vidim vrag odnio šalu pa ga poslušah.
Vozeći se prema kući njenih mi je pojasnio šta je moj zadatak(uhh,jbt,moram samo klimati glavom) razmišljao sam o svemu,kako se izvući iz svega toga i tamam sam skontao pogodno mjesto da ''iskočim'' iz auta kad on veli stigli smo..jbg,kasnim.
Ulazimo u kuću,njen stari nas dočeka,ono baš kao kćerku,zeta i njihovog prijatelja.Otvori se zemljo da propadnem.Njen stari je inače,poslovni partner firme u kojoj ja radim i prepoznao me,jbt,belaj.
A onda se ZET otvorio i počeo da priča,ja sam samo klimao glavom i potvrđivao (ne kajem se sad nimalo jer me levatila i izlevatila ko zadnjeg kretena)
Sve se završilo na tome da će ona ostati kod svojih par dana dok se sve slegne a njen muž će mene odvesti do auta.Jbt,prpa,trema,šta sad??? Lik sa utokom čija žena ga je ''prevarila'' sa mnom me vozi do auta...sami...prpa,jbg,priznajem.Strah je strah.
Lik me dovezao i zahvalio se na saradnji,ni riječi više nije progovorio,okrenuo se i odvezao autom ko zna gdje.
Dolazim kući,palim računar,pafff,poruka od dotične...izvini srce,lijepo mi je bilo ćaskati s tobom i nisam smjela da ti kažem da sam udata da te ne izgubim.Kad se vidimo opet?
A bem ti sve,morao sam brisati profile sa svih sajtova,mijenjati broj telefona jer me proganjala još 10 dana poslije toga.
Svašta u Božijoj bašČi
I kod mene ti ima toga da bi mi trwebao možda blog da to sve napišem ali ću ponekad i ovdje ubaciti koju scenu iz date-ova
Ovako:
Prijavim ti se ja na ''neku od'' društvenih mreža za upoznavanje i tako počnem upoznavati razno-razne likove-frikove kao što sam ti i sam.Posebno mi se svidjela jedna osrednja žeMska i komunicirali smo cca 3 mjeseca na toj mreži.Onda smo podigli konverzaciju na veći nivo,prešli smo na telefonsku komunikaciju i konačno dođe i taj famozni dan kada se trebamo ''uživo'' susresti.'ajd,skockam se ja,sredim k'o za svatove,parfem poseban,ma nema,vrištim
Na ugovoreno vrijeme i mjesto stižem 15-ak minuta ranije (da zaposjednem busiju)
Ona,inače se predstavila kao razvedena,visoka,crne kose,vitka,inteligentna...nisam ni sumnjao u to sve jer smo komunicirali par mjeseci i nisam mogao primijetiti da nije tako,sliku sam vidio a i webcam je fercerao često.
Stigla je na vrijeme.Baš onakva kako se i opisala.Riba.Ma šta riba,riba i po.
S velikom dozom radosti smo se pozdravili,izgrlili ma kao da se znamo više godina al' se nismo vidjeli duži period.
Sjeli smo u restoran (da ne pravim reklamu
Ustali smo,obukli jakne (naravno,platio sam na vrijeme
pokušah se opravdati da mi je rekla da je razvedena a lik utoku uperi u mene i prosikta da će sa mnom kasnije raspraviti dok ''kuju'' odvede njenima i dokaže da je ''kuja'' i da ga vara na svakom koraku....
Ostao sam paaafff....'ajd opet kontam to je neka šuplja,jbg,nadam se,ljubomorni bivši muž...
Al' lik bukvalno unese nju u svoje auto a mene uz pomoć hladnog čelika koje bljuje vatru utjera na suvozačevo mjesto i stritno mi naredi da nisam ni zucnuo...jbg...nisam slabić ali...utoka je utoka
Vidim vrag odnio šalu pa ga poslušah.
Vozeći se prema kući njenih mi je pojasnio šta je moj zadatak(uhh,jbt,moram samo klimati glavom) razmišljao sam o svemu,kako se izvući iz svega toga i tamam sam skontao pogodno mjesto da ''iskočim'' iz auta kad on veli stigli smo..jbg,kasnim.
Ulazimo u kuću,njen stari nas dočeka,ono baš kao kćerku,zeta i njihovog prijatelja.Otvori se zemljo da propadnem.Njen stari je inače,poslovni partner firme u kojoj ja radim i prepoznao me,jbt,belaj.
A onda se ZET otvorio i počeo da priča,ja sam samo klimao glavom i potvrđivao (ne kajem se sad nimalo jer me levatila i izlevatila ko zadnjeg kretena)
Sve se završilo na tome da će ona ostati kod svojih par dana dok se sve slegne a njen muž će mene odvesti do auta.Jbt,prpa,trema,šta sad??? Lik sa utokom čija žena ga je ''prevarila'' sa mnom me vozi do auta...sami...prpa,jbg,priznajem.Strah je strah.
Lik me dovezao i zahvalio se na saradnji,ni riječi više nije progovorio,okrenuo se i odvezao autom ko zna gdje.
Dolazim kući,palim računar,pafff,poruka od dotične...izvini srce,lijepo mi je bilo ćaskati s tobom i nisam smjela da ti kažem da sam udata da te ne izgubim.Kad se vidimo opet?
A bem ti sve,morao sam brisati profile sa svih sajtova,mijenjati broj telefona jer me proganjala još 10 dana poslije toga.
Svašta u Božijoj bašČi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI