Gdje u Sa......
-
ajla12
#2751 gdje kupiti sailor cap u Sarajevu
Pleas pomoc gdje u Sarajevu ima da se kupi tz. sailor kapa kao ova na slici
- pezzar
#2752 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima kupiti Lupo Marshall posuđe, a da nije preko ovih njihovih prezentacija?
- strong69
#2753 Re: Gdje u Sa......
Imaju li se negdje u Sarajevu kupiti Moleskine organizeri, biljeznice..?
- princess Leia
#2754 Re: Gdje u Sa......
gdje u sarajevu ima kupit rekvizita za djevojacko vece???
nesto slicno ovom: http://www.zagrebancija.com/foto.php?id ... drf=818447
unaprijed hvala
kuma
unaprijed hvala
kuma
-
kojeime
#2755 Re: Gdje u Sa......
E, Moleskine. Nema. Bilo nekad (mozda jos uvijek ima) Rhodia i malo Clairefontaine notesa, ali ni toga vise nema. Pretpostavljam da misle (ovi sto uveoze takve stvari) da je Moleskine preskup za nas (ali kako onda da prodaju u Svjetlosti Pelikan Toledo nalivpera od skoro 2000KM...), ili nisu culi za Moleskine ili ne znaju za njegovu popularnost. Nema Moleskine, zao mi je.strong69 wrote:Imaju li se negdje u Sarajevu kupiti Moleskine organizeri, biljeznice..?
Mozes probati nabaviti nesto od Fabriano, Grafotisak im je uvoznik za BiH, a Moleskine probaj ili u Hrvatskoj ili negdje dalje.
U BiH, kao i mnogo drugih stvari, nema.
Sto li kod nas niko ne pokrene proizvodnju takvih stvari, nekada je Natronka to radila, ali Natronke vise nema. U Srbiji se prave takvi proizvodi, ima ih kupiti u knjizari u Merkatoru Socijalno, kada mogu oni sto ne bismo i mi. Mozda vise niko ne pise olovkom ili perom, svi sada kuckamo po tastaturama ili touch-screenovima
Last edited by kojeime on 22/04/2012 23:08, edited 2 times in total.
- strong69
#2756 Re: Gdje u Sa......
Hvala ti. Preostaje Ebay na kraju...kojeime wrote:E, Moleskine. Nema. Bilo nekad (mozda jos uvijek ima) Rhodia i malo Clairefontaine notesa, ali ni toga vise nema. Pretpostavljam da misle da je Moleskine preskup za nas (ali kako onda da prodaju u Svjetlosti Pelikan Toledo nalivpera od skoro 2000KM...), ili nisu culi za Moleskine ili ne znaju za njegovu popularnost. Nema Moleskine, zao mi je.strong69 wrote:Imaju li se negdje u Sarajevu kupiti Moleskine organizeri, biljeznice..?
Mozes probati nabaviti nesto od Fabriano, Grafotisak im je uvoznik za BiH, a Moleskine probaj ili u Hrvatskoj ili negdje dalje.
-
kojeime
#2757 Re: Gdje u Sa......
Da. Da vidis faca u knjizarama (pa i onoj Svjetlost koju tako pompezno zovu Papirnica) kada udjem i pitam imaju li papira za pisanje, narocito pisanje nalivperom. Kazu ima, a onda mi pokazu tone papira za stampace. Ali, gospodjo, meni ne treba taj papir, taj papir ne upija dobro tintu, meni treba pravi papir za pisanje, ne papir za stampanje. Onda zabezeknuta faca u stilu "Zar i to postoji?".strong69 wrote:Hvala ti. Preostaje Ebay na kraju...kojeime wrote:E, Moleskine. Nema. Bilo nekad (mozda jos uvijek ima) Rhodia i malo Clairefontaine notesa, ali ni toga vise nema. Pretpostavljam da misle da je Moleskine preskup za nas (ali kako onda da prodaju u Svjetlosti Pelikan Toledo nalivpera od skoro 2000KM...), ili nisu culi za Moleskine ili ne znaju za njegovu popularnost. Nema Moleskine, zao mi je.strong69 wrote:Imaju li se negdje u Sarajevu kupiti Moleskine organizeri, biljeznice..?
Tacno, Ebay ili slicno. Pa kada nas nasi trgovci natjeraju da sve kupujemo preko Ebaya ili drugacije iz inostranstva jer nikada nista nemaju, a ako i imaju mnogo je skuplje nego u inostranstvu, onda se pitaju zasto imaju mali promet i zasto im ne ide posao
- neo7
#2758 Re: Gdje u Sa......
Gdje se tanco nalazi ministarstvo pravde ?
-
anitaaa6
#2759 Re: Gdje u Sa......
Da li se negdje u Sarajevu mogu kupiti cupcakesi po narudzbi pravljeni??? 
- Karabaja
#2760 Re: Gdje u Sa......
Imaju nekakvi u Food Officeanitaaa6 wrote:Da li se negdje u Sarajevu mogu kupiti cupcakesi po narudzbi pravljeni???
- Zox
#2761 Re: Gdje u Sa......
Bude i od Caslona, solidan kompromis. U Facti.kojeime wrote:E, Moleskine. Nema. Bilo nekad (mozda jos uvijek ima) Rhodia i malo Clairefontaine notesa, ali ni toga vise nema. Pretpostavljam da misle (ovi sto uveoze takve stvari) da je Moleskine preskup za nas (ali kako onda da prodaju u Svjetlosti Pelikan Toledo nalivpera od skoro 2000KM...), ili nisu culi za Moleskine ili ne znaju za njegovu popularnost. Nema Moleskine, zao mi je.strong69 wrote:Imaju li se negdje u Sarajevu kupiti Moleskine organizeri, biljeznice..?
Sto li kod nas niko ne pokrene proizvodnju takvih stvari, nekada je Natronka to radila, ali Natronke vise nema. U Srbiji se prave takvi proizvodi, ima ih kupiti u knjizari u Merkatoru Socijalno, kada mogu oni sto ne bismo i mi. Mozda vise niko ne pise olovkom ili perom, svi sada kuckamo po tastaturama ili touch-screenovima
- LieToMe
#2762 Re: Gdje u Sa......
Gdje sve ima Lisca u Sarajevu osim BBI-a? 
-
kojeime
#2763 Re: Gdje u Sa......
Umjetnicki blokovi za crtanje ili i dnevnici, notesi, biljeznice itd? Za blokove za crtanje znam, za apapir za crtanje i slikanje takodje znam da ima ali nisam vidio dnevnike i papir za pisanje.Zox wrote:Bude i od Caslona, solidan kompromis. U Facti.kojeime wrote:E, Moleskine. Nema. Bilo nekad (mozda jos uvijek ima) Rhodia i malo Clairefontaine notesa, ali ni toga vise nema. Pretpostavljam da misle (ovi sto uveoze takve stvari) da je Moleskine preskup za nas (ali kako onda da prodaju u Svjetlosti Pelikan Toledo nalivpera od skoro 2000KM...), ili nisu culi za Moleskine ili ne znaju za njegovu popularnost. Nema Moleskine, zao mi je.strong69 wrote:Imaju li se negdje u Sarajevu kupiti Moleskine organizeri, biljeznice..?
- Zox
#2764 Re: Gdje u Sa......
Dzepni blok za crtanje. Kupio u Facti. Mada, puno ih trosim pa sam odlucio da se od sad opskrbljujem kad idem u inostranstvo (pogotovo Moleskine).
- hodža
#2765 Re: Gdje u Sa......
LieToMe wrote:Gdje sve ima Lisca u Sarajevu osim BBI-a?
ako se ne varam, prekoputa tramvajske stanice na Principovom mostu
-
teatanic
#2766 Re: Gdje u Sa......
princess Leia wrote:gdje u sarajevu ima kupit rekvizita za djevojacko vece???
unaprijed hvala
kuma
Imas u sex shopu na platou Skend. - drugi prolaz desno (prosle godine bila kuma i tamo kupila super stvari - smijale smo se kao lude poklonima na djevojackoj).
- princess Leia
#2767 Re: Gdje u Sa......
hvalaateatanic wrote:princess Leia wrote:gdje u sarajevu ima kupit rekvizita za djevojacko vece???
unaprijed hvala
kuma
Imas u sex shopu na platou Skend. - drugi prolaz desno (prosle godine bila kuma i tamo kupila super stvari - smijale smo se kao lude poklonima na djevojackoj).
bila sam u sex shopu, nasla slamkice i jos neke zezancije
hvala jos jednom
- swirl
#2768 Re: Gdje u Sa......
Ja mislim da to nije Lisca, nekad je bila, a sad su promijenili naziv, i prodaju skroz drugi ves. Ja znam da ima Lisca na Ferhadiji, preko puta City Fashion, odmah do Babic Trade radnje. I ima radnja kod Doma Armije, na cosku prolaza prema opcini Stari grad, ne znam je li Lisca, ali prodaju Liscine stvari.hodža wrote:LieToMe wrote:Gdje sve ima Lisca u Sarajevu osim BBI-a?
- Ductus Holedocus
#2769 Re: Gdje u Sa......
Ko ce mi objasniti sta se radi na djevojackoj veceri,sta je ustvari to? (znam samo da je to prije vjencanja nestoprincess Leia wrote:hvalaateatanic wrote:princess Leia wrote:gdje u sarajevu ima kupit rekvizita za djevojacko vece???
unaprijed hvala
kuma
Imas u sex shopu na platou Skend. - drugi prolaz desno (prosle godine bila kuma i tamo kupila super stvari - smijale smo se kao lude poklonima na djevojackoj).![]()
bila sam u sex shopu, nasla slamkice i jos neke zezancijenije ponuda kao u inostranstvu ali moze pomoc
![]()
![]()
hvala jos jednom
ostarih a ne saznah
- LieToMe
#2770 Re: Gdje u Sa......
Zahvaljujem za infoswirl wrote:Ja mislim da to nije Lisca, nekad je bila, a sad su promijenili naziv, i prodaju skroz drugi ves. Ja znam da ima Lisca na Ferhadiji, preko puta City Fashion, odmah do Babic Trade radnje. I ima radnja kod Doma Armije, na cosku prolaza prema opcini Stari grad, ne znam je li Lisca, ali prodaju Liscine stvari.hodža wrote:LieToMe wrote:Gdje sve ima Lisca u Sarajevu osim BBI-a?
- CherryLips
#2771 Re: Gdje u Sa......
Sve nabrojano nije vise Lisca,nego Sarajevotekstil
- LieToMe
#2772 Re: Gdje u Sa......
Jel to znaci da nema vise Lisce u SA?CherryLips wrote:Sve nabrojano nije vise Lisca,nego Sarajevotekstil
- CherryLips
#2773 Re: Gdje u Sa......
Jedino je Lisca koliko ja znam jos u BBI-u
- swirl
#2774 Re: Gdje u Sa......
Cak i ona radnja u Ferhadiji preko puta City Fashion-a??CherryLips wrote:Jedino je Lisca koliko ja znam jos u BBI-u
- swirl