Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
motorola01 wrote:Da li se neko online kladi na bet365 ?Pokusavam da uplatim pare sa kartice,ali nece ni naopako ..Ima li jos neko isti problem?Da nije banka blokirala sve isplate sa kartice na neku od internet stranica,mada mi uplate preko paypala i na ebayu idu bez problema.Ne mogu da skontam u cemu je problem.
Kladim se ja, i nikad nikakvih problema.
Imas chat sa "customer service", to ti je najbrza opcija da saznas dje zapelo.
Nisam ni ja nikad problema imao,mada se ne sjecam kad sam uplatio neke pare na online kladionicu.Igram sa njihovim parama godinama,ali na expekt.com.Najcesce igram bingo i usput se okladim.Od danas vise nema binga na expekt.com i otvorim racun na bet365,ali eto nece da prodje uplata.Kupujem na ebay-u redovno preko paypala i sve ide bez problema,ali eto ovo nece.Da ovo nema veze sa onim nedavnim problemima kradje podataka kad su "nase"banke zabranile koristene kartica na netu?
edit:evo kazu da je do banke...
Last edited by motorola01 on 15/03/2012 18:36, edited 1 time in total.
Eto, na kraju samo PSV. A koliko sam upratila po forumima ovo je bio public bet, sta god to znacilo za konacni ishod.
Fuj gadnog osjecaja kad sam vidjela da je sve ostalo proslo.
zlajapravaraja wrote:1 Ath Bilbao v Man Utd - (Over 2.5 Goals @ 1.61)
2 Man City v Sp Lisbon - (Over 2.5 Goals @ 1.67)
3 PSV v Valencia - (Over 2.5 Goals @ 1.67)
4 Schalke v Twente - (Schalke @ 1.76)
5 Udinese v AZ Alkmaar - (Over 2.5 Goals @ 2.05)
6 Hannover v Standard - (Hannover @ 1.64)
7 Olympiakos v Metalist - (Metalist OR The Draw @ 1.98)
8 Besiktas v Atl Madrid - (Atl Madrid @ 2.08)
6/7/8 od 8
Igrajte sistem
Jos maloprije gledam razradu od jutros, i vidim da sam se bio odlucio na Valenciju X2, i fakat ne znam koja me guja ujela da samo taj par promjenim.
A 3+ sto sam odigrao na sve tekme EL igrao direktno, bez sistema. Sa sistemom 7/8 sam i tu mog'o bit' dobar barem jedno 50 keka.
sinoc prodjem 2 listica i uplatim danas neku siguricu...i padnem kosice 1:1. odigram ovamo jos neki bezveze na 2 marke onako da utakmice budu zanimljivije
HIFK - hamenlina 1/1 1:0/5:3
man.city - sporting (city vise kornera) 11:6
man.city - sporting (vise zutih u 2 pol) 3:4
bilbao - united (vise zutih u 2 pol) 0:3
salke 1 4:1
salke - twente (salke vise kornera) 6:2
St.petersburg - atlant 1 7:1
ny islanders - filadelfija X2 (kraj prve trecina rezultat 0:2) et jos cekam filu na ovoliku parova da zavrsi na ovoj zajbanciji a siguricu od 3 para fulam na hokej 1:1
1 Arles v Laval - (The Draw @ 3.17)
2 Chateauroux v Le Havre - (The Draw @ 3.08)
3 Guingamp v Lens - (The Draw @ 3.03)
4 Metz v ESTAC Troyes - (The Draw @ 2.98)
5 Tours v Monaco - (The Draw @ 3.12)
6 Zorya v Kryvbas - (The Draw @ 3.03)
7 Zaglebie Lubin v Widzew Lodz - (The Draw @ 3.17)
8 Dinamo Moscow v Zenit St Petersburg - (The Draw @ 3.12)
meni danas dinamo zagreb pik dana a dobra kvota. sta mislite? doduse, nisam nesto upratio kako igra dinamo, ali sam gledo hajduka prosle sedmice i veze oni s vezom nemaju. jos racunam igra se u zagrebu, derbi...kontam iako im bjeze puno bodova, opet ce ih nabiti jer derbi je derbi.
u p.m. jucer 3 listica na svakom fulam po 1 par, 18 parova odigram, pogodim 15 i nista ne dobijem
kozara, bordo i parma-milan falio 1 zuti ( jebli me kartoni vise).
necu danas nista, odoh na cevape
duminjo wrote:u p.m. jucer 3 listica na svakom fulam po 1 par, 18 parova odigram, pogodim 15 i nista ne dobijem
kozara, bordo i parma-milan falio 1 zuti ( jebli me kartoni vise).
necu danas nista, odoh na cevape
stavi na ovo cevape i moci ces ih pojesti jos tri puta:
federer
memphis
inter da go
psv
dinamo k(a.h.)
sarajevo
real
kielce
Travnik-Olimpik Sarajevo 2 (2.60)
Newcastle-Norwich X2 (1.96)
Cardiff-Burnley 1 (1.90)
Lecce - Palermo 1/1 (3.30)
i Hannover-Köln (koln vise kornera, 4.85)
ipak samo ovo... a te prjedloge cu pogledat veceras, da vidim na cemu si past