FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Basler

#2751 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

ajde pustite ga, zar vam neko ovakav moze biti interesantan.

hoce li nas novaljija dobiti koju minuticu protiv svaba u nedjelju? posto na taj dan puni 24 godine, to je zagarantovano.
bruno bas i ne mari za defanzivu, nas ibisevic je tu, bit ce poslastica sve to pratiti.
simonese

#2752 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Basler wrote:ajde pustite ga, zar vam neko ovakav moze biti interesantan.

hoce li nas novaljija dobiti koju minuticu protiv svaba u nedjelju? posto na taj dan puni 24 godine, to je zagarantovano.
bruno bas i ne mari za defanzivu, nas ibisevic je tu, bit ce poslastica sve to pratiti.
"Suedderby" uvijek dobar :thumbup:
Partijaner

#2753 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mozda udje pred kraj meca a mozda i ne, sve je do Don Juppa, vidjecemo, msm da treba iskoristit umor igraca Stuttgarta i pobjedit lagano pred svojom publikom uz pocasni pogodak Vede. :mrgreen:
BHF_Manijak

#2754 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Ma jebite me ali meni je onaj Kroos ubleha igrac, i pored postignutog gola! PA on lafo slovi ko za nakvog kreatora igre a lik uspori igru drama! :roll: Evov ec se dvije godine "trazi" u Bayernu... :roll:
aveos

#2755 Re: FC Bayern Munchen

Post by aveos »

Jao gola... :thumbup:
burgundy

#2756 Re: FC Bayern Munchen

Post by burgundy »

Kruze glasine da bi Pep sljedece godine mogao biti novi trener Bayerna.Valjda je vec poceo ucit njemacki,i da je upravo Pep stajao iza ovog Martinezovog transfera.Jupp je vec dao neke naznake da bi mogao otic sljedece sezone.
dječak sa šibicama

#2757 Re: FC Bayern Munchen

Post by dječak sa šibicama »

Ma ko masina, nema sta, svaka cast.

Kross, Mandzukic, Ribery, Muller, razbijaju odbranu svaba.
aveos

#2758 Re: FC Bayern Munchen

Post by aveos »

Strasni Bayern...

6:1 50. min
simonese

#2759 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

nekako mi zao ovog Stuttgarta
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2760 Re: FC Bayern Munchen

Post by odesveuhonduras »

ko će vas trpit ove godine..
Basler

#2761 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

odesveuhonduras wrote:ko će vas trpit ove godine..
:-D

nesto veliko se sprema, bayern sastavlja najjaci bayern svih vremena, neke sitnice jos fale.
steta, velika steta sto taj pocetak nije bio one majske noci.

protiv stuttgara je uvijek bilo lako (osim u nekim mecevima u vrijeme tria bobic-balakov-elber) pogotovo kada je labadia trener.
raduje povratak müllera i.....golova sa distance. 8-)
missko

#2762 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Basler wrote:
odesveuhonduras wrote:ko će vas trpit ove godine..
:-D

nesto veliko se sprema, bayern sastavlja najjaci bayern svih vremena, neke sitnice jos fale.
steta, velika steta sto taj pocetak nije bio one majske noci.

protiv stuttgara je uvijek bilo lako (osim u nekim mecevima u vrijeme tria bobic-balakov-elber) pogotovo kada je labadia trener.
raduje povratak müllera i.....golova sa distance. 8-)
Jel Robben igro?
Bayern je druga ekipa sa Riberijem to svako mora da prizna, i molite svevisnjeg da ostane zdrav sto duzi period inace ce biti svasta.
mukyze

#2763 Re: FC Bayern Munchen

Post by mukyze »

Puno bolja igra bez Robbena, bolja atmosfera u ekipi...
missko

#2764 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

mukyze wrote:Puno bolja igra bez Robbena, bolja atmosfera u ekipi...
Znaci nije igrao?
Müller prodise ako Roben ne igra a bolje bude i Krosu. Po meni je on visak igrac u Bayernu ali drze ga ne znam zbog cega, vjerovatno zbog lomljivog zdravlja Riberija.
mukyze

#2765 Re: FC Bayern Munchen

Post by mukyze »

missko wrote:
mukyze wrote:Puno bolja igra bez Robbena, bolja atmosfera u ekipi...
Znaci nije igrao?
Müller prodise ako Roben ne igra a bolje bude i Krosu. Po meni je on visak igrac u Bayernu ali drze ga ne znam zbog cega, vjerovatno zbog lomljivog zdravlja Riberija.

Upravo tako, Robben Mullera guši, ne kontaju se zajedno nikako, Robben se do sad samo s Lahmom uklopio sto nije s Ribery-em slucaj, vidjeli smo kako igra s Alabom, danas s Badtstuberom, i ostalim...
ledeni_caj

#2766 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Jebi ga, kad Riberya nije islo i mucile ga povrede, Robben je sam rjesavao utakmice, pa i finale 2010 donio..
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2767 Re: FC Bayern Munchen

Post by odesveuhonduras »

da se prerano ne zaletite - i lani ste imali strašan početak, bez primljenog gola prvih 10-ak utakmica..

mada bilo bi fakat sramota da ne uzmete ovo. dortmund mi ne djeluje u elementu, a potrošit će se i u onoj cl grupi
Madrid

#2768 Re: FC Bayern Munchen

Post by Madrid »

Ma Bayern je jak ko zemlja igracki gledano, najslabija karika im je trener, al ima takvu ekipu da se stvarno moze roknut ako ove godine ne osvoje ligu, cak su po imenima uz španski dvojac favoriti za LP...
A Roben je igracina, samo sto ga treba dobro isamarat pred svaku utakmicu :D
missko

#2769 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

odesveuhonduras wrote:da se prerano ne zaletite - i lani ste imali strašan početak, bez primljenog gola prvih 10-ak utakmica..

mada bilo bi fakat sramota da ne uzmete ovo. dortmund mi ne djeluje u elementu, a potrošit će se i u onoj cl grupi
Dortmundu se desavaju komplikovanja u napadau, ne vide kad su blizu gola sve se nesto dodaju i prije nego udju u gol spetljaju se, tesko da ce uzet prvenstvo.
Bayerna nisam gledao ali po procitanom kazu da je Vedo imao precku na 0-0 pa su ovi i poveli pa prva dva gola Bayerna kazu kiks bio golmana amaterski ali i komplet odbrane i to u zavrsnici poluvremena se sve izdesavalo. Lani je Bayern imao probleme ako tekmu nijje uspio rijesiti u prvom poluvremenu, sad me zanima kako ce to izgledati kad budu u minusu na poluvremenu , dal ce znati odgovoriti bolje nego lani. Werder je ove sezone aktivan, Salke dobar, bit ce dobrih tekmi.
BHF_Manijak

#2770 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Ma mislim da je Mullera gusilo sto je frajer trebo glumiti "desetku" kada su tu u ekipi i Robben i Ribery, a on realno nije taj tip igraca! Iako slovi za univerzalnog ofanzivca, ipak najbolje se snalazi uz desnu autlinuju, gdje je i imao najbolju sezonu dosada(ona prva), dok u sredini - hmm nije to to!
Stoga, ja bih hladno ostavio Robbena na klupi (ponajvise zbog prosle sezone kada je tri trofeja moron usro!), a poceli bi mi Ribery lijevi, Shaqiri u sredini (ja ja, i Kroos bi meni na klupu jer uspori lik igru :mrgreen: ) a desno Muller. Zadnji vezni Schweinsteiger i Martinez.
Kakav je onaj Can? Momak u U17 repki odlican bio na zadnjem veznom, steta sto je u BAyernu prezauzeta ta pozicija, vidim da su sa njim pokusali nesto ko na beku ali mislim da nije to to, moma je zadnji vezni! Pametnije bi mu bilo da promjeni negdje sredinu, ode na posudbu, potencijal je a u Bayernu mu je prevelika konkurencija na toj poziciji!

Sto neko rece ove godine liga bi mogla biti odlicna i dosada najuzbudljivija, naravno ako ostanu u dobroj formi Werder, Schalke, a mozda se jos i Hannover, Stuttgart i HSV ukljuce! Od Gladbacha ne ocekujem mnogo, jebi ga previse im je igraca otislo! :roll:
Jokericious

#2771 Re: FC Bayern Munchen

Post by Jokericious »

Ova Bundesliga jos slabija nego sto sam mislio. :lol:

Sramota sto dva najbolja igraca ne startuju.
simonese

#2772 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:Ma mislim da je Mullera gusilo sto je frajer trebo glumiti "desetku" kada su tu u ekipi i Robben i Ribery, a on realno nije taj tip igraca! Iako slovi za univerzalnog ofanzivca, ipak najbolje se snalazi uz desnu autlinuju, gdje je i imao najbolju sezonu dosada(ona prva), dok u sredini - hmm nije to to!
Stoga, ja bih hladno ostavio Robbena na klupi (ponajvise zbog prosle sezone kada je tri trofeja moron usro!), a poceli bi mi Ribery lijevi, Shaqiri u sredini (ja ja, i Kroos bi meni na klupu jer uspori lik igru :mrgreen: ) a desno Muller. Zadnji vezni Schweinsteiger i Martinez.
Kakav je onaj Can? Momak u U17 repki odlican bio na zadnjem veznom, steta sto je u BAyernu prezauzeta ta pozicija, vidim da su sa njim pokusali nesto ko na beku ali mislim da nije to to, moma je zadnji vezni! Pametnije bi mu bilo da promjeni negdje sredinu, ode na posudbu, potencijal je a u Bayernu mu je prevelika konkurencija na toj poziciji!

Sto neko rece ove godine liga bi mogla biti odlicna i dosada najuzbudljivija, naravno ako ostanu u dobroj formi Werder, Schalke, a mozda se jos i Hannover, Stuttgart i HSV ukljuce! Od Gladbacha ne ocekujem mnogo, jebi ga previse im je igraca otislo! :roll:
nikako ti nije Toni lego,vijeciti talenat :D
salu na stranu,meni ekipa djeluje kompaktno,shvabski kondicionalno puna snage,tehnicki su se pojacali,malo mozda odbrana skripi(ako se neko od prvotimaca povrijedi)ali zasada izgleda solidno
Martinez?
cemo da vidimo
BHF_Manijak

#2773 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

I hoce li mu to fakat sad igrati Badstuber beka ili? Meni iskreno nije za te pozicije, kad se sjetim utakmice sa Unitedom i sta mu je desna strana Uniteda na celu sa Nanijem radila, djelovo je ko na streljistu! :roll: :roll:
Valjda je to tako dok se Alaba ne vrati...Sta je sa Rafinhom? Ovo saltanje pozicija Badstuberu i Boatengu ne valja ni za reprezentaciju, sad bekovi, sad stoperi, sad... :roll:
Kardelj01

#2774 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kardelj01 »

BHF_Manijak wrote:I hoce li mu to fakat sad igrati Badstuber beka ili? Meni iskreno nije za te pozicije, kad se sjetim utakmice sa Unitedom i sta mu je desna strana Uniteda na celu sa Nanijem radila, djelovo je ko na streljistu! :roll: :roll:
Valjda je to tako dok se Alaba ne vrati...Sta je sa Rafinhom? Ovo saltanje pozicija Badstuberu i Boatengu ne valja ni za reprezentaciju, sad bekovi, sad stoperi, sad... :roll:
Ma jok, to je samo do povratka Alabe. A Rafinja je povrijedjen, čini mi se ne igra oko 2 mjeseca.

Ja da se pitam, ja bi prije forsirao Lahma na lijevom beku, Boatenga na desnom, a Dantea i Badštubera na štoperu, ali ne pitam se ja nego Jupp... :)
missko

#2775 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Ja mislim da je Rafinja vec lani svoje zadnje tekme odigro, fula je bilo dovodjenje njega ali eto jeftin bio.
Post Reply