GRAS - karte
- Sunrise00
#2751 Re: GRAS - karte
jucer se zijanih kako su revizori ljubazni kad imas kartu 
-
crnoplavo
#2752 Re: GRAS - karte
do kraja uz GRAScrnoplavo wrote:Dusa_raskopuša approves thisP308 wrote:Nezadovoljni radnici kazali su da će, ako treba, i mjesec dana štrajkovati.
dusa_raskopuša wrote:E pa neka ih, nek' strajkuju mjesec dana, sto se mene tice.
- gradskadjeca
#2753 Re: GRAS - karte
Cim tebe zalibo za ovaj strajk vidimo kojem rangu drustva pripadas.dusa_raskopuša wrote:E pa neka ih, nek' strajkuju mjesec dana, sto se mene tice. Da vidimo sad kako cete DZABA da se vozate.![]()
Klinac.![]()
![]()
'vo, 'no, pjehe, taksi, folovi, golovi.![]()
Snobcino zenska, pokazi malo saosjecanja prema svima onima koji nemaju niti za prevoz niti za auto, ili studiraju u ovom gradu i marku za markom stede i odvajaju.
Nakov ovog posta mi se gadis kao niti jedna zenska sa kojom sam pricao. Bar od osobe zenskog pola u ovoj drzavi covjek moze osjecati malo saosjecanja. PItao bih tebe da si danas radila na Ilidzi i morala ici kuci na bistrik npr, a nemas auta, nemas love kod sebe itd, itd kako bi se osjecala.
Vjerujem da dobro zivis, ili ispucavas frustracije i komplekse preko tastature ( koji ti je ono prosjek 36PPD (posts per day )).
Ukoliko dobro zivis, odlicno, drago mi je zbog tebe, i ja u ovoj vukojebini dobro zivim, igrom slucaja nisam ljubitelj auta i volim vise hodati nego se vozikati autom i u granap. Kada mi zatreba prevoz i kada je visok datum imam dovoljno love za taksi i nikad mi nije zao dati. Navikao sam se vozati taksijem i to cinim kad god mi se ukaze potreba za tim. Nekad procijenim da ce me taksi vise kostati zbog guzve pa se odlucim za tramvaj naravno, itd....
AKo ne zivis dobro i ako je ovo sve samo manifest tvoje dusevne neuhranjenosti onda te uistinu zalim.
Zasto ???
Pa pazi ovamo, pljujem na gras, gledam maloprije onaj klip iz njihovih prostorija gdje nesto pricaju, galame. Jednostavno ruglo. Necu da detaljisem.
Reci cu jedno i stojim iza toga. Istina je da su naguzili veeeeeeliki broj ljudi jucer. Istina je da je to protivzakonito. To apsolutno ne opravdavam i moraju snostiti posljedice za ovo sto su uradili. Dakle pazi sada ako ti mozes uopste razumjeti sta pricam naravno, sve su to uradili ali ja jutros uz kafu sa suprugom pricam i dosli smo do zakljucka jednog.
Da je jedno od nas njihovom mjestu ja zaista ne znam kako bih postupio. Mozda bih imao iste postupke kao oni izrevoltiran odredjenim cinjenicama. Dakle pored svega ja ih i opravdavam ( kontas li ista, pratis li me ? )
Ali ipak, vjerujem da bih bio medju radnicima koji ipak imaju malo razuma i vratio bih se na posao kao nekolicina koja je to uradila. To je prava odgovornost jednog radnika. I nema se tu sta pricati, ako necete da radite, idite kucama, slobodno kapije su otvorene niko vam ne brani i pustite ljude kojima treba posao da rade.
Dakle ovdje nije vlada kriva, svaki strajk i svaki prekid saobracaja se desava samovoljom radnika, pa ko su oni da odlucuju hoce li da voze ili nece. Sve ovo treba na disciplinsku listu i otkaz po kratkom postupku.
Medjutim ti niti jednog trenutka nisi rekla, "Istina ljudi branila sam ih ali ovo je ipak malo neodgovorno"
ZAto mojne sada poceti pametovati i nemoj pokusati odgovoriti na moj post, imam osjecaj da ces uciniti sebi medvjedju uslugu. Samo procitaj post i malo razmisli.
-
crnoplavo
#2754 Re: GRAS - karte
nahodala si se ti...neka, treba cuvat liniju (gras misli i na tebe)...dusa_raskopuša wrote:Za tvoju informaciju, dosla sam kuci prije stupanja u strajk.![]()
Meni se nece mrznuti, ali znam kome hoce. :smajokojizvizdi:
-
kox
#2755 Re: GRAS - karte
Jel' ti fakat kontas da Grasovka djevojka zaista koristi GRAS ? Onako pisati moze ili onaj ko njihove usluge ne koristi pa blage veze nema o cemu pise ili je njihov zaposlenik.crnoplavo wrote:nahodala si se ti...neka, treba cuvat liniju (gras misli i na tebe)...dusa_raskopuša wrote:Za tvoju informaciju, dosla sam kuci prije stupanja u strajk.![]()
Meni se nece mrznuti, ali znam kome hoce. :smajokojizvizdi:
- perfect_guy
#2757 Re: GRAS - karte
ovdje se jedino ne bih složio. I ja bih bio odgovoran radnik da treba voziti komercijalu gdje se i ovako i onako uzimaju paregradskadjeca wrote: Ali ipak, vjerujem da bih bio medju radnicima koji ipak imaju malo razuma i vratio bih se na posao kao nekolicina koja je to uradila. To je prava odgovornost jednog radnika. I nema se tu sta pricati, ako necete da radite, idite kucama, slobodno kapije su otvorene niko vam ne brani i pustite ljude kojima treba posao da rade.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2758 Re: GRAS - karte
Svi smo mi GRAS
-
dezurni_ucenik
#2759 Re: GRAS - karte
Poslat Vikicevce da im kicme polome.Nema druge
- gradskadjeca
#2760 Re: GRAS - karte
Vjerovatno bi to i bio presudni faktorperfect_guy wrote:ovdje se jedino ne bih složio. I ja bih bio odgovoran radnik da treba voziti komercijalu gdje se i ovako i onako uzimaju paregradskadjeca wrote: Ali ipak, vjerujem da bih bio medju radnicima koji ipak imaju malo razuma i vratio bih se na posao kao nekolicina koja je to uradila. To je prava odgovornost jednog radnika. I nema se tu sta pricati, ako necete da radite, idite kucama, slobodno kapije su otvorene niko vam ne brani i pustite ljude kojima treba posao da rade.
- Logovan
#2761 Re: GRAS - karte
Pravda za GRAS, tj. za sve nas.tako_to wrote:Svi smo mi GRAS
- dusa_raskopuša
#2762 Re: GRAS - karte
Cim tebe zalibo za ovaj strajk vidimo kojem rangu drustva pripadas.
Smijesan si, samo cu to reci i mislim da nema potrebe da ista vise napisem, jer velika vecina nije skontala ono o cemu sam ja pisala. Ne razumijem samo toliko 'prozivanje' nekoga, toliko zlobe, samo zato sto neko ima drugacije misljenje od vecine. Da vas nije pogodilo sve to, ne bi tako zustro provocirali.
Tebi na dusu sve sto si napis'o za mene, jer ja nemam namjeru da se pravdam, ni'e u mom fazonu. Ja stojim iza svojih postova i dalje, bez obzira na okolnosti i stajacu, jer je za mene ispravno ono sto sam pisala, i nista, pa ni tvoji postovi to ne mogu promijeniti.
I da, procitala sam tvoj post, za razliku od tebe, koji, ne samo da nisi procit'o moje postove, nego nisi shvatio sustinu njih, a nasao si za shodno da udaras neke replike.
I ne znam sta se sad bunite. Prizeljkivali ste ovo. Nije vam valjalo. Smrdi, skupe cijene. E pa eto. Sad ste kvit sa Grasom, a i oni Boga mi sa vama. (ovo se ne odnosi na one koji uredno daju pare za kupon)
- JThomas
#2763 Re: GRAS - karte
bili bi kvit kada grasu svake godine ne bi išlo 30-40 miliona iz budžeta.
za nadati se da uprava grasa čita ovu temu i da će duši ponuditi neki fantomski poslić na "obradi podataka" u centrali sa platom jedno dvije milje maraka, to bi bio neki elementarni red, neka moralna obaveza...
za nadati se da uprava grasa čita ovu temu i da će duši ponuditi neki fantomski poslić na "obradi podataka" u centrali sa platom jedno dvije milje maraka, to bi bio neki elementarni red, neka moralna obaveza...
- Platformas
#2764 Re: GRAS - karte
Ne znam ljudi, bar su vam cijene studentskih karti bile pristojne. Daleko niže nego u ostatku BiH a vjerujte da je "usluga" ista ako ne i gora nego kod vas gore 
- kokuz_sa
#2765 Re: GRAS - karte
e dusho sam da znas koja je ljepota uci u centrin bus i dat 1KM i proc pored grasa a oni tamo strajkuju..
i sjetit se da ti imas kartu kojom mozes obrisat guzicu
tacno dodje covjeku da zaplace od srece

i sjetit se da ti imas kartu kojom mozes obrisat guzicu
tacno dodje covjeku da zaplace od srece

- dusa_raskopuša
#2766 Re: GRAS - karte
A tek u auto.
I gledat' vas popapucene centrotransovce.

śćela se promodirala.
śćela se promodirala.
- kokuz_sa
#2767 Re: GRAS - karte
trazel ti reve kartu kad stanu svojim auticem da te gdje odbace 
- gradskadjeca
#2768 Re: GRAS - karte
Ne mogu na onaj post da ti odgovaram, reakcija je i bila onakva kakvu sam ocekivao i znao sam da neces skontati sta pisem, ne sekiraj se nisi se izblamirala. Niko nije ni ocekivao smisleniji odgovor od tebe.dusa_raskopuša wrote:A tek u auto.I gledat' vas popapucene centrotransovce.
![]()
śćela se promodirala.
Sto se tice ovog posta i dalje dokazujes da si dusa.
Kako se predstvaljas prilikom upoznavanja, da nije ovako ( drago mi je ja sam dusa,,,,,,, sitna dusa )
Samo naprijed duso.
- azurna_obala
#2769 Re: GRAS - karte
Koja umišljenost jbt... 
-
julisiz es grant
#2770 Re: GRAS - karte
Ma sponza klasična, šta se ložite...
- O'zone
- Globalni moderator
#2771 Re: GRAS - karte
Tamo onaj nakav čarobnjak ovdje naka duša a raja se pali ko hepo kockice
- Layne
#2772 Re: GRAS - karte
A što bi to radila kad može pokazati saosjećanje prema lutalicama...ha ya.gradskadjeca wrote:Snobcino zenska, pokazi malo saosjecanja prema svima onima koji nemaju niti za prevoz niti za auto, ili studiraju u ovom gradu i marku za markom stede i odvajaju.
- irfan2
#2773 Re: GRAS - karte
zna li se jel i sutra štrajk? i do kad će trajat?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2774 Re: GRAS - karte
DOK NE SVANE BOLJE SUTRAirfan2 wrote:zna li se jel i sutra štrajk? i do kad će trajat?
- starii
#2775 Re: GRAS - karte
hocel sutra cijena grasovih mjesecni kupona kod ulicnih prodavaca na drveniji pojeftiniti