necu odustajat' zato sto kad pocnem gledat' seriju moram je odgledat' do kraja, to je cudo jedno
osim one ringer, to je bilo zesce sranje
Moderator: _BataZiv_0809
Za 3 dana pocinje nova sezona True Blood-a, ima se sta gledati.masmavi wrote:Joj al' je dosadno kad ti se sve sezone serija zavrse, pa nemas sta gledati
Stvarno @masmavi stidi se! Porediti to sranje od Sopranosa sa giga-mega Prison Break-om...pa gdje ce ti dusaPlavo-bijeli wrote:E vala ako te serija počela uspavljivati, odma prestani pratiti.masmavi wrote:Prva sezona je samo uvod, u drugoj pocinje lagano sve na svoje mjesto da dolazi, dok su treca i cetvrta beton.VenomousV wrote:nadam se da to dobro u breaking badu pocinje od druge sezone jer mi je ostala posljednja epizoda prve sezone a serija me samo uspava
p.s masmavi gdje ćeš porediti sopranose sa prison breakom. Mislim meni su sopranosi ok, fina radnja, ali jedno 10 puta manje napetosti i akcije nego kao kod prison breaka, bar za ovu sezonu i 7,8 epizoda u sopranosima.
Na više sam mjesta čuo da serija "24" što se tiče napetosti i svega može da konkuriše PB.

predobra serija How I Met Your Mothergrunt wrote:meni muka od ovih vampira ,gdje god prebacis nekakvi vampiri![]()
ima li neko za preporuku neku noviju humoristicku seriju
gdje tu nadjezamzija wrote:How I Met Your Mothergrunt wrote:meni muka od ovih vampira ,gdje god prebacis nekakvi vampiri![]()
ima li neko za preporuku neku noviju humoristicku seriju![]()
![]()
Nije vampirska, al će ti isisati svu krv na slamčicu
Evo ti ovdje imaju prijevodi na naški:LoveHurts wrote:Ummm ima li gdje taj Breaking bad sa prevodom?Nisam dobar sa inglišem xD
jedan od boljih sitcoma. nema broja koliko sam puta sve sezone pregledala.lala* wrote:Jest da je starija serija, al' je meni legendarna.![]()
Slazem se u potpunostiSo What! wrote:My Name Is Earl je meni extra serija i toplo je preporučujem.