Evo i CPH su danas otkazali, prvo pa musko. Zali boze vremena i zivaca provedenog na ovoj temi...akcija007 wrote:imam kartu za Istanbul u 18h i dobijem na mail obavjestenje da se let pomjera s 18h na 16:35. To meni nikako ne odgovara jer moram biti na aerodromu u 15h mogu li ja zahtijevati da me o trosku bha prebace na let popodne za dan poslije ?
Avio kompanije all about
-
Timotije
#2751 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
-
chino
#2752 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Zna li neko koji su brojevi Turkish airlines-a?
- Pooll
#2753 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Probaj ovdjechino wrote:Zna li neko koji su brojevi Turkish airlines-a?
-
chino
#2754 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Hvala, srce si

- beautyfool
#2755 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Unesi BiH i Sarajevo i dobit ces infochino wrote:Zna li neko koji su brojevi Turkish airlines-a?
http://www.turkishairlines.com/hr-HR/co ... fices.aspx
-
chino
#2756 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
E ovo se zove pomoc, hvala mnogo

-
akcija007
#2757 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
http://www.youtube.com/watch?v=uj7CgqNn ... re=related
sistem za slijetanje po magli na BG aerodrmu Nikola Tesla radi od kraja 2008 godine, od tada je slijetanje moguce pri vidljivosti od svega 75 metara . Imamo li mi ovo i ako nemamo zasto ?
sistem za slijetanje po magli na BG aerodrmu Nikola Tesla radi od kraja 2008 godine, od tada je slijetanje moguce pri vidljivosti od svega 75 metara . Imamo li mi ovo i ako nemamo zasto ?
- Koshpa
#2758 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Nemamo, i necemo nikad imati jer teren koji okruzuje Sarajevo ne dozvoljava takav sistem slijetanja na Sarajevski aerodrom
-
manki
#2759 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Nesto se pomice, BHairlines i MarkIn potpisali ugovor

Ne bi li Bog dao konacno nesto na polju marketinga da urade.BH Airlines novi korisnik Marketing team-a Mark IN agencije
Marketing team idealno rješenje za integralne marketing komunikacije
Mark IN agencija za komunikacije sa ponosom može objaviti pridruživanje jedine nacionalne aviokompanije BH Airlines porodici Marketing team usluge, čije su prednosti do sada prepoznale i druge renomirane bh. kompanije kao što su BBI Centar, Maksumić Commerce, EMC kompanija te Didaco Commerce.
U konkurenciji pet agencija iz Bosne i Hercegovine i regije, Mark IN agencija za komunikacije je kvalitetom predstavljene usluge ispunila visoke kriterije aviokompanije BH Airlines, te ostvarila saradnju na polju full marketing komunikacijske usluge.
Formiranjem novog menadžmenta, Turkish Airlines postao je strateški partner sa aviokompanijom BH Airlines, čime je bh. kompanija dobila priliku da na sasvim drugačiji, moderniji i strateški način pristupi marketinškim komunikacijama. U sklopu izabranog paketa „XL“, aviokompanija BH Airlines dobila je kompletno rješenje za integralnu marketing komunikaciju koje uključuje tim od osam ljudi, profesionalaca u svojim oblastima čiji zadatak se ogleda u detaljnoj brizi svakog dijela operativnih aktivnosti.
BH Airlines, kao jedina bosanskohercegovačka aviokompanija, ima za cilj da se svim svojim korisnicima usluga predstavi kao prepoznatljiv brend u sigurnosti letenja i kvaliteti svih usluga koje se očekuju od jedne mlade i savremene aviokompanije. Ugodno putovanje avionima BH Airlines razlog je više da već danas postanete jedan od slijedećih putnika za polazak na željenu destinaciju.
-
manki
#2760 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Inace, mogao bi moderator da promijeni naziv teme u BHairlines samo ?
- studeni76
#2761 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
I pored toga jutarnji let AUA za Beč otkazan u prošlu srijedu. Plaćeno noćenje u hotelu u BG! Džaba im sva tehnikaakcija007 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=uj7CgqNn ... re=related
-
jefferson
#2762 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Zato sto ni BGD nema 0/0 prilaz.studeni76 wrote:I pored toga jutarnji let AUA za Beč otkazan u prošlu srijedu. Plaćeno noćenje u hotelu u BG! Džaba im sva tehnikaakcija007 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=uj7CgqNn ... re=related
Sarajevo, moguce, skines Trebevic i imat ces sletanje po magli kako hoces
- drndalo
#2763 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Menščini da ovo više nije i ne može biti neznanje, nego se neko(neki) pošteno zajebaju sa svima, i gledaju dokle ćemo...!? Izdržat...
I onako smiješna web-strana im sada radi samo 1/3... Red letenja na njoj je još uvijek ljetni, koji je važio 27 mart 2011 - 29 oktobra 2011... Na dijelu za rezervaciju leta, možes samo unijeti polazni grad, ali ne i destinaciju na koju želiš ići... Kalendar je isto neaktivan... Jedino što radi, pored reklame za Posebne ponude, NOVO - SARAJEVO/BANJA LUKA - CIRIH, AMSTERDAM, ISTANBUL, KOPENHAGEN, su karte za IST i ZRH, a CPH i AMS "vise" u vakuumu...
Ovako se ne može ne znati, ovo može biti samo namjerno...
Sve to treba samo zakopat', zalit' živim krečom, i zatrpat'...
I onako smiješna web-strana im sada radi samo 1/3... Red letenja na njoj je još uvijek ljetni, koji je važio 27 mart 2011 - 29 oktobra 2011... Na dijelu za rezervaciju leta, možes samo unijeti polazni grad, ali ne i destinaciju na koju želiš ići... Kalendar je isto neaktivan... Jedino što radi, pored reklame za Posebne ponude, NOVO - SARAJEVO/BANJA LUKA - CIRIH, AMSTERDAM, ISTANBUL, KOPENHAGEN, su karte za IST i ZRH, a CPH i AMS "vise" u vakuumu...
Ovako se ne može ne znati, ovo može biti samo namjerno...
Sve to treba samo zakopat', zalit' živim krečom, i zatrpat'...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#2764 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Jesu li ovo jutrošnji letovi za BEG, ZAG i VIE otkazani zbog magle?
-
akcija007
#2765 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
jeste zbog magleEntropio wrote:Jesu li ovo jutrošnji letovi za BEG, ZAG i VIE otkazani zbog magle?
- Entropio
#2766 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
I šta je bilo s putnicima? Jesu li ih prebacili na drugi let ili im rekli da dođu sutra?akcija007 wrote:jeste zbog magleEntropio wrote:Jesu li ovo jutrošnji letovi za BEG, ZAG i VIE otkazani zbog magle?
-
akcija007
#2767 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Morali su ih prebacoti na neke druge letove raspllozive iz Sarajeva su to bili od minhenskog odlaska pa na dalje, a u dolasku vjerujem da su svima platili nocenje i prebacili na danasnje popodnevne dolaske.
Kakva ce biti veceras situacija ostaje da se vidi !
- Entropio
#2768 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Pa to bi bilo normalno... Prošle godine su samo govorili "nema danas leta, dođite sutra". Toga me strah.akcija007 wrote:Morali su ih prebacoti na neke druge letove raspllozive iz Sarajeva su to bili od minhenskog odlaska pa na dalje, a u dolasku vjerujem da su svima platili nocenje i prebacili na danasnje popodnevne dolaske.
-
jefferson
#2769 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
A ja opet za SJJ uzeo kartu. Sve kontam ici cu za ZAG, ali jok, dzaba. Hajde dolazak je 12.30 sa LH, ali odlazak je sa OS u 7.25 ujutro u januaru. Toga me strah jer sam i prosli januar opet iz zag letio!
- Edin H.
#2770 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Pa sta je sa onim Cengicevim aerodromom u Visokom?Koshpa wrote:Nemamo, i necemo nikad imati jer teren koji okruzuje Sarajevo ne dozvoljava takav sistem slijetanja na Sarajevski aerodrom
- drndalo
#2771 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Kod njega Piramida omogucava da avion levitira u zraku, i fakticki sleti kao helikopter...
Idealno za ILS 0/0 slijetanje ...
Idealno za ILS 0/0 slijetanje ...
-
Target2010
#2772 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Pozdrav forumasima,
danas je reprezentacija odputovala za Lisboa... ali mene zanima jedna stvar... zbog cega nasa drzavna reprezantacija koristi avion Adria Airwaysa za let za Portugal, a ne avion BH airlinesa.. Sta moze tome da bude razlog? Skupo iznajmljivanje? Avion ne stoji na raspolaganju? .. etc etc... Ono bas bi me zanimalo, kao i da li neko mozda zna i cijenu ovog chartera
...
Pozdravi,
IC
danas je reprezentacija odputovala za Lisboa... ali mene zanima jedna stvar... zbog cega nasa drzavna reprezantacija koristi avion Adria Airwaysa za let za Portugal, a ne avion BH airlinesa.. Sta moze tome da bude razlog? Skupo iznajmljivanje? Avion ne stoji na raspolaganju? .. etc etc... Ono bas bi me zanimalo, kao i da li neko mozda zna i cijenu ovog chartera
Pozdravi,
IC
- Koshpa
#2773 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Zbog toga zato sto avion bh airlinesa nije slobodan da vozi reprezentaciju u Lisabon, tj termin kada je reprezentacija trazila let nije odgovarao komericijalnim razlozima B&H Airlines-a
-
Target2010
#2774 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
e bast ste mi pravi,
rodila vas majka
kad ste mi tako pamentni 
Pozz
IC
rodila vas majka
Pozz
IC
- drndalo