Biciklom kroz Sarajevo
-
Adi_vp
#2751 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Danas sam kupio rogove i rekoše mi da moram rezati gumu na ručkama.Zanima me može li se desiti da i kad odrežem gumu opet budu uski za postaviti ili je ta širina neki standard?Help please
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#2752 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Gdje si kupio rogove ??
Ko ti je rekao da režeš "gumu" na ručkama??
Ko ti je rekao da režeš "gumu" na ručkama??
-
Adi_vp
#2753 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Uzeh u Capriolu na Wilsu Trans X rogovi.Rekose mi u prodavnici a i par momaka koji su stavljali isto tako mi rekose.Treba rezati gumu na ručkama zbog debljine,znači guma je u pitanju..
-
Adi_vp
#2754 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Trimi ako imaš neki fol bez rezanja pucaj..
- trimi68
#2755 Re: Biciklom kroz Sarajevo
nema fola, kvaka je u toma da je onaj ko ti je prodao ručke trbao i da uradi montažu istih.
E sad koji su ti i kakvi su ti rukohvati na upravljaču ?? rezATI MORAŠ .
E sad koji su ti i kakvi su ti rukohvati na upravljaču ?? rezATI MORAŠ .
-
Irvinovo stado
#2756 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ima li igdje u nas (mislim na Balkan) da se kupi Carrera Range ili Saracen?
-
Keksich
#2757 Re: Biciklom kroz Sarajevo
A ZATO ja svoje biciklo jedva vozimtrimi68 wrote:i SHVATITE za sva vremena lanac se podmazuje i čisti bar jednom u 7 dana (i više ako se vozi više) i nema proizvoda koji će "omogućiti" čist lanac, dugu vožnju bez čišćenja i prljanja istog
- Chustaa
#2758 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Problem,
kada god okrecem pedale uvijek mi nesto kucka.
Posto zivim blizu Lorisa otisao sam kod poznatog
majstora Hikmeta i kaze mi da je do brzine, nesto mi je namjestao ali opet kucka. Sta to moze biti, pomoc!!

Posto zivim blizu Lorisa otisao sam kod poznatog
-
gule_sa
#2759 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Imao sam i ja takav problem ali su kod mene otisli zupcanici na zadnjoj kaseti i kad sam to zamjenio nije vise kuckalo.Chustaa wrote:Problem,kada god okrecem pedale uvijek mi nesto kucka.
Posto zivim blizu Lorisa otisao sam kod poznatogmajstora Hikmeta i kaze mi da je do brzine, nesto mi je namjestao ali opet kucka. Sta to moze biti, pomoc!!
![]()
-
gule_sa
#2760 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ne moras da rezes gripove,sam pomjeris malo(ustvari onoliko koliko su siroke rucke) rucicu mjenjaca,kocnice i gripove i onda na kraj montiras rucice.Tako sam je sebi uradio.Adi_vp wrote:Danas sam kupio rogove i rekoše mi da moram rezati gumu na ručkama.Zanima me može li se desiti da i kad odrežem gumu opet budu uski za postaviti ili je ta širina neki standard?Help please
-
biram
#2761 Re: Biciklom kroz Sarajevo
treba mi informacija zna li neko gdje se mogu kupiti oni nosaci za biciklo koji se kace pozadi na auto i koja im je cijena
- madtv
#2762 Re: Biciklom kroz Sarajevo
alles in OBIbiram wrote:treba mi informacija zna li neko gdje se mogu kupiti oni nosaci za biciklo koji se kace pozadi na auto i koja im je cijena
- cappy_tempo
#2763 Re: Biciklom kroz Sarajevo
aj neko od haustorcadi nek predlozi neki super mega giga kul fazon kako ocistiti lanac,prljastinu i slicno. muka mi vise skidati lanac pa ga iznad kade valjati pa ga vracati,po onda ribati kadu i slicno
da se skontamo,znam cistiti i probao sam dvije-tri varijante ali uvijek ostane ribanje necega pa kontam da nema neki drugi fazon 
- cappy_tempo
#2764 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ti kad se pojavis na dva tocka imas pravo pricati,a do tada uci se kako fuliti tudji lakat pri padanjuLud i ponosan wrote:cappy_tempo wrote:aj neko od haustorcadi nek predlozi neki super mega giga kul fazon kako ocistiti lanac,prljastinu i slicno. muka mi vise skidati lanac pa ga iznad kade valjati pa ga vracati,po onda ribati kadu i slicnoda se skontamo,znam cistiti i probao sam dvije-tri varijante ali uvijek ostane ribanje necega pa kontam da nema neki drugi fazon
![]()
![]()
Ima David Copperfield par vrhunskih fazona
- Lady Saray
#2765 Re: Biciklom kroz Sarajevo
znas li cijenu? ono odokativno?madtv wrote:alles in OBIbiram wrote:treba mi informacija zna li neko gdje se mogu kupiti oni nosaci za biciklo koji se kace pozadi na auto i koja im je cijena
- trimi68
#2766 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Uzmeš flašu od coca cole ili kiseljaka 0,2 litara, napuniš je odmaščivačem (petrolej benzin ili razređivač) ubaciš lanac zatvoriš čepom i treseš mućkaš 10 minuta Izvrneš flašu naopako (na čep) da se slegne odmaščivač i prljaština. Skalperom ili sličnim oružjem (sječivom) odsječeš donji (u ovom slučaju gornji) dio flaše, izvadiš lanac osušiš ga krpom (čistom) sastaviš i vratiš na bajk , podmažeš i opet posušiš krpom. Sjedneš voziš i opet nakon 7 dana ponoviš isto gore navedeno.cappy_tempo wrote:aj neko od haustorcadi nek predlozi neki super mega giga kul fazon kako ocistiti lanac,prljastinu i slicno. muka mi vise skidati lanac pa ga iznad kade valjati pa ga vracati,po onda ribati kadu i slicnoda se skontamo,znam cistiti i probao sam dvije-tri varijante ali uvijek ostane ribanje necega pa kontam da nema neki drugi fazon
- bombašica
#2767 Re: Biciklom kroz Sarajevo
cirka 100KM, a iste nosače imaš u Treku na OtociLady Saray wrote:znas li cijenu? ono odokativno?madtv wrote:alles in OBIbiram wrote:treba mi informacija zna li neko gdje se mogu kupiti oni nosaci za biciklo koji se kace pozadi na auto i koja im je cijena
-
Adi_vp
#2768 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Tako sam uradiogule_sa wrote:Ne moras da rezes gripove,sam pomjeris malo(ustvari onoliko koliko su siroke rucke) rucicu mjenjaca,kocnice i gripove i onda na kraj montiras rucice.Tako sam je sebi uradio.Adi_vp wrote:Danas sam kupio rogove i rekoše mi da moram rezati gumu na ručkama.Zanima me može li se desiti da i kad odrežem gumu opet budu uski za postaviti ili je ta širina neki standard?Help please
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2769 Re: Biciklom kroz Sarajevo
nisam sjeo na bajk 10 dana 
- headbanger
#2770 Re: Biciklom kroz Sarajevo
babyline wrote:jeli koga uhvatila kisa na biciklu jucer![]()
bas ej bilo sjajnona vilsonovom potop
mene, ali ne u vilsonovom
zamal nije bila havarija
jedva sam zakocio, skvasile se gumene "pakne"
- Chustaa
#2771 Re: Biciklom kroz Sarajevo
headbanger wrote:mene, ali ne u vilsonovom
zamal nije bila havarija![]()
jedva sam zakocio, skvasile se gumene "pakne"![]()
![]()
sreca bio nekakav grm u blizini i nije bilo puno raje da vidi to "kocenje"
![]()
![]()
hahaahha
- dadoka84
#2772 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Srecom nisi dobio nadimak antonio banderas 
- Truba
#2773 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ja sam jučer malo vozao bajk danas osjećam lagani umor 
- headbanger
#2774 Re: Biciklom kroz Sarajevo
dadoka84 wrote:Srecom nisi dobio nadimak antonio banderas
joj suti sreca bio sam ono pri kraju kao da stanem, pa se malo profuralo u taj grm, sreca i grm mal nije bilo velikih i tvrdjih grana tako da su i ogrebitne mizerne
ma kasnije sam se sam sebi simjao
@komi...sori black swane
koja ruta
vise mi dosadilo svaki dan do kozije pa ako ima ko kkavih ideja a da je slicna kilometraza
idem sa dobrinje
- Truba
#2775 Re: Biciklom kroz Sarajevo
na vrelo bosne