Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crysis wrote:ufatite fenjerase pa im derete guzove . vidjecemo kad naletite na malo jacu ekipu hocete li uvaljivati po sest komada. kad dodjete barci vidjecemo hocete li ovako igrati ili ce biti svi na svoju polovicu i udri kontre preko ronalda i di marie.
Vi ne mozete vise ni fenjerase. A pobjeda protiv Milana je za q. Slabe igrace ima onaj Milan.
crysis wrote:ufatite fenjerase pa im derete guzove . vidjecemo kad naletite na malo jacu ekipu hocete li uvaljivati po sest komada. kad dodjete barci vidjecemo hocete li ovako igrati ili ce biti svi na svoju polovicu i udri kontre preko ronalda i di marie.
Vi ne mozete vise ni fenjerase. A pobjeda protiv Milana je za q. Slabe igrace ima onaj Milan.
Pa zar ste Milanu oderali guzove ????
Zar ste im dali 6 komada
Nismo, ali smo mi jednom Milanu dali kao i vi jednom Copenhagenu. I onda jos dolazite na ovaj topic kako bi nas uputili na cinjenicu da samo razbijamo fenjerase. Razbijamo, ali vi ni te fenjerase ne razbijate. Pobijedite u dva kola nekog 6-1, pa taman i nekog iz Segunde , umjesto Milana dobijte samo Rubin , pa onda dodjite nesto reci.
P.S. I da, oderali smo Milanu guzove. Moglo je i trebalo biti vise od dva komada.
drž se svog topica i sjeti se Herculesa a možeš i Intera
bogam,na moju veliku zalost odavno nije real ovako izgledao...povezo ih je smorinjo sam tako...
doduse duga je sezona,ko izdrzi sezonu bez ozbilnijih povreda glavnih igraca uzima trofeje...
sumirprimus wrote:bogam,na moju veliku zalost odavno nije real ovako izgledao...povezo ih je smorinjo sam tako...
doduse duga je sezona,ko izdrzi sezonu bez ozbilnijih povreda glavnih igraca uzima trofeje...
sumirprimus wrote:bogam,na moju veliku zalost odavno nije real ovako izgledao...povezo ih je smorinjo sam tako...
Jesi vidio, a ne igraju bunker
nema govora,ba posteno govoreci trenutno su zvijer...
Jesi vidio, a ne igraju bunker
nema govora,ba posteno govoreci trenutno su zvijer...
Ja gledo prvo poluvrijeme prvih 20 minuta i onda prebacivo malo hertu malo reala .. ubili ih nije murcia presla pola al nisu imali srece da zabiju bilo dobrih prilika igraju pravo mocno ljepota za gledat par dobrih poteza od svakog igraca
Pa fino za čuti, s obzirom da je igrao skroz izmijenjen vezni red... pretpostavljam da je teren u Murciji dosta uži nego na Bernabeu, tako da će ovima biti dosta teže primijeniti taj plan u revanšu.
Zanimljiv komentar koji sam našao za utakmicu protiv Santandera:
I had a suspicion someone was going to cite numerical statistics as evidence that Pellegrini "entertained." Lots of points, lots of goals, lots of shots, *yawn*
There is only one thing that matters when considering whether a Real Madrid team entertains, and that is the noise made by the live crowd at the Bernabeu. The Bernabeu is a living organism, a vicious carnivorous beast that demands to be fed fantasy-playstation football every time. If it is not fed the football it craves, it eats the manager instead, then moves on to the entire executive staff until it consumes the president and spits him out.
Pellegrini never made the Bernabeu happy, and I assure you that although Eduardo Inda's behavior was reprehensible, he does not have the power to make 80 thousand football fanatics unhappy. Last year the Bernabeu was simply not happy, and it obtained the blood sacrifice it wanted. The year before, likewise. And so forth all the way back to the Zidane years.
This Saturday, the Bernabeu went nuts. I have never seen the stadium behave that way since the last string of European Cups came in. In fact, I may never have seen the stadium behave that way at all, ever. They were ecstatic, singing, dancing, chanting the manager's name (?!). For the first time in a decade, their lust has been satisfied by football, not by the sacrifice of some hapless manager. No journalist, not Inda and not anyone else, can make the Bernabeu happy, only good football can do that.
Nothing to do with numbers--can't be explained by statistics, and certainly not by titles, which are not in and of themselves sufficient to satisfy the beast. The Bernabeu is inscrutable, inexplicable. Often despicable. Generally considered unrealistic. They want to be winning 5 Cups in a row--every year. They want to defeat Eintracht Frankfurt 7-3--every weekend. They want art and magic. I always thought the Bernabeu was doomed to eternal discontent, the organization doomed to sack coaches even when they win titles, because they don't win the titles beautifully enough. Has Mourinho tamed the beast? Or will it turn on the Special One and consume him as an especially tasty delicacy?
ultima_palabra wrote:0-0 protiv Murcije Ali kaže Mourinho da je zadovoljan igrom i da nisu imali sreće...tako da niko neće biti ubiVen
Izuzetno loša tekma gdje je Pedro Leon pokazao da još puno pure mora pojesti da bi ravnopravno konkurisao za prvi tim.
Bez Ozila, Di Marie i Marcela ova ekipa nije ista, mada je istina da ni sreća nije bila saveznik Reala u sinoćnjoj utakmici. Definitivno je bilo promašaja za rubriku vjerovali ili ne.... Sve u svemu najlošija partija u ovoj sezoni koju je Real pružio...
ultima_palabra wrote:Meni taj Leon izgleda debeo Ne znam jel još neko ima taj osjećaj... i ne izgleda mi dovoljno pokretljiv za jedan tim koji trenira Mourinho.
Lik je napravio toliko kikseva sinoć koliko se inače ne vidi od cijele ekipe Reala u dvije utakmice. Uz njega bih dodao slobodno i Benzemu... Da mi je samo zanti šta se sa njim dešava, jbt imam osjećaj kad bi go bio 50x50 i da on puca sa 10 metara da bi opet promašio....
Još me jaran handri cijelo jutro ,pao na kladionici samo na Realu a ja ga juče nagovorio da ga odigra...
svakako_lud wrote:Još me jaran handri cijelo jutro ,pao na kladionici samo na Realu a ja ga juče nagovorio da ga odigra...
E to je najgore, ja zadnjih par godina odgovaram ljude od igranja na njih, i opet mene krive kad padnu
Ja ove godine uzimam pare na njima, srećom me sinoć povali i nekakav Timosoar 1,10 pa mi nije toliko krivo bilo
Par ljudi mi govori da bi Real ove godine mogao biti tim koji se "prati" cijelu sezonu... ono kad ljudi konstantno igraju na isti tim bez obzira s kim igra i stavljaju po 50,100,200 KM - ja im kažem da pričekaju još par kola.
ultima_palabra wrote:
E to je najgore, ja zadnjih par godina odgovaram ljude od igranja na njih, i opet mene krive kad padnu
Ja ove godine uzimam pare na njima, srećom me sinoć povali i nekakav Timosoar 1,10 pa mi nije toliko krivo bilo
Par ljudi mi govori da bi Real ove godine mogao biti tim koji se "prati" cijelu sezonu... ono kad ljudi konstantno igraju na isti tim bez obzira s kim igra i stavljaju po 50,100,200 KM - ja im kažem da pričekaju još par kola.
Do sad su kod mene učestvovali u 1500 dobitka , nadam se da ih neće napustiti ovako lijep običaj donošenja para