Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koja je ovo seljačina, zamisliti hibrid stručnog komentatora sastavljen od ovih naših domaćih stručnjaka koje redovno pljujemo dodaš im malo sastojka Keme Ahmetovića... e nije ni blizu, još je gori haahahha
Ooo koji je lik jad, BBC i Telegraph su pali na niske grane kad im je on stručni saradnik...
Al mu ga je AVB otreso od usta, postavio ga na mjesto, nabio ga u šumarak sa panjevima da se druži i pametuje
Rooney, Carrick, Evans, Hernandez, Vidic, Smalling, Rafael, Cleverley & Gibson . Sve to povrijedjeno .... Od toga 5 ili 6 prvotimaca... sreca pa je sad Basel u ligi prvaka ...
Koja je ovo seljačina, zamisliti hibrid stručnog komentatora sastavljen od ovih naših domaćih stručnjaka koje redovno pljujemo dodaš im malo sastojka Keme Ahmetovića... e nije ni blizu, još je gori haahahha
Ooo koji je lik jad, BBC i Telegraph su pali na niske grane kad im je on stručni saradnik...
Al mu ga je AVB otreso od usta, postavio ga na mjesto, nabio ga u šumarak sa panjevima da se druži i pametuje
Ma Hansen sad pokušava "you'll never win anything with kids" teoriju primijeniti na menadžere
Prethodna profesija mu je mnogo bolje lezala. U ovoj sadasnjoj je katastrofa. Mada je ipak naucio lekciju, pa je ovoj generaciji Uniteda predvidio nesto bolju buducnost nego onoj prvoj. Mrsko mi je sad traziti taj clanak.
Neuništivi menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson oštro se osvrnuo na utjecaj televizije na današnji nogomet...
Škotski stručnjak smatra da su klubovi izgubili kontrolu nad rasporedom utakmica, što ima štetan učinak na rezultate engleskih momčadi u europskim natjecanjima.
- Kad se rukujete s vragom, morate platiti cijenu. Televizija je u ovom trenutku bog - rekao je Ferguson u intervjuu za BBC North West Tonight.
- Učinak ugovora s televizijama se jasno pokazuje kad pogledate rasporede utakmica. Televizije mogu odabrati koji god vrhunski klub žele i staviti ga u program kada god to žele. Tako vam se dogodi smiješna situacija da u srijedu navečer igrate u Europi, a u subotu u terminu ručka domaću ligu. Pitajte bilo kojeg trenera bi li sam tako izabrao. Nema šanse - dodao je Škot.
Posljednji trener koji je ukazivao na istu situaciju, nakon što je njegov klub igrao u gostima u srijedu navečer Ligu prvaka da bi igrao u gostima prvenstvenu utakmicu u 12:35 bio je Rafa Benitez. Benitezova primjedba je uskoro okvalificirana od strane medija i drugih trenera (dakako i Fergusona) kao baljezganje i gluposti.
Tlaka mi tražiti iskreno, previše je bilo prepucavanja među njima dvojicom za precizan Google rezultat.
Ako sam događaj pobrkao s nekim drugim Fergusonovim biserima skužajte.
Princip odnosa medija spram Rafe (ne jer je Liverpoolov trener, već više jer je stranac) i dalje stoji, što je jednom za ismijavanje, drugom je za klimanje glavom. Ferguson je kršio pravila FA godinama ne dajući intervjue za BBC, nikom ništa. Kad mu puhne (obično nakon masnog poraza) pošalje nekog B trenera na presicu poslije utakmice, opet nikom ništa. Čovjek je pored svih trenerskih kvaliteta u osnovi nogometni siledžija i ove krokodilske suze od strane trenera čiji je tim itekako profitirao SKY generacijom gledanja lopte su malo smješne.
Dosad nisu igrali rani termin u ligi, nakon svake utakmice Lige Prvaka igraju doma (City nakon svake igra u gostima npr) i on kuka oko televizijskih rasporeda? Dajte molim vas..
vaučer wrote:Tlaka mi tražiti iskreno, previše je bilo prepucavanja među njima dvojicom za precizan Google rezultat.
Princip odnosa medija spram Rafe (ne jer je Liverpoolov trener, već više jer je stranac) i dalje stoji, što je jednom za ismijavanje, drugom je za klimanje glavom. Ferguson je kršio pravila FA godinama ne dajući intervjue za BBC, nikom ništa. Kad mu puhne (obično nakon masnog poraza) pošalje nekog B trenera na presicu poslije utakmice, opet nikom ništa. Čovjek je pored svih trenerskih kvaliteta u osnovi nogometni siledžija i ove krokodilske suze od strane trenera čiji je tim itekako profitirao SKY generacijom gledanja lopte su malo smješne.
Dosad nisu igrali rani termin u ligi, nakon svake utakmice Lige Prvaka igraju doma (City nakon svake igra u gostima npr) i on kuka oko televizijskih rasporeda? Dajte molim vas..
Pred utakmicu sa Chelskim je onako "neobavezno" prokomentarisao mlade trenere klubova kako nisu dorasli starim bla bla (zna se zasto),sad mu Crouch pravi faul svaki duel itd......uglavnom kaki uvijek manje ili vise ali mu prolazi!
vaučer wrote:Tlaka mi tražiti iskreno, previše je bilo prepucavanja među njima dvojicom za precizan Google rezultat.
Mislim da jesi pobrkao.
Mediji nisu voljeli Beniteza, to je istina. Mediji u Engleskoj nisu bas naklonjeni strancima, i to je istina. Ali isto znam da je Benitez dosta puta sam na sebe navlacio te medije, pogotovo pri kraju svog mandata. Ne sjecam se da ga je neko nesto puno prozivao 2005. godine. Pa ni 2007. Ti mediji prozivaju svakog, Fergusona pogotovo. Sta god da uradi ili kaze, o tome se danima raspravlja. Igraci Uniteda imaju isti tretman. O suspenzijama i kaznama FA da ne pricamo. BBC je imao privatni spor sa Fergusonom, pa zato nije htio s njima razgovarati i United je to placao. Znaci nije nikom nista. I zar stvarno mislis da bi bilo pametno organizovati utakmice Citya i Uniteda isto kolo u Manchesteru? Zamisli da se potrefi da igraju United-Liverpool i City-Everton to isto kolo. Postoji razlog zasto je to tako urađeno. A Cityu je eto zapalo da igra u gostima, dok je United kuci. Moglo je lahko biti i obrnuto. Uostalom, to je samo za vrijeme grupne faze.
Sky generacija. Haj' sad priznaj da si registrovan na RAWK.
Čitam ponekad, nisam registriran.
Ne vidim kako je termin 'SKY generacija' u Engleskoj išta LFC specifično, ili to jer je engleski forum (uzeti s rezervom, mislim da je većina članova tko zna odakle)? Bitno da znaš šta mislim, a Ferguson, iako jeste načelno u pravu i para vrti cirkus, je kao i obično u dubokoj hipokriziji (ne da ga je briga ali eto).