SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
Mariella
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#2752 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@ Partizzanka:
bas imas lijepo oko
a i obrva je dobra
(da li je moguce da si ih na pocetku cupala? onaj dio od nosa?
lijep je oblik obrve, ali mi se cini da je kao malo kraca... )
bas imas lijepo oko
(da li je moguce da si ih na pocetku cupala? onaj dio od nosa?
lijep je oblik obrve, ali mi se cini da je kao malo kraca... )
Last edited by ALexis on 22/02/2011 21:30, edited 1 time in total.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#2753 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uh, ne vidjeh Mariellino
i to oko je lijepo, zeleno, meni najdraze
i to oko je lijepo, zeleno, meni najdraze
- Partizzanka
#2754 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mariella - koja ti je ovo boja ociju ... kao boja Drine u plicaku - PRELIJEPOOOO!
Alexis - hvala ...
- da da da ne bih bila kao krajisnik hahaha cupam to malo i izmedju nema puno ali ima sad poneka
sto?
Alexis - hvala ...
sto?
- bez_ideje
#2755 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da vam podijelim iskustvo sa ovim sjenama u naljepnicama.
Avon je prije koju godinu imao ovo cudo u ponudi,kao i samoljepljivi lak za nokte
Prvo-preskupe su......prosjecno pakovanje je 10 naljepnica,znaci 5 puta se mozes nasminkati a kostaju isto ili vise nego obicne sjene
Drugo-ovo bi finkcionisalo da je svaciji oblik ociju i ocnih kapaka isti,ali posto nije,desi se da ce nekome sjena preci kapak,da ce linija biti previsoka i sl. Uglavnom su i ove naljepnice povelike ,pa ako imate sitniju glavu i oci..bilo bi bas gadno
Trece-pozitivno je da su bile poprilicno postojane
Uglavnom,ja ne bih vise kupovala
Avon je prije koju godinu imao ovo cudo u ponudi,kao i samoljepljivi lak za nokte
Prvo-preskupe su......prosjecno pakovanje je 10 naljepnica,znaci 5 puta se mozes nasminkati a kostaju isto ili vise nego obicne sjene
Drugo-ovo bi finkcionisalo da je svaciji oblik ociju i ocnih kapaka isti,ali posto nije,desi se da ce nekome sjena preci kapak,da ce linija biti previsoka i sl. Uglavnom su i ove naljepnice povelike ,pa ako imate sitniju glavu i oci..bilo bi bas gadno
Trece-pozitivno je da su bile poprilicno postojane
Uglavnom,ja ne bih vise kupovala
- Partizzanka
#2756 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
e bez ideje - hvala!
ovako ja dojmovee volim - kratko i jasno
ovako ja dojmovee volim - kratko i jasno
- bez_ideje
#2757 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vidim ja,bilo je ovdje vrijednih djevojcica,4 stranice od sinoc ispisali
Odoh da si zgotovim zeleni caj,a cu da vas detaljno iscitavam
Odoh da si zgotovim zeleni caj,a cu da vas detaljno iscitavam
-
Mariella
#2758 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala objemaPartizzanka wrote:Mariella - koja ti je ovo boja ociju ... kao boja Drine u plicaku - PRELIJEPOOOO!
Alexis - hvala ...- da da da ne bih bila kao krajisnik hahaha cupam to malo i izmedju nema puno ali ima sad poneka
![]()
sto?
Iako ja volim i tamno smedje
- SsTtEeLlAa
#2759 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
predivne oci @mariella

-
Mariella
#2760 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vec sam nedavno nekome objasnjavala kako postaviti sliku, pa evo copy/paste
Odes na klix.com naprimjer, i tamo uploadujes sliku koju hoces (sa svog kompjutera). Link koji tu dobijes kopiras. Zatim dodjes na forum, i ovdje gdje pises post, kliknes na dugme "Img", i onda paste taj link, i to je sve. Moze se desiti da originalna slika bude prevelika, i u tom slucaju je najbolje odmah da kliknes resize i izaberes ili za mail (velicina kao kod moje slike) ili message board (malo veca).
@SsTtEeLlAa hvala ti
Odes na klix.com naprimjer, i tamo uploadujes sliku koju hoces (sa svog kompjutera). Link koji tu dobijes kopiras. Zatim dodjes na forum, i ovdje gdje pises post, kliknes na dugme "Img", i onda paste taj link, i to je sve. Moze se desiti da originalna slika bude prevelika, i u tom slucaju je najbolje odmah da kliknes resize i izaberes ili za mail (velicina kao kod moje slike) ili message board (malo veca).
@SsTtEeLlAa hvala ti
- ALexis
#2761 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Partizzanka wrote: Alexis - hvala ...- da da da ne bih bila kao krajisnik hahaha cupam to malo i izmedju nema puno ali ima sad poneka
![]()
sto?
ne znam zasto, ali imam osjecaj da su mozda malo vise razmaknute... ili je to zato sto ja samo vidim jednu obrvu i jedno oko....zato pitam.
znaci, cupas samo ono iznad nosa, ne cupas pocetak obrve?
- Partizzanka
#2762 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
haj slikat cu obrvu u odnosu na olovku i onaj fazon mjerenja obrva 
mislim da mi je ok ... tacno u korjenu nosa pocinje obrva
mislim da mi je ok ... tacno u korjenu nosa pocinje obrva
- ALexis
#2763 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
vrlo je moguce da se meni cini...
ako ima ikakva greska, michun ce to uociti.
vjerovatno se meni cini jer vidim samo jedno oko.
ako ima ikakva greska, michun ce to uociti.
vjerovatno se meni cini jer vidim samo jedno oko.
- Partizzanka
#2764 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

evco ... moguce je da su malo presiroko ...
- bez_ideje
#2765 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Alema-ti si druga zena sa onom surmom ,nastavi onako
Za kremu ,ja kupih Olay,meni dobra za sad..ne masti ,a njuska bude mekana .....sad,jedino me malo miris iritira
Partizzanka-fino oko,plaha obrva
Za kremu ,ja kupih Olay,meni dobra za sad..ne masti ,a njuska bude mekana .....sad,jedino me malo miris iritira
Partizzanka-fino oko,plaha obrva
- ALexis
#2766 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
evo ja ti sredila oko tj, obrvu u paintu
da vidis razlike....
ali ne mogu da uploadujem, nesto me zeza konekcija
ali ne mogu da uploadujem, nesto me zeza konekcija
- Partizzanka
#2767 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hoces mail da mi posaljes??
- ALexis
#2768 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
evo uspjela sam napokon

- Partizzanka
#2769 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sa ovim tvojim izgledam opasno
ionako izgledam opasno 
jesi vidjela ovu gore sliku sa oba oka? jel ti tu izgledaju bolje? malo mi je i oko nagnuto pod uglom ovdje na ovim slikama sa jednim okom
jesi vidjela ovu gore sliku sa oba oka? jel ti tu izgledaju bolje? malo mi je i oko nagnuto pod uglom ovdje na ovim slikama sa jednim okom
- ALexis
#2770 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma ja bi ih ipak sekundicu popunila ili pustila da narastu.
ima ono ricinusovo ulje sto su djevojke preporucivale par postova prije, ono potice rast i jacinu dlacica, tako da mozes s njim pokusati, do tad olovka ili sjena
neka i druge forumasice kazu svoje misljenje, mozda sam si ja umislila.
ima ono ricinusovo ulje sto su djevojke preporucivale par postova prije, ono potice rast i jacinu dlacica, tako da mozes s njim pokusati, do tad olovka ili sjena
neka i druge forumasice kazu svoje misljenje, mozda sam si ja umislila.
-
BJB
#2771 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imaju oni i Lifting lip stylo..Isprobam pa vam ostavim review..babyline wrote:Partizzanka wrote:e ja pisala a nije vam doslo
1. loreal sam sjene danas probala na ruci - vala nisu sad nesto ono da vrisnes od dobrote
onako nisu intenzivne i malo se zbluralo odmah .... nekako mi malo nestvarno djeluje da vazda moras ISTU crtu povuci i po sjenama i po oku
2. gledala sam i kod mene u najskupljoj parfimeriji nasla artdeco podlogicunisam kupila
ali je zena rekla da je ona probavala na usne staviti prije karmina - kaze da super i izgleda karmin i drzi se duze na usnama - ona se iznenadila![]()
ovo izmice kontroli.....
kad skontam kako postaviti slicicu stizem sa pitanjem...
http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make ... -specials/
-
zbunjena2010
#2772 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Trenutno koristim Maybelline Affinitone, medjutim, nisam nesto posebno zadovoljna osim nijansom koja je odlicna. Recite mi koji puder bi preporucile za suhu kozu?
-
Sarajevski_Marlboro
#2773 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Neko je spominjao Olay kremu gore...
samo da prijavim da je i meni superiška ta kremica.
samo da prijavim da je i meni superiška ta kremica.
-
BJB
#2774 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Meni ovo super odgovara
i dnevna i nocna..Posto mi se Olay za oko ociju potrosila gotovo, mislim da cu uzeti ovu ako nadjem..
i dnevna i nocna..Posto mi se Olay za oko ociju potrosila gotovo, mislim da cu uzeti ovu ako nadjem..- Nadinka
#2775 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Dobro jutro moje dame
,
da vam prijavim da u Zenici u MArtimexu ima jos podloga za sjenu art deco i da kosta 4,25
da vam prijavim da u Zenici u MArtimexu ima jos podloga za sjenu art deco i da kosta 4,25