Hrasno dolazile su te delije i grobari 92-95 ko ispomoc pa se podvijena repa vracali. A to pendrecenje sto spominjes?! Nece moci vjeruj mi, imamo i mi drotova na stand by vrlo blizu tog stadiona ako neko pocne da bije, ne dao im Bog!! I ne polovi nas, federacija/rs....Bosna brate, cijela!hrasno38 wrote:E moji dragi navijaci i simpatizeri dva najjaca kluba u BiH trebali bi se malo vratiti u zbilju i skontati da u svom ovom prepucavanju, nadjebavanju pa i vrijedjanju najvise uzivaju oni koji vrebaju iz prikrajka na titulu a budite sigurni i cijela RS. Ovo vise nije samo fudbalska utakmica nego susret izmedju dva entiteta pa i sire od toga. Dragi moji Pitari nemojte se iznenaditi da u subotu u Lukavici vidite Delije i Grobare koji su dosli kao ispomoc Sokolovima. Sva ova zajebancija medju nama je super ali nju treba ostaviti kada nasi klubovi igraju medjusobno a za ovakve susrete po mom skromnom misljenju trebali bi biti jedinstveni. Ja da jos uvijek idem na utakmice i pratim onim zarom kao kad sam imao 20 godina budite sigurni da bih isao sa Pitarima na ovu utakmicu i bodrio FK Sarajevo jer sa tim ne bi bodrio samo taj klub nego i svoj grad, federaciju i sve one ljude sto su dali zivote za ispravnu stvar a protiv onih koji su sve to cetiri godine rusili i ubijali. Sport vec odavno nije sport u ovoj drzavi nego cista politika pa ako smo u ratu bili na jednoj strani zasto to ne mozemo i sada makar kada se igra sa klubovima iz RS-a. Sutra ce citav RS navijati za Slaviju, njihovi drotovi ce jedva cekati da se desi neko sranje pa da pocnu da pendrece navijace Sarajeva, nisam siguran da i sam Dodik nece biti na utakmici a mi ovdje samo sto ne jebemo majke jedni drugima. Ja bih bio najsretniji kada bi sutra na stadionu i oko njega vidio 10.000 sarajlija, ne samo navijaca Sarajeva nego sarajlija koji ce biti garant da nas opet RS nece prevariti a sva ova prepucavanja ostaviti za neka bolja vremena kada ce nam sport opet svima biti zabava.
Nego da ne idem s teme....momci koji ste tamo i idete na tekmu, RESPECT!
SARAJ'VO SAMPINON!