Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#2751 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

I onda dođe Begić i podsjeti ga koliko po ugovoru mora platiti ako će otići.
I on ne ode? Ko da bi neko otišao :mrgreen:
Ne opravdavam i ovo mi je sve bezveze kao što je i reprezentacija, idemo nigdje, bambucha.
LSD

#2752 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote:I onda dođe Begić i podsjeti ga koliko po ugovoru mora platiti ako će otići.
I on ne ode? Ko da bi neko otišao :mrgreen:
Ne opravdavam i ovo mi je sve bezveze kao što je i reprezentacija, idemo nigdje, bambucha.
Ukratko, Savez a samim tim i reprezentacija je postala Begićeva prćija. Baš kao što je nekad bili prćija Pašalića, Ušanovića, Dominkovića
Samo se ceka kad ce UEFA ponovo reci Sikter bando i spucati nam ban...pa onda opet zovi Švabu Osima da nas vadi iz gov.ana.
ultima_palabra

#2753 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Nece Uefa nista reci sve dok ovi formalno ispravno budu radili. Nisu ni one otjerali sto su bili lopovi, nego sto nisu nekakav statut usvojili.
Edin H.

#2754 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

luckylaka

#2755 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Ovaj bekan stvarno razmislja u vracanju vranjesa u ekipu valjda konta da ce njegov povratak popraviti atmosferu u svacionici
Edin H.

#2756 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:Ovaj bekan stvarno razmislja u vracanju vranjesa u ekipu valjda konta da ce njegov povratak popraviti atmosferu u svacionici
Pa da, da im prica o Karleusi? :D
Logovan

#2757 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

- Javnost ne zna pravu situaciju. Dilaver nije dobio pasoš, ni papire BiH. Nije to moje da ja to riješim. Mi smo rekli da nam je interesantan igrač da bi igrao za Bosnu i Hercegovinu. Begović četiri mjeseca nije branio nigdje, sada je otišao u Qarabag, kada bude pravi, biće sa nama. Vidjećemo ko je bolji. Šehić je kroz kvalifikacijske utakmice branio odlično, nije to naš glavni problem. Hajrović ako bude nastavio sa igrama i u Ligi prvaka i u HNL-u može biti u reprezentaciji, rekao je Prosinečki i dodao:

- Velika se fama stvara u cijeloj toj priči oko Ognjena Vranješa samim tim što su počeli priču da sam ga ja otjerao. On se sam sa svojim ponašanjem, pa i sa neigranjem u Anderlechtu i sa svime što se dešavalo sam sebe otpisao.
Znači od Dilavera nema ništa neko vrijeme. Nema poziva za Vranješa. :thumbup:
Point.

#2758 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Logovan wrote:
- Javnost ne zna pravu situaciju. Dilaver nije dobio pasoš, ni papire BiH. Nije to moje da ja to riješim. Mi smo rekli da nam je interesantan igrač da bi igrao za Bosnu i Hercegovinu. Begović četiri mjeseca nije branio nigdje, sada je otišao u Qarabag, kada bude pravi, biće sa nama. Vidjećemo ko je bolji. Šehić je kroz kvalifikacijske utakmice branio odlično, nije to naš glavni problem. Hajrović ako bude nastavio sa igrama i u Ligi prvaka i u HNL-u može biti u reprezentaciji, rekao je Prosinečki i dodao:

- Velika se fama stvara u cijeloj toj priči oko Ognjena Vranješa samim tim što su počeli priču da sam ga ja otjerao. On se sam sa svojim ponašanjem, pa i sa neigranjem u Anderlechtu i sa svime što se dešavalo sam sebe otpisao.
Znači od Dilavera nema ništa neko vrijeme. Nema poziva za Vranješa. :thumbup:
Po kojim osnovama mu igra Todorović jebo mu on mater, lika nigdje nema a redovan je u reprezentaciji. Što zove Zuku, pokretniji je rahmetlija na tabutu od njega a i onako se oprostio od ozbiljnog fudbala otišavši u talibanistan ligu. Ima tu pun qurac nelogičnosti za koje mora dati odgovor.
luckylaka

#2759 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Klocu zuti gledas li gdje,sta i kako igra Kolasinac.Sta izmisljas toplu vodu
Laertes

#2760 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Laertes »

Jbt, selektor nam slabije konta playoff lige nacija nego većina forumaša. Čuj jedna utakmica :lol:
Laplace

#2761 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Laplace »

Možemo mi mijenjati selektora pred svaku utakmicu, ali dok ne promijenimo mentalitet nećemo ništa značajno ostvariti.

Protiv Armenije smo mogli dati par golova više, ali u situacijama kada imamo zicer naši igrači ili komplikuju ili se pogube ili oboje. Kad pogledam kako u većim reprezentacijama ljudi u istim situacijama loptu zakucaju u gol, sve mi bude jasno.

I ono kad nas sudije oštete, kao kod onog čistog penala nad Džekom. Bilo, prošlo i šta sad? Čim sudije pogriješe tako da nas oštete, odmah očekujem da primimo gol ili dva, za nas je to praktično kraj utakmice.
Edin H.

#2762 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Laertes wrote:Jbt, selektor nam slabije konta playoff lige nacija nego većina forumaša. Čuj jedna utakmica :lol:
:D
jazzer

#2763 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by jazzer »

Evo spiska, evo i Mate Jajala :) . A Boga mi i Hajrovica.

Umjesto motike koja se odaziva na ime Todorovic pozvana je druga motika sa imenom Civic.

Saric je naravno pozvan kao i njegov suigrac Zuka.

- golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa)

- odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Al Ahli), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Marko Mihojević (Erzgebirge), Adnan Kovačević (Korona Kielce), Zoran Kvržić (Rijeka)

- vezni red: Stjepan Lončar (Rijeka), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Al Ahli), Rade Krunić (Milan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (Nimes Olympique), Mato Jajalo (Udinese)

- napad: Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Konyaspor), Armin Hodžić (MOL Fehervar). Izet Hajrović (Dinamo Zagreb) i Edin Višća (Bašakšehir).
Tomahawk11
Globalni moderator

#2764 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Ima li iko da pita što se zovu Sarić i Zukanović?
Ili to prevazilazi mogućnosti naših novinara?
Point.

#2765 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Golmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Jasmin Burić.

Odbrana: Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Ermin Bičakčić, Eldar Ćivić, Marko Mihojević, Adnan Kovačević, Zoran Kvržić, Sead Kolašinac.

Vezni red: Stjepan Lončar, Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Amer Gojak, Haris Duljević, Mate Jajalo.

Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Armin Hodžić, Edin Višća, Izet Hajrović.
To su te promjene, Hajrović, Hodžić i Jajalo. Opet nema Begovića, kakav je sad razlog nepozivanja našeg najboljeg golmana? Tu je i standardni Sarić, jebo ga on a i brzonogi Zuka. Nema ovdje hajra.
cyprus

#2766 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

E sad kad je konačno Hajrović tu, sve će biti drugačije :D
Logovan

#2767 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Vidim neki novi se pozvali, Saric i Zukanovic, valjda su dobri, koje pozicije igraju zna li neko?

Eto Hajrovica najbolje nase krilo, ima prodor, brz kao metak, jak topovski sut, raznese golmana i odnese ga u tri lijepe picke materine, ima dribling ne vidis loptu. O pregledu da ne govorim. Sve mu je na nivou.

Sa Hajrovicem ce biti puno bolje.
Last edited by Logovan on 23/09/2019 12:23, edited 1 time in total.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2768 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Nisam gledao presicu, je li se ko udostojio da postavi neko pitanje ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#2769 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Ja ne vidim nikog novog, ovo je ekipa koja se vrti 100 godina.
cyprus

#2770 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Dan kada se objavljuje spisak je omiljeno vrijeme za sve kauč selekore i fudbalske kritičare :-D Pa, uživajmo :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2771 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

cyprus wrote:Dan kada se objavljuje spisak je omiljeno vrijeme za sve kauč selekore i fudbalske kritičare :-D Pa, uživajmo :D
Šuti, dobro je, nek ne puca :mrgreen:
last mohicans

#2772 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Zalosno, on po svom goni, baš kao što je Safet pred nogiranje. Kao ofiraza mu bilo odmah otpisati Zuku i Sarica, grehota je. U saudijskom klubu ih otpisali, on ih zove. Sve mi više pada u očima i polahko navlači gnijev navijača, a bezmudi novinari su gori i od njega.
cyprus

#2773 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Tomahawk11 wrote:
cyprus wrote:Dan kada se objavljuje spisak je omiljeno vrijeme za sve kauč selekore i fudbalske kritičare :-D Pa, uživajmo :D
Ma i kad puca, ovi dani nam vazda unesu tračak svjetlosti, da sam malo razdrmaju svakodnevnicu :-D
bingov buraz

#2774 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by bingov buraz »

Bezmudi ziheraš.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2775 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

cyprus wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ma i kad puca, ovi dani nam vazda unesu tračak svjetlosti, da sam malo razdrmaju svakodnevnicu :-D
Meni ovaj put svejedno, ali fakat.

Ne vidim kako se moglo nešto bitno promijeniti od Armenije.
Locked