I on ne ode? Ko da bi neko otišao
Ne opravdavam i ovo mi je sve bezveze kao što je i reprezentacija, idemo nigdje, bambucha.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ukratko, Savez a samim tim i reprezentacija je postala Begićeva prćija. Baš kao što je nekad bili prćija Pašalića, Ušanovića, DominkovićaTomahawk11 wrote:I onda dođe Begić i podsjeti ga koliko po ugovoru mora platiti ako će otići.
I on ne ode? Ko da bi neko otišao![]()
Ne opravdavam i ovo mi je sve bezveze kao što je i reprezentacija, idemo nigdje, bambucha.
Pa da, da im prica o Karleusi?luckylaka wrote:Ovaj bekan stvarno razmislja u vracanju vranjesa u ekipu valjda konta da ce njegov povratak popraviti atmosferu u svacionici
Znači od Dilavera nema ništa neko vrijeme. Nema poziva za Vranješa.- Javnost ne zna pravu situaciju. Dilaver nije dobio pasoš, ni papire BiH. Nije to moje da ja to riješim. Mi smo rekli da nam je interesantan igrač da bi igrao za Bosnu i Hercegovinu. Begović četiri mjeseca nije branio nigdje, sada je otišao u Qarabag, kada bude pravi, biće sa nama. Vidjećemo ko je bolji. Šehić je kroz kvalifikacijske utakmice branio odlično, nije to naš glavni problem. Hajrović ako bude nastavio sa igrama i u Ligi prvaka i u HNL-u može biti u reprezentaciji, rekao je Prosinečki i dodao:
- Velika se fama stvara u cijeloj toj priči oko Ognjena Vranješa samim tim što su počeli priču da sam ga ja otjerao. On se sam sa svojim ponašanjem, pa i sa neigranjem u Anderlechtu i sa svime što se dešavalo sam sebe otpisao.
Po kojim osnovama mu igra Todorović jebo mu on mater, lika nigdje nema a redovan je u reprezentaciji. Što zove Zuku, pokretniji je rahmetlija na tabutu od njega a i onako se oprostio od ozbiljnog fudbala otišavši u talibanistan ligu. Ima tu pun qurac nelogičnosti za koje mora dati odgovor.Logovan wrote:Znači od Dilavera nema ništa neko vrijeme. Nema poziva za Vranješa.- Javnost ne zna pravu situaciju. Dilaver nije dobio pasoš, ni papire BiH. Nije to moje da ja to riješim. Mi smo rekli da nam je interesantan igrač da bi igrao za Bosnu i Hercegovinu. Begović četiri mjeseca nije branio nigdje, sada je otišao u Qarabag, kada bude pravi, biće sa nama. Vidjećemo ko je bolji. Šehić je kroz kvalifikacijske utakmice branio odlično, nije to naš glavni problem. Hajrović ako bude nastavio sa igrama i u Ligi prvaka i u HNL-u može biti u reprezentaciji, rekao je Prosinečki i dodao:
- Velika se fama stvara u cijeloj toj priči oko Ognjena Vranješa samim tim što su počeli priču da sam ga ja otjerao. On se sam sa svojim ponašanjem, pa i sa neigranjem u Anderlechtu i sa svime što se dešavalo sam sebe otpisao.
Laertes wrote:Jbt, selektor nam slabije konta playoff lige nacija nego većina forumaša. Čuj jedna utakmica
To su te promjene, Hajrović, Hodžić i Jajalo. Opet nema Begovića, kakav je sad razlog nepozivanja našeg najboljeg golmana? Tu je i standardni Sarić, jebo ga on a i brzonogi Zuka. Nema ovdje hajra.Golmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Jasmin Burić.
Odbrana: Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Ermin Bičakčić, Eldar Ćivić, Marko Mihojević, Adnan Kovačević, Zoran Kvržić, Sead Kolašinac.
Vezni red: Stjepan Lončar, Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Amer Gojak, Haris Duljević, Mate Jajalo.
Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Armin Hodžić, Edin Višća, Izet Hajrović.
Šuti, dobro je, nek ne pucacyprus wrote:Dan kada se objavljuje spisak je omiljeno vrijeme za sve kauč selekore i fudbalske kritičarePa, uživajmo
Ma i kad puca, ovi dani nam vazda unesu tračak svjetlosti, da sam malo razdrmaju svakodnevnicuTomahawk11 wrote:Šuti, dobro je, nek ne pucacyprus wrote:Dan kada se objavljuje spisak je omiljeno vrijeme za sve kauč selekore i fudbalske kritičarePa, uživajmo
Meni ovaj put svejedno, ali fakat.cyprus wrote:Ma i kad puca, ovi dani nam vazda unesu tračak svjetlosti, da sam malo razdrmaju svakodnevnicuTomahawk11 wrote:Šuti, dobro je, nek ne pucacyprus wrote:Dan kada se objavljuje spisak je omiljeno vrijeme za sve kauč selekore i fudbalske kritičarePa, uživajmo