Bakir1 wrote:Pa evo sicamo se predpostavkama, snimać iz Tešnja, vozi se dva sata, vratimo se u rikverc znaći Zenica.
Reverzibilno, nije se vozio dva sata, nije ništa uradio, od toga je napravio komediju, i boli ga cosak u sta se trebao taj pijani/nepijani zabiti, isti bi spektakl bio da je ubio jos dvoje iz suprotnog pravca.
Nije on nista kriv?
Vozac hajundaija je bio pjan, vozio ormar, nalizo se u Jablanici, ko ga jebe

Ne budi smijesan, od Zenice sigurno nije vozio za njim, ili mozda cak od Tesnja, po tebi je i to moguce. Sad ti kazem mogao je za njim voziti max. od Jablanice gdje im se putevi spajaju pa do mjesta nesrece. Opet kazem jebo snimatelja, idiot, ali za ovog sto se nakreso pa sjeo za volan nema opravdanja.saucesce porodici ali on bi prije ili kasnije nasao svoju banderu. Zao mi vozaca busa, zao mi Kineza, hem Huawei, hem ova trauma.
E sad ko je tu sve propustio reagovati osim snimatelja, mozda domacin kod koga se nacugo, mozda konobar ako je pio u kafani,mozda murija sto ih nema kad treba, mozda... Sta bi bilo da je bilo.
Znaci ima snimak nesto jaci od dvije minute, od toga nepuna minuta prije udesa, svrlja tamo vamo kao sto samo pijan moze.
Ako je stvarno bio pijan kao sto meni izgleda na onom snimku, upravo tako, ko ga jebe.Ako je vec moralo tragicno zavrsiti bila je samo jedna bolja opcija a to je da opali negdje u stijenu i zavrsi sa sobom bez kolaterala.