Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sta je tacno trazio sa imenom olge sučić,nisam baš u toku?
proslavio se prije nekoliko dana odlukom da se JU „Studetski centar“ Sarajevo preimenuje u JU „Studentski centar Suada Dilberović“.
Dakle, imenuje se samo po Suadi, ali ne i po Olgi Sučić, iako su obje prve žrtve agresije na BiH u prošlom ratu. Kao razlog naveden je poluargument da je Suada bila studentica Medicinskog fakulteta, a Olga ne.
naravno ako znas ista o doticnom onda znas i pravi razlog iskljucivanja imena pokojne Olge
Dobro je rekla Olgina kćerka, da je kojim slučajem bila Fatima...
Zar žena koja je išla braniti svoj grad, ne zaslužuje makar trunku poštovanja?
Rasim kojeg licno poznajem nebi ni u snu izjavio stvari kao sto je izjavio ovaj idiot.
jebiga rasime ovako si se i ti trkeljao zar se ne sjecas?
Ne. Ni izbliza.
Ovog Harisa Ili volis Ili mrzis, politicar suprotnog tabora koji reprezentuje odredjenu ideologiju, standard kojeg podrzavas Ili kudis. Rasim je bio svima simpa ali konkurencija jaca
bumerangss wrote:Šalu na stranu a sad ozbiljno, kad je bio konkurs za to radno mjesto? Ako ga nije bilo zar treba da šutimo?! Posebno ono koji imaju iste kvalifikacije kao on, cak i bolje a nisu bili u mogucnosti konkurisati! Zašto šute, zašto ne zatraže odgovor od ZZOKS kako po kojem zakonu, pravilniku ga zaposliše? Ima toliko djece šehida, ratnih vijnih invalida, dobitnika ratnih priznanja koja PO ZAKONU IMAJU PREDNOST pri zaposlenju u sve javne firme, ustanove koje se finansiraju sa makar 25% iz budjeta i javnih prihoda a takva je i ZZOKS!
Uz dobrog advokata i da se popodignete vi koji imate iste kvalifikacije a po nekom osnovu prednost, Zahiragić se lahko može izbaciti iz te fotelje! Vi samo sjedite i režite na njega a on ce da drka svaki dan od 8 do 15 i za to ce da ima dobru platu od vaših doprinosa
Zahiragic,Kaplan...nastavi niz su obicne jajare i puskurci. Jucer bi ga pusili Titu,danas ga puse Bakiru,sutra ko zna kome. Namjestaju se kako vjetar puse,gazili bi preko mrtvih za svoj cilj ili za jedno milovanje (tapsanje) po glavi velikog vodje.
Prototip balije.
sta je tacno trazio sa imenom olge sučić,nisam baš u toku?
proslavio se prije nekoliko dana odlukom da se JU „Studetski centar“ Sarajevo preimenuje u JU „Studentski centar Suada Dilberović“.
Dakle, imenuje se samo po Suadi, ali ne i po Olgi Sučić, iako su obje prve žrtve agresije na BiH u prošlom ratu. Kao razlog naveden je poluargument da je Suada bila studentica Medicinskog fakulteta, a Olga ne.
naravno ako znas ista o doticnom onda znas i pravi razlog iskljucivanja imena pokojne Olge
Dobro je rekla Olgina kćerka, da je kojim slučajem bila Fatima...
Zar žena koja je išla braniti svoj grad, ne zaslužuje makar trunku poštovanja?
očito ne,bar od strane ovakvih kao zahiragič,jbg,ime joj ne valja
mali_milojica wrote:Zahiragic,Kaplan...nastavi niz su obicne jajare i puskurci. Jucer bi ga pusili Titu,danas ga puse Bakiru,sutra ko zna kome. Namjestaju se kako vjetar puse,gazili bi preko mrtvih za svoj cilj ili za jedno milovanje (tapsanje) po glavi velikog vodje.
Prototip balije.
mali_milojica wrote:Zahiragic,Kaplan...nastavi niz su obicne jajare i puskurci. Jucer bi ga pusili Titu,danas ga puse Bakiru,sutra ko zna kome. Namjestaju se kako vjetar puse,gazili bi preko mrtvih za svoj cilj ili za jedno milovanje (tapsanje) po glavi velikog vodje.
Prototip balije.
Sve bi to radio i ti da imaš priliku, isto kao što bi krao da imas priliku svi svi na forumu što imaju takav stav kritika bi krali..
Tako da mozemo mi palamudit do naredne godine samo svako normalan zna kako funkcionise pravi svijet.
Prototip balije.
Sve bi to radio i ti da imaš priliku, isto kao što bi krao da imas priliku svi svi na forumu što imaju takav stav kritika bi krali..
Tako da mozemo mi palamudit do naredne godine samo svako normalan zna kako funkcionise pravi svijet.
Ne lupetaj.
Svako ima slobodu da bude član određene političke partije, opet pojedini ne pristaju na taj vid "aktivizma" - a znamo šta isti u konačnici donosi.
Pa zato ce on ostati i imati to sto mu treba, dok ce drugi gledat kako na bauštelu u Njemacku dakle ne spominjem tebe uopšte..
I ovaj nikakva sposobnost ti ne treba i vjeruj da se on nikome nije u dupe uvlacio vec je Haris uvijek imao taj mentalitet kasnije je samo nagrađen baš kao i onaj Kaplan sto je stociro onog..
Jebiga tako ti je i opet ponavljam ne govorim ono sto ja " mislim " vec samo iz prave perspektive..
Fazon je što svi stagniraju i nece uopste da se upute kako treba, a i kad se upute da kroz vjeru i to pokusaju nesto nedostatak ovog ili onog ih zajebe.
Sjećam ga se malo iz srednje, iako je stariji od mene, tada je zanimljivo imao mentalitet jalijaša i lokalnog narkomana - uzduž i poprijeko. Pretpostavljam da je i za to debelo nagrađen.
Znam ga i ja dugo nije nikad bio narkoman jalijaš da na to se i odnosi kad kazem da je uvijek imao pravi mentalitet..
Al' nije ni jalijaš baš ako gledas na to da mu tuca nije strana i to onda ok, al' jalija je npr kad te presretne na ulici i uzme ti para ili nesto drugo a on to nikad nije radio..
Dakle nemoj me slucajno pogresno skontati da ga branim jer ova glupa prica o vjeri i to i mene nervira pogotovo što znam i sam da je zbog tripovanja da bi ga ljudi gledali eto kao velikog vjernika i jaliju carsijsku..
Jalijaš je svako ko sa sobom nosa čakije i noževe, na ulici, u školi, i pritom njima povrijedi drugo lice, što ovom homo sapiensu nije strano, dapače, i to mu je dio CV-a.
Ti, vidim, imaš druge kriterije za jalijaški mentalitet.
Sara03 wrote:Jalijaš je svako ko sa sobom nosa čakije i noževe, na ulici, u školi, i pritom njima povrijedi drugo lice, što ovom homo sapiensu nije strano, dapače, i to mu je dio CV-a.
Ti, vidim, imaš druge kriterije za jalijaški mentalitet.
Ma znam odakle dolaziš pa zato..
Nije ni meni strana tuca i problem znas pa zato imam druge kriterije..
Al' ono uglavnom zna se ko je jalija šljam koji ce ti uz prijetnju nozem uzet nešto, samo on je daleko od toga..
Ma nije mu problem da povrijedi stoji to možda nam i trebaju takvi?
Sara03 wrote:Ma too, i te kako nam trebaju takvi, da siju strah i trepet svojim "ponašanjem".
Drži se ti Zahirage, tačno se vidi po stavovima, da ste u istom toru.
Davno sam ti ja bio dobar s njim..
Danas prvo što bjezim od bilo kakve religije, a drugo sto se odnosi na prvo da nemamo iste stavove..
Sto znaci poenta moje price od pocetka kao sto i sama znas srce moje jeste to da ce on daleko dogurat..
Eh sad kakve stavove ima i da li je potpuno iskren u vjeri je druga stvar..
Srce moje, tačno je da će debelo dogurati, jer je izrazito podoban za ovo i ovakvo društvo.
A mi koji nismo, ne preostaje nam ništa drugo nego da se isparimo. Šućur Allahu, ima "planeta" gdje smo podobni, za razliku od ovog sistema, protiv kojeg se nekolicina ne može boriti.
Prototip balije.
Da bi imao priliku,moras je traziti. Ja priliku da budem dupeuvlakac i puskurac nisam trazio niti cu. Da bih dosao ovdje gdje sam sad,to sam gradio 15 godina mukotrpnog rada i dokazivanja u poslu i razvoja u istom,nadam se,narednih jos 30. A ne galamom kako sam veliki musliman,kao neko koga stranka prati,neistomisljenike gazio,obavljao tudje prljave poslove,bio potrcko i sl.
Last edited by mali_milojica on 25/06/2017 21:23, edited 1 time in total.
nema me tamo wrote:Ja ti kazem da nije dupeuvlakac i puskurac, al' dobro mozda ti gledas na to što se poziva na islam i to da je puskurac ne znam..
Ama postavljen je od nekog da odradi posao. Da se neko drugi nebi ofirao,postavi galamdziju Zahiragica koji ce to gorlljivo odraditi. Za nagradu ide posao u ZZO. Sta je to nego uvlacenje
nema me tamo wrote:Jebiga takav je on postao tokom godina šta da ti kazem drugo, a ovaj posao daleko od ofiranja..
Nakon njega ide nesto još bolje, pa još bolje...
Ko zna s ovom muslimanskom pricom moze dogurati do samog vrha.
Takva je država
Covjek ide vec oprobanim receptom. Znas da se i Bakir sam zalio na jednog otpadnika od SDA. Parafraziram,ne znam sta se buni,stranka mu je sve dala u zivotu.
Vjerujem da u njega ulazu velike nade. Kifla i on su SDA uzdanice za narednih 20 godina. Jbl smo jeza