US presidential election - Trump vs Hillary
- raoul duke
#2751 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Idalje cekamo jeza i njegovu redovnu ekipicu da nam pojasne sta se ovo desilo..
- sigh
#2752 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
A ko je kriv demokratama sto su nominovali debilnog kandidata. Fino im se objasnilo da bi Bernie poderao Trumpa. Lik je generisao entuzijazam i hladno bi uzeo sa svojom platformom ove rust belt states sto su sinoc odlucile pobjednika. 
Last edited by sigh on 09/11/2016 15:26, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#2753 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Iznoguddaddy-kool wrote:Iznogud se dugo nije oglasio, bilo je ono da nekog hoće da zaposli i to je to.Connaisseur Karlin wrote:
a gdje je drugi predsjenik iz FederacijeTramp ce biti zbunje kad vidi cestitke dva predsjenika iz jedne drzave
- KB9
#2754 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
matriksraoul duke wrote:Idalje cekamo jeza i njegovu redovnu ekipicu da nam pojasne sta se ovo desilo..
-
daddy-kool
#2755 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Zato što je to do sada bio američki interes.bole1st wrote:
Ako ne platis ostanes bez zastite, zasto bi Amerika uzimala kredit od Juzne Koreje da bi imala novca da je stiti od Sjeverne, ili od Evrope da bi ih "stitila" od Rusije.
Logicno je da clanice NATO-a placaju Americi sto su sa njima u savezu, a ne da Amerika placa vise od drugih (pogotovo ne iz kredita). Trump makar zna da zbroji dva i dva. Znali su i Obama i Bush, al im se svidjalo da se dzekiraju novcem americkih poreskih obveznika (plus su imali obaveze prema lobistima vojne industrije), dok se Trump vala nadzekirao za 10 zivota i to svojim novcem.
I savezništvo ne funkcioniše da ti mene plaćaš kada me trebaš, a kada ja tebe trebam onda smo saveznici.
I zašto bi plaćali Americi ako će ih Rusija štiti za trećinu tog novca?
(da ne kažem da će razvijati svoju vojsku, a opet koliko je to Americi u interesu?)
Jedan od Trumpovih krkanluka, pored onog o zidu i sl, tako da me baš interesuje na šta će to izaći.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2756 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
dobro si... gdje ću ja hudnik napisati tako nešto... da me noć proguta. zato su tu SAFF, Advance i ostali bastioni slobode govoraHamolj wrote:Hebi ga Chmoljo, eto si si nekakav moderator na forumu, nadam se da si i novinar na klixu pa ako imaš muda usudi se i napiši neki članak o američkom teroru nad ostatkom svijeta. Lako je meni ovdje palamuditi...
ajde biži tamo
-
Hamolj
#2757 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ne smiješ, jasno mi je. Međutim, ne samo da ne smiješ ti nego ne smije niko. To te jedino čupa.Chmoljo wrote:dobro si... gdje ću ja hudnik napisati tako nešto... da me noć proguta. zato su tu SAFF, Advance i ostali bastioni slobode govoraHamolj wrote:Hebi ga Chmoljo, eto si si nekakav moderator na forumu, nadam se da si i novinar na klixu pa ako imaš muda usudi se i napiši neki članak o američkom teroru nad ostatkom svijeta. Lako je meni ovdje palamuditi...
![]()
ajde biži tamo
-
daddy-kool
#2758 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Kakvo izbjegavanje?ek0 wrote: Od Trumpovih najava i oštrije retorike ne vjerujem da će biti ostvareno puno toga bar što se tiče dešavanja unutar same države.
Amerika je komplikovana država i ne vjerujem da će se Trump opredijeliti za stvaranje nekih drastičnih podjela, prije da će ublažiti retoriku i izbjeći neugodne situacije.
Daj zid!
- Connaisseur Karlin
#2759 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
ma nije ni bilo narocitog izbora ni kod republikanaca , obe strane su imale jako lose kandidatesigh wrote:A ko je kriv demokratama sto su nominovali debilnog kandidata. Fino im se objasnilo da bi Bernie poderao Trumpa. Lik je generisao entuzijazam i hladno bi uzeo sa svojom platformom ove rust belt states sto su sinoc odlucile pobjednika.
- Point.
#2760 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Maskoto, ti rece da sam ti na listi ignorisanih a vazda me nesto citiras, jos post od prije par hefti. Da nisi zaljubljen u mene mozda? Hajde sad mi fino objasni na koji nacin sam izgubio osjecaj za realnost i kakve veze to ima sa mojim postom gore. Explain yourself young man.mO k3 wrote:Point. wrote:Trumpovce na aparatima.....Kakvog vi idiota podrzavate, nevjerovatno. Dovoljno govori o vama. Vidio bi da ovako o vasim majkama, sestrama prica.
Cestitamo Hilari, predsjednici USA.![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti biser , ti si izgubio osjecaj za realnost
- Kikibombona
#2761 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Vojvoda u transu, brdo poruka sinoc ispisao.
Zajebavao se na racun Hilari i Vucica. Bice da mu je Hag dodatno pogorsao situaciju u glavi. Nije normalan nikako.
Koji kreten

Прослављам у сузама пропаст мојих душмана!
Окови и лисице са мојих руку сада одлазе на ваше.
Коло среће се окреће!
Срце ми је као Златибор!
Трамп је бацио караконџулу у септичку јаму!
Трамп постаје озбиљан кандидат за четничког Војводу!
Америко, Америко, оте ми се крик,
Доналд ће ти Трамп,
бити председник!
Највећи проблем шиптарских нарко картела у Америци биће како поткупити човека чије се богатство процењује на преко 4 милијарде долара
https://mobile.twitter.com/seselj_vojislavХилари, дођи у Србију на по један виски, буди моја Моника Левински.
Koji kreten
- Point.
#2762 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Kako ne znas , pa na istoj si strani. I sta je to po tebi normalna Amerika i sta je normalno u vezi Trumpa?KB9 wrote:ne znam al znam kako je bit na istoj strani ko konacno normalna amerikaPoint. wrote: Kako je biti na istoj strani kao i Vojo Seselj?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2763 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Pojedinci otkako su se probudili jutros pa do ovog momenta, znaci u nekim intervalima, redovno, udavise sa ''podjebavanjem'', jer zaboga, dobio Trump u Americi
Znaci, Bosnjo podjebaje Bosnju, jer je izgubila Klinton, a dobio Trump
Lik mi se gadi, odvratan je, da sam Amer i da sam trebao glasati, ne bih sigurno za njega glasao. Al to je sbb-skb.
Al prcanje oko Trumpove pobjede u BiH....bas bolestan fetish
Znaci, Bosnjo podjebaje Bosnju, jer je izgubila Klinton, a dobio Trump
Lik mi se gadi, odvratan je, da sam Amer i da sam trebao glasati, ne bih sigurno za njega glasao. Al to je sbb-skb.
- ultima_palabra
#2764 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
ek0 wrote:Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.
Sam Trump meni lično nije nešto bitan, ali vjerujem da sama činjenica da Clitnon nije pobijedila ulijeva nadu da će manje poštenih ljudi prolijevati suze u bar slijedeće 4 godine. Od Trumpovih najava i oštrije retorike ne vjerujem da će biti ostvareno puno toga bar što se tiče dešavanja unutar same države.
Amerika je komplikovana država i ne vjerujem da će se Trump opredijeliti za stvaranje nekih drastičnih podjela, prije da će ublažiti retoriku i izbjeći neugodne situacije.
Jedna numera za pobrojane na početku.
- raoul duke
#2765 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Znam da je tesko, ipak #SarajevoVotesHillaryTomahawk11 wrote:Pojedinci otkako su se probudili jutros pa do ovog momenta, znaci u nekim intervalima, redovno, udavise sa ''podjebavanjem'', jer zaboga, dobio Trump u Americi![]()
![]()
Znaci, Bosnjo podjebaje Bosnju, jer je izgubila Klinton, a dobio Trump![]()
-
bole1st
#2766 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Bas tako, zdravo saveznistvo podrazumjeva uravnotezenu obostranu korist.daddy-kool wrote:[
Zato što je to do sada bio američki interes.
I savezništvo ne funkcioniše da ti mene plaćaš kada me trebaš, a kada ja tebe trebam onda smo saveznici.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2767 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
raoul duke wrote:Znam da je tesko, ipak #SarajevoVotesHillaryTomahawk11 wrote:Pojedinci otkako su se probudili jutros pa do ovog momenta, znaci u nekim intervalima, redovno, udavise sa ''podjebavanjem'', jer zaboga, dobio Trump u Americi![]()
![]()
Al dobro, nasao si se u ovima fetish ekipom, jasno
- jao_situacije
#2768 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
pa on nije bošnjoTomahawk11 wrote:raoul duke wrote:Znam da je tesko, ipak #SarajevoVotesHillaryTomahawk11 wrote:Pojedinci otkako su se probudili jutros pa do ovog momenta, znaci u nekim intervalima, redovno, udavise sa ''podjebavanjem'', jer zaboga, dobio Trump u Americi![]()
![]()
Al prcanje oko Trumpove pobjede u BiH....bas bolestan fetishNe kontam, sta hoces reci?
Al dobro, nasao si se u ovima fetish ekipom, jasno
- mO k3
#2769 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ne kontam ove srbe navijaju za trumpa a da se ponovo zapuca dobili bi po labrnji još žešće
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2770 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Slazem se, ali to vise ima veze sa nama nego sa njima.Tomahawk11 wrote:Pojedinci otkako su se probudili jutros pa do ovog momenta, znaci u nekim intervalima, redovno, udavise sa ''podjebavanjem'', jer zaboga, dobio Trump u Americi![]()
![]()
Evo citam postove od sinoc/jutros, vidim mnogi su do neka doba bili budni, a neki su cak najavljivali otvaranje sampanjca zbog pobjede Hilari.
Poenta price: do nas je.
- jao_situacije
#2771 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
da si bolji novinar znao bi da se čestita kad preuzme dužnostze kalanga wrote:Vjerujem i da je gosn Bakir poslao čestitku. Svekoliki Sent Luis je imao drugačije želje, ali Bake je od prvog dana bio uz gosn Donalda.Connaisseur Karlin wrote:
a gdje je drugi predsjenik iz FederacijeTramp ce biti zbunje kad vidi cestitke dva predsjenika iz jedne drzave
-
daddy-kool
#2772 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Da li misliš da Amerikanci do sada nisu imali koristi sve ove godine, nego su onako iz dobrote i altruizma rasuli svoju vojsku po čitavoj planeti?bole1st wrote:Bas tako, zdravo saveznistvo podrazumjeva uravnotezenu obostranu korist.daddy-kool wrote:[
Zato što je to do sada bio američki interes.
Mislim mogu se ti odnosi donekle rastegnuti, ali ako postane baš takav kao što je Donald zamišljao, očekivati je velike geopolitičke preraspodjele.
Last edited by daddy-kool on 09/11/2016 15:40, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2773 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ne znam sta je, eto potpisuje ispod chwilu, pod bosnjo mislim na sve iz bh kazamata, dakle i Srbe i Hrvate i Bosnjake....i sad ko ono nekog handri jer je Trump pobijediojao_situacije wrote:
pa on nije bošnjo
-
Akibh
#2774 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
haha, lik izvali procente onako:Lincoln-Burrows wrote:Čisto da se prisjetimo nekih komentara juče:
- BiH podržava Trumpa na nivou od 74%,
- Hrvatska 79%,
- Crna Gora 83%,
- Makedonija 89% i najviše, očekivano
- Srbija sa 93%.
i ti jos kvotas, pa sta reci osim giganti
- raoul duke
#2775 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Prejakih komentara od jutros, ovo ne prestaje_BataZiv_0809 wrote: a neki su cak najavljivali otvaranje sampanjca zbog pobjede Hilari.