sha_ba wrote:moje veliko postovanje Iranu i ako mogu da idem u off... iskreno se nadam da cu biti u mogucnosti posjetiti tu zemlju uskorosalik79 wrote: https://youtu.be/zDwW151s2ck
Ko zna, mozda organiziramo kakvu "raja s klix foruma" turu
sha_ba wrote:moje veliko postovanje Iranu i ako mogu da idem u off... iskreno se nadam da cu biti u mogucnosti posjetiti tu zemlju uskorosalik79 wrote: https://youtu.be/zDwW151s2ck
naravnosalik79 wrote:sha_ba wrote:moje veliko postovanje Iranu i ako mogu da idem u off... iskreno se nadam da cu biti u mogucnosti posjetiti tu zemlju uskorosalik79 wrote: https://youtu.be/zDwW151s2ck![]()
Ko zna, mozda organiziramo kakvu "raja s klix foruma" turu
Sto je sramota za BiH? Vehabije vam okupirale Bec, dozvoljavate da finansiraju ove nase mazlume, a nindza sramota za BiH.animals wrote:U Austriji u Heute zeitungu na naslovnoj stranici,
objavljena slika ove burka politicarke..
sramota za BiH..na sta je svode ..
Nema. Kakv dio vjere ... jest' dio plemena.Black swan wrote:može citat da je marama koja sve pokriva dio vjere
HAVANA wrote:A mene u sorcu vratise iz suda.Moro se ic presvuc.Ovu bi garant pustili.Moze i hamu poslat umjesto nje,hamo grudnjak kakav i cvike stavi a ona ostane kuci sutliju pravit.insomnia78 wrote:Osim toga ne znam kako je uopste zakonski dozvoljeno da kandidat bude maskiranAl ne fakat,kako se identifikuju ovakvi ljudi i zasto se to uopste dozvoljava? Kako ista zavrse gdje je potrebna identifikacija.Ode u banku ,ceka u redu i dodje na red da digne repa,kaze teta licnu kartu molim?Zaustavi je drot,granica,dokumenti...? Za koji kurac uopste pokriva sve,eto haj guzove i sise,nesta to fol tako treba,reko neko nedje...Al sto lice,ima onih i ruke pokriju,oci...koji im je kurac ba,ovo ludo sve?I sta ima ona raditi u politici?Nepismeno katastrofa,iskustva nikakva,skole mogu mislit.Ne kontam fakat,ja sam lufto sta sam mogo luftat,iz svake skole u koju sam isao su me izbacili,mlado,ludo...al za ove sam ajnstajn.
Kaze djeneta,djenita...po plakatima gledam.Jel ono namjerno,koji je kurac,ljudi ba ime svoje ne znaju napisat,cuj dj.
Dodik je mislio na muslimansku populaciju u jendom gradu gdje je procenat iznad 90% stanovnistva muslimanskosalik79 wrote:Naravno, da je Bog dao ko Teheran...Ovu emisiju bi trebalo pustiti Miletu, da cuje sta vele novinar "Vreme"-na i bivsi ambasador RH u Iranu o tom "strasnom" Teheranu, mozda bi sta i naucio, ili bi bar shvatio da ima vecih metropola od Laktasa:exliberal-ex wrote:
ma sve se ovdje raja smiju ....joj vidi levata seljaka...a ti seljaci promjenise drzavu, smijete se dodiku kad kazu da je sarajevo teheran nakraju ce biti eh da je bogdo ko teheran
https://youtu.be/zDwW151s2ck
Gdje su te vehabije u Becu ,jos ih nsam vijdela u graduGojeni H wrote:Sto je sramota za BiH? Vehabije vam okupirale Bec, dozvoljavate da finansiraju ove nase mazlume, a nindza sramota za BiH.animals wrote:U Austriji u Heute zeitungu na naslovnoj stranici,
sramota za BiH..na sta je svode ..![]()
Ona moze biti sramota sebi i porodici.
Nindza je dokaz kako su se demokratija i pluralizam primili kod nas ... mi i ovoj ljubiteljki afganistanske, napose pashtunske kulture i tradicije dajemo priliku da se politicki angazuje.
Vidjam ja par zena sa naseg podrucja skroz umotane u crno, samo oci vire..Connaisseur Karlin wrote:Gdje su te vehabije u Becu ,jos ih nsam vijdela u graduGojeni H wrote:Sto je sramota za BiH? Vehabije vam okupirale Bec, dozvoljavate da finansiraju ove nase mazlume, a nindza sramota za BiH.animals wrote:U Austriji u Heute zeitungu na naslovnoj stranici,
sramota za BiH..na sta je svode ..![]()
Nindza je dokaz kako su se demokratija i pluralizam primili kod nas ... mi i ovoj ljubiteljki afganistanske, napose pashtunske kulture i tradicije dajemo priliku da se politicki angazuje.
Dali su muzevi stranci ili ne?animals wrote:Vidjam ja par zena sa naseg podrucja skroz umotane u crno, samo oci vire..Connaisseur Karlin wrote:Gdje su te vehabije u Becu ,jos ih nsam vijdela u graduGojeni H wrote:
Sto je sramota za BiH? Vehabije vam okupirale Bec, dozvoljavate da finansiraju ove nase mazlume, a nindza sramota za BiH.![]()
tako se setaju gradom ili parkovima..
zanimljivo,samo Bosanke ili Sandzaklije..
i tako zive od socijale, lijepo imu Becu..
Ma ne..nasi, novokomponovani vjernici..Connaisseur Karlin wrote:
Dali su muzevi stranci ili ne?
pa dobro,Islam,kao i druge relgije,ima niz novih verzija ,to je takoanimals wrote:Ma ne..nasi, novokomponovani vjernici..Connaisseur Karlin wrote:
Dali su muzevi stranci ili ne?
neka nova verzija Islama..
jah, i nako malo u priču sa njima i provališ da su Bosanke iil Sandžaklijke...animals wrote:Vidjam ja par zena sa naseg podrucja skroz umotane u crno, samo oci vire..
i tako zive od socijale, lijepo imu Becu..
Pa kad pricaju nas jezik, sta bi bile.breuer wrote:jah, i nako malo u priču sa njima i provališ da su Bosanke iil Sandžaklijke...animals wrote:Vidjam ja par zena sa naseg podrucja skroz umotane u crno, samo oci vire..
i tako zive od socijale, lijepo imu Becu..![]()
dakle, ovu količinu sramoćenja mozga sebi ponekad dopuštaju samo srpski nacionalisti koji se više šale i karikiraju, nego što su ozbiljno neupućeni...
Studentice Slavistike?animals wrote:Pa kad pricaju nas jezik, sta bi bile.breuer wrote:jah, i nako malo u priču sa njima i provališ da su Bosanke iil Sandžaklijke...animals wrote:Vidjam ja par zena sa naseg podrucja skroz umotane u crno, samo oci vire..
dakle, ovu količinu sramoćenja mozga sebi ponekad dopuštaju samo srpski nacionalisti koji se više šale i karikiraju, nego što su ozbiljno neupućeni...
pametni
nisi se plašio prići vidim, i o čemu diskutuju? prva žena sa hidžabom u playboyu, referdum u rs, sniženje cijena u dmu ili nako komentarišu klipove safeta kuduzovića?animals wrote:Pa kad pricaju nas jezik, sta bi bile.
pametni
Hrvatice koje su iz ljubavi prema nekom muslimanu presle na islam.animals wrote:Pa kad pricaju nas jezik, sta bi bile.breuer wrote:jah, i nako malo u priču sa njima i provališ da su Bosanke iil Sandžaklijke...animals wrote:Vidjam ja par zena sa naseg podrucja skroz umotane u crno, samo oci vire..
pametni
jbg, opet je "naš" uzrok svemuseln wrote:Hrvatice koje su iz ljubavi prema nekom muslimanu presle na islam.animals wrote:Pa kad pricaju nas jezik, sta bi bile.breuer wrote:jah, i nako malo u priču sa njima i provališ da su Bosanke iil Sandžaklijke...![]()
pametni

odlican clanakHakiz wrote:I tako, Marame, Iran i šah:
https://www.yahoo.com/style/women-chess ... 42835.html
Ah, ti burkiniji, marame, žene, njihova prava, Evropska ksenofobija sa narušavanjem prava muslimana i Iranska demokratija sa poštovanjem prava nemuslimana.