Ovo k'o bitka na Neretvi.orinoco wrote:Nije mi jasno što ih ubijaju u pucnjavamauglavnomja wrote:jednog su ubili u pucnjavi 11 km od barseloneOkružiti ih, ostaviti da pregladne i pohapsiti, i onda za muda kačiti na drvo
Ekspanzija terorizma
-
Fudo387
#2751 Re: Ekspanzija terorizma
- JohnnyS
#2752 Re: Ekspanzija terorizma
Ovo ponovno ETA, jel?
- orinoco
#2753 Re: Ekspanzija terorizma
"Zelene brigade"JohnnyS wrote:Ovo ponovno ETA, jel?
-
smijesni_ste
#2754 Re: Ekspanzija terorizma
Nisu li nedavno u Španiji bili masovni skupovi potpore imigrantima?
Ovako im vraćaju...govna
Ovako im vraćaju...govna
- uglavnomja
#2755 Re: Ekspanzija terorizma
isis preuzeo odgovornost
- uglavnomja
#2756 Re: Ekspanzija terorizma
12 mrtvih ljudi i jedan izmet smrdljivi
80 ranjenih
80 ranjenih
- uglavnomja
#2757 Re: Ekspanzija terorizma
lik koji j iznajmio "kedi" je Maghrebi Driss Oukabir. rodjen u maroku, legalno u spaniji
-
Bodkin
#2758 Re: Ekspanzija terorizma
Stvarno su evropljani glupi kao muski spolni organ
-
sumirprimus
#2759 Re: Ekspanzija terorizma
dok su zivi napadaju,a tu je i samoubilacki pojas..orinoco wrote:Nije mi jasno što ih ubijaju u pucnjavamauglavnomja wrote:jednog su ubili u pucnjavi 11 km od barseloneOkružiti ih, ostaviti da pregladne i pohapsiti, i onda za muda kačiti na drvo
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2760 Re: Ekspanzija terorizma
o ovome nema više smisla pričati
- uglavnomja
#2761 Re: Ekspanzija terorizma
100 km od barselone nocas pokusan novi teroristicki napad, 5 terorista ubijeno
7 ljudi ranjeno, 3 teze
7 ljudi ranjeno, 3 teze
- Truba
#2762 Re: Ekspanzija terorizma
samo odem na avaz da vidim stanje nacije
pod tim mislim na sve tri skupine u BiH
namještaljka, hitler, staljin, catolik, plaćenici,
- tranquil
#2763 Re: Ekspanzija terorizma
KatastrofaBlack swan wrote:samo odem na avaz da vidim stanje nacije
Zato ja ni ne idem na Avaz. A u ovakvim situacijama primjetio sam da počinjem izbjegavati i društvene mreže jer bih se baš mogao posvađati sa takvim mentalnim sklopom.
- animals
#2764 Re: Ekspanzija terorizma
Ovo nisu krivi teroristi..
njih su proizveli liberalni politicari..
oni kojima je profit na prvome mjestu..
takva je cijela Evropa danas..
pogani i pohlepni politicari, koji dok su im puna usta tolerancije i
suzivota, istovremeno trpaju lovu u svoje dzepove..
unistili su citav Arapski svijet, i sad trube o teroristima..
ko je te teroriste proizveo..isti ti liberalni politicari, koji su danas na vlasti u Evropi..
oni kojima je profit na prvome mjestu..
takva je cijela Evropa danas..
pogani i pohlepni politicari, koji dok su im puna usta tolerancije i
suzivota, istovremeno trpaju lovu u svoje dzepove..
unistili su citav Arapski svijet, i sad trube o teroristima..
ko je te teroriste proizveo..isti ti liberalni politicari, koji su danas na vlasti u Evropi..
- animals
#2765 Re: Ekspanzija terorizma
Pustili su preko milon ljudi bez dokumenata u Evropu,
a normalni gradjani, sad moraju cekati na granicama po par sati,
dok ih se maltretira, sve zbog njihovi hirova..
danas je na vlasti najveca liberalna pogan..
a normalni gradjani, sad moraju cekati na granicama po par sati,
dok ih se maltretira, sve zbog njihovi hirova..
danas je na vlasti najveca liberalna pogan..
-
ja71
#2766 Re: Ekspanzija terorizma
PojasniBodkin wrote:Stvarno su evropljani glupi kao muski spolni organ
- tranquil
#2767 Re: Ekspanzija terorizma
Jedan od užasa koje nam je donijela 2017. godina je taj da je ovo u 2017. godini sasvim mainstream stav i ljudima nije blam da kažu ovakve stvari glasno.animals wrote:Ovo nisu krivi teroristi..
- Truba
#2768 Re: Ekspanzija terorizma
red šokiranja ( šta nam rade i ko nas bre zavadi)
red floskula ( život bez granica ( a živi u kući sa zidom od pet metara), integracija, asimilacija)
veličanstven sprovod ( po mogućstvu kao dino dvornik da se ko ne uvrijedi)
mnogo ripova (rip rip i samo rip )
do iduće prilike ( nažalost)
i tako stalno u krug
ludost je činiti isto a očekivati drugačije rezultate
red floskula ( život bez granica ( a živi u kući sa zidom od pet metara), integracija, asimilacija)
i tako stalno u krug
- tranquil
#2769 Re: Ekspanzija terorizma
Otprilike, samo ima tu još nekoliko redova da se kompletira cijela slika reakcije, fali ti red krivljenja zapada, red teorija zavjera, red reakcija branjenja religije ("Hitler / Musolini / Mao nisu bili muslimani"), red molitvi za pogođene, i red neinformisanih pokušaja rješenja koji bi, kad god neki ekstremista koji je rođen na Europskom tlu ili je došao odavno kao ekonomski azilant uradi ovako nešto, maltretirao ljude koji tek sada dolaze bježeći od rata.Black swan wrote:red šokiranja ( šta nam rade i ko nas bre zavadi)
i tako stalno u krug
- Truba
#2770 Re: Ekspanzija terorizma
ja sam ovo iz perspektive arijane grande kejt peri i average Jane Doe sa zapada pisao
nas sam doktorirao davno da se ne ponavljam
nas sam doktorirao davno da se ne ponavljam
-
hAZNADAR
#2771 Re: Ekspanzija terorizma
Zasto dizes palac kada su svi teroristi ubijeni?uglavnomja wrote:100 km od barselone nocas pokusan novi teroristicki napad, 5 terorista ubijeno![]()
7 ljudi ranjeno, 3 teze
Zar nije bolje uhvatiti bar jednog zivog i kad propjeva upoznati bolje nacin na koji djeluju, kako se organizuju, kako nabave sto im treba, kako komuniciraju,.. i koliko ih jos pritajenih ima?
Uostalom i ta praksa da policija ubije sve i jednog teroristu i niti jednog ostavi zivog mi smrdi pomalo. Kao da se namjerno ostavlja prostor za nagadjanja a izvor informacija zavrne.
- animals
#2772 Re: Ekspanzija terorizma
Reci mi ko je prizveo te teroriste, koji su rodjeni na zapadu..tranquil wrote:Jedan od užasa koje nam je donijela 2017. godina je taj da je ovo u 2017. godini sasvim mainstream stav i ljudima nije blam da kažu ovakve stvari glasno.animals wrote:Ovo nisu krivi teroristi..
zasto postoje paralelna drustva u skoro svakoj zemlji zapada,,
muslimani zive svoj zivot, i ne mjesaju se sa zapadnjacima..
gdje je integracija i sl. gluposti..
-
TomANDJerry
#2773 Re: Ekspanzija terorizma
Vecinu politike danasnje EU podrzavam , a i gosp. Merkel usput , ali su pogrijesili kada su u pitanju imigranti
Prvo , ako dolazis iz Libije , Iraka , Afganistana ti se i ne mozes smatrati izbjeglicom-jer u tim drzavama iako postoje teritorije gdje je rat isto tako postoje ogromni dijelovi teritorije koji su "u normalnom stanju" ... jedini prave izbjeglice mogu biti oni iz Sirije i to iz Alepa i slicnih mjesta
Drugo , ako cemo gledati izbjeglice to mogu biti zene i djeca - a ne zdravi pravi ljudi od 18-40 godina .... i nemoj mi price razdvajanje porodica , snasla te nesreca i EU je spremna da ti zastiti zenu i djete , ako ti je to malo onda i ne zasluzujes da imas porodicu
Trece , pustiti milion ljudi u drzavnu bez ikakve provjere je bilo van pameti i greska (to su uvidjeli i EU i Merkel) .. jednostavno toliki kulturni nebalans nije moguce kontrolisati , nemam nista protiv mjesanja religija , rasa , nacija - ali to mora biti kontrolisano i ljudi moraju biti u stanju da se integrisu
Sve ovo je na kraju donijelo stetu na obe strane , blisko-istocnim ljudima jer ce tesko ubuduce doci u Njemacku sve ako i jesu fini i obrazovani (zbog povecanog straha sa druge strane) ali i Evropljanima jer sada imaju hrpe ludjaka kojima je jedini cilj u zivotu pobiti sto vise ljudi.
Prvo , ako dolazis iz Libije , Iraka , Afganistana ti se i ne mozes smatrati izbjeglicom-jer u tim drzavama iako postoje teritorije gdje je rat isto tako postoje ogromni dijelovi teritorije koji su "u normalnom stanju" ... jedini prave izbjeglice mogu biti oni iz Sirije i to iz Alepa i slicnih mjesta
Drugo , ako cemo gledati izbjeglice to mogu biti zene i djeca - a ne zdravi pravi ljudi od 18-40 godina .... i nemoj mi price razdvajanje porodica , snasla te nesreca i EU je spremna da ti zastiti zenu i djete , ako ti je to malo onda i ne zasluzujes da imas porodicu
Trece , pustiti milion ljudi u drzavnu bez ikakve provjere je bilo van pameti i greska (to su uvidjeli i EU i Merkel) .. jednostavno toliki kulturni nebalans nije moguce kontrolisati , nemam nista protiv mjesanja religija , rasa , nacija - ali to mora biti kontrolisano i ljudi moraju biti u stanju da se integrisu
Sve ovo je na kraju donijelo stetu na obe strane , blisko-istocnim ljudima jer ce tesko ubuduce doci u Njemacku sve ako i jesu fini i obrazovani (zbog povecanog straha sa druge strane) ali i Evropljanima jer sada imaju hrpe ludjaka kojima je jedini cilj u zivotu pobiti sto vise ljudi.
- insomnia78
#2774 Re: Ekspanzija terorizma
Nema tu nepoznanicahAZNADAR wrote:Zasto dizes palac kada su svi teroristi ubijeni?uglavnomja wrote:100 km od barselone nocas pokusan novi teroristicki napad, 5 terorista ubijeno![]()
7 ljudi ranjeno, 3 teze
Zar nije bolje uhvatiti bar jednog zivog i kad propjeva upoznati bolje nacin na koji djeluju, kako se organizuju, kako nabave sto im treba, kako komuniciraju,.. i koliko ih jos pritajenih ima?
Uostalom i ta praksa da policija ubije sve i jednog teroristu i niti jednog ostavi zivog mi smrdi pomalo. Kao da se namjerno ostavlja prostor za nagadjanja a izvor informacija zavrne.
- uglavnomja
#2775 Re: Ekspanzija terorizma
hAZNADAR wrote:Zasto dizes palac kada su svi teroristi ubijeni?uglavnomja wrote:100 km od barselone nocas pokusan novi teroristicki napad, 5 terorista ubijeno![]()
7 ljudi ranjeno, 3 teze
ma jah, neka oni pucaju i ubijaju 10, 100 ... civila, policajaca, djece ... vazno je da govna ostanu ziva
kao da se ne zna kako funkcionisu, gdje se skupljaju ... sve se zna, ali hebena ljudska prava
a konkretno, ovih 5 debila su imali na sebi prsluke sa eksplozivom (koji valjda nisu bili pravi, ali eto neko je odlucio prvo eliministati pa onda provjeravati