Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cendlerbing

#2751 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

bleee_sa wrote:
Pitar_na_motoru wrote:Imaju prolaza i oni koji nisu situirani, ali veci prolaz imaju oni koji jesu, odnosno oni koji su bar do neke mjere sposobni. Smatram, a ne moram biti u pravu, da je svakoj djevojci urodjen majcin instinkt i da prema tome trazi i zeli muskarca kraj kojeg ce se kako skrasiti tako imati i sigurnu osobu koja ce se brinuti o djeci.

Curama uvijek kazem sta i kako zelim... sta ocekujem i sta moze ocekivati, a kada ne zelim onda i ne dajem neke znakove da moze biti nesto. Ako me pita tada sam nekako okrutan i kazem kako stvari stoje.
najveći prolaz imate vi s atributa :D
bleso imas ti za moja pitanja kakve odgovore?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2752 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

cc, sponzy.

ima bleso casha :oops: :mrgreen:
bleee_sa

#2753 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

ne gotivim gold diggerke :D
HowForWhom

#2754 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HowForWhom »

cendlerbing wrote:
Pitar_na_motoru wrote:Imaju prolaza i oni koji nisu situirani, ali veci prolaz imaju oni koji jesu, odnosno oni koji su bar do neke mjere sposobni. Smatram, a ne moram biti u pravu, da je svakoj djevojci urodjen majcin instinkt i da prema tome trazi i zeli muskarca kraj kojeg ce se kako skrasiti tako imati i sigurnu osobu koja ce se brinuti o djeci.

Curama uvijek kazem sta i kako zelim... sta ocekujem i sta moze ocekivati, a kada ne zelim onda i ne dajem neke znakove da moze biti nesto. Ako me pita tada sam nekako okrutan i kazem kako stvari stoje.
Nije isto kad je neko sposoban i/ili obrazovan i/ili situiran(mozda je nasljednik kakav).
Ima razlike i kad zelis i trazis nekog po tim mjerilima i iz tih razloga. Nije isto bjezati od neradnika i biti sponzorusa.

Ovo drugo...ja jos cekam da upoznam takvog. I nije okrutno reci kako stvari stoje, vec fer i korektno.
Mislim, ako obratis paznju da se zakljuciti hocel neko s tobom ili nece a i kad hoce, dokle hoce al ima cura kojima pomaze samo da im kazes - fer i korektno :D
Ma dosta vas, ne sve, hoce situiranog da ne razmislja... i opet mislim da je to zbog tog majcinskog instinkta. Dalje, takvim curama je nebitno jel on radnik il neradnik, a opet drugima je bitnije da on radi i hoce da radi bez obzira koliko im'o il' nem'o.

Razlicite ste, a i vremenom se mijenjate.

Ovo drugo, ne bi vjerovala kakve gadure znate biti kad vas covjek odbije u bilo kojem smislu.
Zejnep

#2755 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

Pitar_na_motoru wrote:
cendlerbing wrote:

Nije isto kad je neko sposoban i/ili obrazovan i/ili situiran(mozda je nasljednik kakav).
Ima razlike i kad zelis i trazis nekog po tim mjerilima i iz tih razloga. Nije isto bjezati od neradnika i biti sponzorusa.

Ovo drugo...ja jos cekam da upoznam takvog. I nije okrutno reci kako stvari stoje, vec fer i korektno.
Mislim, ako obratis paznju da se zakljuciti hocel neko s tobom ili nece a i kad hoce, dokle hoce al ima cura kojima pomaze samo da im kazes - fer i korektno :D
Ma dosta vas, ne sve, hoce situiranog da ne razmislja... i opet mislim da je to zbog tog majcinskog instinkta. Dalje, takvim curama je nebitno jel on radnik il neradnik, a opet drugima je bitnije da on radi i hoce da radi bez obzira koliko im'o il' nem'o.

Ovo drugo, ne bi vjerovala kakve gadure znate biti kad vas covjek odbije u bilo kojem smislu.
Ja čula da se žene ljute ako ih napadaš ali još vise ako ih ne napadaš :mrgreen:
pecpec

#2756 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pecpec »

Cuj zene ljute kad ih napadas :lol:
i ti svasta slusas
Zejnep

#2757 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

pecpec wrote:Cuj zene ljute kad ih napadas :lol:
i ti svasta slusas
Ma ono kao brane se, otimaju, neće, ne daju :mrgreen:
pecpec

#2758 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pecpec »

ma da svaka samo trebas bit ljubazan
Paco

#2759 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Paco »

cendlerbing wrote:

Ti fakat nemas pojma sta hoces. Mislim, ono...nemoj se naci uvrijedjena, ali sudeci prema tvojim postovima takav dojam se stice.
Zasto?
Vise je faktora. Prvo - pisala si da si u nekoliko navrata bila "rezerva", odnosno da su "varali s tobom". Ispravi me ako grijesim.
Drugo - Pisala si da si izasla s likom, dobro izgleda, naslijedio bogatstvo od oca, ali je egocentrik (ovo zadnje si skontala nakon sto si izasla s njim).
Da ne idem dalje, ispast ce da te uhodim :D, sad u ovom zadnjem postu pises da cekas da upoznas "nekoga takvog" (iskrenog i ko djevojkama u pocetku kaze sta moze ocekivati i toga se drzi). Ti ne zelis da upoznas takvog jer, kao sto napisah ranije - ti ne znas sta zelis. Imaj na umu: kako zracis - tako privlacis. :zjev:
Zejnep

#2760 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

pecpec wrote:ma da svaka samo trebas bit ljubazan
:lol: :mrgreen:
HowForWhom

#2761 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HowForWhom »

@Zejnep, jedan stariji Mostarac mi poodavno rece "nema vece uvrede za djevojku/zenu ako joj ne "isces"
Naravno, necemo ovo bukvalno shvatiti ali lik je debelo u pravu.
Zejnep

#2762 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

Pitar_na_motoru wrote:@Zejnep, jedan stariji Mostarac mi poodavno rece "nema vece uvrede za djevojku/zenu ako joj ne "isces"
Naravno, necemo ovo bukvalno shvatiti ali lik je debelo u pravu.
Pa to sam i mislila :mrgreen:
cendlerbing

#2763 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Zejnep wrote:
Pitar_na_motoru wrote:

Ja čula da se žene ljute ako ih napadaš ali još vise ako ih ne napadaš :mrgreen:
hahaha zejno
vjerujem da to sve stoji, ali opet stoji da ti biras izmedju opcije da budes hinja ili da istrpis njenu reakciju na odbijanje. znaci, pobjedjuje lijepi strah :D
majketi, sta ti moze, kad je svejedno ne's? ja nemam inspiracije sta bih uradila nekom momku, da se iskalim sto me nece :roll:
cendlerbing

#2764 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Paco wrote:
cendlerbing wrote:

Ti fakat nemas pojma sta hoces. Mislim, ono...nemoj se naci uvrijedjena, ali sudeci prema tvojim postovima takav dojam se stice.
Zasto?
Vise je faktora. Prvo - pisala si da si u nekoliko navrata bila "rezerva", odnosno da su "varali s tobom". Ispravi me ako grijesim.
Drugo - Pisala si da si izasla s likom, dobro izgleda, naslijedio bogatstvo od oca, ali je egocentrik (ovo zadnje si skontala nakon sto si izasla s njim).
Da ne idem dalje, ispast ce da te uhodim :D, sad u ovom zadnjem postu pises da cekas da upoznas "nekoga takvog" (iskrenog i ko djevojkama u pocetku kaze sta moze ocekivati i toga se drzi). Ti ne zelis da upoznas takvog jer, kao sto napisah ranije - ti ne znas sta zelis. Imaj na umu: kako zracis - tako privlacis. :zjev:
dosta si toga pohvatao, svaka cast :D
samo nisi sve dobro pohvatao...s likom koji ima novca nisam izasla, nego ga znam i bila sam, takorec, "primorana" da sjedim i pijem kafu s njim. nismo bili sami i to.
bila sam rezerva par puta i to je bilo davno. ljudi se i njihova shvatanja, kao i potrebe i zelje, mijenjaju vremenom. razumijes li da se ponekad ne moze upravljati time u koga ces se zaljubiti, kad su okolnosti takve da se vidjate stalno, bez obzira sto znas da to nije pametno? zato se i zove zaljubljivanje.
mozda tebi djeluje da ne znam sta zelim, nema te svrhe ni potrebe ubjedjivati, bitno je da ja znam :-D
HowForWhom

#2765 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HowForWhom »

Kakav ba strah cendrl....
cendlerbing

#2766 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Image

strah od rasprave :-D
HowForWhom

#2767 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HowForWhom »

Pricamo li o muskarcima ili o onima koji smatraju da su muskarci jer izraslinu medju nogama imaDu?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2768 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

cendlerbing wrote:Image

strah od rasprave :-D
WE WERE ON A BREAK
cendlerbing

#2769 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

vidi, kad mi dodje nesto da priupitam na ovoj temi, to ne bude nuzno uvijek moje iskustvo, nekad bude iz moje okoline i tako. ja licno a i iz okoline nisam cula jedan jedini primjer muskarca koji je rekao curi, hej znas kako, nije mi to to. i cao. NIJE MI TO TO. to nisu teske rijeci, fino zvuce i rekao si sta si trebao. to je sto je do tebe a to kako ce ona reagovati, ti s tim vise nemas nista. ko joj jebe mater ako je toliko isfrustrirana da ne zna podnijeti istinu.

i nije to odlika muskarca nego covjeka. i zena treba tako da postupi.
HowForWhom

#2770 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HowForWhom »

cendlerbing wrote:vidi, kad mi dodje nesto da priupitam na ovoj temi, to ne bude nuzno uvijek moje iskustvo, nekad bude iz moje okoline i tako. ja licno a i iz okoline nisam cula jedan jedini primjer muskarca koji je rekao curi, hej znas kako, nije mi to to. i cao. NIJE MI TO TO. to nisu teske rijeci, fino zvuce i rekao si sta si trebao. to je sto je do tebe a to kako ce ona reagovati, ti s tim vise nemas nista. ko joj jebe mater ako je toliko isfrustrirana da ne zna podnijeti istinu.

Iznenadila bi se kakvih vas sve ima... vjeruj mi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2771 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Teoretski, sve to tako može biti.
Praktično, i jednostavnije i složenije.
cendlerbing

#2772 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Pitar_na_motoru wrote:
cendlerbing wrote:vidi, kad mi dodje nesto da priupitam na ovoj temi, to ne bude nuzno uvijek moje iskustvo, nekad bude iz moje okoline i tako. ja licno a i iz okoline nisam cula jedan jedini primjer muskarca koji je rekao curi, hej znas kako, nije mi to to. i cao. NIJE MI TO TO. to nisu teske rijeci, fino zvuce i rekao si sta si trebao. to je sto je do tebe a to kako ce ona reagovati, ti s tim vise nemas nista. ko joj jebe mater ako je toliko isfrustrirana da ne zna podnijeti istinu.

Iznenadila bi se kakvih vas sve ima... vjeruj mi.
procitaj opet ako treba. ima i nas ima i vas. :D
cendlerbing

#2773 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Tomahawk11 wrote:Teoretski, sve to tako može biti.
jelde tomo :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2774 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

cendlerbing wrote:
:kakoste:
cendlerbing

#2775 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Tomahawk11 wrote:
cendlerbing wrote:
:kakoste:
gospodin.
Post Reply