Sebija All about
-
stari grad Visegrad
#2751 Re: Sebija All about
Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Vec 20 goidna se nista ne poduzima protiv javasluka, pronevjere i pljacke, svaki doktor ima svoju tarifu, doktori rade na 2-3 razlicita mjesta, to svi znali ali se nije pisalo o KCUS-u. Ja govorio mojima ne nosite koverte, doktori rade svoj posao i imaju plate. Niko ni vama ne nosi koverte. Ali dzabe. Moji kazu. "tako je ovdje, mora se".
Tek sad pise o KCUS:u kad je dosla gospodja Izetbegovic.
E neka je uvela red, neka je uvela makar pola reda od reda sto se treba.
A i ono "lekari" je bilo superb. BH srbi govorili bosanksi a sad preobukli odijela i suknje i govere ekavicu. Pri tom ne priznaju bosanski. Koji su to f......
Vec 20 goidna se nista ne poduzima protiv javasluka, pronevjere i pljacke, svaki doktor ima svoju tarifu, doktori rade na 2-3 razlicita mjesta, to svi znali ali se nije pisalo o KCUS-u. Ja govorio mojima ne nosite koverte, doktori rade svoj posao i imaju plate. Niko ni vama ne nosi koverte. Ali dzabe. Moji kazu. "tako je ovdje, mora se".
A i ono "lekari" je bilo superb. BH srbi govorili bosanksi a sad preobukli odijela i suknje i govere ekavicu. Pri tom ne priznaju bosanski. Koji su to f......
- orinoco
#2752 Re: Sebija All about
Misliš li da se i u Sebijinom UKSC ne nose koverte i pokloni?stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Ne vidi se još da li je i kakvog je reda uvela Sebija, osim što je svojim direktorovanjem uzročila odlazak dvadesetak ljekara i, navodno, platila dobavljačima višemilionski dug, iako nije kazala iz kojih i čijih sredstava. Pacijenti u klinikama još uvijek borave u neadekvatnim bolničkim uslovima, nemaju bolničke odjeće već je moraju donositi svoje od kuće, moraju donositi lijekove i bolničke rekvizite za vlastito liječenje, hrana je na nivou nakon II rata, itd. A plata direktorice Izetbegović skoro 5.000 KM.
-
Hamolj
#2753 Re: Sebija All about
Ti si SDA glasač, tvoje se ne pika !stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2754 Re: Sebija All about
Kad se pojavi prvi iz plemena Izetbegovica koji nas ne bude ojadio slavit cemo njegovo prezime....dotle jednostavno nemamo razloga! Ama nije problem sto neko preduzima protiv javasluka nego je problem ko poduzima protiv javasluka a poduzima ona koja je 25 godina radila na stvaranju tog javasluka. Mislis li da je Gavrankapetanovicu rekla nemoj bolan cvakati tolike pare i kupovati tolike stanove i nemoj zavijati KCUS u crno na neformalnim vecernjim druzenjima i ahbabskim okupljanjima Izertbegovica i Gavrankapetanovica.stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
A to "lekari" je papanizam koji je ogroman konkurencija Dodikovim izljevima bijesa prema novinarima...cisto da znas ko je novinarka pa da ne opise nebuloze...
"Nataša Kovačev je novinarka i reporterka Al Jazeere Balkans u Sarajevu. Žurnalistiku je završila na Univerzitetu u Novom Sadu. Televizijskim novinarstvom počela se baviti na Radio-televiziji Vojvodine. Osim reporterskog izvještavanja, učestvovala je u snimanju više dokumentarnih emisija. Iza sebe ima jedan dokumentarni film."
Dakle nije BH Srpkinja u pitanju i nikako ne moze govoriti ijekavicom. U stvari moze ali onda to za nju ne bi bilo nikako prirodno!!
- hrasno38
#2756 Re: Sebija All about
skrozinsomnia78 wrote:Cista provokatorka
-
Zgoljo
#2757 Re: Sebija All about
Pa prvi moj komentar je bio ovo.Proleterijat se obracunava sa osobom,Sebijom,suprugom Bakira,predsjednika SDA,ideoloskog neprijatelja.Njih ne zanima ni njen rad ni nerad,ona ima biti kriva kao takva,ma sta uradila ili neuradila.mario001 wrote:Bio je 27. januar 2017. kada su novinari prestali biti medicinski stručnjaci i zabrinuti za pacijente, a postali zaštitnici jezičkih identiteta. Za tu superbrzu intraresornu prekvalifikaciju kriva je direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović. Tone TV priloga, kilometre novinskih i web članaka prepunih navodne brige o pacijentima, a, ustvari, kreiranih u cilju diskreditacije direktorice, ona je jednom konferencijom za medije opovrgla.
Izetbegović je izlaganjem i odgovorima na novinarska pitanja obrazložila sve oko odlaska ljekara, nestašice medikamenata, „gašenja klinika“, organizacije rada KCUS-a… Rečenim je otkrila neupućenost i zlonamjernost novinara kojom truju javnost od njenog dolaska na čelo ove zdravstvene institucije. Zanimljivo je što je na ovoj konferenciji za medije stradao dugogodišnji novinar Avdo Avdić. Nakon nekoliko pitanja, za koje je bio uvjeren da će razotkriti kriminal/neznanje profesorice Izetbegović, a njega u očima sponzora predstaviti kao perfektnu osobu za realizaciju njihovih ciljeva, dobio je tačne odgovore koji su ta pitanja i njegov novinarski rad doslovno uništili. Mjeseci Avdine, usmjerene i plaćene iz zatomljenih mračnih propagandnih projekata, paljbe po doktorici Izetbegović, obesmišljeni su njenim odgovorima. Nakon tih odgovora, koji su dodatno ojačale poziciju i kredibilitet direktorice, može se reći da je Avdićeva karijera zapečaćena.
Nakon što je činjenicama iz djelokruga svoje nadležnosti i struke porazila novinarski ešalon, oni se nisu predali. Izmakli su se na drugu kotu sa koje će se iživljavati nad doktoricom Izetbegović. Od tog prelomnog 27. januara 2017., kako više nisu mogli pisati o medicinskim i menadžerskim aspektima rada KCUS-a i direktorice, sada su porivi za lingvističkom pravdom vrhunski interesi novinara. Preplavili su skribomani medijske minute i stranice gafom sa lekarima. Nije čak ni teško izmjeriti pa se može svako uvjeriti da je za dva dana više problematiziran i medijski eksploatisan nespretni/bespotrebni izraz/cinizam „lekari“ nego višegodišnja diskriminacija djece kojoj fašistička vlast u Republici Srpskoj uskraćuje pravo na maternji, bosanski jezik.
Da novinare nije briga za pacijente i sistem zdravstva, dokazuje nekoliko surovih činjenica. Navedimo samo dvije. Prva: Avdo Avdić i njemu slični nisu se brinuli o stanju u KCUS-u dok se gomilao stomilionski dug; kada je vođena loša kadrovska politika; kada su sklapani katastrofalni ugovori; kada je privatna praksa mnogim ljekarima bila primarna; kada je zapošljavana rodbina Radovana Karadžića i njegovi saradnici, a ponosni osnivači Republike Srpske… Zašto? Zato što u to vrijeme, koje je porodilo aktuelne probleme, na čelu KCUS-a nije bila dr. Izetbegović. Druga: dugo vremena intenzivan, odjednom je prestao interes medija za Opću bolnicu. Zašto? Zato što mediji nisu brinuli o Općoj bolnici i pacijentima, nego o profesorici Izetbegović.
Ako je činjenica da su mediji bili zainteresovani samo za kritiku stanja u ustanovama tokom perioda kada je na njihovom čelu bila Sebija Izetbegović, mora se postaviti pitanje zašto je to tako. Zato što ona ima prezime prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine – Alije, onog koji je uspravio Bošnjake i zato što je supruga njegovog sina. Ta mržnja prema prezimenu za koje je teško reći da nije odigralo značajnu ulogu tokom stasavanja Bošnjaka u politički narod – to je fašizam.
Zato se cestit covjek,htio-ne htio silom svrsta na stranu koja je napadnuta samo iz ovih gore razloga,pa evo cak i ja koji nisam ni clan ni simpatizer SDA.
Iz istih razloga puse izbore i uvijek ce pusiti.Kad nauce da postuju i ljude koji nisu iz njihovog tabora,pa bogami i njihova uvjerenja i svjetonazore,shvate da i oni mogu praviti dobre stvari, a ne da ih automatski diskvalifikuju bez obzira kakvi oni bili,mozda se to i promijeni.Do tada mrka kapa.
- JThomas
#2758 Re: Sebija All about
sirota familija, tek je frtalj vijeka na vlasti. suza da čovjeku kane. uzeli ih na zub pa mora pošten svijet da ih brani.
- Better Man
#2759 Re: Sebija All about
Čestit čovjek nikad neće biti na strani jedne ovakve nepismene i i nesposobne žene, koja provodi teror nad svima koji ne pušu u njenu tikvu.Zgoljo wrote:Pa prvi moj komentar je bio ovo.Proleterijat se obracunava sa osobom,Sebijom,suprugom Bakira,predsjednika SDA,ideoloskog neprijatelja.Njih ne zanima ni njen rad ni nerad,ona ima biti kriva kao takva,ma sta uradila ili neuradila.mario001 wrote:Bio je 27. januar 2017. kada su novinari prestali biti medicinski stručnjaci i zabrinuti za pacijente, a postali zaštitnici jezičkih identiteta. Za tu superbrzu intraresornu prekvalifikaciju kriva je direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović. Tone TV priloga, kilometre novinskih i web članaka prepunih navodne brige o pacijentima, a, ustvari, kreiranih u cilju diskreditacije direktorice, ona je jednom konferencijom za medije opovrgla.
Izetbegović je izlaganjem i odgovorima na novinarska pitanja obrazložila sve oko odlaska ljekara, nestašice medikamenata, „gašenja klinika“, organizacije rada KCUS-a… Rečenim je otkrila neupućenost i zlonamjernost novinara kojom truju javnost od njenog dolaska na čelo ove zdravstvene institucije. Zanimljivo je što je na ovoj konferenciji za medije stradao dugogodišnji novinar Avdo Avdić. Nakon nekoliko pitanja, za koje je bio uvjeren da će razotkriti kriminal/neznanje profesorice Izetbegović, a njega u očima sponzora predstaviti kao perfektnu osobu za realizaciju njihovih ciljeva, dobio je tačne odgovore koji su ta pitanja i njegov novinarski rad doslovno uništili. Mjeseci Avdine, usmjerene i plaćene iz zatomljenih mračnih propagandnih projekata, paljbe po doktorici Izetbegović, obesmišljeni su njenim odgovorima. Nakon tih odgovora, koji su dodatno ojačale poziciju i kredibilitet direktorice, može se reći da je Avdićeva karijera zapečaćena.
Nakon što je činjenicama iz djelokruga svoje nadležnosti i struke porazila novinarski ešalon, oni se nisu predali. Izmakli su se na drugu kotu sa koje će se iživljavati nad doktoricom Izetbegović. Od tog prelomnog 27. januara 2017., kako više nisu mogli pisati o medicinskim i menadžerskim aspektima rada KCUS-a i direktorice, sada su porivi za lingvističkom pravdom vrhunski interesi novinara. Preplavili su skribomani medijske minute i stranice gafom sa lekarima. Nije čak ni teško izmjeriti pa se može svako uvjeriti da je za dva dana više problematiziran i medijski eksploatisan nespretni/bespotrebni izraz/cinizam „lekari“ nego višegodišnja diskriminacija djece kojoj fašistička vlast u Republici Srpskoj uskraćuje pravo na maternji, bosanski jezik.
Da novinare nije briga za pacijente i sistem zdravstva, dokazuje nekoliko surovih činjenica. Navedimo samo dvije. Prva: Avdo Avdić i njemu slični nisu se brinuli o stanju u KCUS-u dok se gomilao stomilionski dug; kada je vođena loša kadrovska politika; kada su sklapani katastrofalni ugovori; kada je privatna praksa mnogim ljekarima bila primarna; kada je zapošljavana rodbina Radovana Karadžića i njegovi saradnici, a ponosni osnivači Republike Srpske… Zašto? Zato što u to vrijeme, koje je porodilo aktuelne probleme, na čelu KCUS-a nije bila dr. Izetbegović. Druga: dugo vremena intenzivan, odjednom je prestao interes medija za Opću bolnicu. Zašto? Zato što mediji nisu brinuli o Općoj bolnici i pacijentima, nego o profesorici Izetbegović.
Ako je činjenica da su mediji bili zainteresovani samo za kritiku stanja u ustanovama tokom perioda kada je na njihovom čelu bila Sebija Izetbegović, mora se postaviti pitanje zašto je to tako. Zato što ona ima prezime prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine – Alije, onog koji je uspravio Bošnjake i zato što je supruga njegovog sina. Ta mržnja prema prezimenu za koje je teško reći da nije odigralo značajnu ulogu tokom stasavanja Bošnjaka u politički narod – to je fašizam.
Zato se cestit covjek,htio-ne htio silom svrsta na stranu koja je napadnuta samo iz ovih gore razloga,pa evo cak i ja koji nisam ni clan ni simpatizer SDA.
Iz istih razloga puse izbore i uvijek ce pusiti.Kad nauce da postuju i ljude koji nisu iz njihovog tabora,pa bogami i njihova uvjerenja i svjetonazore,shvate da i oni mogu praviti dobre stvari, a ne da ih automatski diskvalifikuju bez obzira kakvi oni bili,mozda se to i promijeni.Do tada mrka kapa.
- ultima_palabra
#2760 Re: Sebija All about
Ali ne rade ovi što je brane to iz interesa, nego ih boli nepravda kad vide taj silni zulum i mobing medija i forumaša protiv jadne žene koja nema čime da se brani.JThomas wrote:sirota familija, tek je frtalj vijeka na vlasti. suza da čovjeku kane. uzeli ih na zub pa mora pošten svijet da ih brani.
Što reče jedan forumaš, najveći problem su kritičari vlasti, nije vlast. S kim smo ono u ratu, Eurazija ili Istazija?
- JThomas
#2761 Re: Sebija All about
kažu inače sto dana vlade da je grejs period...za sda i izetbegoviće izgleda treba da bude sto godina. ovih 25 je bilo da se uđe u posao, sad će se 25 početi "zavoditi red", još 25 da se zavede...i onda do sto možemo početi očekivati rezultate.
- uglavnomja
#2762 Re: Sebija All about
sta reci, koju posluku poratiZgoljo wrote: Pa prvi moj komentar je bio ovo.Proleterijat se obracunava sa osobom,Sebijom,suprugom Bakira,predsjednika SDA,ideoloskog neprijatelja....
tranzicijskaka ratnoprofiterska kleromafija je postala burzoazija, a posten radni narod proleterijat,
-
stari grad Visegrad
#2763 Re: Sebija All about
Hehe nisam SDA igrac!Hamolj wrote:Ti si SDA glasač, tvoje se ne pika !stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Nego sta su ucinili predhodnici Sebije da dovedu situaciju u red?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2764 Re: Sebija All about
izmetbeye ne gotivim sekunde, al doktori su mi još gori
doktori, nastavnici su najgore leglo korupcije kod nas...i to one najprimitivnije, jeftine
da imamo za čim plakati, kao da smo kao korisnici imali nekakve usluge...imali smo kurčinu....da će biti bolje neće sigurno....opet nas čeka kurčina
Секо бре само карај багру и не вади га
doktori, nastavnici su najgore leglo korupcije kod nas...i to one najprimitivnije, jeftine
da imamo za čim plakati, kao da smo kao korisnici imali nekakve usluge...imali smo kurčinu....da će biti bolje neće sigurno....opet nas čeka kurčina
Секо бре само карај багру и не вади га
- Dozer
#2765 Re: Sebija All about
Ne, ne i ne.stari grad Visegrad wrote:Okomili se na Sebiju samo zato sto se preziva Izetbegovic.
Okomili smo se, ako se to uopste moze tako reci, na SDA koja vec 20 godina upravlja UKC-om, sto znaci da su oni i njihovi kadrovi ti koji su tamo uspostavili javasluk, i bili "nadlezni" za sve pronevjere i pljacke.
Da, svaki doktor radi kako si i rekao. Ko im je to dozvolio, tj. kadrovi koje stranke?
Da, neka je uvela red. Pitanje je samo - koliko ce nas zaista na kraju kostati taj "red"...
Upravo tako.orinoco wrote:Ne vidi se još da li je i kakvog je reda uvela Sebija, osim što je svojim direktorovanjem uzročila odlazak dvadesetak ljekara i, navodno, platila dobavljačima višemilionski dug, iako nije kazala iz kojih i čijih sredstava. Pacijenti u klinikama još uvijek borave u neadekvatnim bolničkim uslovima, nemaju bolničke odjeće već je moraju donositi svoje od kuće, moraju donositi lijekove i bolničke rekvizite za vlastito liječenje, hrana je na nivou nakon II rata, itd. A plata direktorice Izetbegović skoro 5.000 KM.
Ona se polomi da pokaze kako je vratila dugove, ali to zapravo nije ni pokazala, ni dokazala, niti objasnila na koji nacin i od cega je to uradila.
Busa se uvodjenjem reda, a zapravo se to "uvodjenje" odnosi samo na gazenje doktora-neistomisljenika (koje ni na koji nacin ovime ne opravdavam ili branim), dok je stanje u bolnici i dalje identicno, kao i uslovi u kojima pacijenti leze. Ono sto je ona navela da je kao popravila, samo je jedna kapljica u moru problema gore. A te probleme su vec 20 postratnih godina uzrokovali, ko drugi, nego ljudi iz Sebijine stranke.
A na njenu platu, koja jeste oko 5.000, ima jos i zastitare koji joj rukama ciste snijeg s njenog Mercedesa od 100-injak K, parkiranog ispred DIP-a (mogla im je bar kupiti kakvu cetku ili metlu). Jadno...
Last edited by Dozer on 30/01/2017 10:09, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#2766 Re: Sebija All about
Pogledah jucer ovu konferenciju, iskarala je Seka ove novinare samo tako. Nase novinarstvo je jedna tuga golema, mahom glupani bezobrazni.
- hrasno38
#2767 Re: Sebija All about
Iskarala je ona sebe samo nije jos toga svjesna....nije Al Jazeera TV Igman pa da to sve tako lako prodje.Dr. Kuca wrote:Pogledah jucer ovu konferenciju, iskarala je Seka ove novinare samo tako. Nase novinarstvo je jedna tuga golema, mahom glupani bezobrazni.
- Alfons Kauders
#2768 Re: Sebija All about
Za minderase je uvreda nekog nazvati radnikom.
To nije njihov nivo. Oni su bezi a mi balije. Njihovo je da vladaju, a mi da radimo.
Do jednom.
To nije njihov nivo. Oni su bezi a mi balije. Njihovo je da vladaju, a mi da radimo.
Do jednom.
- Dozer
#2769 Re: Sebija All about
Mi, realno, i nemamo pretjerano kvalitetnih novinara.
Kako ranije rekoh, mogu se nabrojati na prste obje ruke.
Iz tog razloga nisu u stanju ni postaviti prava pitanja, pa se onda nafuravaju na one gluposti, a koje ona bez problema, kao i svaka pristojna aspida, moze preturiti kako njoj odgovara.
Da su je pitali precizna pitanja o dugu, poput:
- Mozete li nam objasniti odakle se tacno stvorio dodatni dug od 60-ak miliona, i to za samo 6 mjeseci, s obzirom na stanje s kraja juna 2015. kada je dug bio oko 48 miliona, i prema kome tacno su ti dugovi?
Garantujem da na ovo ne bi odgovorila, nego bi skrenula na nesto deseto i izvrdala odgovor, ili bi naprosto rekla da sad nema te tacne informacije, ali da ce se sve uskoro objaviti (sto se, naravno, nikada nece desiti).
- Ko je, imenom i prezimenom, uzrokovao te dugove, za sta, i da li ste protiv te osobe ili osoba podnijeli krivicnu prijavu?
Garantujem da bi se ovdje zagrcnula, jer - nema pojma odakle je zaista taj dug (a nema pojma jer je to fiktivni dug, pa je samim tim i vracanje tog duga fiktivno), a sigurno bi izbjegla davanje bilo kakvih imena jer zna da su to kadrovi njene stranke. Logicno, izbjegla bi i davanje odgovora o krivicnim prijavama, ili bi samo rekla da je to u procesu i da ce prijave biti podnesene (sto se, naravno, nikada nece desiti).
- Kome je sve, i iz kojih tacno sredstava, vracen dug od 60-ak miliona KM?
I ovo bi izbjegla, ili bi rekla samo da se radi o raznim dobavljacima. A ja bih je na to pitao da kaze bar 2-3 od tih dobavljaca, jer mi u BiH nemamo 200 dobavljaca lijekova i medicinske opreme, pa me zanima koja firma u BiH je toliko mocna da moze prezivjeti bez naplate 1-3-5 ili vise miliona KM....
Kako ranije rekoh, mogu se nabrojati na prste obje ruke.
Iz tog razloga nisu u stanju ni postaviti prava pitanja, pa se onda nafuravaju na one gluposti, a koje ona bez problema, kao i svaka pristojna aspida, moze preturiti kako njoj odgovara.
Da su je pitali precizna pitanja o dugu, poput:
- Mozete li nam objasniti odakle se tacno stvorio dodatni dug od 60-ak miliona, i to za samo 6 mjeseci, s obzirom na stanje s kraja juna 2015. kada je dug bio oko 48 miliona, i prema kome tacno su ti dugovi?
Garantujem da na ovo ne bi odgovorila, nego bi skrenula na nesto deseto i izvrdala odgovor, ili bi naprosto rekla da sad nema te tacne informacije, ali da ce se sve uskoro objaviti (sto se, naravno, nikada nece desiti).
- Ko je, imenom i prezimenom, uzrokovao te dugove, za sta, i da li ste protiv te osobe ili osoba podnijeli krivicnu prijavu?
Garantujem da bi se ovdje zagrcnula, jer - nema pojma odakle je zaista taj dug (a nema pojma jer je to fiktivni dug, pa je samim tim i vracanje tog duga fiktivno), a sigurno bi izbjegla davanje bilo kakvih imena jer zna da su to kadrovi njene stranke. Logicno, izbjegla bi i davanje odgovora o krivicnim prijavama, ili bi samo rekla da je to u procesu i da ce prijave biti podnesene (sto se, naravno, nikada nece desiti).
- Kome je sve, i iz kojih tacno sredstava, vracen dug od 60-ak miliona KM?
I ovo bi izbjegla, ili bi rekla samo da se radi o raznim dobavljacima. A ja bih je na to pitao da kaze bar 2-3 od tih dobavljaca, jer mi u BiH nemamo 200 dobavljaca lijekova i medicinske opreme, pa me zanima koja firma u BiH je toliko mocna da moze prezivjeti bez naplate 1-3-5 ili vise miliona KM....
Last edited by Dozer on 30/01/2017 10:23, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#2770 Re: Sebija All about
Eminentni portir napustio KCUS nakon 22 godine.
- vješalica
#2771 Re: Sebija All about
Naravno da ih je iskarala zato sto su oni instruirani da seru u medijskom proatoru po narudzbihrasno38 wrote:Iskarala je ona sebe samo nije jos toga svjesna....nije Al Jazeera TV Igman pa da to sve tako lako prodje.Dr. Kuca wrote:Pogledah jucer ovu konferenciju, iskarala je Seka ove novinare samo tako. Nase novinarstvo je jedna tuga golema, mahom glupani bezobrazni.
Istoj toj novinarki je odvalila s obzirom da je ona nju ispirala po TVu
Kod nas osim to nisu novinarke vec obicne citacice vijesti po narudzbi tako da nisu apoaobne voditi diakusiju uzivo sa sagovornicima niti kvalitetno replicirati
Osim toga dokazi umjesanoati u neke druge radnje kako se truje medijaki proator i serviraju vijesti su mato dzakoviv ivaj iserak avdic duska dabic i ostali....
- hrasno38
#2772 Re: Sebija All about
A ti si neko ko ima kredibilitet da kaze ko je dobar a ko los novinarvješalica wrote:Naravno da ih je iskarala zato sto su oni instruirani da seru u medijskom proatoru po narudzbihrasno38 wrote:Iskarala je ona sebe samo nije jos toga svjesna....nije Al Jazeera TV Igman pa da to sve tako lako prodje.Dr. Kuca wrote:Pogledah jucer ovu konferenciju, iskarala je Seka ove novinare samo tako. Nase novinarstvo je jedna tuga golema, mahom glupani bezobrazni.
Istoj toj novinarki je odvalila s obzirom da je ona nju ispirala po TVu
Kod nas osim to nisu novinarke vec obicne citacice vijesti po narudzbi tako da nisu apoaobne voditi diakusiju uzivo sa sagovornicima niti kvalitetno replicirati
Osim toga dokazi umjesanoati u neke druge radnje kako se truje medijaki proator i serviraju vijesti su mato dzakoviv ivaj iserak avdic duska dabic i ostali....
- JThomas
#2773 Re: Sebija All about
samo sirota sda i sirota porodica izetbegović nemaju nikoga svog u medijskom prostoru...
da ti se srce pocijepa, k'o kvakina pjesma...stoje na uglu prosjaku slični...
da ti se srce pocijepa, k'o kvakina pjesma...stoje na uglu prosjaku slični...
- Dr. Kuca
#2774 Re: Sebija All about
Zena sama iskarala i popisala 20ak novinara, eminentnih novinara.
- hrasno38
#2775 Re: Sebija All about
vrijeme ce pokazati kakav je sex bioDr. Kuca wrote:Zena sama iskarala i popisala 20ak novinara, eminentnih novinara.