BarbaDue wrote:Luko lukavi
Sta imas od slike, uzivo je zakon
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
BarbaDue wrote:Luko lukavi
ihklixoris wrote:Super ekipa ! Drago mi je sto sam vas upoznao![]()
Nadam se da je Euridiki srce na mjestu, mada sam ocekivao da se okrene janje za moju "premijeru"
Ko vam je kriv kad ste daleko od GžTomahawk11 wrote:BarbaDue wrote:Luko lukavi![]()
Gž?BarbaDue wrote:Ko vam je kriv kad ste daleko od GžTomahawk11 wrote:BarbaDue wrote:Luko lukavi![]()
BarbaDue wrote:Ti pravo mlada dok ne znaš šta je GŽ
Današnji datum će da bude upisan u anale foruma:klixoris wrote:Super ekipa ! Drago mi je sto sam vas upoznao![]()
Nadam se da je Euridiki srce na mjestu, mada sam ocekivao da se okrene janje za moju "premijeru"
ti si jedan unfuckinbelievably uporan stvoresmasaric wrote:Ja se polomih ali ne mogu pronaći sliku "Gospođe". Katastrofa...
Ima da je nađem! Kad ja nešto zacrtam, gotovo...pa makar je nacrtalaBloo wrote:ti si jedan unfuckinbelievably uporan stvoresmasaric wrote:Ja se polomih ali ne mogu pronaći sliku "Gospođe". Katastrofa...
Nađem je ja...esmasaric wrote:Ima da je nađem! Kad ja nešto zacrtam, gotovo...pa makar je nacrtalaBloo wrote:ti si jedan unfuckinbelievably uporan stvoresmasaric wrote:Ja se polomih ali ne mogu pronaći sliku "Gospođe". Katastrofa...
GorazdeBloo wrote:BarbaDue wrote:Ti pravo mlada dok ne znaš šta je GŽ![]()
jbg ne znam
mlada baš i nisam
hvala jaraneheat wrote:GorazdeBloo wrote:BarbaDue wrote:Ti pravo mlada dok ne znaš šta je GŽ![]()
jbg ne znam
mlada baš i nisam
nejma na cemuBloo wrote: hvala jarane![]()
![]()
tamo nismo bili
heat wrote:za sljedecu kafu ide depilacija
Ovo je tačno, pozvani steheat wrote:nejma na cemuBloo wrote: hvala jarane![]()
![]()
tamo nismo bili![]()
rece jednom Barba da ce nas pozvati na druzenje ovo ljeto aBd
mislim da bi ovo almodovar safato odmah da glumiesmasaric wrote:Ja sam je u mislima čak i produžila. I nisu halteri ovo su neke podugačke dokoljenice![]()
A vidi njegovog pogleda. Jao, jao...
P.S. I da, u Titi je
neke podugačke dokoljeniceBloo wrote:mislim da bi ovo almodovar safato odmah da glumiesmasaric wrote:Ja sam je u mislima čak i produžila. I nisu halteri ovo su neke podugačke dokoljenice![]()
A vidi njegovog pogleda. Jao, jao...
P.S. I da, u Titi jevako obucena
odmah sada