Novi rat
-
RepublikanskaGarda
#2751 Re: Novi rat
Neznam da li je ova snimka već negdje postavljena, ako je ispričavam se....nisam znao di da je stavim pa je tu stavljam
Vučić sa kalašem na nekom brdu iznad Sarajeva
https://www.youtube.com/watch?v=t7Oo8mKDPWA
Vučić sa kalašem na nekom brdu iznad Sarajeva
https://www.youtube.com/watch?v=t7Oo8mKDPWA
- seln
#2752 Re: Novi rat
U Kalesiji, 22. Trebas broj cipela, duzinu kite, serijski broj puske koju sam duzio?General_Jackson wrote:Gdje si ti onda živio 92´ i koliko ti je tada bilo godina?seln wrote: Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.
Koji ti je andrak? Eto, ti si jednom ratovao, strasno si razocaran i ne bi vise... super. Tetoviraj to na celo ako hoces.
Ali prestani svakoga ko ne razmislja kao ti proglasavati za balavca ili pobjegulju.
- seln
#2753 Re: Novi rat
Takvu istu ima Galijasevic...General_Jackson wrote:Ma to je fotomontažanemesisx wrote:Haj dobro nek sam cetnik, srbin, ustasa, kako god.
Covjek je razotkrio moje planove protiv Bosne.
Pozdrav vama i uzivajte.
![]()
![]()
- seln
#2754 Re: Novi rat
Cetnicki trolovi ostro napadaju, ali su ofirni pa ih lako otkrivamo.sWeeT_Companion wrote:I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom?
-
Drinski
#2755 Re: Novi rat
Zemljace, general to radi jer je bio na drugoj strani.seln wrote:U Kalesiji, 22. Trebas broj cipela, duzinu kite, serijski broj puske koju sam duzio?General_Jackson wrote:Gdje si ti onda živio 92´ i koliko ti je tada bilo godina?seln wrote: Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.
Koji ti je andrak? Eto, ti si jednom ratovao, strasno si razocaran i ne bi vise... super. Tetoviraj to na celo ako hoces.
Ali prestani svakoga ko ne razmislja kao ti proglasavati za balavca ili pobjegulju.
- sWeeT_Companion
#2756 Re: Novi rat
Nikakav četnički trol, Srbin iz Republike Srpske. Napisano još u prvom postu na ovom forumu.seln wrote:Cetnicki trolovi ostro napadaju, ali su ofirni pa ih lako otkrivamo.sWeeT_Companion wrote:I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom?
- seln
#2757 Re: Novi rat
Ne zelim nikoga optuzivati... muha_sa i PM72 su sigurno bili na nasoj strani, ali se vise ne bi borili. Sasvim u redu.Drinski wrote:Zemljace, general to radi jer je bio na drugoj strani.seln wrote:U Kalesiji, 22. Trebas broj cipela, duzinu kite, serijski broj puske koju sam duzio?General_Jackson wrote: Gdje si ti onda živio 92´ i koliko ti je tada bilo godina?
Ne mogu nekome nabijati na nos ako je raocaran u ono sto je Bosna postala, ima dovoljno razloga za to.
Ono sto me nervira je prica tipa "ja se u novom ratu necu boriti, a i vama preporucujem da vec sada preventivno date petama vjetra".
Pa jebemmukebab, gdje ste bili 1991, da si pristedimo onih 100 000 mrtvih? Fino smo mogli pokloniti Bosnu srbima i hrvatima, da je bratski podijele...
nema rata, nema mrtvih, vuci siti, koze na broju...
-
Drinski
#2758 Re: Novi rat
Pm 72 je nezadovoljan statusom. Sto se tice muhe pojma nemam. Naravno, ako novi rat izbije drzava ce biti uredjenija pa ce biti neke stvari teze realizirati. General je bio na dr.strani i samo se drzi price nezadovoljnih pripadnika ARBIH. Klasika.
-
Boskero
#2759 Re: Novi rat
Bajram šerif mubarek olsun svim Bošnjacima ma gdje god bili. 
-
155_mm
#2760 Re: Novi rat
i meni nije jasno zbog ceg se ne moze voditi rasprava na ovom nivou. cemu ovo napadanje i preseravanje onih sa drugacijim pogledom na ovu situaciju u BiH? pogotovo mi nije jasno ovo ponasanje budcih azilanata i migranata naspram onih koji bi da se bore za opstanak u BiH. mislim na ovo njihovo podjebavanje, vrijedjanje i ismijavanje istih.ima li iko nekakavo objasnjenje za takvo ponasanje? mislim da bi bilo bitno da se ovakvo ponasanje razjasni. mozda se pojavi neki novi sindrom u humanoj medicini. i na kraju svi mi dobijemo nobelovu nagradu za to. i onda je bratski podjelimo. jednima za oruzje a drugima za socijalu.seln wrote:Sasvim legitimno razmisljanje i niko nema prava nazivati te ovako ili onako zbog toga.muha_sa wrote:92. sam s merakom kreno i ne sekunde se ne kajem a sad cekam prvi metak da se ispali i furamseln wrote: Ja ne poznajem ni jednog covjeka koji priziva rat, ni borca, ni onog koji se iz ovog ili onog razloga nije borio.
Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.![]()
oborit osigurace, zavrnut vodu, obje brave zakljucat i vozdra
Isto tako je legitimno i ono drugo misljenje i niko nema prava nazivati nekoga ovako ili onako.
- seln
#2761 Re: Novi rat
Biti Srbin je u redu. Zvati genocidni entitet bez imalo stida Republikom Srpskom (a nije ni republika, ni srpska) i pri tome znati kako je nastao...sWeeT_Companion wrote:Nikakav četnički trol, Srbin iz Republike Srpske. Napisano još u prvom postu na ovom forumu.seln wrote:Cetnicki trolovi ostro napadaju, ali su ofirni pa ih lako otkrivamo.sWeeT_Companion wrote:I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom?
I jos vise, provocirati bivse zrtve na njihov najvazniji praznik....
Fakat si srbin iz republike srpske, cestitam.
-
mudrac2
#2762 Re: Novi rat
u čemu je razlika?sWeeT_Companion wrote:Nikakav četnički trol, Srbin iz Republike Srpske. Napisano još u prvom postu na ovom forumu.seln wrote:Cetnicki trolovi ostro napadaju, ali su ofirni pa ih lako otkrivamo.sWeeT_Companion wrote:I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom?
- Kikibombona
#2763 Re: Novi rat
tandmand wrote:@nemesisx to je ona zastava što ste je oteli Tokiću.
Al pazi ti koliko su sizofreno paranoicni ovi turbo patriJoti iz dijaspore... tipa Seln i ostali...
Njima fakat nije jasno da ogromna vecina naroda na svim stranama u BiH ne zeli ratovati. Uopste nemaju pravu sliku tamo iz dijaspore. Ne kontaju da entuzijazam svakodnevno ubijaju 'zastitnici naroda'. Da se ispali prvi metak nastao bi stampedo prema granicama, pa bi raja pohrlila kod Selna i slicnih u Odense i druge centre BH dijaspore... Cisto sumnjam da bi se Seln i ekipa zaputili u suprotnom pravcu, da bi ostavili porodice i sve sto su stekli kako bi krvarili po bosanskim kaljuzama...
Mnogi ljudi su teskom mukom ostvarili nesto nakon rata i ne pada im na pamet da zagovaraju rat, da uopste razmisljaju u tome... Novi rat bi okoncao njihove zivote i ubio svaku perspektivu. Previse je dva rata za jedan zivot. Mnogi ljudi su izvarani i pokradeni, ponizeni od patriJota na vlasti. Motivacija je nikakva kod ogromne vecine naroda.
Motivisani su jedino kreteni koji nemaju nikakve perspektive i ambicija u zivotu. Jebaji ga, kada sam ja nezadovaljan, daj da pukne, pa u tom haosu mozda pronadjem neku satisfakciju i novu zivotnu motivaciju......
A tek dijaspora, kako bi njima odgovaralo. Imali bi Velikog brata uzivo. Koja bi to poslastica bila, pratiti sve preko interneta i navijati uz mezu i pice. Hajmo nasi, majku im njihovu... Ubiiiiiiii, zgaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
-
Drinski
#2764 Re: Novi rat
Pa ne raspisuje referendum dijaspora. Eto, objasni nasim zemljacima u RS da to ne trebaju raditi, trazi opet od sarajevskih politicara hljeba i posla. Ni to nema veze sa ovim iz inostranstva. Jel to dijaspora u RS raspisuje referendum ili to rade ovdasnji?Kikibombona wrote:tandmand wrote:@nemesisx to je ona zastava što ste je oteli Tokiću.![]()
![]()
![]()
![]()
Al pazi ti koliko su sizofreno paranoicni ovi turbo patriJoti iz dijaspore... tipa Seln i ostali...
Njima fakat nije jasno da ogromna vecina naroda na svim stranama u BiH ne zeli ratovati. Uopste nemaju pravu sliku tamo iz dijaspore. Ne kontaju da entuzijazam svakodnevno ubijaju 'zastitnici naroda'. Da se ispali prvi metak nastao bi stampedo prema granicama, pa bi raja pohrlila kod Selna i slicnih u Odense i druge centre BH dijaspore... Cisto sumnjam da bi se Seln i ekipa zaputili u suprotnom pravcu, da bi ostavili porodice i sve sto su stekli kako bi krvarili po bosanskim kaljuzama...
Mnogi ljudi su teskom mukom ostvarili nesto nakon rata i ne pada im na pamet da zagovaraju rat, da uopste razmisljaju u tome... Novi rat bi okoncao njihove zivote i ubio svaku perspektivu. Previse je dva rata za jedan zivot. Mnogi ljudi su izvarani i pokradeni, ponizeni od patriJota na vlasti. Motivacija je nikakva kod ogromne vecine naroda.
Motivisani su jedino kreteni koji nemaju nikakve perspektive i ambicija u zivotu. Jebaji ga, kada sam ja nezadovaljan, daj da pukne, pa u tom haosu mozda pronadjem neku satisfakciju i novu zivotnu motivaciju......
A tek dijaspora, kako bi njima odgovaralo. Imali bi Velikog brata uzivo. Koja bi to poslastica bila, pratiti sve preko interneta i navijati uz mezu i pice. Hajmo nasi, majku im njihovu... Ubiiiiiiii, zgaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
-
Bodkin
#2765 Re: Novi rat
Drzava ce biti uredjenijaDrinski wrote:Pm 72 je nezadovoljan statusom. Sto se tice muhe pojma nemam. Naravno, ako novi rat izbije drzava ce biti uredjenija pa ce biti neke stvari teze realizirati. General je bio na dr.strani i samo se drzi price nezadovoljnih pripadnika ARBIH. Klasika.
- General_Jackson
#2766 Re: Novi rat
Vidi četnički obavještajac se vratioDrinski wrote:Pm 72 je nezadovoljan statusom. Sto se tice muhe pojma nemam. Naravno, ako novi rat izbije drzava ce biti uredjenija pa ce biti neke stvari teze realizirati. General je bio na dr.strani i samo se drzi price nezadovoljnih pripadnika ARBIH. Klasika.
-
Drinski
#2767 Re: Novi rat
Pa jesi li imo 92 DGS?Bodkin wrote:Drzava ce biti uredjenijaDrinski wrote:Pm 72 je nezadovoljan statusom. Sto se tice muhe pojma nemam. Naravno, ako novi rat izbije drzava ce biti uredjenija pa ce biti neke stvari teze realizirati. General je bio na dr.strani i samo se drzi price nezadovoljnih pripadnika ARBIH. Klasika.![]()
![]()
ratsa uredjeniju drzavu. Tito te jebo...
- seln
#2768 Re: Novi rat
Poljubi me tamo gdje sunce ne sija, jesi cuo...Kikibombona wrote:tandmand wrote:@nemesisx to je ona zastava što ste je oteli Tokiću.![]()
![]()
![]()
![]()
Ko zeli ratovati? nadji jedan moj post gdje prizivam rat.
A tvoj siroti pokusaj da budes duhovit utrljaj u kosu.
Ah, da: Bajram serif mubarek olsun!
-
Drinski
#2769 Re: Novi rat
Sjo, sto si zavro. Pa i drugi su bili u cetnicima pa to ne kriju. Sta je tebi?General_Jackson wrote:Vidi četnički obavještajac se vratioDrinski wrote:Pm 72 je nezadovoljan statusom. Sto se tice muhe pojma nemam. Naravno, ako novi rat izbije drzava ce biti uredjenija pa ce biti neke stvari teze realizirati. General je bio na dr.strani i samo se drzi price nezadovoljnih pripadnika ARBIH. Klasika.trebam li ponovo postati onaj svoj post? možda se ja i ovaj sda-ovac iz Kalesije ne možemo ali bar smo bili na istoj strani.
- cenecimoveocino
#2770 Re: Novi rat
Po Trebinju vec 3 sata tuče artiljerija 
-
mudrac2
#2771 Re: Novi rat
salonci opet poturaju istu priču, svi smo bre isti, svi ne želimo rat, svi bi bre pobjegli u tunguziju, svi raspisujemo referendume i tako.....
- General_Jackson
#2772 Re: Novi rat
Zbog gluposti koju si rekao, čuj 92´ niko nije želio rat? bar 50% Srba ga je htjelo, a bogami i svi na ovoj strani koji su shvatili da će ga biti su bili prije za rat nego za ostanak u velikoj srbiji.seln wrote:U Kalesiji, 22. Trebas broj cipela, duzinu kite, serijski broj puske koju sam duzio?General_Jackson wrote:Gdje si ti onda živio 92´ i koliko ti je tada bilo godina?seln wrote: Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.
- General_Jackson
#2773 Re: Novi rat
Ne predstavljaj se ko Bošnjak nego priznaj da si Srbin ili bolje četnik, jer normalan Srbin se ne bi lažno predstavljao.Drinski wrote:Sjo, sto si zavro. Pa i drugi su bili u cetnicima pa to ne kriju. Sta je tebi?General_Jackson wrote:Vidi četnički obavještajac se vratioDrinski wrote:Pm 72 je nezadovoljan statusom. Sto se tice muhe pojma nemam. Naravno, ako novi rat izbije drzava ce biti uredjenija pa ce biti neke stvari teze realizirati. General je bio na dr.strani i samo se drzi price nezadovoljnih pripadnika ARBIH. Klasika.trebam li ponovo postati onaj svoj post? možda se ja i ovaj sda-ovac iz Kalesije ne možemo ali bar smo bili na istoj strani.
-
mudrac2
#2774 Re: Novi rat
logično, umjesto da su ostali u velikoj srbiji.
-
Drinski
#2775 Re: Novi rat
Generale, jel to takva replika da se pokaze da se bio u ARBIH? Nije lose. Samo da skuzis da ti sad potvrdjujes Selnovu tezu....