SmokingMan wrote:Fahrin treći pokušaj....
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- kmirsad
#2751 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2752 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Vas dvojica poprilicno slabo pozajete istoriju barem od uvodjenja parlamentarne demokratije, mada se slazem da on nije taj profil.Maraschino wrote:Tri puta biti porazen i glumiti lidera, voditi neku stranku moze samo kompleksas.kmirsad wrote:Nije mi jasno... zašto se kandidovati za Predsejdništvo ako si svjestan da nemaš ama baš nikakve šanse...da li stvarno misli da može pobijediti... racimo Bečirevića... možda se nada, kao ličnu satisfakciju, da će prebaciti SDA i Đaferovića...
Nakon ovih izbora nastat ce veliki osip clanstva. Gori od Scepana i SBBa bi ce samo oni koji ih prime.
- kmirsad
#2753 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bato... bio bih veoma sretan da to malo pojasniš... šta mi je to ostalo nepoznato u istoriji od uvođenja parlamentarne demokratije, a da ima veze sa mojim komentarom...Slažem se da nisam stručnjak za istoriju, nako imam neka prosječna znanja... zato te molim da pojasniš.
- Banksy
#2754 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sujete sigurno ima, ali nije baš ni da je imao izbora. Kandidiranje bilo koga drugog poslalo bi i glasačima i javnosti poruku straha i inferiornosti u odnosu na druga dva kandidata, ali i slabosti i nesigurnosti u snagu sopstvene stranke. Kako nije izgradio infrastrukturu i iskreirao bar 5 jakih stranačkih likova koje bi javnost možda i percipirala kao solidnog i pouzdanog drugog igrača kojeg bi se moglo ponuditi biračima, ostalo mu je samo da se kandidira sam.
Iako je već duboko u sindromu umišljene veličine odvojene od realnosti, mislim da je čak i takav svjestan da će se jesenas loše provesti jer nema načina da dobije i jednog i drugog kandidata, i Bećirovića i Džaferovića. Trenutno, vrlo nezgodna situacija s izvjesno lošim ishodom koji će se, neminovno, loše odraziti i na položaj stranke koja već sad - traljava, bezidejna, bezmuda, u stagnaciji - stoji jako loše. Sve skupa, mrka kapa.
Iako je već duboko u sindromu umišljene veličine odvojene od realnosti, mislim da je čak i takav svjestan da će se jesenas loše provesti jer nema načina da dobije i jednog i drugog kandidata, i Bećirovića i Džaferovića. Trenutno, vrlo nezgodna situacija s izvjesno lošim ishodom koji će se, neminovno, loše odraziti i na položaj stranke koja već sad - traljava, bezidejna, bezmuda, u stagnaciji - stoji jako loše. Sve skupa, mrka kapa.
- dembele
#2755 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Evo ga live na N1.
Aplauzi stranačkog auditorija idu češće nego smijeh na sitcomu The Big Bing Theory.
Osim spektakularne naslovnice u sutrašnjem Avazu, očekujem i veliki Fahrin kolor poster.
Aplauzi stranačkog auditorija idu češće nego smijeh na sitcomu The Big Bing Theory.
Osim spektakularne naslovnice u sutrašnjem Avazu, očekujem i veliki Fahrin kolor poster.
- Roccohljup
#2756 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
dembele wrote:Evo ga live na N1.
moze stati komotno i u prirodnoj velicini
- Matzan
#2757 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Roccohljup wrote:dembele wrote:Evo ga live na N1.
moze stati komotno i u prirodnoj velicini![]()
![]()
![]()
Last edited by Matzan on 05/07/2018 20:15, edited 1 time in total.
-
farisovo
#2758 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Od starta je Fahro "ocrnjen" i pokusava se ocrniti u svim medijima, kao izdajica, siptar, lopov, kriminalac, ubica... bez ikakvog razloga.
I samo uvodno glasanje na ovoj temi daje vam mogucnost da glasate za jednu od opcija, a ni po jednoj nema pozitivne mogucnosti glasanja, kako bi blato sto vise bilo natovareno na obraz Fahrudina.
Krenimo redom.
I ako je sa jednom kesom dosao u Sarajevo i od rahmetli Alije dobio sredstva da zapocne privatni biznis, uspjeh koji je uslijedio nakon toga govori da je sposoban covjek. To sto mi ne mozemo podnijeti niciji uspjeh je druga stvar.
Jedini, od svih politicara za koje ce te imati mogucnost glasati na predstojecim izborima, koji je uspio zaposliti makar nekoga u zivotu unutar svog privatnog biznisa, prije politike, je on.
Jedini je i prije, nego je usao u politiku, imao kakav takav posao i vlastita primanja. Nije se svalio godinama na budzet i dzep ovih jadnih gradjana.
Sve optuzbe i procesi protiv njega su dokazali da je nevin, malo je cudno ako je pravosudje u rukama SDA i brace Campare, da bi neko i pomislio da je slobodu platio. Ma sta ko drugi rekao?
Jedini od svih se ne krije iza religije i ne slikava po prvim safovima u VIP prstorima da bi dobio naklonost glasaca....
A vi nastavite pljuvati i dalje!!!
I samo uvodno glasanje na ovoj temi daje vam mogucnost da glasate za jednu od opcija, a ni po jednoj nema pozitivne mogucnosti glasanja, kako bi blato sto vise bilo natovareno na obraz Fahrudina.
Krenimo redom.
I ako je sa jednom kesom dosao u Sarajevo i od rahmetli Alije dobio sredstva da zapocne privatni biznis, uspjeh koji je uslijedio nakon toga govori da je sposoban covjek. To sto mi ne mozemo podnijeti niciji uspjeh je druga stvar.
Jedini, od svih politicara za koje ce te imati mogucnost glasati na predstojecim izborima, koji je uspio zaposliti makar nekoga u zivotu unutar svog privatnog biznisa, prije politike, je on.
Jedini je i prije, nego je usao u politiku, imao kakav takav posao i vlastita primanja. Nije se svalio godinama na budzet i dzep ovih jadnih gradjana.
Sve optuzbe i procesi protiv njega su dokazali da je nevin, malo je cudno ako je pravosudje u rukama SDA i brace Campare, da bi neko i pomislio da je slobodu platio. Ma sta ko drugi rekao?
Jedini od svih se ne krije iza religije i ne slikava po prvim safovima u VIP prstorima da bi dobio naklonost glasaca....
A vi nastavite pljuvati i dalje!!!
- Matzan
#2759 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Eee, ako je tako, onda ćemo razmisliti...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- JThomas
#2761 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
samo slab sda kandidat jeste njemu ostavio neku mogućnost pobjede. mislim da ni seka ni zvizdić ne bi. a ovako ko zna. bećirović najbolje stoji za sad, ali ko zna.
-
farisovo
#2762 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:samo slab sda kandidat jeste njemu ostavio neku mogućnost pobjede. mislim da ni seka ni zvizdić ne bi. a ovako ko zna. bećirović najbolje stoji za sad, ali ko zna.
Becirovic nije predsjednik stranke i poglupo je da uopste ulazi u Predsjednistvo a za misljenje i stav ocekuje odobrenje od Nermina Niksica. Da se Niksic kandidovao mozda bi i bio za SDP, ovako ne.
- Maraschino
- ultima_palabra
#2764 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Clan Predsjednistva je u biti protokolarna funkcija.farisovo wrote:JThomas wrote:samo slab sda kandidat jeste njemu ostavio neku mogućnost pobjede. mislim da ni seka ni zvizdić ne bi. a ovako ko zna. bećirović najbolje stoji za sad, ali ko zna.
Becirovic nije predsjednik stranke i poglupo je da uopste ulazi u Predsjednistvo a za misljenje i stav ocekuje odobrenje od Nermina Niksica. Da se Niksic kandidovao mozda bi i bio za SDP, ovako ne.
- JThomas
#2765 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pa dobro, ti i biznis sa početnim kapitalom od politike, stalnim prilivima od politike i kreditima od politike sa kamatom od 2% smatraš privatnim.
- Banksy
#2766 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Na Zvizdićevoj FTV 10 min uživo iz Skenderije, na Zvizdićevom Klixu izvještaj k'o da se promovira predsjednik univerzuma, s hiljadu lajkova 'Fahro, povedi nas' i pobjedničkih slika. šta je reći 
- JThomas
#2767 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
u nadi da će sutra reći - evo vidite da sam trebao ja biti kandidat...
- Banksy
#2768 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
evo vidite kako bakir loše vodi, gdje nas je doveo...
- JThomas
#2769 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
opasna igra jeste. nipošto se ne bih složio da je sa šefikom nemoguće da napoleon pobijedi.
- Matzan
#2770 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Komentar na klixu:

Sta ti je sudbina jedan migrant se utusi danas u Uni,a drugi se kandiduje u predsjednistvo
-
kakavdanakneiskustvu
#2771 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Roccohljup wrote:dembele wrote:Evo ga live na N1.
moze stati komotno i u prirodnoj velicini![]()
![]()
![]()
- General War
#2772 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Matzan wrote:Komentar na klixu:
Sta ti je sudbina jedan migrant se utusi danas u Uni,a drugi se kandiduje u predsjednistvo
-
kakavdanakneiskustvu
#2773 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
-
daddy-kool
#2774 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Mislim da bi čak i Softić bio jači protivnik, sa ovako poredanim kandidatima Fahro ima realne šanse.JThomas wrote:samo slab sda kandidat jeste njemu ostavio neku mogućnost pobjede. mislim da ni seka ni zvizdić ne bi. a ovako ko zna. bećirović najbolje stoji za sad, ali ko zna.
Last edited by daddy-kool on 05/07/2018 23:23, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2775 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT