Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
augustini45 wrote:
?.....hahaha....eto ga, fahraon jopen" kmeci o raspar nausnicama..!!!!..kako bolan "nasa"..????....pa nije li je halida hanuma sabirala...????....da li je to cini "nasom"..????....ko ima pravo da se buni su donatori I turska (I ostale drzave) na cijoj teritoriji je lova djornuta..!!!....oni mogu traziti gonjenje za ilegalno sakupljanje I neplacanje takse...!!....ti I fahraon, mozete samo kmecati..kme...kme...kme... (ovo tri puta, da bi bilo u stilu I reflektovalo politiku koju fahraon zastupa... ) ....
Nije ni tebi lahko.
?..pa, I nije...kad vidim s' kol'ko argumenata mi repliciras, i nije..mogu samo da se pridruzim "argumentima"....
HM 2011 wrote:Jos jednom pozivam sve sa pravom glasa, i one koji su do sada glasali za bilo koga drugoga i one koji su apstinirali od glasanja - glasajte svi za SDA - dajte im svu odgovornost u ruke - oni Vas nece razocarati niti Vam okrenuti ledja, oni jedini provjereno imaju snage da iznesu promjene na svojim plećima, svojim znanjem i svojim iskustvom.....
glasajte za SDA na svim nivoima - SDA jedna adresa za odgovornost u naredne 4 godine - ljudi koji sebi ne mogu dopustiti pokusaje opravdanja poput nisam znao, nisam umio, stranka koja ima snage i iskustva kako na medjunarodnoj sceni tako i domacoj - ljudi koje ista zmija nece moci ujesti dva puta iz iste rupe....
i umiju i znaju - SDA - jedna adresa za promjene...
SDA DOLAZI
BAKIRE DOLAZI
BOSNJACI MJENJAJU STANJE
CHARGE
Da si nepismen u kontekstu bosanskog jezika, to je evidentno. Ali šta ti je ovo CHARGE? Neko naelektrisanje?
Samo da se zna kako su Izetbegovici branili jedinstvenu i cijelovitu dok su trpali nase pare u svoje vrece.
kako u predizborno vrijeme.... kako tempira....
istina - kako da ne....
cime opravdava....
Naravno da je istina, bas kao i cinjenica da 20 godina cekamo da nam Izetbegovici podnesu racun o utrosku para, skupljenih na prolivenoj krvi nasih majki, oceva, sinova, brace i sestara, a kojima je raspolagala 'familija' mimo svih institucija drzave.
Gdje su pare, gdje je zavrsni racun?
Tita mi, ovo jebe lud zbunjenog. Sad odjednom, 5 dana pred izbore, objaviše film gdje je Fahro relevantan izvor informacija. Da hoće više izbori proći pa da živimo k'o ljudi, ocam...
HM 2011 wrote:Jos jednom pozivam sve sa pravom glasa, i one koji su do sada glasali za bilo koga drugoga i one koji su apstinirali od glasanja - glasajte svi za SDA - dajte im svu odgovornost u ruke - oni Vas nece razocarati niti Vam okrenuti ledja, oni jedini provjereno imaju snage da iznesu promjene na svojim plećima, svojim znanjem i svojim iskustvom.....
glasajte za SDA na svim nivoima - SDA jedna adresa za odgovornost u naredne 4 godine - ljudi koji sebi ne mogu dopustiti pokusaje opravdanja poput nisam znao, nisam umio, stranka koja ima snage i iskustva kako na medjunarodnoj sceni tako i domacoj - ljudi koje ista zmija nece moci ujesti dva puta iz iste rupe....
SDA DOLAZI
BAKIRE DOLAZI
BOSNJACI MJENJAJU STANJE
CHARGE
Da si nepismen u kontekstu bosanskog jezika, to je evidentno. Ali šta ti je ovo CHARGE? Neko naelektrisanje?
pozdrav za evidentiranje....
hajde samo reci u cemu je greskica - underline it - da to ispravim...
hvala...
usput samo da upozorim i dam na znanje - SDA mora da dobije priliku da pokaze odgovornost - dajte priliku snazi BIH !
Država wrote:Tita mi, ovo jebe lud zbunjenog. Sad odjednom, 5 dana pred izbore, objaviše film gdje je Fahro relevantan izvor informacija. Da hoće više izbori proći pa da živimo k'o ljudi, ocam...
SDA DOLAZI
BAKIRE DOLAZI
BOSNJACI MJENJAJU STANJE
CHARGE
Ti baš našao "crkvu" gdje ćeš se molit'.
Ono, agencije i PR stručnjaci im rekli da se danas mladi okupljaju na forumima i da se tu vodi borba, i oni to bukvalno shvatili pa udaviše, ne prestaju. U ovoj "crkvi" mislim da nema mjesta ni za SDA, ni SDP, a Bogme ni SBB! Sve su to ista govna.
SDA danas glasove može dobiti samo na selu, među nepismenim i neukim narodom, a ne zaboravimo ni državne službenike... A takvih baš i nema na forumima, nadam se da ste to shvatili već jednom.
I ove forume i asocijacije mladih gore navedenih stranaka treba ugasiti, to su isprani mozgovi, ned'o Bog da nam sutra ti isti dođu na vlast, ništa drugačije se ne bi ponašali od svojih mentora.
Po hiljaditi put se prezvakalo i opet nije dovoljno - a zasto Bakira nema u TV duelima? Sticajem okolnosti bio sam u SAD kad su imali izbore i tamo je TV duel regularna stvar na kojoj se pojavljuju svi kandidati. Medjutim, TV duel za Predsjednika SAD-a ne organizuje svaka TV kuca koju gledaju dvije i po mahale vec deset puta manji broj TV kuca nego sto je to slucaj sa geografski malom BiH. Pored toga, zar ne mislite da je i to dio strategije, a ne ono sto vi tvrdite - Bakir pi.kica, Bakir nepismen, Bakir smotan... Covjek se fokusirao na stranacke skupove koji su itekako posjeceni, gdje ima kontakt s narodom "oci u oci", nece da propusti ni jedan taj skup, ozbiljno se za to priprema i tacka. Ne treba zanemariti i taj efekat o kojem Filip pise, covjek nece da ulazi u ring protiv devetorice ublehasa pa da ga oni tamo cipelare, kao da mogu svih devetorica zauzeti njegovo mjesto zajedno, kao da istovremeno nisu i konkurenti jedan drugom vec samo Bakiru I. Radije ih covjek pusta da pljuju koliko hoce bez njegovog prisustva, neko ce upravo zbog toga Bakiru I. dati glas - jer se ne brani od tih hijena. Ne treba mu histerija jednog Bakira H. i Emira S., podmukla i ogavna bljuvotina od politike koju vodi Fahraon, ostali kandidati samo bezveze trose vrijeme, i nase i svoje. I na koncu, ako smatrate da je to njegova greska, pa tim bolje za vas koji ste protiv njega!
Pored toga, vjerovali vi meni ili ne, sinoc sam po prvi put otkako je krenula predizborna kampanja pogledao jednu emisiju koja se tice izbora. Rijec je o gostovanju Bakira I. na TV1 kod Sanjina Beciragica. Ma sta ko mislio i rekao o Bakiru I. taj covjek ima sta da kaze, zna to da uradi i vrlo je jasan. Evo da nema nista drugo ako je tacn da je jedino on podnio sedam apelacija Ustavnom sudu BiH koje su se ticale polozaja Bosnjaka u RS-u, dovoljno je. Gdje su tu ostali politicari? A to koliko su pojedinci na ovom forumu jadni vidi se iz cinjenice da se kao kontra Bakiru I. cak vade snimci iz prethodnih predizbornih kampanja (gostovanje u "60 minuta" kod sadasnjeg kandidata Bakira H.).
I kad to pomenuh, hajde odgovorite sad sami sebi, meni ne morate jer mi je to odavno jasno, zar postoji veca prevara od one koja se zvala "60 minuta". Pa taj isti Bakir H. bukvalno je handrio cijelu naciju svakog ponedjeljka u 20,00 svojim "skandalozno", "ekskluzivno", "sramno"... najavama priloga koji su bili upereni prvenstveno protiv SDA i SzBiH, sakriven pozivom novinara (naravno objektivnog, kakav bi drugi bio). Zamislite vi koje i kakve su pripreme i brifinzi bili u SDP-u prije svake njegove emisije. Zamislite koliko puta je predjeno svako pitanje prije emisije sa svakim clanom SDP-a koji ce gostovati u "60 minuta", i opet su vrlo cesto izgledali k'o usrani. Kad se samo sjetim onog Grabovice iz EP BiH koji je za par minuta upotrijebio rijec "znaci" preko 80 puta jbt!!! Pa to je bila sprdnja na YT.
Za kraj, ima li igdje i jedan jedini argument majka mu stara, sve vam nekakve bajke: lopov, vidi mu glave, nesposoban... Manite se pridjeva ljudi dragi, opisa fizickog izgleda, pominjanja babe i matere.
U gostovanju na tv-1 , na pitanje novinara , Jeli vam smetalo u karijeri sto je vasa zena izabrana za direktora bolnice Bake odgovara , citiram ; Nije cak mi je i pomoglo . Zamisli sad koliko jos familije i poslusnika smrad ima i kako ce biti mocan i pametan kada ih sve zaposli i na direktorska mjesta postavi . Ne mogu da svarim nikako koliko neka osoba mora biti neinformisana ili ogranicena pa da njemu , LOPOVU , koji je sa svojim jatacima opustosio donacije koje su stizale u BiH da svoj glas . Fakat , nikad mi nece biti jasno ...
madner wrote:Dakle Bakir I. zna i moze gostovati na TVu kada zna unaprijed pitanja, no malo mu je neugodno kada se treba suociti sa nepoznatim pitanjima.
Slicno kao i na fakultetu.
Ma hajde molim te! Zna pitanja! E bas je bilo tesko pretpostaviti sta ce ga novinar pitati. Zato su pitanja Bakira H. upucena SDP klonovima Zlatka Lagumdzije i njemu samom uvijek bila krajnje neizvjesna i zajebana. Tada se niste nesto bunili i otimali vec nam i dan danas postavljate snimke tog barda nezavisnog novinarstva. Hajde uozbilji se, majke ti.
SDA DOLAZI
BAKIRE DOLAZI
BOSNJACI MJENJAJU STANJE
CHARGE
Ti baš našao "crkvu" gdje ćeš se molit'.
Ono, agencije i PR stručnjaci im rekli da se danas mladi okupljaju na forumima i da se tu vodi borba, i oni to bukvalno shvatili pa udaviše, ne prestaju. U ovoj "crkvi" mislim da nema mjesta ni za SDA, ni SDP, a Bogme ni SBB! Sve su to ista govna.
SDA danas glasove može dobiti samo na selu, među nepismenim i neukim narodom, a ne zaboravimo ni državne službenike... A takvih baš i nema na forumima, nadam se da ste to shvatili već jednom.
I ove forume i asocijacije mladih gore navedenih stranaka treba ugasiti, to su isprani mozgovi, ned'o Bog da nam sutra ti isti dođu na vlast, ništa drugačije se ne bi ponašali od svojih mentora.
samo sda u jedinstvu je snaga....
sve ostalo je pokusaj vodjenja politike u BiH....
Urbani mladi intelektualci bi morali razumjeti sta im se pise....
predlaze se jedna adresa...
predlaze se pokazivanje jedinstva sa bas tim selom, sa bas tim neukim narodom, sa bas tim drzavnim sluzbenicima , sa bas tim borcima , sa bas tim narodom medju kojima ima i gladn8h i obespravljenih....
pokazimo jedinstvo predajmo baklju odgovornosti nasim najacim - pokqzimo da imamo snqg3 - pokazimo dw da je ansa budućnost u nasim rukama.....
Bas vi urbani imate najvecu odgovornost za gradjeneje jedinstva u svojim redovima - svi za SDA imali ili nemali nista od toga - u jedinstvu je snaga...
zaustavite svoje slabljenje - kazite istinu - pokazitr iskrenu zelju za poboljsanjem stanja i krenite - SDA
U JEDINSTVU JE SNAGA...
PR ti bas krije odgovornost iza koalicije - smeta ti 160 stranki - glasaj za SDA ...
SVI BUKVALNO SVI ZA SDA...
ILI J3SI ILI NISI...
gdje je hrabrost ?
Last edited by HM 2011 on 08/10/2014 21:49, edited 3 times in total.
madner wrote:Dakle Bakir I. zna i moze gostovati na TVu kada zna unaprijed pitanja, no malo mu je neugodno kada se treba suociti sa nepoznatim pitanjima.
Slicno kao i na fakultetu.
Jel' to ovo, kad neznas odgovore pa se vadis na casu vode?
starisalko wrote:wolf
Kako bas da prvi put gledas i odma na Bakira potrefi
Gled'o bih i da je bio bilo ko drugi. Jbg, reprizno emitovanje iza pola noci, nigdje nista ni na onim Discovery, Animal Planet..., ni filmovi, ni bilo sta drugo. Casna rijec! A ako hoces ne moras mi vjerovat.
Ovi placenici iz stranke ; Sestric-Dajdzic-Amidžic , pozivaju na jedinstvo i sansu stranci koja nam je najvise zla nanijela , koja nam je najvise ukrala , koja nas je izolirala i ucinila da nas sada gledaju kao saku terorista . Kako vas nije stid i strah Boga otici u Džamiju klanjati nakon svega sto ste ukrali ??? Kako ??? Kome vise demagogiju , bando seljacka !!!
starisalko wrote:wolf
Kako bas da prvi put gledas i odma na Bakira potrefi
Gled'o bih i da je bio bilo ko drugi. Jbg, reprizno emitovanje iza pola noci, nigdje nista ni na onim Discovery, Animal Planet..., ni filmovi, ni bilo sta drugo. Casna rijec! A ako hoces ne moras mi vjerovat.
Da nisi zelen vjerovao bi ti,u stvari ne bi ti ni postavio pitanje.Izvini dosta sam vam vjerovao
Samo da se zna kako su Izetbegovici branili jedinstvenu i cijelovitu dok su trpali nase pare u svoje vrece.
Baš će sin jednog dokazanog i osvjedočenog KOS-ovca i UDBAŠA Sefera Halilovića koji je tokom rata srao u pelene otvarati oči o neprijateljima ove države.
Rusina_17 wrote:U gostovanju na tv-1 , na pitanje novinara , Jeli vam smetalo u karijeri sto je vasa zena izabrana za direktora bolnice Bake odgovara , citiram ; Nije cak mi je i pomoglo . Zamisli sad koliko jos familije i poslusnika smrad ima i kako ce biti mocan i pametan kada ih sve zaposli i na direktorska mjesta postavi . Ne mogu da svarim nikako koliko neka osoba mora biti neinformisana ili ogranicena pa da njemu , LOPOVU , koji je sa svojim jatacima opustosio donacije koje su stizale u BiH da svoj glas . Fakat , nikad mi nece biti jasno ...
Rusina_17 bilo bi lijepo da kazes i zasto mu je pomoglo, ovako ispade da je samo to i odgovorio. Nema tvojih komentara na Niksicevog brata radi kojeg je i statut firme mijenjan. Doduse ovo ti je tek drugi post pa valjda ces stici i tamo da koju progovoris. Ne pominjes da MRSA vise nema u drzavnoj bolnici, ne pominjes da je ta bolnica dobila i neku novu opremu. U najkracem - stvari su se poboljsale. Radi toga Bakir kaze da mu je to pomoglo u kampanji.
A ako neko vec hoce da nesto pametno kaze protiv SDA, a vezano za drzavnu bolnicu, zasto se osvrnete na cinjenicu da je ta bolnica formalno-pravno trebala pripasti vojsci ove zemlje, jer je bolnicu pravno naslijedilo Federalno ministarstvo odbrane. Pa je onda na volseban nacin vojna bolnica postala "drzavna". Namjerno stavljam navodnike jer ta bolnica nije ni po cemu drzavna vec - sarajevska. Ja koji ne zivim u SA u tu bolnicu mogu uci samo nekom u posjetu. Dakle, SDA snosi krivicu zato sto je nesto sto treba pripadati svima nama postalo sarajevsko a ne zato sto je direktorica Bakirova zena koja je svakako doktorica.
HM, smaraš, odustani...ovdje slabo imaš pajdaša, ovdje bar među diskutantima (za tastaturom ) nećeš naći podršku za svoje lopove...imaš sulejmana banovanog i još jednog-dvojicu max. koji se povremeno jave i to je sve koliko vidim ovdje da ima oko podrške toj izopačenoj stranci i njenom lideru u liku i djelu žutokljunca ....dakle u ruralna sela gdje ljudi ne razmišljaju glavom i puše foru svi u svoje torove, jer zaboga"srbi i hrvati će za svoje pa i mi moramo" + malo se zadaj po budžetskim institucijama mada tu ne moraš tražiti podršku jer će ti htjeli ne htjeli morati za njih glasati i to je sve na što ta lopovska stranka može računati..za koliko će to biti dovoljno u konačnom zbiru glasova vidjećemo, ali siguran sam da trend njihovo padanja kao i 2010 se nastavlja...aBd
Zara se ni večera nije pojavila na debatnoj emisiji, jebe se njega..Narod zna