Zato sto neko ima autoHvala, dao si mi samo jos vise razloga da protestuje protiv politicara u ovoj drzavi.
Ti si bas ocajan
Zato sto neko ima autoHvala, dao si mi samo jos vise razloga da protestuje protiv politicara u ovoj drzavi.
Evo neprijatelju da ti ja odgovorim u ime čitavog foruma - Vrijeđaš.Genije wrote:evo jarane da ti ja odgovrim u ime čitavog forumaHM 2011 wrote: Ja bih da jedan cilj bude da date meni lično priliku u izvršnoj vlasti.
Da ja iznesem par zahtjeva po pravilima i da da Vi odlučite jesu li to nenormalni zahtjevi ili su poslanici u parlamentu koji se bune protiv takvih zahtjeva nenormalni ljudi.
Pa da vidimo u čemu je problem.
Nakon ulaska - Ostvarujem zadatke ne zato što mi je to neko rekao ne radim po ničijem diktatu ! - nego zato što smatram da je to ispravno - ako imate nešto protiv izvolite.
Čovjek koji ne radi po ničijem diktatu - NEMA ŠANSE DA DOBIJE PRILIKU DA UPRAVLJA SA BILO ČIM JAVNIM.
Narode imaš problem nisi svjestan koliki je taj problem.
ODJEBI
Upravo tako.HM 2011 wrote:
Čovjek koji ne radi po ničijem diktatu - NEMA ŠANSE DA DOBIJE PRILIKU DA UPRAVLJA SA BILO ČIM JAVNIM.
Narode imaš problem nisi svjestan koliki je taj problem.
tvsabina wrote:"Zoka" Čegar , neformalno poznat kao "Rambo" bi "raščistio" sve za nekoliko minuta....

devito wrote:Jao jesu isprebijali djecu, ljudi su bas pobjesnili,neku su zasluzili a bgm nrki i nisu.
Ne bi me zacudilo da i parlament plane.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Zar sumnjas u to???tvsabina wrote:"Zoka" Čegar , neformalno poznat kao "Rambo" bi "raščistio" sve za nekoliko minuta....
devito wrote:Jao jesu isprebijali djecu, ljudi su bas pobjesnili,neku su zasluzili a bgm nrki i nisu.
Ne bi me zacudilo da i parlament plane.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Kako tuzno je viditi kako nisko ljudi padaju....Panzer_Daddy wrote:tvsabina wrote:"Zoka" Čegar , neformalno poznat kao "Rambo" bi "raščistio" sve za nekoliko minuta....
prezimenko wrote:Nesto razmisljam da su demonstranti krenuli na Twist Tower i njega gadjali policija bi sigurno pucala na narod a ko jeb* predsjednistvo
Sad bi trebao uletiti moderator i ključati temu ... Ali možda ovo nekom i odgovara.starii wrote:sad ce uletiti chuck noris i sredit ovo sranje u drzavi
Opet frustracije a ništa konketnoratamahatta wrote:sanjin_1 wrote:Evo ga napokon neko ko može..hajde bujrum na brzinu to posloži, ne očekujem elokventnost tako da ne moraš brinuti.biske wrote: mogu. ali kome? tebi, staranačkom debilu. odjebaus!!!
p.s. šta se bolan frustrirate ? nije valjda da vas jednostavno pitanje toliko izbaci iz takta. Ne treba vam onda čekat sudske procese jer ćete na ovakva pitanja odgovarati mjesecima
Sine Sanjo, ljudi ti odgovore na vise mjesta, a ti idalje nastavljas sa provokacijama curice od cetiri godine.....
Sine Sanjo, to sto si naucio da se koristis slovima nije isto sto i nauciti koristiti se mozgom.
Sine Sanjo, haj sad idi crtice gledaj pa na spavanje, sutra opet u skolu....
Ma jah, al i dalje : policija bije, tuce, ubice ....gnjev wrote:Seronja bi bio ko ne bi priznao da se ni na Aldinu a ni na ovom malom sto je pusten danas ne vidi bilo kakav vid torture. Cak sta vise moze se reci da im dlaka sa glave ne fali.
zato me i cudi, ali opet mozda i objasnjava zasto bi se prikljucili lovu u mutnom... ne volim teorije zavjera i rado bi vjerovao da je bas sve spontano, tako je krenulo - ali sad se vec nazire politika... u tom slucaju dzaba su paliliJanjicar wrote:BPS je ispušio u TKAlfons Kauders wrote:![]()
da da
tako je spontano da murija u tuzli trazi jednog "vidjenijeg" aktivistu sbb... (ima ga i na snimcima, masala)... a spontano su u cijeloj prici mirnes, aldin, front, dosje i udar... a cujem da i bps () konja za trku imade...
![]()
spontano je krenulo, ali sad vise nije spontano... sad ide rat izmedju par opcija, da pokusaju prebaciti odgovornost na druge - stoga cemo uskoro slusati zlaju, fahru i neonka kako optuzuju jedan drugog da su upravo oni organizovali sve...
Prije par mjeseci BPS je napustio veci dio ljudi koji su im donijeli glasove medju njima i Dzemal Jukan, ratni komandant i predsjednik BPS Gracanica a jos su napustili i BPS Zivinice, Srebrenik, Gradacac itd....
Ma nemojBanksy wrote:Sad bi trebao uletiti moderator i ključati temu ... Ali možda ovo nekom i odgovara.starii wrote:sad ce uletiti chuck noris i sredit ovo sranje u drzavi
Do 15 minuta, uključujući i čišćenje dvaju susjednih ulica.weredsf wrote:Zar sumnjas u to???tvsabina wrote:"Zoka" Čegar , neformalno poznat kao "Rambo" bi "raščistio" sve za nekoliko minuta....
Koji su ciljevi protesta i kako ostvariti ciljeve protesta.Genije wrote:ispiso sam u ovih par dana bruku konstruktivnih postovaNoDrotLand wrote:Genije ti si jedini luzer u ovom svemu.Ako nemas sta pametno da kazes onda je u svakom slucaju bolje sutiti i iskljuciti se.
ne slazes se sa nasilnim demonstracijama,ne slazes se sa mirnim demonstracijama.ajde nam onda reci sa cime se ti slazes?
Koja je tvoja ideja?imas li ista konstruktivno da doprineses situaciji ili nako volis samo da laprdas na forumu jer nemas nikog blizeg?
ako te zanima, eno ti pa pročitaj na mom profilu
ako ne, skrol i ne čitaj
ovde konkretno govorim da se ne slažem sa blokadom saobraćaja
jer je besmislena i samo šteti nama običnim ljudima koji imamo 1000 obaveza i problema
demonstracije da, anarhija ne