Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pio sam i ja u subotu Meisel's IPA, 7,3% ABV. Odlična IPA, ne osjete se citrusne arome, ali super zahmeljeno pivo, meni odlično. Popio dvije i jeo, boga mi sam osjetio alkohol
Nije moja slika, ali obicno uzimam ovu desnu pivu na slici. Neki dan nisam obracao paznju i uzeo lijevu kontajuci da je ta Space Dust IPA sto obicno uzimam.
Dosao kuci natocio i kad ono od jednom miris trave u kuhinji. Balkon otvoren, kontam haj komsija opet zadimio . Tek kada sam krenuo piti, osjetim da u stvari piva vuce na marihuanu. Onda bolje pogledao i skontao da sam zgrabio pogresnu, to jest Dunk Dust IPA
Sa Leffe nema greške. Dodao bih i La Trappe koji se mogao naći u Šamonu.
Šamon je ofalio s pivama, a imam utisak da kad istekne rok trajanja, samo preko datuma nalijepe novi datum. Zalijepe tanku trakicu na kojoj je otkucan novi datum i neke pive im nemaju pozadinsku etiketu.
Sa Leffe nema greške. Dodao bih i La Trappe koji se mogao naći u Šamonu.
Šamon je ofalio s pivama, a imam utisak da kad istekne rok trajanja, samo preko datuma nalijepe novi datum. Zalijepe tanku trakicu na kojoj je otkucan novi datum i neke pive im nemaju pozadinsku etiketu.
Da, to im se često dešava čak i sa ovim "domaćim" pivama, a zamisli još sa ovim skupljim belgijskim koje im vjerovatno stoje mjesecima u magacinu.
dzeno123 wrote: ↑16/08/2022 00:33
Ožujsko poceo piti u zadnje vrijeme, predao sa karlovačke, pitko mi je i sve ali jel moguce da me stomak zaboli ili sam se nahladio negdje?
Ne bi trebalo da te stomak zaboli jer je prilično pitka, ali nije sada ni neki veliki kvalitet. Onako, okej pivo ako cugaš sa rajom ili u nekoj kafani.