Ukrajina
- Klavikula
#2751 Re: Ukrajina
Rusi krecu.
-
Excet
#2752 Re: Ukrajina
Podrska ukrajinskom narodu u borbi protiv ruskog hegemona!
- skenderija04
#2753 Re: Ukrajina
Pitanje za poznavaoce prilika i bez "navijackih" strasti
1. Sada, kada je Ruski senat odobrio ulazak u Ukrajinu, gdje su granice koje po ugovoru izmedju Rusije i Ukrajine dozvoljavaju prisustvo Ruskoj vojsci?
1. Sada, kada je Ruski senat odobrio ulazak u Ukrajinu, gdje su granice koje po ugovoru izmedju Rusije i Ukrajine dozvoljavaju prisustvo Ruskoj vojsci?
-
tnnt
#2754 Re: Ukrajina
zašto?Challenger__ wrote:Haj ti na poljoprivredu, agrikulturu. Nisu ove teme za tebe.tnnt wrote:ja vidim samo u Rusima fašiste, koji iskorištavaju situaciju da bi degrabili komad kruha
hebiga djele nas nepremostive ideološke zapreke da bi se složili oko Ukrajine
a za tebe kao je, jer si upoznat sa svime u Ukrajini, jel?
Amerika kriva za sve,to je tvoj glavni argument
isprali su valjda mozgove dobrom djelu Ukrajinaca, jer začudo ne žele sa dobrom majčicom Rusijom da budu više
zajedno, koji ste vi mitomani, nemože čovjek vjerovati
- sluga_okupatora
#2755 Re: Ukrajina
Nemoj ih lozit'tnnt wrote:identična stvar, postoji republika Srpska zar ne?Hlapoje wrote:Nije identičan.tnnt wrote: dobro kakve sad veze white trash ima sa Ukrajinom, njezinim stanovnicima i njihovom sudbinom?
malo si polupao lončiće prijatelju
ako si Bošnjak i to podržavaš, onda se nemaš šta ljutiti kada Srbi pripoje RS a Hrvati HB, slažeš li se?
jer ovo je identičan slučaj kao i u BiH
Ukrajina i BiH nisu identične države po uredjenju.
zapravo imaš pravo, više imaju pravo Srbi iz BiH po uređenju se pripojiti Srbiji nego Krim Rusiji
dobro si primjetio
Sad ce da krenu vlazni snovi iz manjeg entiteta o "vekovnom snu" pripajanja matici
-
Hlapoje
#2756 Re: Ukrajina
identična stvar, postoji republika Srpska zar ne?tnnt wrote:
Nije identičan.
zapravo imaš pravo, više imaju pravo Srbi iz BiH po uređenju se pripojiti Srbiji nego Krim Rusiji
dobro si primjetio
Apsolutno.
Ali u pitanju su dvostruki standardi.
Nas iz Srbije, Ameri su navikli i naučili na dvostruke standarde...Zato ih podržavamo...
Tačnije, podržavamo braću iz Rusije da ih primenjuju...jer mi trenutno nismo u mogućnosti.
A kad budemo...i mi ćemo kao braća Rusi.
- Michio Kaku
#2757 Re: Ukrajina
pa veza je ta sto samo glupanima mozes prodavati suplju pricu. a glupani su vecina.tnnt wrote:dobro kakve sad veze white trash ima sa Ukrajinom, njezinim stanovnicima i njihovom sudbinom?Michio Kaku wrote: odakle ti ideja da sam ja srbin? mslis, samo srbin moze da bude na strani rusa? kontas rodi se covjek, kazu mu da je hrvat - odmah je za nijemce; rodi se bosnjak - znaci da je za turke ili amerikance; i rodi se srbin, mora biti za ruse.
debilizam.
ja nisam za ruse jer sam srbin ili slijepi antiamerikanac.
ja otkad znam za sebe bio sam prozapadni covjek - i danas sam. razlog sto sam za ruse je jednostavan. zato sto su (u ovom slucaju) u pravu i zato sto zapad srlja u propast.
za tvoju informaciju vecina iole obrazovanih amerikanaca, engleza, nijemaca, francuza su za ruse ovde. ako imaju i dan fakulteta.
ko je ovdje za amerikance su "white trash" odnosno bijelo neobrazovano patriotsko smece u americi koje gleda fox news i naravno nasi nafurani glupani koji misle da su rusi po defoltu losi momci i koji iz kompleksa misle da se identifikuju sa modernijom i vise cool stranom, a vecina nikad nisu ni bili u americi i vjerovatno nemaju njijednog amerikanca prijatelja.
ako si Bošnjak i to podržavaš, onda se nemaš šta ljutiti kada Srbi pripoje RS a Hrvati HB, slažeš li se?
koliko vidim i tebi se ne moze pomoci po tom pitanju.
-
Excet
#2758 Re: Ukrajina
tnnt wrote:dobro kakve sad veze white trash ima sa Ukrajinom, njezinim stanovnicima i njihovom sudbinom?Michio Kaku wrote: odakle ti ideja da sam ja srbin? mslis, samo srbin moze da bude na strani rusa? kontas rodi se covjek, kazu mu da je hrvat - odmah je za nijemce; rodi se bosnjak - znaci da je za turke ili amerikance; i rodi se srbin, mora biti za ruse.
debilizam.
ja nisam za ruse jer sam srbin ili slijepi antiamerikanac.
ja otkad znam za sebe bio sam prozapadni covjek - i danas sam. razlog sto sam za ruse je jednostavan. zato sto su (u ovom slucaju) u pravu i zato sto zapad srlja u propast.
za tvoju informaciju vecina iole obrazovanih amerikanaca, engleza, nijemaca, francuza su za ruse ovde. ako imaju i dan fakulteta.
ko je ovdje za amerikance su "white trash" odnosno bijelo neobrazovano patriotsko smece u americi koje gleda fox news i naravno nasi nafurani glupani koji misle da su rusi po defoltu losi momci i koji iz kompleksa misle da se identifikuju sa modernijom i vise cool stranom, a vecina nikad nisu ni bili u americi i vjerovatno nemaju njijednog amerikanca prijatelja.
Kockoglavi, ne seri. hB iliti treci, koji je kolokvijalni naziv, ne postoji. A Pusicka neki dan vam spustila tako sto je izjavila da stvaranje istog nije na dnevnom redu, niti je opcija.
-
Hlapoje
#2759 Re: Ukrajina
Ko kaže da neće?tnnt wrote: zašto?
a za tebe kao je, jer si upoznat sa svime u Ukrajini, jel?
Amerika kriva za sve,to je tvoj glavni argument![]()
isprali su valjda mozgove dobrom djelu Ukrajinaca, jer začudo ne žele sa dobrom majčicom Rusijom da budu više
zajedno, koji ste vi mitomani, nemože čovjek vjerovati
Vidiš da na Krimu i u Harkovu hoće.
-
tnnt
#2760 Re: Ukrajina
a koja je tvoja priča?Michio Kaku wrote:
pa veza je ta sto samo glupanima mozes prodavati suplju pricu. a glupani su vecina.
koliko vidim i tebi se ne moze pomoci po tom pitanju.
američka urota?
fašisti u Kijevu?
vidimo otvoreni pokušaj okupacije pa i pripojenje nekih djelova jedne zemlje drugoj
a ti si očito jedan od gl...na koje nevide dalje od svog nosa
-
tnnt
#2761 Re: Ukrajina
govoriš o Ruskoj manjini, to ti nešto nije poznato u Hrvatskoj i BiH ?Hlapoje wrote: Vidiš da na Krimu i u Harkovu hoće.
-
Hlapoje
#2762 Re: Ukrajina
Gde ti to vidiš?tnnt wrote: a koja je tvoja priča?
američka urota?
fašisti u Kijevu?
vidimo otvoreni pokušaj okupacije pa i pripojenje nekih djelova jedne zemlje drugoj
a ti si očito jedan od gl...na koje nevide dalje od svog nosa
- Challenger__
#2763 Re: Ukrajina
Excet wrote:Kockoglavi, ne seri.
Znači, onaj mali @tnnt što ovdje sere je sa kamenjara?
-
Hlapoje
#2764 Re: Ukrajina
Ja ne znam da li je to neka manjina.tnnt wrote:govoriš o Ruskoj manjini, to ti nešto nije poznato u Hrvatskoj i BiH ?Hlapoje wrote: Vidiš da na Krimu i u Harkovu hoće.
Većina i manjina se utvrdjuju na izborima.
A na poslednjim izborima u Ukrajini je pobedio Janukovič.
S kojim pravom su ga ovi fašisti u Kijevu smenili?
-
tnnt
#2765 Re: Ukrajina
idi bre pa se lečiEbu Ubejde wrote:Rusija mora biti cvrsta u nastojanju da zadrzi Ukrajinu. Ukrajina ne smije pripasti Europskoj Uniji. Za Rusiju Ukrajina puno znaci i ne samo za Rusiju nego za sve Slavene. Kijev je slavenski Jerusalem.
- sluga_okupatora
#2766 Re: Ukrajina
Braca Slaveni sa Blakana su totalno podbacili glede situacije u Ukrajini.
Evo vec par dana guglam i nigdje nema ni jednog jedinog novokomponovanog guslarskog epa o caru Putinu u misiji spasavanja ruske nejaci u Ukrajini, od strane krvozednih fanatika sa zapada.
Mislim ono, sram da vas bude
Evo vec par dana guglam i nigdje nema ni jednog jedinog novokomponovanog guslarskog epa o caru Putinu u misiji spasavanja ruske nejaci u Ukrajini, od strane krvozednih fanatika sa zapada.
Mislim ono, sram da vas bude
-
Objektivni navijac
#2767 Re: Ukrajina
Apsolutno.Hlapoje wrote:identična stvar, postoji republika Srpska zar ne?tnnt wrote:
Nije identičan.
dobro si primjetio
Ali u pitanju su dvostruki standardi.
Nas iz Srbije, Ameri su navikli i naučili na dvostruke standarde...Zato ih podržavamo...
Tačnije, podržavamo braću iz Rusije da ih primenjuju...jer mi trenutno nismo u mogućnosti.
A kad budemo...i mi ćemo kao braća Rusi.
Sve je netacno. Krim je Autonomna republika a RS je entitet. Krim ima daleko vece prerogative od RS-a.
Nikada vi necete nista kao braca Rusi. Rusi su veliki,mocni,pametni,imaju dusu a vi u Srbiji niste nista od toga.
-
tnnt
#2768 Re: Ukrajina
jesi li ti Bošnjak?Hlapoje wrote: S kojim pravom su ga ovi fašisti u Kijevu smenili?
pa zar nisu nedavno isto pokušali i u BiH Bošnjaci?
znači i Bošnjački demonstranti su fašisti jer su pokušali skinuti demokratsku vlast?
- Russki
#2769 Re: Ukrajina
ti se trebas ici leČiti, covjek je u pravu, a to sto je vama ispran mozak i mislite da su ameri najfiniji i sve rade u korist naroda to vam nije nitko krivtnnt wrote:idi bre pa se lečiEbu Ubejde wrote:Rusija mora biti cvrsta u nastojanju da zadrzi Ukrajinu. Ukrajina ne smije pripasti Europskoj Uniji. Za Rusiju Ukrajina puno znaci i ne samo za Rusiju nego za sve Slavene. Kijev je slavenski Jerusalem.
probudite se ba
-
Hlapoje
#2770 Re: Ukrajina
Koja je tačno razlika izmedju autonomone republike i entiteta?Objektivni navijac wrote:
Sve je netacno. Krim je Autonomna republika a RS je entitet. Krim ima daleko vece prerogative od RS-a.
Nikada vi necete nista kao braca Rusi. Rusi su veliki,mocni,pametni,imaju dusu a vi u Srbiji niste nista od toga.
Možda mi nećemo nikad biti kao braća Rusi...ali mi volimo biti kao oni.
- Blek Stena
#2771 Re: Ukrajina
jainsomnia78 wrote:Jebo te isto djeca, ko je jaci Zagor ili Blek
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
tnnt
#2772 Re: Ukrajina
a šta je RS nego autonomna republika u kojoj se vrlo malo pita federalna vladaObjektivni navijac wrote:
nemoj da ti različiti osječaji prema istim ili sličnim stvarima utječu na objektivnost, jer je to očito ovdje slučaj
-
Hlapoje
#2773 Re: Ukrajina
Ne mislim ja da su ovi u Kijevu fašisti samo zato što su smenili Janukoviča i legalnu vlast.tnnt wrote:jesi li ti Bošnjak?Hlapoje wrote: S kojim pravom su ga ovi fašisti u Kijevu smenili?
pa zar nisu nedavno isto pokušali i u BiH Bošnjaci?
znači i Bošnjački demonstranti su fašisti jer su pokušali skinuti demokratsku vlast?
Kontam da su oni fašisti zato što se sami tako deklarišu.
Ono...Desni sektor i ti fazoni...
-
tnnt
#2774 Re: Ukrajina
pa šta me brigaju Ameri, dali su Rusi bacili oko i šape na drugu državu?Russki wrote: ti se trebas ici leČiti, covjek je u pravu, a to sto je vama ispran mozak i mislite da su ameri najfiniji i sve rade u korist naroda to vam nije nitko kriv
probudite se ba
o čem ti pričaš?
otvoreno podržavaš rat i ankesiju u stilu Njemačke, kada je okupirala Čehoslovačku
- @mba
#2775 Re: Ukrajina
tnnt wrote:a šta je RS nego autonomna republika u kojoj se vrlo malo pita federalna vladaObjektivni navijac wrote:
nemoj da ti različiti osječaji prema istim ili sličnim stvarima utječu na objektivnost, jer je to očito ovdje slučaj
jest samo je razlika sto je CHETNITET nastao GENOCID-om u kojem je doslo do ETNICKOG CISCENJA!!!
a KRIM je sasvim nest drugo, ne bitno kakvu autonomiju imali!