BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

House

#2751 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

Gledam Netse , Tela pravi djecu 76ersima :D
jeza u ledja

#2752 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

I jos nesto da nas smiri, slusam kratku izjavu Begovica i kontam nije mi to palo na pamet. Litvanci, upravo zato sto su rastereceni, ce igrati otvorenije nego sto bi inace protiv nas. To nam samo moze pomoci. :)

Btw, ovaj prevodilac na engleski, na zadnjoj Susicevoj pressici, je jedan od najgorih koje sam slusao u zadnjih par godina na ovakvim presicama, a to je tesko postici. :roll:
Last edited by jeza u ledja on 15/10/2013 03:08, edited 3 times in total.
MyTao

#2753 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MyTao »

jeza u ledja wrote:I jos nesto da nas smiri, slusam kratku izjavu Begovica i kontam nije mi to palo na pamet. Litvanci, upravo zato sto su rastereceni, ce igrati otvorenije nego sto bi inace protiv nas. To nam samo moze pomoci. :)
Plus novi trener, mladji igraci zeljni dokazivanja... mislim da ce biti otvorena igra, sto naravno ide nama na ruku.
salter071

#2754 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by salter071 »

Image
baxul

#2755 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by baxul »

jeza u ledja wrote: Btw, ovaj prevodilac na engleski, na zadnjoj Susicevoj pressici, je jedan od najgorih koje sam slusao u zadnjih par godina na ovakvim presicama, a to je tesko postici. :roll:
drago mi je da je jos neko primjetio. ono je na nivou bake sliškovića.

btw mirza 21 poen :D :bih:
szlava

#2756 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by szlava »

baxul wrote:
jeza u ledja wrote: Btw, ovaj prevodilac na engleski, na zadnjoj Susicevoj pressici, je jedan od najgorih koje sam slusao u zadnjih par godina na ovakvim presicama, a to je tesko postici. :roll:

rezultat is open :lol:
dert

#2757 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by dert »

E ko mi kaze da prestanem pushiti ide mu cigla u vugla , nemeRe ga :izet: NATO spasiti .

Stitna zlijezda je danas dobila trostruku dozu boba. Jebat cu je nek samo zasteka.
Hajmooooooooooooo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
szlava

#2758 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by szlava »

Paul F.

#2759 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Paul F. »

salter071 wrote:
noiserr wrote:Svabe su sudije. A Grci im vec duguju. Nema od toga nista. Taman da su i protiv nas, nemogu oni nama pokrast golova koliko mi njih mozemo uvaliti. :bih:
Iako sam vec previse napet i obecao sam sebi da necu ni pratiti nista ni ukljucivati se do kraja utakmice, ovaj tvoj post me "ubo".
Imam hrpu ovih mojih kladionicara koji samo o tome pricaju. Sto se tice stele za Grke, mozda imaju i rezon, jer ima smisla da Svabo nasteli njima, a ne da bude naklonjen nama, nekoj tamo maloj drzavi pred izbacivanje iz Europe. Kako Svabe guraju Grke koji su krizi, tako mi se cini da imaju ovi kladionicari pravo kad kazu da je rezon da poguraju njih, jer sto vise uzmu na SP-u prije ce vratiti dug Njemackoj.
A stavili su bubu u gace kad su mi objasnili par cinjenica. Litvanci su Istocni Prusi, sto bi znacilo, da su kao narod i oni Svabe. Oni su cak nekad i bili dio Njemacke. Jedan je to narod, samo u vise drzava. Osim toga Svabama sudi sudija koji je isto kao i oni - SVABO. Znaci, momci imaju rezon - kadija te tuzi - kadija te sudi. To mi nekako ima smisla.
Blater je isto Svabo, a poznat je i po namjestanju utakmica, a nesto se puno oko nas mota.
Znaci, sto bi rekao moj haver -igramo sa Svabama, Svabo nam sudi, Svabo iz FIFE namjesta, a Svabama odgovara da Grci uzmu pare da vrate dug njima.

Da nije Blater dao Papetu kakvu "ponudu koju ne moze odbiti" da mu olaksa odlazak u penziju, bar sto se love tice.
Euro sa strane nikoga nije ubio.
Haver koji prakticno zivi u kladionici, rekao mi je da je Pape ucio zanat od Miljanica (ko ga se jos sjeca) , pa ga ne bi cudilo da primjeni sta je naucio. Mislim da je bas Miljanic posredovao Papetovom odlasku u Francusku i, naravno, uzeo svoj procenat. Stare navike umiru tesko, tako da su mi ovi moji kladionicari sad stavili bubu u gace s ovim svim pricama, tako da ovaj put ne pratim, a necu ni marke staviti ni na koga.
Ne znam je li ili nije namjesteno, ali da mi je sumnjivo, jeste i da sam vec presao granicu strpljenja - jesam.
Previse loseg se skupilo na jednom mjestu da bi to bila eto... samo slucajnost. Ne znam... bojim se, ali aBd ipak idemo dalje uprkos svemu iako imam osjecaj da igramo protiv sviju. ABD ipak idemo, ali sad se nakon ovog javljanja STVARNO necu vise ukljucivati u temu. Nemam ja vise tih nerava...
Ja bih apsolutno isključio svaku mogućnost da Pape neće ostati častan do kraja života, pa makar mu i djeca gladovala.
Mislim da je jedino moguće da se namjesti preko sudija.
Zanima me šta je bilo sa onim sudijom iz Pariza (nepostojeći offside za lulića, nekažnjavanje simulacije povrede
onog francuza nakon duela sa Džekom itd.) ?
Kako taj sudija živi danas ?
salter071

#2760 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by salter071 »

dert wrote:E ko mi kaze da prestanem pushiti ide mu cigla u vugla , nemeRe ga :izet: NATO spasiti .

Stitna zlijezda je danas dobila trostruku dozu boba. Jebat cu je nek samo zasteka.
Pazi malo s tim bobama da ne ispadne da imaju cudne kontrindikacije ... nesto ovako

Image
salter071

#2761 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by salter071 »

Paul F. wrote:Ja bih apsolutno isključio svaku mogućnost da Pape neće ostati častan do kraja života, pa makar mu i djeca gladovala.Mislim da je jedino moguće da se namjesti preko sudija.
Zanima me šta je bilo sa onim sudijom iz Pariza (nepostojeći offside za lulića, nekažnjavanje simulacije povrede
onog francuza nakon duela sa Džekom itd.) ?
Kako taj sudija živi danas ?
Ima jedna stara stvar koja kaze:

Takva smo sorta
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema - driblaj
i nema - dodaj
vec samo ima
dobro se prodaj

Zbogom davni ideali
manje mi smeta
prvenstvo sveta
neg' prazan dzep

Sudija je sigurno pjevusi negdje na Kajmanima.
noiserr

#2762 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by noiserr »

jeza u ledja wrote:I jos nesto da nas smiri, slusam kratku izjavu Begovica i kontam nije mi to palo na pamet. Litvanci, upravo zato sto su rastereceni, ce igrati otvorenije nego sto bi inace protiv nas. To nam samo moze pomoci. :)

Btw, ovaj prevodilac na engleski, na zadnjoj Susicevoj pressici, je jedan od najgorih koje sam slusao u zadnjih par godina na ovakvim presicama, a to je tesko postici. :roll:
Joj e nek si to spomenuo, ja sam se sav najezio dok je on prevodio. Covjek veze s'vezom nema a jos i ubrzo. Pape govori o delikantnim stvarima a on to zamrlja da bog sacuva. Pola stvari je totalno pogresno preveo i uopste nije ono sto je Pape ni rekao, nego on neku svoju verziju, a neke stvari nisam uopste ni razumio sta je htio prevest.

Pa zar nema iko da bolje prevodi, ipak je engleski u pitanju to bi trebalo lako naci.
noiserr

#2763 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by noiserr »

baxul wrote:

Gore od Bake. Makar se tacno zna sta je pisac htio reci u slucaju Bake. Onaj prevodioc nista niscim. Ko sto Pape onom jednom rece: "ti momak ovdje zalutao".
dert

#2764 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by dert »

salter071 wrote:
dert wrote:E ko mi kaze da prestanem pushiti ide mu cigla u vugla , nemeRe ga :izet: NATO spasiti .

Pazi malo s tim bobama da ne ispadne da imaju cudne kontrindikacije ... nesto ovako

Image

Ako ce i cuna tako ...... :D :-D
Kal El

#2765 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Kal El »

Tamam se smirio i vidjeh tekst @salter071...

Ovom je kraj! Neće namještati!
Da ne pomognu drugima,jačima, a da pomognu grčkoj...da su htjeli namještati, namještali bi već sa Lihtenštajnom,i to sa žutim kartonima...Laku noć :bih:

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
jeza u ledja

#2766 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

Kal El wrote:Tamam se smirio i vidjeh tekst @salter071...

Ovom je kraj! Neće namještati!
Da ne pomognu drugima,jačima, a da pomognu grčkoj...da su htjeli namještati, namještali bi već sa Lihtenštajnom,i to sa žutim kartonima...Laku noć :bih:

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Kako Pape moze namjestiti utakmicu bas se pitam? :-)
Ono, uvesce Sunjica umjesto Dzeke ili Viscu umjesto Begovica?? :roll:

I ko ce mu platiti , ko ce mu nadoknaditi trenerski prestiz i ogroman napredak u karijeri ako se plasira na SP?

Razmisljaju li ljudi prije nego sto napisu nesto uopste...
DonVitoni

#2767 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

Bogami dosao je i taj dan abd. izdaveramo ovo skupa i pobjedimo.
Nije bitno kako pa i na guzove samo da pobjedimo.
Rob_Atl

#2768 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Rob_Atl »

Kod mene tek kazaljke se poklopile :-x :shock:
nKrkan

#2769 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nKrkan »

Kucno je taj dan nekima posljednji
denimb

#2770 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by denimb »

Eto ljudi dođe i taj dan poslije 20 i kusur godina...sretno nam veceras i nemojte se plaho "skrsiti" kad sudija odsvira kraj, cuvajte zdravlje za Brazila :D
shibonja

#2771 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shibonja »

Ljudi moji, meni se steglo oko stomaka, valja ici kurban klati I dijeliti, a samo mi vecerasnja utakmica pred ocima, samo da ih dobijemo, makar minimalno, nebitno kako ce utakmica izgledati,samo da I'm jedan zadamo za put u Brazil, sa srecom nam veceras.
luckylaka

#2772 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by luckylaka »

nKrkan wrote:Kucno je taj dan nekima posljednji
ne seri,usta ti se okrenula,ne navlaci belaj :D
Timotije

#2773 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Timotije »

shake69 wrote:
Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...
Timotijevicu, hoce li biti ona nasa prognoza oko navijaca-maksimum 5000? Nesto se spominje 9000 do 10000 a neki toliko pretjeruju poneseni euforijom da najavljuju i 20 000! Je li to realno, mislim naravno na ovu prvu prognozu od 9-10 000 bh. navijaca?
pola raje je u kaunasu, ne pr evise u vilniusu, dosta ljidi je u putu, sve te prognoze su mlacenje u prazno, nemoguce imati bilo kakav uvid. vidjecemo na samom stadionu. lego u normalno vrijeme da se naspavam, budan od 05, zivci :bih:
mali_balon

#2774 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mali_balon »

Hajd do nekih 2 ili 3 popodne cu biti miran, Bajram, Kurban, vamo tamo, sta poslje .....uhhhhhhh.... teska sicuejsn
BornInHell

#2775 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BornInHell »

Locked