Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#2751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

StrelacZE wrote:
Telemach wrote:
StrelacZE wrote:@Telemach ,molim vas,pogledajte u cemu je greska,od kada sam azurirao software,nekoliko programa kao sto su bn music,dm,balkanika,itd,u sastavu duo paketa koji koristim,ne rade,prikazuje mi poruku kako d3 uredjaj ne prima signal i da trebam pozvati vas broj,a ja ne bih da pozivam broj!Nisam htio do sada da pisem o tome,mislio sam da ce biti ok,ali nije,pa molim vas,vec znate moje sve podatke.Lijep pozdrav.

Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
Proslijeđeno na provjeru.
ok,hvala vam.

Pokušali smo da Vam se obratimo u inbox, onemogućili ste opciju za primanje poruka. Molimo Vas da nam dostavite povratne informacije, da li ste radili reset recievera?
Također kontaktirali smo Vas kako bismo provjerili i riješili problem, Vaša majka je rekla da nije upoznat da s uslugom ima problema te da će provjeriti s Vama.
zlo zlo

#2752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zlo zlo »

par mj nisam na telemachu i par mj konacno neam probleme ,nikakve, zbog telemacha sam imala poprilicnu novcanu stetu, nekad neta nije bilo 5-6 dana, nekad dan-dva i to pocesto pravo (Mo),a ti predaj radove, reklame itd sto moras.. :cry: tako da telemach je meni bio jedno veliko razocaranje..

sad za skoro iste pare uz net ...ima muz i arena sport kanale i ni jednom nam nije net zasteko :D
Kralj Tvrtko I.

#2753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

pozdravi Troyu :D

i ne blati mi telemach 8-)
Telemach

#2754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Casual's wrote:@telemach de ti reci zasto ste poskupili bez ikakve najave.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke kako bismo provjerili Vašu fakturu.
Ako se Vaš komentar odnosi na naknadu za korištenje KTV usluge o tome smo pisali i obavještavali korisnike kako pismenim putem tako i kroz medije.
Podsjećamo od 01.12.2012. godine u svim regijama u kojima kompanija "Telemach" pruža svoje usluge, što uključuje i Zenicu, primjenjivat će se jedinstvena cijena mjesečne pretplate za pristup kablovskoj mreži u visini od 15 KM. Navedena nova cijena analognog paketa primjenjivat će se od 01.12.2012. godine i na postojeće korisnike kompanije "Telekabel".
nikimostar

#2755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nikimostar »

od kada sam uzurirao software,imam problema sa teletexom skroz je spor i preskace,sto nije prije bio slucaj.Molim Vas mozete li provjeriti sta je u pitanju.Inace zivim na Dobrinji.Hvala
zlo zlo

#2756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zlo zlo »

Kralj Tvrtko I. wrote:pozdravi Troyu :D

i ne blati mi telemach 8-)
o tvrle.....jest to ti :lol: :lol: hocu hocu...i ocu ti blatit..znas i sam kakve probleme imali :D pljuc
cincilator2012

#2757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cincilator2012 »

U petak poslao zahtjev za priklucak trio paketa (zenica), u ponedjeljak ujutro dobio e-mail da ce me kontaktirati, oko podne covjek zvao i dogovorili se za danas. Danas momak dosao i sve postavio u roku pola sata. Cestitke na brzini i profesionalnosti. Nadam se da ce i usluga biti na ovakvom nivou.
Warashii

#2758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Ni ja nemam toliko zamjerki na prikljucak Duo paketa ( Zenica ).
Jedino malo nesporazuma. Naime kada sam bio gore u Strosmayerovoj potpisao sam ugovor i prekrizio da zelim jos HD paket. Pa me momak nazvao nakon nekoliko dana, dosao i skopcao i ja opet potpisem ugovor. Pogledam nema HD kanala, kazem mu ja veli on a hoces i to i onda on opet stavi "X" na HD paket i veli bit ce u nekih 24 sata. Da bi odma sutradan opet nazvao neki lik i kaze hoce doci da skopca Duo paket :-) . Ja mu objasnim sve i veli ok.
E sad nije meni tolika frka sto se tice tog HD-a, jbo to, nego sad kontam da necu morati platiti taj HD paket sljedeci mjesec iako ga nemam :D jer u oba ugovora ( a ni to ne kontam, potpisem gore ugovor pa ovamo na licu mjesta a imam i onaj od prije, jbte imam ugovora pun registar :D ) imam naglaseno za dodatni taj paket. Bit ce da se moram gnjaviti sa onim 1403 il tako nekako :D .
Telemach

#2759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Warashii wrote:Ni ja nemam toliko zamjerki na prikljucak Duo paketa ( Zenica ).
Jedino malo nesporazuma. Naime kada sam bio gore u Strosmayerovoj potpisao sam ugovor i prekrizio da zelim jos HD paket. Pa me momak nazvao nakon nekoliko dana, dosao i skopcao i ja opet potpisem ugovor. Pogledam nema HD kanala, kazem mu ja veli on a hoces i to i onda on opet stavi "X" na HD paket i veli bit ce u nekih 24 sata. Da bi odma sutradan opet nazvao neki lik i kaze hoce doci da skopca Duo paket :-) . Ja mu objasnim sve i veli ok.
E sad nije meni tolika frka sto se tice tog HD-a, jbo to, nego sad kontam da necu morati platiti taj HD paket sljedeci mjesec iako ga nemam :D jer u oba ugovora ( a ni to ne kontam, potpisem gore ugovor pa ovamo na licu mjesta a imam i onaj od prije, jbte imam ugovora pun registar :D ) imam naglaseno za dodatni taj paket. Bit ce da se moram gnjaviti sa onim 1403 il tako nekako :D .
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke, provjerićemo sve što je potrebno.
Frtalj_Duše

#2760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

nikimostar wrote:od kada sam uzurirao software,imam problema sa teletexom skroz je spor i preskace,sto nije prije bio slucaj.Molim Vas mozete li provjeriti sta je u pitanju.Inace zivim na Dobrinji.Hvala
Heh, tebi barem preskače, u mene ga nema NIKAKO. Niti na jednom kanalu mi ne izbacuje teletext!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by Frtalj_Duše on 22/01/2013 14:29, edited 1 time in total.
iceman2010

#2761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Telemach wrote:
ali odgovorno tvrdimo da uposlenici Telemacha ne komentarišu Vašu temu!
Kako znas? :lol: :lol: :lol:
Warashii

#2762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Telemach wrote: Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke, provjerićemo sve što je potrebno.
Hvala :thumbup:
Tiger 033

#2763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Kad ce te ba nama vise sredit' ovaj MMDS :x evo sa'ce dva mjeseca od "obecanja" nista se nije desilo , barem RTL da nam ubacite :x nista ovim' malo crijevo na LJevo odmaH se rjesava NEKA i treba tako a nas na MMDS-u k'o Hebe mi "mozemo" mjesecima cekat' :dance: Jope' ce te ignorirat moj post jel de ;-)
Telemach

#2764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tiger 033 wrote:Kad ce te ba nama vise sredit' ovaj MMDS :x evo sa'ce dva mjeseca od "obecanja" nista se nije desilo , barem RTL da nam ubacite :x nista ovim' malo crijevo na LJevo odmaH se rjesava NEKA i treba tako a nas na MMDS-u k'o Hebe mi "mozemo" mjesecima cekat' :dance: Jope' ce te ignorirat moj post jel de ;-)
Trenutno nemamo preciznijih informacija na Vaš upit. Sa zadovoljstvom ćemo obavijestiti sve korisnike MMDS-a o svim novinama koje predstoje.
Mustang1

#2765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Warashii wrote:Ni ja nemam toliko zamjerki na prikljucak Duo paketa ( Zenica ).
Moras .. I slati mailove i zvati i ovdje posalji Telemachu to ce ti najvise pomoci i meni su HD pustili tek kad sam njemu poslao podatke i d3go mi isto nastimali kad sam njemu poslao iako sam zvao svaki dan ali nista ..
Tiger 033

#2766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Telemach wrote:Trenutno nemamo preciznijih informacija na Vaš upit.
Image Prosla dva mjeseca a vi jos NEmate pouzdanu informaciju :thumbup: respect ;-)
StrelacZE

#2767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacZE »

Telemach wrote:
StrelacZE wrote:
Telemach wrote: Proslijeđeno na provjeru.
ok,hvala vam.

Pokušali smo da Vam se obratimo u inbox, onemogućili ste opciju za primanje poruka. Molimo Vas da nam dostavite povratne informacije, da li ste radili reset recievera?
Također kontaktirali smo Vas kako bismo provjerili i riješili problem, Vaša majka je rekla da nije upoznat da s uslugom ima problema te da će provjeriti s Vama.
Ok,hvala,kontaktirala me je majka,ona nije upoznata sa tim,posto ona nije cesto ovde na adrsi gde zivim,a uraditi cu sada restart,pa vam se javim.Hvala vam.

StrelacZE

#2768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacZE »

Ok,hvala,kontaktirala me je majka,ona nije upoznata sa tim,posto ona nije cesto ovde na adrsi gde zivim,a uraditi cu sada restart,pa vam se javim.Hvala vam.
Izvinjavam se na duplom postu.
StrelacZE

#2769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacZE »

Uradio sam reset,nema programa,kada odem u tehnicka podesavanja i tamo pokazuje da uopce nema signala,nula,a imam ostale programe,osim tih nekoliko.?Vidite jos jednu stvar.U tehnickim podesavanjima,uopce nema vise opcije da se uradi restart uredjaja,dok je prije bilo,takodjer nema ni opcije vrati na pocetna podesavanja,dok je prije bilo,tako da sada samo mogu uraditi na zadnjem prekidacu resivera,reset,ali opet nema program-mislim steta je sto su se izgubile ove opcije,tako sada se ne mogu ni skenirati ponovo kanali,kada se klikne na vrati na pocetna podesavanja,jer tih opcija nema vise u resiveru-sve sam evo sada pregledao-to vam je gresku napravio taj koji vam je radio novu verziju softwarea,pa,sada evo,ima problema-nema programa-sta raditi sada ?Pozdrav.
Podesio sam privatne poruke na forumu,sada moze...

Nadopuna:Evo,sada su dosli kanali,sigurno da je neko iz vase sluzbe to podesio sada,jer nije bilo ovih 2 dana,znate da ne bih bezveze pisao gluposti-moje misljenje vrlo dobro znate.Lijep pozdrav,hvala vam @Telemach.

...do mene je bilo,sada sam provjerio kablove,nije do vas-izvinjavam se,sorry...

Casual's

#2770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Casual's »

Telemach wrote:
Ako se Vaš komentar odnosi na naknadu za korištenje KTV usluge o tome smo pisali i obavještavali korisnike kako pismenim putem tako i kroz medije.
Podsjećamo od 01.12.2012. godine u svim regijama u kojima kompanija "Telemach" pruža svoje usluge, što uključuje i Zenicu, primjenjivat će se jedinstvena cijena mjesečne pretplate za pristup kablovskoj mreži u visini od 15 KM. Navedena nova cijena analognog paketa primjenjivat će se od 01.12.2012. godine i na postojeće korisnike kompanije "Telekabel".
Nisam ja korisnik telemacha,nego me sestra pitala za poskupljenje.Kod nje je digitalna i umjesto 16 sad joj je doslo 20 KM..

Sent from my iPhone using Tapatalk
motorola01

#2771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Imam jednu molbu za @telemach. Mozete li update-ovati na vasoj stranici sve kanale koji pripadaju odredjenom paketu u svakom gradu(mene recimo zanima Zenica) pa da konacno znamo koji kanali pripadaju kojem paketu i da znamo sta nas "sljeduje" po paketima.

Maloprije listam kanale i dodjem do MGM kanala. Imam samo start dig.paket, ali mi na ekranu pise da resiver ne moze da nadje signal i ne pise da zovem 1430 zbog pretplate na taj kanal kao sto pise na drugim kanalima koji ne pripadaju ovom paketu. Znaci samo update na vasoj stranici da znamo na cemu smo i sta mozemo, a sta ne mozemo gledati.

Hvala :mrgreen:
Telemach

#2772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

motorola01 wrote:Imam jednu molbu za @telemach. Mozete li update-ovati na vasoj stranici sve kanale koji pripadaju odredjenom paketu u svakom gradu(mene recimo zanima Zenica) pa da konacno znamo koji kanali pripadaju kojem paketu i da znamo sta nas "sljeduje" po paketima.

Maloprije listam kanale i dodjem do MGM kanala. Imam samo start dig.paket, ali mi na ekranu pise da resiver ne moze da nadje signal i ne pise da zovem 1430 zbog pretplate na taj kanal kao sto pise na drugim kanalima koji ne pripadaju ovom paketu. Znaci samo update na vasoj stranici da znamo na cemu smo i sta mozemo, a sta ne mozemo gledati.

http://www.telemach.ba
Lokacija: Naslovna / Privatni korisnici / Televizija / Analogna televizija / Telemach-Telekabel analogna ponuda
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
Lokacija: Naslovna / Privatni korisnici / Televizija / D3 - digitalna televizija/ birate za koji grad želite programsku šemu
http://telemach.ba/Televizija/116/D3+-+ ... av_start=0
Telemach

#2773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Casual's wrote:
Telemach wrote:
Nisam ja korisnik telemacha,nego me sestra pitala za poskupljenje.Kod nje je digitalna i umjesto 16 sad joj je doslo 20 KM..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vaša sestra koristi analognu tv koja iznosi 15 KM i D3 Osnovni paket koji iznosi 5 KM.
motorola01

#2774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Telemach wrote:
motorola01 wrote:Imam jednu molbu za @telemach. Mozete li update-ovati na vasoj stranici sve kanale koji pripadaju odredjenom paketu u svakom gradu(mene recimo zanima Zenica) pa da konacno znamo koji kanali pripadaju kojem paketu i da znamo sta nas "sljeduje" po paketima.

http://www.telemach.ba
Lokacija: Naslovna / Privatni korisnici / Televizija / Analogna televizija / Telemach-Telekabel analogna ponuda
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
Lokacija: Naslovna / Privatni korisnici / Televizija / D3 - digitalna televizija/ birate za koji grad želite programsku šemu
http://telemach.ba/Televizija/116/D3+-+ ... av_start=0
Znam gdje mogu naci listu kanala, ali sam mislio da je update-ujete, jer mislim da je vise kanala pusteno recimo u start paketu nego sto tamo pise.
Grof

#2775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Grof »

@Telemach,

Na fiksni telefon zadnja 2-3 dana ne može me niko dobiti iz inostranstva. Ovo stvarno postaje nesnošljivo. :x
Locked