Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako nije bilo za Ligu prvaka dobro odrađeno, čisto sumnjam da će biti za Evropa Ligu. Haj Željovci, mlatnite ove Janeze, a kasnije nek vam je Bog na pomoći
aBd mlatnucemo ove Janeze, a kasnije se ne sekiram, prvo iz razloga sto cemo biti nosioci u slijedecem pretkolu, a drugi razlog je , ako prodjemo Maribor, imamo jos minimalno 4 evropske tekme
Tvrtko II Kotromanić wrote:aBd mlatnucemo ove Janeze, a kasnije se ne sekiram, prvo iz razloga sto cemo biti nosioci u slijedecem pretkolu, a drugi razlog je , ako prodjemo Maribor, imamo jos minimalno 4 evropske tekme
i nek je sretno komsijama
Koliko ja znam, Maribor nije nosilac u idućem pretkolu ?
Tvrtko II Kotromanić wrote:aBd mlatnucemo ove Janeze, a kasnije se ne sekiram, prvo iz razloga sto cemo biti nosioci u slijedecem pretkolu, a drugi razlog je , ako prodjemo Maribor, imamo jos minimalno 4 evropske tekme
e ne znam to, ali koliko sam ja uspio skontat ovaj sistem, ako sad mlatnemo nosioca, onda smo nosioci u slijedecm pretkolu?
e ne znam to, ali koliko sam ja uspio skontat ovaj sistem, ako sad mlatnemo nosioca, onda smo nosioci u slijedecm pretkolu?
Ne, već se samo preuzima koeficijent Maribora, koji najvjerovatnije neće biti dovoljan osim ako ne poispada veći broj nosilaca, što ipak nije baš vjerovatno.
Hoće li OBN prenositi i izvlačenje za Ligu Evrope?
caros wrote:
Ne, već se samo preuzima koeficijent Maribora, koji najvjerovatnije neće biti dovoljan osim ako ne poispada veći broj nosilaca, što ipak nije baš vjerovatno.
Hoće li OBN prenositi i izvlačenje za Ligu Evrope?
Tvrtko II Kotromanić wrote:e ne znam to, ali koliko sam ja uspio skontat ovaj sistem, ako sad mlatnemo nosioca, onda smo nosioci u slijedecm pretkolu?
Yok to Nosilac bi bili ako biste mlatnuli onog nosioca koji bi bio nosilac i u sljedećem pretkolu... Maribor ne bi bio, tako da niš'
Da Barcu dobijete, nosite svoj koeficijent u trecem pretkolu. To pravilo samo vrijedi u slucaju da se 2 ista pretkola zrijebaju na isti dan, kao sto je to danas bio slucaj.
Tvrtko II Kotromanić wrote:e ne znam to, ali koliko sam ja uspio skontat ovaj sistem, ako sad mlatnemo nosioca, onda smo nosioci u slijedecm pretkolu?
Yok to Nosilac bi bili ako biste mlatnuli onog nosioca koji bi bio nosilac i u sljedećem pretkolu... Maribor ne bi bio, tako da niš'
Da Barcu dobijete, nosite svoj koeficijent u trecem pretkolu. To pravilo samo vrijedi u slucaju da se 2 ista pretkola zrijebaju na isti dan, kao sto je to danas bio slucaj.
Ili da se parovi trećeg pretkola izvlače prije završetka drugog
First qualifying round draw (03/04 and 10/11 July)
F91 Dudelange (LUX) v SP Tre Penne (SMR)
Valletta FC (MLT) v FC Lusitans (AND)
Linfield FC (NIR) v B36 Tórshavn (FRO)
Second qualifying round draw (17/18 and 24/25 July)
KS Skënderbeu (ALB) v Debreceni VSC (HUN)
NK Maribor (SVN) v FK Željezničar (BIH)
MŠK Žilina (SVK) v Hapoel Kiryat Shmona FC (ISR)
FC BATE Borisov (BLR) v FK Vardar (MKD)
AEL Limassol FC (CYP) v Linfield FC (NIR)/B36 Tórshavn (FRO)
Shamrock Rovers FC (IRL) v FK Ekranas (LTU)
FC Flora Tallinn (EST) v FC Basel 1893 (SUI)
The New Saints FC (WAL) v Helsingborgs IF (SWE)
HJK Helsinki (FIN) v KR Reykjavík (ISL)
Molde FK (NOR) v FK Ventspils (LVA)
F91 Dudelange (LUX)/SP Tre Penne (SMR) v FC Salzburg (AUT)
FC Slovan Liberec (CZE) v FC Shakhter Karagandy (KAZ)
PFC Ludogorets Razgrad (BUL) v GNK Dinamo Zagreb (CRO)
Neftçi PFK (AZE) v FC Zestafoni (GEO)
Ulisses FC (ARM) v FC Sheriff (MDA)
Valletta FC (MLT)/FC Lusitans (AND) v FK Partizan (SRB)
FK Budućnost Podgorica (MNE) v WKS Śląsk Wroclaw (POL)
očekujem prolaz Sarajeva i Borca. a vjerujem da se Željo može nositi sa Mariborom i izvući pozitivan rezultat i proći dalje. a to bi mnogo značilo za koeficijent kako željin tako i državni.