Citaju od Drite pismo, zamolila ih da nas poderu-LIBERO- wrote:Evo neki meksikanci u studiju analiziraju tekmu...
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=5&si=1
Jos kad' bi ih sta razumi, odlicno bi bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
Drita Drita
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Citaju od Drite pismo, zamolila ih da nas poderu-LIBERO- wrote:Evo neki meksikanci u studiju analiziraju tekmu...
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=5&si=1
Jos kad' bi ih sta razumi, odlicno bi bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
Coalman wrote:Neka nam je sa srećom, trebat će nam.![]()
Bubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest vama dosadna izgleda
![]()
![]()
![]()
![]()
valjaSarajevo_Grad wrote:Ako Pandža da gol, postavi slike ovdje, može?
šta ako ga svraka zabije, štaš onda uradit xDKemal Malovčić wrote:valjaSarajevo_Grad wrote:Ako Pandža da gol, postavi slike ovdje, može?
Kupice tika taka i kad bude jeo znace tacno kad jede tika a kad takaBaltazar_khan wrote:šta ako ga svraka zabije, štaš onda uradit xDKemal Malovčić wrote:valjaSarajevo_Grad wrote:Ako Pandža da gol, postavi slike ovdje, može?
umrijeću od šegeBaltazar_khan wrote:šta ako ga svraka zabije, štaš onda uradit xDKemal Malovčić wrote:valjaSarajevo_Grad wrote:Ako Pandža da gol, postavi slike ovdje, može?
leet wrote:BOSNA JE SAMPION OOOOOOOooooooooOOoOOOOOOO
eto ja cu ih gledati onda, ako udje, ako ne udje necuSarajevo_Grad wrote:Ako Svraka uopće uđe, ja ću gole slike staviti.
lsd ultima manijak i cvrčakSSemir wrote:nesto gledam, koliko normalna raja na forumu pise ovdje. tacno sve balavci preko dana ubise sa onim pametovanje o igracima, igri, safetu itd.
indijanca mahatme gandijaGandalfSivi wrote:Ide himna zemlje domacina
"Na teren će istrčati isti sastav kao i protiv Irske. Oni igrači koji se večeras ne iskupe i ne dokažu, udaljiće sebe od ove reprezentacije. Muamer Svraka i Senijad Ibričić će priliku dobiti sa klupe. Ne želim mnogo eksperimentisati i želim pobjedu. Ne želim izgubiti od Meksika dva puta zaredom i ne smijemo razočarati svoje navijače" rekao je SUšić xDSarajevo_Grad wrote:Ako Svraka uopće uđe, ja ću gole slike staviti.