GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- simonese
#277 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
ne kontam sto su Svabe lose odigraliBosanski_kralj wrote:Njemačka je i na SP-u 2010 loše u grupama igrala, ako se ne varam od Srbije su izgubili, pa svi znamo šta je kasnije bilo.
Firgosi su isli na x i popusili foru
-
todd_smith
#278 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Lose samo protiv Srbije odigrali, Ghanu i Australiju izdominirali
- Muhamed Đakmić
#279 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Došao intelektualac sa izjavom. Kakva vam je puša Vaartu, sad ću tovariti na Švabe maksimalno.
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2 ... ng-players
- simonese
#280 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
kompleksi su cudoSarajevo1946 wrote:Došao intelektualac sa izjavom. Kakva vam je puša Vaartu, sad ću tovariti na Švabe maksimalno.
- Edin H.
#281 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Koja legenda, najbolji je kada se lafo koncetrise da udari slobodan udarac, pa rasiri nogeKPNCTNJAH wrote:Mislim da je promijenio dres, pa je zato mijenjao frizurice... u prvom poluvremenu je imao frizuru za duge rukave, a u drugom ovu ljetnu varijantu kad je skontao da je prevruceBaltazar_khan wrote:bila je dosadna utakmica do bola, pored prečke mesara pepe-a, zapazio sam da je c. ronaldo promijenio frizuru na poluvremenu. mislim da se nije desilo u istoriji fudbala da jedan nogometaš promijeni frizuru takoto je sve sto je uradio na tekmi, bice bolje...
Samo manite suplju, frajer dao stotinjak golova iz malo vise utakmice.
Al' hajde nije ni to nesto, al' sto ga Asmiru zavali
- Industrialyzer
#282 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Ma Rusija - Njemacka finale , u polufinalu ce ispasti Spanija i Italija 
- KPNCTNJAH
#283 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Kakve to veze ima s ovim sto sam ja napisao ? Igrao je u prvom poluvremenu u dresu dugih rukava, a u drugom kratkih... nije nista pokazao u toj utakmici, pa su ljudi poceli pricati o njegovoj frizuri... jesam li rekao da je los igrac ? Glavno mu je gledati veliki ekran da vidi da li je on u kadru, a i ta namjestanja kod slobodnjaka suEdin H. wrote:Koja legenda, najbolji je kada se lafo koncetrise da udari slobodan udarac, pa rasiri nogeKPNCTNJAH wrote:Mislim da je promijenio dres, pa je zato mijenjao frizurice... u prvom poluvremenu je imao frizuru za duge rukave, a u drugom ovu ljetnu varijantu kad je skontao da je prevruceBaltazar_khan wrote:bila je dosadna utakmica do bola, pored prečke mesara pepe-a, zapazio sam da je c. ronaldo promijenio frizuru na poluvremenu. mislim da se nije desilo u istoriji fudbala da jedan nogometaš promijeni frizuru takoto je sve sto je uradio na tekmi, bice bolje...
![]()
Samo manite suplju, frajer dao stotinjak golova iz malo vise utakmice.
Al' hajde nije ni to nesto, al' sto ga Asmiru zavali
- ascari
- bećar
#285 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Oranje nisu u idealnoj situaciji ali i dalje vjerujem u njih da idu uz njemačku dalje. Bit će teško ali imaju kvalitet za tako nešto.
- NeZatvaramPastu
#286 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Ne mogu oni igrati finale, moraju se do finala vec sastati.Industrialyzer wrote:Ma Rusija - Njemacka finale , u polufinalu ce ispasti Spanija i Italija
Spanije i Italija mogu igrati polufinale stim da jedna prolazi u finale naravno ako do tada jedna ne ispadne.
- BHF_Manijak
#287 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
To sam dosad na stotitnu tema upratio, sta tebi znaci ovaj post sa tackom, to ne kontam nikako???Entropio wrote:.
- matsuda
#288 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
BHF_Manijak wrote:To sam dosad na stotitnu tema upratio, sta tebi znaci ovaj post sa tackom, to ne kontam nikako???Entropio wrote:.![]()
Valjda mu znaci da prati temu... da je ima tamo u "moji postovi"
- BHF_Manijak
#289 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
MA cesto mi on nesto s tim tackama, pa zato pitam.
90% postova koje vidim od Entrpio su upravo ova tackica. 
- Jack Be Nimble
#290 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Nabija sebi broj postova uz minimalno ulaganje trudaBHF_Manijak wrote:MA cesto mi on nesto s tim tackama, pa zato pitam.90% postova koje vidim od Entrpio su upravo ova tackica.
- Muhamed Đakmić
#291 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Mogu igrati Nijemci i Rusi finale, promijenjeno je ono glupo pravilo sa prošlog Eura. Ono je najgluplje pravilo ikad, da se isti parovi križaju i u četvrtfinalu i u polufinalu. Pa smo imali u deset dana dva puta utakmicu između Španije i Rusije.NeZatvaramPastu wrote:Ne mogu oni igrati finale, moraju se do finala vec sastati.Industrialyzer wrote:Ma Rusija - Njemacka finale , u polufinalu ce ispasti Spanija i Italija
Spanije i Italija mogu igrati polufinale stim da jedna prolazi u finale naravno ako do tada jedna ne ispadne.
-
5 0 5
#292 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moja procjena za veceras. Portugalu fali golova (nema ih ko dati) tako da je lako moguce da Danska tu otkine bod. Holandija mora pobijediti kako god. Ako Khedira bude imao los dan a RvP dobar, rezultati ce izgledati ovako
por-dan 1:1 (lako je moguce i 0:0)
hol-ger 2:1
Hvala.
por-dan 1:1 (lako je moguce i 0:0)
hol-ger 2:1
Hvala.
- Muhamed Đakmić
#293 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Ja očekujem isto pobjedu Švaba i Portugalaca. Holanđane svi uzdižu, ne znam samo na osnovu čega. Ni u kom segmentu ne bi trebali parirati Nijemcima.
-
Jokericious
#294 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Danas ce Holandija da pokaze koliko je jaca od Njemacke. 2:0 mozda i 3:0
-
5 0 5
#295 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
@sarajevo:
pa po tome valjda sto su igrali finale sp-a. mozda je to jedan od razloga. u kvalifikacijama su skupili 27 od 30 mogucih bodova sa gol razlikom +29. to bi mogao biti drugi razlog.
pa po tome valjda sto su igrali finale sp-a. mozda je to jedan od razloga. u kvalifikacijama su skupili 27 od 30 mogucih bodova sa gol razlikom +29. to bi mogao biti drugi razlog.
- Muhamed Đakmić
#296 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Finale u kojem ih je Španija totalno nadigrala, do kojeg su došli preko neozbiljne Slovačke, solidnog, ali ništa više, Brazila i solidnog Urugvaja. Njemačka je igrala polufinale i ispala samo zahvaljujući činjenici da je igrala protiv Španije. A Španija je po mom mišljenju teže uzela Njemačku nego Holandiju, mada su obje utakmice bile tvrde.
Ja svoje mišljenje baziram na činjenici da su Nijemci osvojili kvalifikacionu grupu sa Turskom i Belgijom bez prosutog boda, gol razlika 34 - 7, da su u prijateljskoj utakmici u novembru rasuli Holandiju 3-0 kao rižu, i da imaju razvijen sistem igre koji je lošiji samo od španskog.
Ja svoje mišljenje baziram na činjenici da su Nijemci osvojili kvalifikacionu grupu sa Turskom i Belgijom bez prosutog boda, gol razlika 34 - 7, da su u prijateljskoj utakmici u novembru rasuli Holandiju 3-0 kao rižu, i da imaju razvijen sistem igre koji je lošiji samo od španskog.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#297 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
vakat je više da neko otrese ove švabe i rastuži gastarbajterske fanove 
-
5 0 5
#298 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
@sarajevo:
postujem. ne zelim umanjivati njemacki kvalitet. samo sam se osvrnuo na tvoju tvrdnju da su holandjani precijenjeni. po meni nisu. holandjani su solidni i mogli bi proci dalje. sto se tice danasnje utakmice, moglo bi otici na obje strane ali ja se nadam da ce holandija uzeti (a i danska)
btw. sto se tice sp-a, ne bih bas toliko daleko isao kao ti i relativizirao pobjede. holandija je konstantno pri vrhu liste i postoji dobar razlog zasto je to tako.
postujem. ne zelim umanjivati njemacki kvalitet. samo sam se osvrnuo na tvoju tvrdnju da su holandjani precijenjeni. po meni nisu. holandjani su solidni i mogli bi proci dalje. sto se tice danasnje utakmice, moglo bi otici na obje strane ali ja se nadam da ce holandija uzeti (a i danska)
btw. sto se tice sp-a, ne bih bas toliko daleko isao kao ti i relativizirao pobjede. holandija je konstantno pri vrhu liste i postoji dobar razlog zasto je to tako.
-
sumirprimus
#299 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
ehhh svabe imaju iskustvo u ovim turnirima,i sve mirise da ce bit izmedju portugala i holandije zadnje kolo ko ispada,jer jos uvijek sumnjam da ce danci proci dalje...mada...sigurno je da nista vise niej sigurno 
elem,veceras se sve biti malćice kristal klir...
-
Jokericious
#300 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Nece. Holandija i Portugal dobijaju. Tako da ce svi imati tri boda.sumirprimus wrote:ehhh svabe imaju iskustvo u ovim turnirima,i sve mirise da ce bit izmedju portugala i holandije zadnje kolo ko ispada,jer jos uvijek sumnjam da ce danci proci dalje...mada...sigurno je da nista vise niej sigurno