da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
- touch brain
#276 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
dupli post
Last edited by touch brain on 20/07/2012 22:10, edited 1 time in total.
- touch brain
#277 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
neki dan sam sanjao neke gluposti i u snu sam skontao da sanjam....skroz cudno 
-
vuk_samotnjak
#278 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
fortaleza wrote:I meni se slično događa, kao sanjam ili pomislim na neku osobu, dan kasnije je vidim nakon par mjeseci i slično...trala_la wrote:moj bivsi zivi u mom studenstkom domu...ne srecemo se nikad...
ali kad god ga sanjam, sretnem ga, na ulazu, liftu..na hodniku...ali uvijek..
i taman kad je ono predvece, i kontam se hm,,,sanjala ga,a nisam danas srela, vidim ga...
Čitao sam nešto o tome, kao radi se o energijama, privlačnostima... Ronda Bryne je pisala na tu temu u svojoj knjizi "Tajna"... Prouči malo o transurfingu, jednoj metodi koja malo pobliže objašnjava ovakve događaje.
Ni ja nisam vjerovao u ove stvari dok mi se nisu pocele desavati. Desava se samo sa jednom osobom koju bih najradije da ne vidim dok sam ziv, al jbg nisam te srece, a nekad sam mislio da je to osoba s kojom cu ostatak zivota provesti. Elem da ne mlatim praznu slamu i da se vratim na temu
Umire draga osoba i ja pokusavam da je spasim, naravno bila je mrtva i prije nego sto sam ja dosao, al morao sam pokusati. I hajd dolazi hitna i konstatuje smrt, ja nakon toga u sobi malo prilegnem, i ubrzo zaspim. Budi me necij glas, vjerovatno mamin, i kad sam pokusao da ustanem osjetio sam da me nesto cvrsto drzi za ramena i neda mi da se pomjerim. Znaci svjestan sam da sam se probudio, al na ramenima imam osjecaj da me neko toliko cvrsto drzi da ne mogu da se pomjerim, pokusavam nekoliko puta da ustanem, al ko da mi je tona na ramenima, ni makac s kreveta. Onako prestravljen sjetim se kako mi je mama ucila dok sam bio mali kada sam imao kosmare, zazmirim i opleti po svim molitvama koje znam, i nakon određenog trenutka opterecenje koje sam imao na ramenima nestaje. Otvorim oci pogledam oko sebe, nema nikog. Odem u dnevni b. i saznam da su u međuvremenu, dosli iz mrtvacnice i odvukli tu osobu.
Vjerujte nikad se u zivotu nisam toliko prapao kao tad. Nimalo lijep osjecaj.
- moa
#279 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Trazio sam odgovore za taj deja vu i jedan covjek mi objasnio. Bebi do 40 dana prolazi zivot ispred ociju i da su to te scene koje su nam ostale u sjecanju, pa ih mi dozivljavamo ponovo, sad koliko ima istine u tome ne znam ali ima smisla.spree wrote:deja vu. i meni se isto cesto desava, ali onda kao pokusavam da promijenim ono sljedece sto bi ja trebao uraditi, jer se bojim da ce se nesto lose desitiSaPnA wrote:I meni se desava to da se nadjem u nekoj situaciju za koju znam 100% da se vec desila ili sam je sanjao![]()
- Revolucionar ★
#280 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
http://www.bhdani.com/default.asp?kat=t ... ekst_rb=17
Jedan od najcudnijih dogadjaja koje pamtim. Imao sam prijatelja sa tog kraja, i on je potvrdio ova " zbivanja " . Znam da se u taj vakat dosta pricalo o ovome, bila uzbuna ziva. Sta se stvarno desilo, niko ne zna
Jedan od najcudnijih dogadjaja koje pamtim. Imao sam prijatelja sa tog kraja, i on je potvrdio ova " zbivanja " . Znam da se u taj vakat dosta pricalo o ovome, bila uzbuna ziva. Sta se stvarno desilo, niko ne zna
-
laneni10
#281 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Sve sto nam se u zivotu desava biljezi se u -kolektivno-nesvjesnom, a to sve pamti nasa podsvjest imoa wrote:Trazio sam odgovore za taj deja vu i jedan covjek mi objasnio. Bebi do 40 dana prolazi zivot ispred ociju i da su to te scene koje su nam ostale u sjecanju, pa ih mi dozivljavamo ponovo, sad koliko ima istine u tome ne znam ali ima smisla.spree wrote:deja vu. i meni se isto cesto desava, ali onda kao pokusavam da promijenim ono sljedece sto bi ja trebao uraditi, jer se bojim da ce se nesto lose desitiSaPnA wrote:I meni se desava to da se nadjem u nekoj situaciju za koju znam 100% da se vec desila ili sam je sanjao![]()
Postoji mogucnost da se jednoga dana ta podsvjest na neki nacin ," oslobodi" i tada dolazi do tog fenomena deja -vu ili ti vec vidjenog...
- frameni
#282 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Ratne 1992. god sam napustila stan koi se nalazio na podrucju opstine Novo Sarajevo...Oktobar sve se lomi od granata...Kljuceve od stana sam stavila u jednu malu ukrasnu kutijicu...Kad bude vrijeme povratka da znam da su tu...To jutro ustanem i ne znam razlog pravo za komodu...Uzmem kljuceve kad oni zahrdjali...I sad me jeza prolazi kad se toga sjetim...Znala sam da nesto nije bilo uredu...Neki nemir u dusi sam osjetila...To jutro i saznam da je sve izgorilo...
-
quarterback
#283 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
maloprije sam imao 2 cokoladne bananice, sada nema ni jedne ?!

- frameni
- S4mpion
#285 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
wow u kakvu si se ti magiju upleoquarterback wrote:maloprije sam imao 2 cokoladne bananice, sada nema ni jedne ?!![]()
![]()
![]()
![]()
-
quarterback
#286 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
crna magija !
slatkisi nestaju !
na moje oci !

slatkisi nestaju !
na moje oci !
- Obuca9
#287 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Ponekad, kad se vraćam kući, a prituži mi mala ili velika nužda, što sam bliži kući, sve više "popušta", tako da onih zadnjih par stepenica do vrata jedva izdržim.
Šta mislite do čega je?
Šta mislite do čega je?
- necko_hz
#288 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Ista stvar, samo što ja jednom nisam izdržo.
Fakat, do čega je ?!
Fakat, do čega je ?!
-
quarterback
#289 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
neko ti je bacio sihire !Obuca9 wrote:Ponekad, kad se vraćam kući, a prituži mi mala ili velika nužda, što sam bliži kući, sve više "popušta", tako da onih zadnjih par stepenica do vrata jedva izdržim.
Šta mislite do čega je?
- Vijetnamac13
#290 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Sve neki trolovi...doduse isti sam bio nekad
e vidio bih vas ja u takvoj situaciji kako vadite knjige iz fizike i objasnjavate zasto djevojcica od 17 godina baca dvojicu odraslih muskaraca ko sline a do jucer je jedva putem se kretala
e vidio bih vas ja u takvoj situaciji kako vadite knjige iz fizike i objasnjavate zasto djevojcica od 17 godina baca dvojicu odraslih muskaraca ko sline a do jucer je jedva putem se kretala
-
quarterback
#291 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
izvini ali ja ne mogu drugacije kada mi neko pocne povezivati polosovinu golfa 2 koja je istrula preko noci sa prolaskom ispod merdevina ili hodzinim zapisima...
- necko_hz
#292 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Pipi duga čarapa ?!Vijetnamac13 wrote:e vidio bih vas ja u takvoj situaciji kako vadite knjige iz fizike i objasnjavate zasto djevojcica od 17 godina baca dvojicu odraslih muskaraca ko sline a do jucer je jedva putem se kretala
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#293 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
testo + metanVijetnamac13 wrote:Sve neki trolovi...doduse isti sam bio nekad
-
brazzo19
#294 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
U zadnje vrijeme cesto sanjam djevojke i zene sa velikim straznjicama kako idu prema meni i taman kada pokusam da ih dodirnem naglo se probudim obliven znojem i tresem se
upomoc pomozite jesam li ja assfreak i imal' mi lijeka 
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
- Hrkljush
#295 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Volim citati i slusati o ovim stvarima, iako me jeza uhvati pa se svaki put pitam koji me vrag natjera da citam ili slusam
Nego kod nas u kuci su se desavale stvarno svakakve neobjasnjive stvari. Meni, izmedju ostalog, sto se desilo a sto me bas prestravilo je bio jedan san, nebitno sad sta se sve desavalo jer je podug, uglavnom su u njemu bili kao obrisi dzina, bilo ih je nekoliko, otprilike 6-7 i kao lebdjeli iznad kreveta na kojem spavam. I ja ih u snu gledam, oni kao na plafonu i ja odjednom proucim nesto, pocinje sa rabiesil tako nest, jer mi je to kao prvo u snu naumpalo, i par puta ja to proucim. A odma nakon toga sanjam da sam sa bratom u dnevnoj i da neko ili nesto crno sjedi na kaucu, znaci to je nesto uzasno za vidjeti, samo crna masa koja podsjeca na covjeka ali nema covjeciju glavu, i to nesto nama kao govori al ja se sad ne sjecam sta, i prepadnem se ja u snu i odjednom ga gadjam tastaturom i fulim u zid. Ispricam ja to mami, kaze ona pa ja sam kao na istom tom kaucu gdje je to nesto sjedilo u snu, dozivjela da se budim iz sna, okrenuta licem prema zidu, a osjetim da mi nesto ne da da se okrenem, pomaknem ili progovorim, znaci budna ali ukopana na mjestu, i imala je osjecaj da je to nesto crno, al nepojmljivo crno i zlo i da sjedi do nje. Ja se sva najezila dok sam je slusala u cudu, nisam smjela vise sjedat na taj kauc. A nesto slicno se desilo i tati davno jednom, sjedi na tom krevetu za kompjuterom, i samo osjeti kako se iza njega udubljuje kauc, kao da neko sjeda, a niko u sobi, on sam, mrkla noc. On se u*ro od straha, nije se smio ni okrenut.
Jeste li gledali film Insidious? Mene ovo moje odma na njega podsjetilo pa se jos vise prepala
Bilo je jos svacega, al neka, mozda drugi put, odo gledat kakvu komediju
Jeste li gledali film Insidious? Mene ovo moje odma na njega podsjetilo pa se jos vise prepala
Bilo je jos svacega, al neka, mozda drugi put, odo gledat kakvu komediju
- respo
#296 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
hrkljus to je situacija za istjerivace duhova
zovi ih pa nek izvrse duhotizaciju
- Adrian_M41
#297 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
respo wrote:hrkljus to je situacija za istjerivace duhova
-
presca
#298 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Prije par godina mi je umrla nana ,i jedno jutro zvoni telefon i ja da vidim ko zove kada pise nana kuca .Ubjedjena sam i dan danas da niko u stanu nije bio i da me niko nije zezao .Par dana poslije sam otisla u njen stan napolju je bilo negdje oko 35 ,kada sam usla u stan takva hladnoca me docekala ,par trenutaka poslije je bilo vruce .Tada sam se tek istraumirala .Inace sam jako vezana za nanu bila .Ima jos takvih cudnih situacija ali da ne duzim .Samo jos da kazem poslije par mjeseci nakon svega toga smo prodali taj stan ja vise u njega nisam mogla uci .
- Kinaski
#299 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Sta kaze hodja ???presca wrote:Prije par godina mi je umrla nana ,i jedno jutro zvoni telefon i ja da vidim ko zove kada pise nana kuca .Ubjedjena sam i dan danas da niko u stanu nije bio i da me niko nije zezao .Par dana poslije sam otisla u njen stan napolju je bilo negdje oko 35 ,kada sam usla u stan takva hladnoca me docekala ,par trenutaka poslije je bilo vruce .Tada sam se tek istraumirala .Inace sam jako vezana za nanu bila .Ima jos takvih cudnih situacija ali da ne duzim .Samo jos da kazem poslije par mjeseci nakon svega toga smo prodali taj stan ja vise u njega nisam mogla uci .
-
ice2cube
#300 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
hodza*187 wrote:Sta kaze hodja ???presca wrote:Prije par godina mi je umrla nana ,i jedno jutro zvoni telefon i ja da vidim ko zove kada pise nana kuca .Ubjedjena sam i dan danas da niko u stanu nije bio i da me niko nije zezao .Par dana poslije sam otisla u njen stan napolju je bilo negdje oko 35 ,kada sam usla u stan takva hladnoca me docekala ,par trenutaka poslije je bilo vruce .Tada sam se tek istraumirala .Inace sam jako vezana za nanu bila .Ima jos takvih cudnih situacija ali da ne duzim .Samo jos da kazem poslije par mjeseci nakon svega toga smo prodali taj stan ja vise u njega nisam mogla uci .