Ma joj..jedno je nerovoza, a drugo je kad dobijes panicni napad i mislis da ces dozivjeti nervni slommicki125 wrote:pa ako ti je za utjehu svi se manje il više plaše prvog leta avionom. i ja sam bio jako nervozan kad sam prvi put sjeo u avion, a pogotovo kad je uzletio. samo kad se sjetim, svaka turbulencija me plašila. već nakon 8-10 letova bit će ti svejedno. recimo kad sam se ukrcao 8. put u avion baš mi je bilo svejedno, mogao sam i odspavati.Female_Sa wrote:Zanima me je li iko od vas ko ima probleme sa panicnim i s anksioznoscu letio avinom? Ja to toliko izbjegavam, a tako bih voljela i imam mogucnost da otputujem, a ne mogu![]()
![]()
Samo kad pomislim da sjedem u avion i da se vrata zatvore, nema izlaza...mislim da bih napravila takvu scenu u avionu da bi se morao prinudno spustiti
![]()
![]()
Ako ko ima iskustava u vezi sa pomenutim, voljela bih da mi kaze kako se osjecao i kako je sve proslo. Hvala.
Normalno je da ce pri svakom novom letu biti lakse jer je to vec dozivljeno i vremenom se covjek navikava. Ali mi je problem bas taj PRVI LET. Do sada sam to uspjesno nekako izbjegavala na poslu jer moj šef zna da imam problem sa tim ali dokad..ne mogu vjecito izbjegavati sluzbene puteve ili odlaske na ljetovanje..