Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hehe ma hajde malo reklame...ja inace volim da shetam pa cim sam proso kraj cipelica hajde reko da slikamo....samo eto da je bilo malo blize...HD je ustvari desno na slici ova crvena reklama sto se vidi, nisam jos iso tamo...a ko drzi ovaj kafic lijevo ja mislim da se basket zove il nesto tako...cini mi se da ima i slobodin grb...
e Fukara_tz ti si se baš potrudio da ovo sve ovako lijepo ljudima predstaviš. Volim ja tuzlu pravo al da bi se ovolko trudio, neznam. Svaka ti čast. Kad bi svi tuzlaci bili ovakvi nebi nam niko bio ravan. Ma ni ovako nam niko nije ravan al et. Nisam stigo pregledat sve stranice al ono što sam vidio je extra.
HD je onako dobar al radi samo do 11. Hajd ba nek se i vicko malo naspava u životu. A onaj dole stari HD će se zvat Cvjećara i kako sam uspio saznati po zidovima će biti likovi iz alan forda. Neka treba kafana u tuzli.
Hvala. ma meni je zadovoljstvo a ne oduzima puno vremena....hvala i svim ostalim ljudima koji se javljaju na ovu temu i koju ucestvuju u predstavljanju Tuzle a posebno moderatorima sa-x koji su nam sve ovo priustili
Evo dvije svjeze slike
Pogled na Ilincicu.....Ilincica je brdo iznad Tuzle gdje bi uskoro trebao biti sportsko rekreativni centar, zoloski vrt i sl...pa vidjecemo hoce li biti sta od toga
Stupine
Pa ne mogu da vjerujem da neko ovako voli tz. fukara_tz ti si car, niko se do sada nije pojavio da nas ovako lijepo predstavi, osim jasmina imamovica. Iskrene cestitke sugradjanu. Ludilo si
ma jok..on je samo profesionalni navijac sve ostalo u nj. zivotu je periferna stvar...jel tako fuki? hehe salim se malo..ali za ovu temu dat' cemo mu 'tuzlansku plaketu' mozel?
Pa drago je covjeku, samo me postidite pa ne morate vise ....nego se bacite na poso dajte nam jos kakvog dobrog materijala o Tuzli...mogo bi nam Deni malo o stadionu Tusanj, Slobodi i sl...ako imate jos kakvih ideja samo nabacite
Sunday gdje si ti...i ja se bacio na druge teme malo pa nisam ovdje dolazio
pozdrav i ostaloj ekipi alfonso pepeljara itd...neko vece sam prolazio tamo kod biblioteke i uzeo ja kameru da slikam a neko dvoje stoje....i kako oni mene vidjose cucnuse dole...ma bizi reko necu dzaba ljude da uznemiravam...
Nego fukaro obecao si mi slikat onu borkovu sendvicaru
da vidim da li sam mozda nekad tu jeo sendvice!
Inace sam cesto jeo sendvice ondje kod mupa ima ona mala sendvicara
vlasnik je neki crni momak onako mrsav cetrrdesetogodisnjak mozda
odmah pored te sendvicare je przionica kafe a tu je sda i napravljen
taj novi centar , nadams eda znas na koju mislim...
Vecinu kioska su uklonili tu gdje si jeo sendvice, sad samo na stanici ima neka sendvicara....sjecam se i ja tog crnog "momka" jer sam usput uzimao tu sendvice...
Ma neki dan sam bio kod Borke malo je ba nezgodno tek tako nekog slikati...moracu smislit neki razlog ili podmenuti nekog drugog smislicemo nesto...
Tnx Deni za slike i 1:0 za Slobodu naravno il cemo se pokrit usima no vidjecemo
fukara_tz wrote:Meni je vala drago sto si doso da znas
Vecinu kioska su uklonili tu gdje si jeo sendvice, sad samo na stanici ima neka sendvicara....sjecam se i ja tog crnog "momka" jer sam usput uzimao tu sendvice...
Ma neki dan sam bio kod Borke malo je ba nezgodno tek tako nekog slikati...moracu smislit neki razlog ili podmenuti nekog drugog smislicemo nesto...
Tnx Deni za slike i 1:0 za Slobodu naravno il cemo se pokrit usima no vidjecemo
drago mi je da je tako...
Cuj ba reci borku da se neka treba interesuje za njega, ima da ti pozira
odmah ko Klaudiija Sifer...
a neznam da li si slikao austosbusku stanicu ...
kajmak i onu glavnu...
pa nek vidi raja da sam i ja kao seljak putovao gradaskim
autobusom:)(25)!
kako misliš. Naravno da sam tu ali u momentu kad si piso komentar vjerovatno nisam bio. Al nebitno. reci ako si šta trebo.
Pobjedi sloboda želju. Nisam neki sportski tip al mi je drago ko da su osvojili ligu šampiona. Još samo da nam fukara prikači koju sliku.
Nemojte ljudi previse hvalit Fukaru - da nam ne postane lijen...
Nema odmora dok traje obnova, sad kad otopi snijeg valja nam slikat sta zeleno, ispade ko da je Tuzla na Bjelasnici jebiga, sta ce neupuceni pomislit...
joj alfonso upravu si necemo ga vise falit, joj nista ne valja fukara - usro ga zeko po noski.
A ti knight nista posebno nego si zadnji dao komentar pa reko da pricamo al nema veze proso voz.
Ja bolan, pobjedi sloboda zelju ko bi reko, neka neka pokazacemo i mi njima zube.
pozdrav ljudi
u pravu si jarane,govorilo se nesto oko toga ali....za sad nista nasao sam plan rekonstrukcije pa evo kako bi to kao trebalo izgledati...jedne godine hehe
hm cool deni....dobro izgleda....nisam znao da istok samo 500? ako vec imaju namjeru rusiti one barake kako su najavili onda nek naprave kako treba...da bude ista ko zapadna tribina.....volio bi da citav stadion okruze tribinama...mislim znam da to kosta al nek idu fazu po fazu al da bude kako treba....joj pa zamisli da bosna zaigra na Tusnju